- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Fangi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
R:Múlt héten volt a világ premierje a rotk-nak,úgy hallottam hogy elképesztő volt.ez igaz,
Elkéápesztő volt.
Elijah:125 ezer volt az utcán.Világszerte eljöttek az emberek hogy látthassák a premiert.Németországból is sokan voltak.
R:Ez volt eddig a legjobb partid?
Elijah:Yeah,örületes volt.Mindenki fáradt volt,kimerítő volt nagyon.
R:És neked mi kell egy jó bulihoz?
Elijah:Öhhmm---jó barátok.nem vagyok túl jó partiban,ha nem ismerik senkit.
De ha sok barátom ott van akkor nagyon jól érzem magam.
R:A gyürük urának vége,most szomorú vagy inkább megkönnyebült?
elijah:vegyes érzésekkel vagyok tele.szomorú vagyok hogy vége az utazásnak,az a 4 év nagyszerü volt.uakkor az is jó hogy vége hiszen sok munka volt vele,tudod miről beszélek.
R:15 hónapot töltöttél ott..hogyan élteed meg mind fizikailag és pszihikailag?
r:Volt személyi edzőtők?
Elijah:Igen,volt.de úgy érzem baráti társasággá váltunk a kurzus alatt és ezek az edzések valóban segítettek a filmben.
R:Akkor most árulj el nekünk minden titkot a rotk-ból!!
Elijah:Az összes titkot?(nevet)istenem,nagyon megható és nagyon szomorú.de a leghatalmassabb csata ami még eddig sehol sem volt..ez a leghatalmassabb.
R:Úgy látom nagy titkolozás van a film körül,a star wars hasonló mint a gyürük ura hogy gondolod?
elijah:nem igazán titkolozunk,hiszen tudod ott van a könyv,szóval csak meg kell venni a könyvet és akkor már meg is ismerni a töerténetet az ember.
R:Van egy gyürüd az a eredeti gyürü?
Elijah:Igen nekem van meg.a sok közül az egyik nálam van amit a forgatás alatt használtunk.és van egy kardom is.
R:A Jövöben feleség vagy barátnő?nem a kardról beszélek hanem a gyürüről!
Elijah:A gyürü?nem,még egy időre elrakom.
R:És mit csinálsz az este folyamán?Mész a wetten das showra?
Elijah:Igen ,izgatott is vagyok,sosem voltam még a wetted das showban
R:De tudod mi ez?
Elijah:Igen elmondták.
R:Te most vagy itt először?!
Elijah:Igen valóban és remélem hogy visszaérek.
R:Mit csinálsz a show után visszarepülsz és a családoddal töltöd a karácsonyt?
Elijah:Miután végeztem a fellépésekkel,showkal visszamegyek és rengeteget alszok.majd a családommal töltöm a karácsony,nagyon várom.
R:Nyaralás,snowbordaing?
Elijah:Talán…kimerült és fáradt vagyok hozzá hogy snowbordingozzak,most nem de majd újra csak később.
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Iowa írta: [size=9:h6g9bsmp]Halkan megjegyzem, hogy az elijahfan.com-on azt hiszem fenn van az a 3 perc... [/size]
Tényleg? Na akkor abba lehet, hogy belenézek...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
- Fangi
- Nem elérhető
Tarathradiel írta:
Iowa írta: Menjetek el megnézni az always-re az első képet... az a kép már tényleg...fuh... Ezt már nehezen bírom...
Megnéztem, nem semmi egy kép...Jaj...
Milyen sok cikk lett itt hirtelen, csak kapkodom a fejem. Végig is olvasom majd mindegyiket...
Ezt a Spy Kids-t már nekem is meg kéne néznem valamikor, bár egyáltalán nem bírom az ilyen filmeket, na de érte mindent...Ezt is...
én nem fogom megnézni a filmet,hanem inkább megvárom amig vki azt 3 perces szereplését lerögziti egy kis videora.....nem birnám ki azt a filmet ......így nincs mit tennem mint várni...jajjj a forever-t és úgy imádom!annyira jó képek vannak,és cikkek,.....istenem
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Iowa írta: Menjetek el megnézni az always-re az első képet... az a kép már tényleg...fuh... Ezt már nehezen bírom...
Megnéztem, nem semmi egy kép...Jaj...
Milyen sok cikk lett itt hirtelen, csak kapkodom a fejem. Végig is olvasom majd mindegyiket...
Ezt a Spy Kids-t már nekem is meg kéne néznem valamikor, bár egyáltalán nem bírom az ilyen filmeket, na de érte mindent...Ezt is...
- Onering
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
De jó, akkor mégis igaz az, h szerepel a Kémkölykök 3-ban. Láttam a Cinematrixban a filmbemutatót, és kiírták a nevét a szereplőknél. Nagyot néztem, de akkor most már nagyon kiváncsi vaok rá. És mit szerepel benne?
A Facultyt én is a Pro7-ről vettemfel még régebben. Megint adják?
Egyébként megjelent kb fél éve asszem DVD-n egy Házimozi újságban, és most láttam egy példányt a Westend előtti újságosbódénál! Tök állati eredeti nyelven a film! Olyan aranyosan nevet, hihetetlen! Sőt, kacag!
Ringbearer írta: Báárcsak hozzánk jönne 3.-án!
Hát igen...az maga lenne a csoda...
"miért nő a fü, hogyha majd leszárad?
miért szárad le, hogyha újra nő?"
(Babits)
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
www.ifilm.com/filmdetail?ifilmid=2454221...&bw=200&refsite=1781
- Iowa
- Nem elérhető
Fangi írta:
Iowa írta: Kössze az interjúkat... Lij-t napról napra jobban szeretem... mivel imádnivaló, és nagyon értelmes is.
Iowa-nem tesz semmit,hiszen azokkal mindent meg kell osztani akik szeretik Lij-....ja és az is igaz hogy értelmes és imádnivaló egy emberke... rosszat nem lehet mondani.
van egy jó hirem találtam egy cikket! :tongue:
Na az biztos is, hogy rosszat nem lehet mondani.
Milyen cikket, a neten?
- Fangi
- Nem elérhető
Iowa írta: Kössze az interjúkat... Lij-t napról napra jobban szeretem... mivel imádnivaló, és nagyon értelmes is.
Iowa-nem tesz semmit,hiszen azokkal mindent meg kell osztani akik szeretik Lij-....ja és az is igaz hogy értelmes és imádnivaló egy emberke... rosszat nem lehet mondani.
van egy jó hirem találtam egy cikket! :tongue:
- Iowa
- Nem elérhető
- Fangi
- Nem elérhető
örülöök,hogy elvállalta eleinte fura volt,hogy ilyenbe játszon de úgy tünik mégis és milyen jól tette....nemsokára moziba kell menni ám!Mindenki tudja úgye,nem felejtette el senki január 8-án izzitani a zsepiket!
megnéztétek a videot amin Elijah nyilatkozik?egy probléma van benne a minősége nézhetetlen.........nem látni a nemes,és csodálatos arcocskáját
normálisan.....ilyet
de sebaj legalánn a hangját hallottam.
viszont vmit nagyon hiányolok persze nem kellen telhetetlennek lennem,de nincs kép róla.....pedig nagyon örülnék,tényleg azzal hogy Elijah befejeztena filmet azáltal úgye nem zár be a forever oldala,nem szeretném mert az egy nagyon igényes lap.
- Fangi
- Nem elérhető
Scoop:Beszéltünk Ian McKellen-nel Frodó és Sam kapcsolatáról és azt nyilatkozta hogy ő máshogy renezte volna(homokosok lettek volna!)?????
Elijah:Néhány rajongó úgy gondolja hogy ez egy homoszexuális kapcsolat,de ez nem igaz,ez inkább egy olyan kapcsolat ahol a barátok féltik és vigyáznak a másikra.és ez nem feltétlenül homoszexualitás.
S:Közel kerülték Sean-hoz?
Elijah:Hogyne.a barátságnál is több alakult ki.Sean
Igazi bátty lett számomra.
S:Azt mondta hogy tanácsot ad a nökkel kapcsolatban.
Elijah:Ő egy nagyon vidám ember.Rengeteget voltunk együtt,és nagyon sokat beszéltünk.
S:Segitett az új otthonod berendezkedsében?
Igen elment és megnézte,és segytett berendezkedin,kényelmes otthont akart.
S:Elmúltál 22 éves milyen volt a születésnapod?
Elijah:Visszafogott vacsora volt az egész,nem gyakran járok el szórakozni.
S:De egyszer megbosszúlta a tested a sok italt….
Elijah:Az eset úgy történ hogy atöbeik azt mondták,hogy üljek le ők,meg majd töltik az italt,és ne aggódjak…..JJ
S:Reményeid szerint hol leszel 30 évesen?
Elijah:Szeretnék rendezni filmet.szeretnék magam mögött tudni egy lemez céget,és szeretnék tehetségessebben és komolyabban fényképezni.
S:És mi ahelyzet a házassággal és a családdal?
Elijah:Nem nagyon akarok várni,ezzel,úgy értem szeretem a gyerekeket,de nem szeretnék még addig míg nem leszek 30.addig még szeretnék utazgatni,új dolgokat feldedezni…
Egy nap biztosan megfogok házassodni.
S:Talán egy szupermodel lesz a feleséged?
Ielijah:stenem,dehogy is.(jeeeeeee utálja a csontikat!!!!! Látszik hogy okos férfi!J)
Nos azt hiszem most lesz mit olvasgatni…..Jmindenkinek!
Bár lenne még ilyen cikk……………..
- Fangi
- Nem elérhető
3,Mert fantasztikus stílusa van
Ne felejtsük el a fekete sapkát, a piszkos körmeit(?)….
Elijah tudja,hogyan érje azt hogy a kellő hatást érje.Klasszikus márkájú blézert ami természetesen kék amely kiemeli a szemét.és szeret klassz nyakkendőket hordani farmerral és
Kigombolt inggel.”tüsi” hajával egyszerüen csodálatos.
4,Imádja a zenét
Viggo Mortensen úgye mindeki tudja hogy zenész is a színészet melett és sok egyéb…
Igaz Elijah
Nem akar sajár albumot.Viggo-nak segített az albumán,ahol többekközt Dommal és Billy-vel
Dolgoztak együtt Viggo új albumán.
-Nem birom zene nélkül. A zene lelkem egy része.
5,nem apáca,de lázadó sem
Új-éalndon nem csak a zöld övezetek és hajókikötök vannak hanem amit sokan nem tudnak az az hogy rengeteg lehetőséget nyújt a z extrém sportoknak és a sportoknak.Elijah azt mondta:-Én voltam talán az egyik legfélősebb a többek között.,de többekközt azt is mondta,hogy Orlando Bloom igazán kalandvágyó volt,és az is.
-Ő egy szuper elf!el is magyarázta miért:-Mindent végig csinált,kötél ugrás,ejtőernyőzést,
terep bicigli,és mikor az instruktor azt mondta neki,hogy ne csináljon seemi(gondolom itt az adott sporta gondol),ő nem fogadott szót!tipikus Orlando.
6,He likes redheads(sajnos a szlengszotárt nem ismeremJ)
Elijah nemrég fejezte be a Eternal Sunshine c filmjét amiben Kate Winslett-el és Jim Carrey-vel játszott együtt, a zseni rendezővel ,ezt ő mondta fantasztikus volt velük dolgozni és azzal a tudattal élni,hogy így kezdenei az új évet.Kate-Én már több évvel ezelött össsze”morzyolodtam” Elijah-val.
7,Visel egy ezüst gyürüt a jobb ujján…
Sok ember úgy gondolja,hogy a jó dolgok amik érik üket az szerencse,de szerintem az inkább áldás.
- Fangi
- Nem elérhető
[size=9:3c8te3jg]Szereplők:gma-good morning America
Elijah-Elijah[/size]
Gma:Egy két helyen már látható a gyűrűk ura a mozikban, és mindnki erről beszél viulágszerte,itt nálunk pedig Frodo azaz a megszemélyesítőjét látthatjuk vagyis Elijah Wood-ot.
Megtiszteltés hogy itt vagy velünk.
Elijah:Nekem megtiszteltés hogy itt lehetek.
GMA:Ez egy csodálatos kaland.De most hogy végre gondolom végeztél….
Elijah:4 és fél évig nemcsak a filmen keresztül mentünk végig ezen a kalandon hanem a képerynő mögött is…Durva látni,hogy vége.
Gma:Ok,tehát vége.Ki kapta meg a gyürüt?
Elijah:Én kaptam meg.
Otthon tartom egy kis dobozban.
Gma:Mennyi gyürü volt ,mennyi készült?
Elijah:Rengeteg,így nemcsak egy gyürü volt.Andi Serkis is kapott egyett,hiszen ő alakította Gollamot.A 2 gyürühordozó kapta megJ
Gma:Viselhető a gyürü?
Elijah:Igen igen az,de nem,de nem vettem fel és nem is hordom,rossz omen lenne.
Gma:Most furcsát fogok kérdezni,de nem vagy szomorú hogy vége?
Elijah:Dehogynem, hiszen hihetetlen „kaland” volt ez a csodálatos emberekkel akikekkle megismerkedtem.,és akikkel együtt éltem Új-Zélandon.Egy kicsit szürreális,
Nem igazán éreztük még át hogy vége.Ezért biztos hogy nem tartani fogjuk a kapcsolatot.
Gma:Tegnap beszéltünk Livvel és azt mondta hogy ez volt az utolsó alkalom hogy találkoztatok.
Elijah:Igen.
Ez egy kicsi bucsú parti volt,Peter beszédet tartott,és Barry is a producer szintén ,fantasztikus volt,és emelett midenki megkapta a kardját.Nehéz volt és még most is az,hogy vége.én is megkaptam a kardom,fullánkot,ami gyönyörü szép.
GMA:Ez nagyon rendes volt a rendezőtől!
Elijah:valóban.
Gma:Nos a világ megmenekült,és Közép földe is…..elvállalnád újra a szerepet?
Elijah:Istenem,igen.Imádnám.Frodo elment a halhatatlanok szigetére,vagyis Frodó egy része meghalt,ezt akarja átadni a film.
Gma:Nos akkor most nézzünk meg egy videot,ez egy nagyon fontos pillanat ,úgyanis itt hoz egy nagyon fontos döntést Frodó.(Frodó ,Sam,Gollam klippje)
Gma:igaz,hogy mindannyian csináltattok tetoválását?
Elijah:Igen,igaz.
Gma:Ezt Ian Mckellentől származik az ötlet?
Elijah:Igen.
Gma:Ugyan olyat?
Elijah:Uarra olyat.
Gma:Elmondod hol van?
Elijah:A derekamon van.
Gma:Ez remek,gratulálok a 4 évhez.Köszönjük hogy itt voltál.
Eljah:Köszönöm én is.
- Fangi
- Nem elérhető
Mint pl:Leonardo Di Ceaprionak?
Ő akkor talán 20 éves lehetett én meg tinédzser,és szerintem ilyenkor az ember nem igazán haverkosik fiatalabbakkal.
Ennyi a Focus magazinnal kapcsoltaos cikkel kapcsolatban.Amit tudtam lefordítottam….
Nos akkor még tartozom egy cikkel…nem is kettővel így hogy most nézegetem a vinyom,nos akkor még van egy Good morning America és egy Scoop cikk…..hamarosan jön.
JComing Soon!..
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Szerintem is jó a kép! Hiszen Frodó...
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
- Supersonica
- Nem elérhető
- Tarathradiel
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
Tarath: detto.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Hmmm...lehet, van benne valami!Tarathradiel írta: Pontosan azért mert Ő MŰVÉSZ is, és nemcsak színész, elvállal akár ilyen poénos feladatokat is, nem ragad le csak a mozinál, ez szerintem igenis bizonyítja a sokoldalúságát...A humor is lehet művészet ha megérted. Persze hogy nem ez a showműsor lesz karrierje fénypontja, ezt nem kell ilyen komolyan venni szerintem...
www.bagendinn.com/Group/images/candids/lax14.jpg
Báárcsak hozzánk jönne 3.-án!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Supersonica
- Nem elérhető
(Amúgy az egész filmben az ő felbukkanása a legjobb)
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Ringbearer írta: Nekem nem tetszett amit csinalt, mert egy olyan muvesz, mint o nem ertem mert vallal el ilyen munkakat...
En tobbre tartom ot egy ilyen musornal.
Pontosan azért mert Ő MŰVÉSZ is, és nemcsak színész, elvállal akár ilyen poénos feladatokat is, nem ragad le csak a mozinál, ez szerintem igenis bizonyítja a sokoldalúságát...A humor is lehet művészet ha megérted. Persze hogy nem ez a showműsor lesz karrierje fénypontja, ezt nem kell ilyen komolyan venni szerintem...Ez úgy gondolom csak egy egyszerű kikapcsolódás volt a számára és én úgy láttam, élvezi...Ettől Ő semmit sem csökken színészileg...Na de ha gondoljátok inkább nem ragozom tovább ezt a témát...
Ami Frankát illeti...Persze hogy nem tudunk semmi biztosat, de én akkor is úgy érzem, hogy nem illenek össze...De természetesen ezt Ő érzi...Ebbe nem is megyek bele inkább...
- Iowa
- Nem elérhető
Tudom, Én csak azt mondom, hogy bírom az amcsi dolgokat... mint pld ezt is...Ringbearer írta: De nem attol leszel jo amerikai ha szereted ezeket a musorokat!
Lijval kapcsolatban inkább már semmit tényleg... szerinted "rossz" dolog, hogy szerepelt benne, szerintem nem... bizonyított már... ettől nem lesz se jobb, se rosszabb színész... nekem bejött, örülök, hogy elvállal ilyen rövid, muris munkákat is.
Fangi: Te sem tudhatod, hogy mennyire volt jó a kapcsolatuk... tul.képp. ha olyan jó lett volna nem ér véget... Másfelől Én a neten hallottam ezt-azt... amúgy pedig szerintem ez a nagy korkülönbség sem tett jót nekik, főleg, hogy Lij volt a fiatalabb, hiába, ha már lélekben és mentálisan nagyon komoly és igazi felnőtt.
- Fangi
- Nem elérhető
nos ez az én szerény véleményem....
a dvd -vel kapcsolatban,,,,vannak benne nagyon,de nagyon jó részek.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Iowa írta: Még valami... látszik, hogy Én bírnám és megszeretném az amcsi életet, mert tetszenek ezek a showműsorok... hát hiába, ilyen hülye vagyok...
Attol meg hogz szereted a showmusorokat nincs semmi baj veled!
Csakhat en meg nem szeretem. De nem attol leszel jo amerikai ha szereted ezeket a musorokat!
Nekem nem tetszett amit csinalt, mert egy olyan muvesz, mint o nem ertem mert vallal el ilyen munkakat...Iowa írta: Különben szerintem már te sem érted, hogy leértékeled-e emiatt vagy sem... először azt mondtad önmagát értékeli le... viszont ha elvállalta biztos azért tette mert akarta, és nem érezte úgy, hogy majd leértékelik...
En tobbre tartom ot egy ilyen musornal.
De tenyleg hagyjuk!
Jok a kepek!!!
Boldog Karacsonyt!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Az interjú is nagyon tetszik...Mellesleg én sem örülnék, ha újra összejönne Frankával...Szerintem annyira nem illenek össze és én őszintén szólva ki nem állhatom azt a nőt...
Én már egy ideje megkaptam a bővítettet, az extrák nagyon tetszenek. A filmről már nem is beszélve.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.