Frodó (Elijah Wood)

Több
20 éve 11 hónapja #154078 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jövő héten a PRO7-en lesz, 21:00-kor, ha jól emlékszem.

Lij, you are my life!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #154073 Írta: gande
gande válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
épp megy a Deep Impact az orf1-en...!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #154028 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Nem értem. :oops: Úgy kb. miről szól?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 11 hónapja #154019 Írta: Fangi
Fangi válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
11-20-03 Latest News

TRL In Studio Report
Xoanon @ 12:16 pm EST

Heather writes: I attended the taping of MTV's TRL featuring Elijah Wood, Dominic Monaghan, and Billy Boyd (Sean Astin was originally slated to appear, but I'm guessing something came up last minute for him).

I arrived at the studio at 1 pm, braving gusty winds and rain. I didn't have a ticket, since you had to reserve them 3 months in advance, and I had found out about this 3 days ago! But since the ticketholders line was rather short, everyone who waited on standby got a wristband and was able to attend the taping. it was really exciting for me, not only because I got to see Elijah, Billy, and Dom upclose, but also because it was my very first time inside the MTV studios and I've lived in NYC practically all my life!

The crowd was really energetic and the boys were overwhelmed with the positive responses they were getting. I was seated in the back, right next to where the celebrity guests walk out onto the set, so I had a good view of them all. they basically talked about ROTK, the video game, and what it was like to spend 15 months together. and they did a little dance for the audience. it was cute. I was so thrilled to be in the same room as them, I don't think I've ever screamed so loud in my whole life for any celebrity. during the commercial breaks, they greeted the fans and such, and Elijah shook my hand and said hi to me with a big grin on his face. I smiled back at him, and told him that I loved him(I can't help it, I do!), and he smiled back at me and very sweetly said thank you! awww.

Dom and Billy also shook my hand and said hello and were extremely polite, even with all the screaming fans clamoring to touch them. once they were finished with their appearance, they waved goodbye to everyone. as they were heading towards the backroom, Elijah actually grabbed my hand again and said goodbye to me! it was so adorable. I couldn't stop smiling for the rest of the day. unfortunately, I didn't get any pictures or autographs because security was very tight, and the boys took off immediately after the taping ended at 6 pm. but being a part of something this unique was one of the best moments ever. LOTR holds a special place in my heart, and to finally come face to face with 3 of the most wonderful and talented individuals ever was absolutely breath taking. I think it's safe to say this was one of the most amazing days I've ever had. thank you Elijah, Billy, and Dom!

most légy okos kis okos!

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 11 hónapja #154018 Írta: Fangi
nekem sem indulnak el a videok,már próbáltam 2-szer de nem sikerült.... :?
sajnos mindig azt irja ki,hogy nem található az oldal... ma megnézem, a 2 tornyot(2 cd-éd)emelett a múlt alkalommmal láttam a 2 torony extrát egy tékában...majdnem kivettem,de úgy döntöttem végül,dem veszem ki mert anyuék úgyis megfogják venni karácsonyra.....éls így már nem lenne olyan fantasztikus élmény. :lol:
Bár karácsony lenne már!!!és a fa alatt viritana az a gyönyörű doboz!!!! :o :lol:

"Nemegyszer ha érték forog veszélyben, van akinek le kell mondani róla, el kell veszítenie,hogy mások megtarthassák"

Több
20 éve 11 hónapja #153979 Írta: Iowa

Nimrodel Melian írta: A képek tényleg nagyon jók! Csak olyan gonosz dolog azt a feliratot rájuk rakni! :evil: Néha alig látszik tőle valami a képből. :(

Igen ebben igazad van, de azért nekem így is tetszenek, és ,,kihámozom" belőlük a lényeget... illetve Lijt. :roll: :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #153978 Írta: Coralie
A képek tényleg nagyon jók! Csak olyan gonosz dolog azt a feliratot rájuk rakni! :evil: Néha alig látszik tőle valami a képből. :(

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #153965 Írta: Iowa

Tarathradiel írta: Szív. :) Egyszer muszáj lesz megnézni a Jófiút!! Ja és hogy a Háborút imádom, az neked nem újdonság. :D

Még jó, hogy muszáj! :D

Új, régi képek Lijról! Nagyon örülök, írtó aranyos rajtuk. :roll:
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/plitt01.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/plitt02.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/plitt03.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/plitt04.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/plitt05.jpg
Ez a három nagyon tetszik, főleg az első:
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/plitt06.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/plitt07.jpg
www.bagendinn.com/Elijah/images/posed/plitt08.jpg

Igazából mindegyik nagyon tetszik! :roll: :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #153949 Írta: Tarathradiel
Tarathradiel válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Iowa írta: Nem véletlenül mondtam... Én is imádom a Jófiút, tökéletes Lij alakítása...szerintem a gyerekkori filmei közül ez az egyik legjobb... meg persze a Háború... mondjuk nem akarom egyiket sem osztályozni, de ez nagyon megfogott...

Orsi: köszi a címet. :roll:

Szív. :) Egyszer muszáj lesz megnézni a Jófiút!! Ja és hogy a Háborút imádom, az neked nem újdonság. :D

Fangi: Én próbálkoztam a bagendinnel, de most valahogy nem működtek a videók, hát remélem, holnap nagyobb szerencsém lesz.

"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."

Több
20 éve 11 hónapja #153939 Írta: Iowa
Nem véletlenül mondtam... Én is imádom a Jófiút, tökéletes Lij alakítása...szerintem a gyerekkori filmei közül ez az egyik legjobb... meg persze a Háború... mondjuk nem akarom egyiket sem osztályozni, de ez nagyon megfogott...

Orsi: köszi a címet. :roll:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #153930 Írta: Fangi
az én nevem Angéla,tehát Araaduial és sad ghost vagyok.....nagyon tetszik ez a sad ghost.......gondolom mindenki tudja mit jelent... :lol:
találó nagyon!
a videot már szedem le....lehet nem is veszettünk sokat...hogy nem láttuk,mert mindig felteszik a netre!!!! :)
nem igaz?hogyne lenne az!!!!
mindenki nyomás a bagendinnre.....tölteni!!! :P :lol:
always.ejwsites.net/images/viggocd.jpg

Több
20 éve 11 hónapja #153915 Írta: Tarathradiel

Iowa írta: Én annyira sajnálom, hogy lemaradtam erről a TRL-ről.. :( :cry:
Honnan tudod, hogy ez a neved tündéül Orsi? :roll:

Én is sajnálom... :( :(

Na innen lehet megtudni, hogy mi a tünde neved, meg a hobbit neved is! :) www.barrowdowns.com/middleearthname.asp?Size=

A Jófiút már annyira megnézném...

Több
20 éve 11 hónapja #153887 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Láttam a Jófiút, hát minden elismerésem neki! 8O
Iszonyú jól játszott! De a film nagyon sokkoló, még mindig tiszta
ideg vagyok tőle! :? ..

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 11 hónapja #153863 Írta: Shadwell
Shadwell válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Tarathradiel írta: Hát a TRL-t bizony lekéstük... :( :(:( Mostantól résen kell lenni majd!
Egyébként Orsi vagyok, csak ez a tünde nevem, mikor megláttam teljesen beleszerettem, muszáj volt átírjam. :D :D

Ez engem is érdekelne!

meg lehet valamelyik oldalon nézni???

En taro adun!

Több
20 éve 11 hónapja #153855 Írta: Iowa
Én annyira sajnálom, hogy lemaradtam erről a TRL-ről.. :( :cry:
Honnan tudod, hogy ez a neved tündéül Orsi? :roll:

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #153853 Írta: Iowa

Nimrodel Melian írta:

Gwaleriol írta: (Szokták ezt a műsort ismételni?)

És szokták felrakni az Internetre? :roll:

Bagendinn-en meg tudod nézni a videókat!

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #153847 Írta: Coralie

Gwaleriol írta: (Szokták ezt a műsort ismételni?)

És szokták felrakni az Internetre? :roll:

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #153794 Írta: Tarathradiel
Hát a TRL-t bizony lekéstük... :( :(:( Mostantól résen kell lenni majd!
Egyébként Orsi vagyok, csak ez a tünde nevem, mikor megláttam teljesen beleszerettem, muszáj volt átírjam. :D :D

Több
20 éve 11 hónapja #153781 Írta: Palimir
Palimir válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Nimrodel Melian írta: Én igazán nem szoktam elsirni magam semmilyen filmen, mert nem vagyok ilyen, sőt, az első két részt is kibirtam sirás nélkül (!), de szerintem (és reményeim szerint) Frodó és Samu és Mordor olyan jól meg lesz csinálva a Filmben, hogy az már az én könnyeimet is kicsalja majd. :crying: De én ezt nem szégyellem.

Miért kellene ezt szégyellni? Sőt... :)

Minden megtörténhet... még az is ami nem.

Több
20 éve 11 hónapja #153756 Írta: Gwaleriol
Gwaleriol válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Fangi írta:

Iowa írta:

az Mtv-n mikor leszenke,mert az oké hogy fennt vannak a klippek és a képek,de az idQpomtot nem tudom....vki esetleg tudja?

Sajnos lekéstük. :bawling:

"Wednesday 11.19
Sean Astin, Elijah Wood, Billy Boyd (Lord of the Rings)"

(Szokták ezt a műsort ismételni?)

A közeledő vihar elől a bátorság a legjobb menedék, meg a remény.

Több
20 éve 11 hónapja #153650 Írta: Fangi

Iowa írta: Én sem fogadok meg ilyesmit...tényleg nem szégyen sírni rajta.
Remélem, hogy jövő év elején bejön a Sun... nagyon jó lenne...
A médiával kapcsolatban... remélem a Trl-ben is lesznek az MTV-n, mert az tök jó... eddig még egy élőt sem láttam... mindig csak utólag a neten... meg aztán szeretem a tv-s interjúkat, mert azt tényleg Ők adják... azok nem kreált dolgok...

az Mtv-n mikor leszenke,mert az oké hogy fennt vannak a klippek és a képek,de az idQpomtot nem tudom....vki esetleg tudja?

Több
20 éve 11 hónapja #153599 Írta: Coralie
Én igazán nem szoktam elsirni magam semmilyen filmen, mert nem vagyok ilyen, sőt, az első két részt is kibirtam sirás nélkül (!), de szerintem (és reményeim szerint) Frodó és Samu és Mordor olyan jól meg lesz csinálva a Filmben, hogy az már az én könnyeimet is kicsalja majd. :crying: De én ezt nem szégyellem.

Nimrodel

Több
20 éve 11 hónapja #153510 Írta: Iowa
Én sem fogadok meg ilyesmit...tényleg nem szégyen sírni rajta.
Remélem, hogy jövő év elején bejön a Sun... nagyon jó lenne...
A médiával kapcsolatban... remélem a Trl-ben is lesznek az MTV-n, mert az tök jó... eddig még egy élőt sem láttam... mindig csak utólag a neten... meg aztán szeretem a tv-s interjúkat, mert azt tényleg Ők adják... azok nem kreált dolgok...

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #153432 Írta: Tarathradiel

Fangi írta: milyen jó,hogy mindenki egyetért :lol:
olyan durva lesz látni Frodó szenvedéseit....biztos nem birom ki könnyek nélkül,de megfogadtam nem fogok érzelmes lenni.... :lol:
vajon sikerül?nem hisezm :? :lol:

gondoljatok bele mennyi újság és weboldal lesz tele az interjukkal,képekkel.....nem birom kivárni sem.... :o :lol:

bocs ha volt:de az eternal sunshine lesz a magyar mozikban avagy sem?
vki tudja?

Én nem fogadok meg ilyet, mert úgyse bírnám ki, és nem is lesz szégyen egy ilyen filmen sírni. :)
Azt már én is nagyon várom!
Biztosat nem lehet tudni a filmmel a kapcsolatban, de én reménykedem. :D

Több
20 éve 11 hónapja #153363 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Annie Lenox egyenesen... :?
A képek nagyon rulez! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 11 hónapja #153361 Írta: Fangi
milyen jó,hogy mindenki egyetért :lol:
olyan durva lesz látni Frodó szenvedéseit....biztos nem birom ki könnyek nélkül,de megfogadtam nem fogok érzelmes lenni.... :lol:
vajon sikerül?nem hisezm :? :lol:

gondoljatok bele mennyi újság és weboldal lesz tele az interjukkal,képekkel.....nem birom kivárni sem.... :o :lol:

bocs ha volt:de az eternal sunshine lesz a magyar mozikban avagy sem?
vki tudja?

Több
20 éve 11 hónapja #153358 Írta: Tarathradiel
Nah, hát ezek a képek engem is letaglóztak... :roll: Mondjuk Lij csak letaglózni tud... :D [/quote]

Pontosan...Milyen meglepő :D

Több
20 éve 11 hónapja #153268 Írta: Iowa

Orsi81 írta: Nem tudok betelni ezekkel a képekkel, szeretem az újakat /persze a régieket is :D /!
Hát én is a Frodós részeket várom a legjobban, de azok is fognak a legjobban kikészíteni...De persze minden egyes jelenetet várok:)
Lennoxnak én sem örültem meg, de ki tudja, lehet, hogy a 3. rész hangulatához pont az ő hangja fog illeni...Na én se offolok.

Nah, hát ezek a képek engem is letaglóztak... :roll: Mondjuk Lij csak letaglózni tud... :D

Lij, you are my life!

Több
20 éve 11 hónapja #153159 Írta: Tarathradiel
Nem tudok betelni ezekkel a képekkel, szeretem az újakat /persze a régieket is :D /!
Hát én is a Frodós részeket várom a legjobban, de azok is fognak a legjobban kikészíteni...De persze minden egyes jelenetet várok:)
Lennoxnak én sem örültem meg, de ki tudja, lehet, hogy a 3. rész hangulatához pont az ő hangja fog illeni...Na én se offolok.

Több
20 éve 11 hónapja #153115 Írta: Fangi
a képek szuperek!!
már én is nagyon várom a filmet....ja és abemutató is szép volt,bár egy kicsit letör az hogy nem Enya énekel az albumon ,hanem Lennox...sebaj.... :? :(
de mivel ez nem a filmzene topic így inkább haggyuk,mert off lesz(már az)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.458 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére