- Köszönetek: 0
Frodó (Elijah Wood)
- Fangi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ja és még vmit!
Mindenkinek nagyon boldog Új Évet kivánok!
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Iowa
- Nem elérhető
Ezt a 4.-ét meg kell jegyezzem, hogy felvegyem Orsinak...
Orf-unk nincs, és örülnék, ha az Rtl Klub megtartaná az "igéretét" és leadná a Jégvihart...igaz már láttam, de az nem jelent semmit...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
HBO: január 4. Vasárnap, 02:45 Kötöznivaló bolondok
PRO7: január 4. Vasárnap, 20:15 január 5. Hétfő, 14:00 Deep Impact
ORF1: január 6. Kedd, 01:30
ORF2: január 5. Hétfő, 00:20 Jégvihar
TV2: január 4. Vasárnap, 22:25 Halhatatlan szerelem
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Slytherin James Halliwell
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Név: Zsákos Frodó
Angol elnevezés: Frodo Baggins
Nemzetség: hobbit, irhafakó
Idő: Hk. 2968 - Nk. 120-ban elhajózótt a Tengeren át
A név nyelve: -
A név jelentése: -
Egyéb nevek: Gyűrű-őrző, Gyűrűhordozó, Kilencujjú
Előfordulás: GyU, BT
Hobbit, Megye-lakó, Gyűrű-őrző, Gyűrűhordozó, tünde-barát, hős, Zsákos Drogó és Borbak Primula fia. Született: Hk. 2968. 2980-ban, szülei halála után rokonához, Bilbóhoz került. 3001-ben, amikor Bilbó elhagyta a Megyét, ő örökölte nagybátyja minden vagyonát, beleértve a házat és az Egy Gyűrűt is. 3018-ban Gandalf tanácsára Alagi álnéven - Völgyzugolyba ment, hogy elkerülje a nazgúlokat. Útközben találkozott Aragornnal, és majdnem megölte őt a nazgúlok ura. Völgyzugolyban önként jelentkezett a Végzet-hegyi küldetésre. Izgalmas kalandokat követően, a Gyűrű Szövetségével eljutott a Sammath Naurhoz, de az utolsó pillanatban megtartotta a Gyűrűt. Gollam leharapta a gyűrűsujját, ami beleesett a Sammath Naurba, így Frodó mégis teljesítette a küldetést.
A GyH után egy ideig (3019 novemberétől 3020 közepéig) Nagyüreg ispánja volt. Lelkileg és testileg is annyira elgyötört volt (a nazgúl-úr szúrása; a Banyapók mérgezése és egyéb sebek), hogy a Gyűrűhordozók utolsó csapatával átkelt a Tengeren. Mindenét szeretett szolgájára és barátjára, Csavardi Samura hagyta. A Piros Könyvben leírta a GyH és a nagy küldetés eseményeit, több vers szerzője. A GyH előtt is sokkal komolyabb és értelmesebb volt, mint a többi hobbit, vonzotta az újdonság. A Gyűrű meglepően csekély hatást gyakorolt rá, bár Bilbóhoz hasonlóan, ő is lassan öregedett. Ismerte a sinda nyelvet, és egy kicsit a quenyát is; szokatlanul hamar tanult idegen nyelveket. Nagyon kevés vele egykorú barátja volt, de közel állt Bilbóhoz, és néhány nála jóval fiatalabb hobbithoz. Nem nősült meg.
Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.
hogwarts.uw.hu
- Iowa
- Nem elérhető
Fangi írta: szerintem az lenne a legjobb és megtisztelőbb ha oszkárt kapna...most nem? de sajnos nem jelölték viszont Sean-t igen....legjobb mellékszereplőnek....
ez egy fantasztikus hír.....
Szerintem is... Kerestem is a nevét, de sehol... Viszont Sean-nak szorítok!!!
Az interjú?! Nagyon jó, de tényleg... megérint Lij komolysága, és érzelmessége...
Különben Én nem a hírneve miatt szeretem. Meg akarom teremteni magamnak a sajátomat. Őt mint embert szeretem, mint pasit, mint színészt, mint Elijah-t.
- Iowa
- Nem elérhető
Nem semmi baj.Nilraen írta: Igen én húztam alá,csak azért hogy jelöljem melyik részére válaszoltam...remélem nem gond.
Nilraen írta: Jaj,erről eszembe jutott valami.A nagymamám is megnézte a filmet,mert ugye nekem 'véletlenül' megvan videon,és mondta,hogy kiváncsi rá.És miután megnézte azt mondta,hogy a Frodót játszó színész nagyon jól játszott.És hogy helyes az a fiú. [size=9:3jk6b4u5](a könyvet nem olvasta)[/size]
Na ez tök jó. Igaza van!
- Fangi
- Nem elérhető
Contenders
Best Picture:
Lord of the Rings: Return of the King
Cold Mountain
Mystic River
Seabiscuit
Master and Commander
Lost in Translation
The Last Samurai
In America
Big Fish
Finding Nemo
Love Actually
Best Actor:
Bill Murray, Lost in Translaion
Sean Penn, Mystic River, 21 Grams
Ben Kingsley, House of Sand and Fog
Jude Law, Cold Mountain
Russell Crowe, Master and Commander
Tom Cruise, The Last Samurai
Johnny Depp, Pirates of the Caribbean
Paul Giamatti, American Splendor
Billy Bob Thornton, Bad Santa
Paddy Considine, In America
Peter Dinklage, The Station Agent
Ewan McGregor, Big Fish
Tobey Maguire, Seabiscuit
Best Actress:
Charlize Theron, Monster|
Diane Keaton, Something's Gotta Give
Nicole Kidman, Cold Mountain
Uma Thurman, Kill Bill
Hope Davis, American Splendor
Evan Rachel Wood, Thirteen
Cate Blanchett, The Missing
Naomi Watts, 21 Grams
Jennifer Connelly, House of Sand and Fog
Samantha Morton, In America
Gwyneth Paltrow, Sylvia
Diane Lane, Under the Tuscan Sun
Best Supporting Actor:
Alec Baldwin, The Cooler
Tim Robbins, Mystic River
Peter Sarsgaard, Shattered Glass
William H. Macy,
Seabiscuit
Benicio Del Toro, 21 Grams
Ken Watanabe, The Last Samurai
Djimon Hounsou, In America
Paul Bettany, Master and Commander
Sean Astin, ROTK
Kevin Bacon, Mystic River
Best Supporting Actress:
Renee Zellweger, Cold Mountain
Scarlett Johansson, Lost in Translation
Patricia Clarkson, Pieces of April
Holly Hunter, Thirteen
Keisha Castle-Hughes, Whale Rider
Shohreh Aghdashloo, House of Sand and Fog
Laura Linney, Mystic River
Marcia Gay Harden, Mystic River
Melissa Leo, 21 Grams
Geraldine McEwan, The Magdalene Sisters
Emma Thompson, Love Actually
Best Director:
Peter Jackson, Return of the King
Clint Eastwood, Mystic River
Sofia Coppola, Lost in Translation
Anthony Minghella, Cold Mountain
Peter Weir, Master and Commander
Gary Ross, Seabiscuit
Alejandro Gonzalez Inarritu, 21 Grams
Ed Zwick, The Last Samurai
Jim Sheridan, In America
Richard Curtis, Love Actually
Stephen Frears, Dirty Pretty Things
Screenplay - Adapted
Lord of the Rings: Return of the King, Walsh, Boyens, Jackson
Seabiscuit, Gary Ross
Mystic River, Brian Helgeland
Cold Mountain, Anthony Minghella
Master and Commander, Peter Weir, John Collee
American Splendor, Shari Springer Berman and Robert Pulcini
Big Fish, John August
Whale Rider, Niki Caro
Screenplay - Original
Sofia Coppola, Lost in Translation
Andrew Stanton, Finding Nemo
Jim Sheridan and daughters, In America
Richard Curtis, Love Actually
Guillermo Arriaga, 21 Grams
Craig Lucas, The Secret Lives of Dentists
Stephen Knight, Dirty Pretty Things
Catherine Hardwicke, Nikki Reed, Thirteen
Tom McCarthy, The Station Agent
Peter Mullan, The Magdalene Sisters
Animated Feature
Finding Nemo
Millennium Actress
The Triplets of Belleville
Foreign Language Film
The Barbarian Invasions
Osama
Goodbye, Lenin!
Bon Voyage
Documentary Feature
Capturing The Friedmans
The Fog Of War
My Flesh & Blood
My Architect
The Agronomist
Balseros
Bus 174
Charlie: The Life and Art of Charlie Chaplin
Heir To An Executioner
Inheritance: A Fisherman's Story
Lost Boys Of Sudan
The Weather Underground
Art Direction
Master and Commander
Big Fish
Cold Mountain
Mystic River
Lost in Translation
Seabiscuit
The Last Samurai
Cold Mountain
Visual F/X
"The Hulk"
The Lord of the Rings: The Return of the King
Master and Commander
Peter Pan
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
Terminator 3: Rise of the Machines
X2
Costumes
Pirates of the Carribean
Big Fish
Seabiscuit
Cold Mountain
The Last Samurai
Master and Commander
Makeup
Pirates of the
Lord of the Rings: Return of the King Caribbean
Big Fish
Monster
Editing
Seabiscuit
Cold Mountain
The Last Samurai
Master and Commander
Mystic River
Cinematography
Seabiscuit
Big Fish
Master and Commander
The Last Samurai
Pirates of the Caribbean
Mystic River
Sound
Big Fish
T3
Master and Commander
Cold Mountain
Pirates of the Caribbean
Seabiscuit
Sound Editing
Kill Bill Vol. 1
Pirates of the Caribbean
Original Score
James Horner, The Missing
Thomas Newman, Finding Nemo
Gustavo Santoalla, 21 Grams
Gabriel Yared, Cold Mountain
Song
Annie Lenox, Return of the King
Bono, In America
Elton John, Mona Lisa Smile
Sting, Cold Mountain
Eddie Vedder, Big Fish
"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"
- Fangi
- Nem elérhető
Magazin:Mi volt eddig a legkellemetlenebb dolog ami megtörtént veled?
Elijah:Elég fiatal voltam amikor egy partira anyukám készített nekem egy poggyászfiú jelmezt,és sajnos bepisiltem,de féltem elmondani anyunak.
Csak arra emlékszem,hogy nedves volt a nadrágom,és rosszul éreztem magam,Kellemetlen volt.De ma már természetesen tudom kontrolálni.
Magazin:Mit szoktál csinálni szabadiődben?
Elijah:Filmeket szoktam nézni.Ha a városban játszik vmelyik banda ,olyankor elmegyek a koncertükre.Imádok cd—t venni,majd valahol ebédet enni.Imádok enni.Nagy evő vagyok,és játszani az xboxxal.(passz mit jelent.)
De a legszívesebben a barátaimmal és pihenéssel kqpcsolódik ki igazán.
Magazin:Írd körül a tökéletes lányt!
Elijah.Én igazán az olyan lányokat szeretem akik szeretnek utazgatni ,és élvezik az életet.
Oh és a romantika nagyon fontos.Szeretem az olyan nőket akik szeretnek romantikázni.(huuuu én is szívesen romantikáznék vele)
Magazin:Szerinted az által hogy híres lettél könnyebb lesz mostantól neked?
Elijah:Nem!Bizonytalan vagyok a nőkkel kapcsolatban.Mikor odajön egy lány hozzám teljesen kész vagyok.A barátaim mondták:Rengeteg lány szeret beléd,de mindez a hírnevednek köszönhető.Ilyenkor igazán kezdek ideges lenni.
Magazin:Mit jelent számodra a romantika fogalma?
Elijah:Minden ami romantikus.Ha vkivel jár az ember akkor természetesen óvja mindentől.
Vagy akár elmenni moziba együtt,vagy szórakozni vhova. Emelett ide tartozik a virág is,vagy a picnic.De egy kis gesztus ide tartozik,mint például egy kis masszázs,vagy egy váratlan csók.(Istenem de begerjedtem)
Magazin:Miként érzel a rajongók iránt?
Elijah:Renegetszer kérnek autogrammot,van olyan mikor nem is számítanál rá.
Örület.
Magazin:Mit tennél ha holnap mindennek vége lenne?
Elijah:Mivel imádok enni,így kiprobálnám magam mint szakács.
megjegyzem a spoot ,pöttyöt jelent...így hivom én az interú alakú,de mégsem az nyilatkozatokat.(hogy valójában az e ,nem tudom)
- Fangi
- Nem elérhető
4 év alatt annyi tapasztalatot kaptam ezektől az emberektők akikkel együtt
dolgozni mint még eddig az életemben soha.Távol az otthonunktól coltunk,egy család lettünk.
Számithattunk egymásra.
Mindez átjött a képernypőre is.
És mi az amiben Elijah remél:Az hogy mennyire maradunk meg szövettségnek a bemutaók után derül ki.De remélem ,hogy megmarad a baráttságunk és a szövettség is.
Mivel nem jártam hagyományos iskolába így nem voltak barátaim
Mikor gyerek voltam nem igazán voltak barátaim,viszont a felnötekkel sokkal jobban kijöttem mint a velem egykorúakkal,sokkal többet tanultam tölük mint a többiekkel,sokkal több tapasztalatot kaptam.
Mivel szinészettel foglalkoztam ígyn nem igazán jártam iskolába,magántanár tanított…viszont így sokkal több tapasztalatott szereztem az uatzgatások által ahol többféle kultúrát és embereket ismertem meg,de egyben a filmekről is sok mindent megtudtam és 15 évig azt tanultam,és benne voltam.(mondhatni neki találták kiJ)
Elijah egyben azt is nyilatkozta,hogy egy nap majd folytatni fogja a „tanulmányait”
És tanulni fog..nagyon érdekli az irodalom.Tervezi is a Columbiai fősikolát,
-Nagyon jó ott az oktatás.Novellákat szeretnék olvasni,tanulni…és esszéket írni.
És az ok hogy miért nem történt még ez meg?Nagyon egyszerü a Gyürük ura.
De emeltt még sok más is érdekli,mint például a fotográfia persze azt már mester szintem müvelni,de egy fözőiskolűról is álmodozik ám,szeretnék megtanulni főzni…regeteg dolog foglakoztatja,amit szivesen kipróbálna.
- Fangi
- Nem elérhető
Iowa írta: Meg kell nézzétek ezeket a képeket... hát egyszerűen nem találok rá szavakat...
Bravo Otto Award, Berlin
Nagyon aranyos!
Szintén...komolyan emberi szavakkal ezt a szépséget nem lehet kifejezni...
Oh...
Napról napra biztosabb vagyok, hogy egyre tökéletesebb...
Olyan aranyos evvel a szoborral...
Nagyon jó...
Most komolyan... büszke is lehet rá... megérdemli! Bár szerintem nem tekinti ezt most olyan nagy dolognak... úgy értem biztos örül neki, de ettől még ugyanúgy jobb akar lenni...és biztos meg van róla győződve, hogy lehet még jobb... Szerintem jól esik neki, hogy ilyen sokan szeretik.
szerintem az lenne a legjobb és megtisztelőbb ha oszkárt kapna...most nem? de sajnos nem jelölték viszont Sean-t igen....legjobb mellékszereplőnek....
ez egy fantasztikus hír.....
- Nilraen
- Nem elérhető
Igen én húztam alá,csak azért hogy jelöljem melyik részére válaszoltam...remélem nem gond.Iowa írta: /Te húztad alá nem?/ Persze nem baj, csak kérdezem...
Igen mindegyik szereplő mondta, hogy nagyon szomorú lesz...
Jaj,erről eszembe jutott valami.A nagymamám is megnézte a filmet,mert ugye nekem 'véletlenül' megvan videon,és mondta,hogy kiváncsi rá.És miután megnézte azt mondta,hogy a Frodót játszó színész nagyon jól játszott.És hogy helyes az a fiú. [size=9:3i9cy0ai](a könyvet nem olvasta)[/size]Iowa írta: Szerintem jól esik neki, hogy ilyen sokan szeretik.
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sudhia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Iowa írta: Meg kell nézzétek ezeket a képeket... hát egyszerűen nem találok rá szavakat...
Bravo Otto Award, Berlin
Nagyon aranyos!
Oh...
Nagyon jó...
Most komolyan... büszke is lehet rá... megérdemli! Bár szerintem nem tekinti ezt most olyan nagy dolognak... úgy értem biztos örül neki, de ettől még ugyanúgy jobb akar lenni...és biztos meg van róla győződve, hogy lehet még jobb... Szerintem jól esik neki, hogy ilyen sokan szeretik.
óó... nagyon yo képek..
"If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is: infinite." /William Blake/
- Iowa
- Nem elérhető
Bravo Otto Award, Berlin
Nagyon aranyos!
Oh...
Nagyon jó...
- Iowa
- Nem elérhető
Igen mindegyik szereplő mondta, hogy nagyon szomorú lesz...
- Nilraen
- Nem elérhető
Valahol olvastam,hogy Dom azt mondta:mindenképpen vigyen minden rajongó zsebkendőt,mert ő is sírt rajta..Iowa írta: Ami a könnyeket illeti igazad van... szerintem még Peter is sírt a saját keze munkáján... sőt talán a szereplők meg az egész csapat jobban... hiszen nekik nem csak a film ért véget...
Én tuti viszek...Szürkerévnél biztos nagyon szomorú lesz.
- Iowa
- Nem elérhető
- Iowa
- Nem elérhető
De igaz. Én is beállok a sorba, ha egy buzizós is akad ellátjuk a baját... ...de gondolom a saját érdekében egy ilyen sem fog akadni...Fangi írta:
Sil írta: Khmm... 8O Frodó és Samu a RotK-ban 8O :
img5.photobucket.com/albums/v22/ ... tKcap4.jpg
img5.photobucket.com/albums/v22/ ... tKcap5.jpg
img5.photobucket.com/albums/v22/ ... tKcap6.jpg
nagyon meghatóak a képek..na erre ha vki azt mondja hogy buzis azt megcsapom......olyan csapok rá,persze csak jelképesen mert ez nem buzis....és ezt mindenki tudja úgy hiszem itt....nem igaz?
voltam kori pályán és csupán 3-szor estem el,természetesen térdkalácsra,na de ez nem is lényeg hanem inkább aElijah!
egy biztos nem fogom ki birni könnye4k nélkül ezt már most leszögezem....magamban és másnak is.
nem lehet ezen nem pityeregni....jó lesz hogy sőtét lesz a mozi
bár ezt nem kell szégyelni hiszen emberből vagyunk...mindeni abból van.
Ami a könnyeket illeti igazad van... szerintem még Peter is sírt a saját keze munkáján... sőt talán a szereplők meg az egész csapat jobban... hiszen nekik nem csak a film ért véget...
- Fangi
- Nem elérhető
nagyon meghatóak a képek..na erre ha vki azt mondja hogy buzis azt megcsapom......olyan csapok rá,persze csak jelképesen mert ez nem buzis....és ezt mindenki tudja úgy hiszem itt....nem igaz?
voltam kori pályán és csupán 3-szor estem el,természetesen térdkalácsra,na de ez nem is lényeg hanem inkább aElijah!
egy biztos nem fogom ki birni könnye4k nélkül ezt már most leszögezem....magamban és másnak is.
nem lehet ezen nem pityeregni....jó lesz hogy sőtét lesz a mozi
bár ezt nem kell szégyelni hiszen emberből vagyunk...mindeni abból van.
- Iowa
- Nem elérhető
Ringbearer írta: na, halljuk!
Tök jó Elijahhal álmodtam, hogy itt volt velem, és ez tök természetes
volt, hogy itt van!
Nagyon hülye kérdés: szokott hunyorogni napfénynél?
Igazából semmi különös, vagy rágalmazó vagy ilyesmi... nekem egyszerűen olyan semmilyen ez a cikk... szóval tul.képp. olyasmi nem volt benne amit már ne tudtam volna Lijról... vagy amit úgy általában ne lehetne tudni Lijról... amiket mondott az is olyan volt, hogy aki ismeri Lij stílusát és ahogy viselkedni szokott, annak nem meglepő... Én nem fogom kijelenteni, hogy nem Ő volt, csak azt, hogy nem vagyok benne biztos... ennyi... Összevetve annyi, hogy lényegileg ezt már mind tudtam róla. Meg aztán mostanában Fangi sokat fordít, rengeteg mindent megtudunk... Tök jó...
Köszi akiknek tetszik az oldal... folyamatosan "fejlesztem" amennyire tudom...
Gyönyörűek a képek! Komolyan. Szerintem ez a búcsúzásnál van... sírni fogok... már biztos... bár már régóta tudom... Az első kettőn csak könnyeztem, de ezen folyni fognak a könnyeim... Szerintem másoké is...
/Különben Én egy poszternek sokkal jobban örültem volna, és azt is akartunk mindig is. /
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Ne nézzen senki hülyének, de ezen a 3 képen én most elsírtam magam...Komolyan...Annyira szépek... :bawling: Mi lesz majd a moziban...
Ami az IM-es cikket illeti...Bevallom, ennél rosszabbra számítottam...Persze azt még mindig nem tudom eldönteni, mennyi belőle az igazság...
Iowa, ugye mondtam már, hogy milyen jó az oldalad?
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Fangi
- Nem elérhető
Ringbearer írta:
na, halljuk!Iowa írta: Na hát ennyi... mindenki gondol amit akar... nekem is megvannak a saját gondolataim...na mindegy... :hein: :quasi: h:
volt, hogy itt van!
nekem tetszett a cikk,semmi bajom vele,és eléggé hihetönek tünik.
bár lenne még ilyen cikk.........
le akar szokni?milyen jó fogadalmat tett?
Nekem is ....csak azt is nehéz lesz megtenni....
még jóhogy nem iszik?!
- Ringbearer
- Nem elérhető
na, halljuk!Iowa írta: Na hát ennyi... mindenki gondol amit akar... nekem is megvannak a saját gondolataim...na mindegy... :hein: :quasi: h:
volt, hogy itt van!
"Be the change you want to see." Gandhi
- Iowa
- Nem elérhető
Im "interjú":
ELIJAH VISSZATÉR!
Elérkezett a várva várt pillanat: végre itt A Gyűrűk Ura utolsó része, A Király visszatér!Bár Elijah ,,csupán" a főszereplő hobbitot alakítja, a valóságban őt is királyi fogadtatásban részesítik a rajongói, bármerre jár!
Másfél év kemény munka után milyen érzés volt végignézni a három részt?
Elijah: Leírhatatlan. Rengeteget dolgoztunk rajta mindannyian, az egész stáb izzadsága, könnye, szíve, lelke benne van ebben a filmben, és amikor végignéztük, mindannyian azt gondoltuk, hogy igen, ezért tényleg megérte.
A harmadik rész szerinted miben tér el az előző kettőtől?
Elijah: A rendező tavaly nyáron mutatta meg a film harmadik részének végleges változatát nekünk, a stáb tagjainak. Nagyon megrázott, teljesen kész voltam tőle. A három rész közül ebben van a legtöbb érzelmileg megiundító, szívbemarkoló jelenet. Örülök, hogy sötét volt a moziban, mert hiába próbáltam visszatartani, sokszor folytak a könnyeim. Annál a jelenetnél, amikor a hobbitok elbúcsúznak egymástól, még a forgatások közben is könnyeztünk, mert tudtuk, hogy hamarosan eljön a szétválás pillanata, és mindenki hazautazik. Nehéz volt ezt feldolgozni, mert éjjel-nappal együtt voltunk, és a legjobb barátok lettünk.
Most éppen min dolgozol?
Elijah: A legutolsó filmemet, a Spotless Mindot már tavasszal kezdik vetíteni a mozik. Ebben egy tudóst alakítok Jim Carrey, Kate Winslet, Kristen Dunst partnereként. Jelenleg a Hooliganst forgatom, amelyben egy harvardi diákot játszom, aki őrült dolgokba csöppen. Ezután pedig Mumble-nek, egy pingvinnek kölcsönzöm a hangomat a Happy Feet című rajzfilmben. Ez lesz az igazi kihívás!
Nem félsz, hogy a rengeteg munka miatt elszalasztod a nagy őt?
Elijah: Szerintem a nagy ő azért nagy ő, mert azt nem lehet kikerülni. Ha meg van írva nekem egy ilyen lány, akkor találkozni fogok vele, és ha akarnánk, sem tudnánk csak úgy elsétálni egymást mellett. Érthető okokból nehezen engedem magamhoz közel az embereket. Nem lehet első látásra eldönteni, hogy az illető valóban szeretne megismerni, vagy csak a hírnevem és a pénzem miatt keresi a társaságomat. Nagyon lelkizős típus vagyok, ezért félek a csalódásoktól.
Milyen lányra vágynál?
Elijah: Még csak most januárban leszek 23, de már évek óta úgy érzem magam, mint egy felnőtt, aki készen áll a komoly kapcsolatra. Nem keresem a gyors kalandokat, mert én igazi szerelemre vágyom, és bízom benne, hogy hamarosan felbukkan az életemben egy kedves, megbízható, elbűvölő lány.
Rajongókból viszont nincs hiány igaz?
Elijah: Roppant jó érzés, menynyien szeretnek, és néha majd letörik a kezem, annyi aláírást adok, de senkit nem szoktam visszautasítani. Egyszer négy lány elmesélte, hogy kocsiba vágták magukat, és hátom napig autóztak, hogy aláírást kérjenek tőlem. Ilyenkor elgondolkodom azon, mennyire szerencsés vagyok, hiszen imádom a munkámat, és általa még engem is szeretnek az emberek.
Mit csinálsz, ha nem dolgozol?
Elijah: A barátaimmal találkozom, és gyakran elcipelem őket egy-egy hokimeccsre. Sokat olvasok, régi kalasszikus filmeket nézek, és a több ezer darabból álló CD-gyűjteményemet hallgatom. Már kölyökként, a filmezéssel megkeresett pénzem egy részét is CD-vásárlásra költöttem, sőt énektanárhoz is járok.
Lehet, hogy hamarosan te is kiadod a saját CD-det?
Elijah: Komolyan gondolkodom azon, hogy a filmekkel keresett pénzemet egy lemezkiadó alapításába fektetem. Ha beválik a tervem, akkor egy ügyfelem már biztosan lesz, de elsőként nem a sajátom, hanem Viggo Mortensen lemezét adnám ki, aki már több jazzlemezt is megjelentetett. Viggo nemrég felkért engem, Domot és Billyt, azaz a Trufát és Pippint alakító színészeket, hogy szerepeljünk a lemezén. Fantasztikus érzés volt együtt zenélni a studióban.
Tettél fogadalmat az új évre?
Elijah: Csak egyet, de az is éppen elég nehéz lesz betartani. Szeretnlk végre leszokni a dohányzásról, és akkor kevésbé szídnám Josh Hartnettet, ugyanis ő szoktatott rá a The Faculty - Az invázium című forgatása közben. Ha sikerül leszoknom a cigiről, akkor felhagyok a körömrágással is, ezt megígérem.
Na hát ennyi... mindenki gondol amit akar... nekem is megvannak a saját gondolataim...na mindegy... :hein: :quasi: h:
- Sil
- Nem elérhető
katt ide
Tears unnumbered
- Sil
- Nem elérhető
Én is megnéztem az oldalat, gratula... :itscool: De találkoztam pár olyan képpel meg linkkel, ami nem jött be, mert a sajátgépre mutatott...Nilraen írta: Iowa:Az oldalad szvsz nagyon szép,csak egy gond van vele:a visszalépésnél nem a főoldalra megy,hanem a belépéshez...de ettől függetlenül sirályos az oldal.Gratu!
Tears unnumbered
- Nilraen
- Nem elérhető
Az Im nekem is megvan,de akkor én nem írom be...Viszont a 100Xszép-ben van Elijah interjú.De nekem nincs meg,szóval nem tudom begépelni...sorry.Iowa írta: Nagyon jó a két cikk.
Az Im teljesen kiment a fejemből, de még ma begépelem...
Még valami: megnyílt az oldalam... nem a legprofibb, sőt... ami azt illeti elég régóta akartam már és most végre kész lett, akit érdekel, az a profilomban megtalálja a címet...
Iowa:Az oldalad szvsz nagyon szép,csak egy gond van vele:a visszalépésnél nem a főoldalra megy,hanem a belépéshez...de ettől függetlenül sirályos az oldal.Gratu!
- Iowa
- Nem elérhető
Az Im teljesen kiment a fejemből, de még ma begépelem...
Még valami: megnyílt az oldalam... nem a legprofibb, sőt... ami azt illeti elég régóta akartam már és most végre kész lett, akit érdekel, az a profilomban megtalálja a címet...
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Fangi
- Nem elérhető
R:Mikor fejezted be a filmet és hogy érezted magad?
Elijah:Oh,Istenem.Nehéz pillanat mivel azokkal akikell annyi ideig együtt voltál
Azokkal már nem látjátok újra egymást,de nemrég találkoztunk újra és együtt voltunk
Most nehéz pillanatokat kell mindenkinek átélnie a bucsú érzésését ami nagyon nehéz.
Nehéz volt a karatterünknek a stábnka a többieknek bucsút mondanunk hiszen olyan jó barátok lettünk.
R:Ez júliusban volt?
Elijah:Júniusban volt.istenem nagyon jó volt,képzeld el hogy különbözö emberek akikell annyi időt töltöttél el,nem igazán lehet ezt elmondani…Utolsó nap nagyon fáradtm voltam.Összeszorult a gyomrom. az utolsó részemnél és Peter nagyon tökéletes volt,úgyanis az a jelenet volt a film egyik legutolsó jelenete a filmben,mikor Frodo búcsúzik a barátaitól.
Hallani amint a szövegemet mondom,és látni hogy az volt az utolsó felvételem és azt gondoltam fucking hell.Emlékszem mindeni oda jött és megnézte majd a végén Peter odajött hozzám és majdnem összetörte a vállam annyira megölelt.ez olyan de olyan szomorú volt.mindenki sírt.
R:A szövettség tagja voltál?
Elijah:Nos,igen ..nem haragszotok ha nem irom le azt amit eddig minden interjúban leirtam értem ez alatt hogy együtt buliztak…stb…..?
De azért ezt leirom.Megkaptama fullánkot egy pár talpat amit hordtam és egy kicsit most büdös szaga van.
Hova tetted a fullánkot?
Az még nem igazán van nálam.Még Új-Zélandon van.Elküldik nekem.Mindenki beszédet tartott és elmondta a z érzéseit…Dom majd Andy .Dom elöttem mondta el a beszédét rengeteg szép dolgokot mondott el,majd mikor én jöttem,nem iazán trudtam mit mondani.
-nem is tudom mit mondhatnék fiuk.Annyira megvoltam hatódva.
R:Leírnád hogy hogyan élted meg a befejezést?
Elijah:Még elég korai erről beszélni,hiszen még friss.Nagyon kimerült voltam és némileg beteg.
Változtál a mint színész?
Sokkal felelősség teljesebb lettem mint eddig az életemben.Úgy gondolom a gyürük ura nem csak egy film volt nekem hanem egy élet tapasztalat is egyben.Rengeteget tudtam meg magamról és többet nöttem ezalatt mint más.ezen a filmen nöttem fel.18 évesen mentem Új-Zélandra és most pedig 23 leszek.Úgy gondolom szinészetileg is sokkal többet tanultam meg.hiszen nagyon tehetséges szinészekkel dolgozhattame együtt akik inspiráltak mint pl:Ian McKellen vagy Ian Holm,és Viggo is.nehéz mindezt elmagayarázni,de úgy gondolom mindez amit kaptam csak kamatoztatni tudom majd a továbbiakban.
R.Szerinted Peter Jackson Oszkárt fog kapni?
Elijah:Először is remélem,nekem uolyan tehetséges rendező marad ha nem kap díjat.Hiába van megirva már a könyv nem egyszerű felvinni a képernyőre…viszont ezt ő nagyon tehetségesen megoldotta,és remélem hogy azért amit csinált elismerést kap.ez példanélküli.
Milyen volt Peter Jackonnak dolgozni?
Mindenkit isnpirált, a lelkesedésével és a tehetségével és halhatatlan energiájával és szenvedélyével az áhítatával és a figyelmével.Mindig ilyen volt.sosem vette túl komolyan és brilliáns humora van.mindig csodálattal és hihetetlen kedvek dolgozik.Elképesztően kreatív és mindenkivel megtalálja a hangot.és nagyon becsületes volt.
nos valószinü,hogy én is felmegyek és megnézem a videot!
vkinek nincs meg az im cikk és ha megvan nem szeretné begépelni?
mielött elfelejteném,jővőhéten lesz a tv-ben a halhatatlan szerelem...tessék a videot izzitani
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.