Aragorn (Viggo Mortensen)
- Nelia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Isilcala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ez kész............. Nem is úgy néz ki, mintha Viggo smárolná le Billy-t, hanem mint ha Aragorn smárolná le Pippint........
Egyébként Nelia én álmodtam arról a bizonyos "átjárórol", bár metrón, matchboxos autókon, és Megasztár koncerten át vezetett az út.......... Elég vicces álom volt.... Bocsi az OFF-ért.........
"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
gportal.hu/portal/ancalima-anarore/
- Ízisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Ancalima Anarórë írta: OFF
Nelia: Azért az nem bűn, nem kell jézusomozni...
ON
Hát, ha ennyire ragaszkodtok a témához...
img143.exs.cx/img143/8850/domvigtongues8zz.jpg
Neeeeeee, könyörgöm neeeeeee!!!!
fúúj 8O
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Artanis Rodwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Köszönetek: 0
Nelia írta: Komolyan tök hetero a pasas? Nem tudnám elképzelni róla, de hát Ian McKellenről sem tudtam elképzelni, amíg el nem olvastam azt a cikket, amiben bevallja. Nagyon durva! Egyre többen kezdenek vonzódni a saját nemükhöz, és ez probléma! Meg kéne akadályozni, de nem lehet.
Hát igen, én ilyen világmegváltó dolgokról fantáziálok. Ti nem álmodtatok még arról, hogy megtaláljátok az átjárót abba a másik világba? Középföldére? Most ne röhögjetek, mert én erről is szoktam ábrándozni...
Lehet hogy elárultam magam, de ez így van, és elmondom, a Tolkien Fórumon vagyoka legőszintébb.
Csak egy megjegyzés: szerinted mit jelent a hetero(szexualitás)?
Amit írtál, nekem abból úgy tűnik,hogy összekeverted a fogalmakat...
1ébként én már álmodtam Viggoval, valahol (pár lappal előbb) talán már le is írtam )
Az őszinteség dicséretes dolog!
Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Hát, ha ennyire ragaszkodtok a témához...
JaaaJ! :biggrin2: jézusom! :crap: A két álat! :dead: :dead: :dead:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Nelia: Azért az nem bűn, nem kell jézusomozni...
ON
Hát, ha ennyire ragaszkodtok a témához...
- Grion
- Nem elérhető
Isilcala írta: Sziasztok!
Üdvözlünk megint itt Elfprincess! És egyetértek, bár én nem láttam a smárolós részeket, de én is el tudom képzelni Viggoról
És örülök, hogy nincs harag köztetek...
Ha ez nekem szól, nem is volt.
A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.
- Nelia
- Nem elérhető
Hát igen, én ilyen világmegváltó dolgokról fantáziálok. Ti nem álmodtatok még arról, hogy megtaláljátok az átjárót abba a másik világba? Középföldére? Most ne röhögjetek, mert én erről is szoktam ábrándozni...
Lehet hogy elárultam magam, de ez így van, és elmondom, a Tolkien Fórumon vagyoka legőszintébb.
Nelia, aki odavan Faramirért. Imádja a lovakat, és szeretne találkozni a színészgárdával.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- Isilcala
- Nem elérhető
Üdvözlünk megint itt Elfprincess! És egyetértek, bár én nem láttam a smárolós részeket, de én is el tudom képzelni Viggoról
És örülök, hogy nincs harag köztetek...
- Elfprincess
- Nem elérhető
Ez a smárolós történet nagyon jó, amit lentebb olvastam. Viggoról el is tudom képzelni (amellett, hogy totál hetero), hogy lekapja a fiúkat poénból.
"I would rather share one lifetime with you...than face all the Ages of this world alone."
- Grion
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Nelia
- Nem elérhető
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
kicsit takarítottam a topikban.
Kéretik az OFF-okat mellőzni ezek után.
Amúgy Viggo tényleg király
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Nelia
- Nem elérhető
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- Elza Eldaniella
- Nem elérhető
- Isilcala
- Nem elérhető
Nekem egy részeg csöves ugrott be...... Inkább ezt a filmet kihagyom...
Attól függetlenül, lehet, hogy jól játszik
- tindomiel
- Nem elérhető
Egy biztos: egy mínusz pont a filmnek...
Egy igazság akkor is fontos, ha nincs semmi értelme.
- Nelia
- Nem elérhető
olorin.papának! Egri csillagokból egy végvári vitéz! Amroth! Nagyon durva! Persze az én honlapomon nincs ilyen kép. De nem akarok senkit így halálra ijeszteni. Komolyan mondom majdnem felsíkítottam! Nagyon nem áll jól neki! De a szőke haj sem. A Hidalgóban nagyon jól nézett ki vöröses barna hajjal, kicsit borostásan.
GYŰRŰK URA 4EVER!!!!!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
olorin.papa írta:
margo27 írta: viggo.allstarz.org/gallery/categories.php?cat_id=65
A film címe:Alatriste
Jaaaj! Viggó bajusszal! :biggrin2: Kár egy végvári vitéz az Egri csillagokból... :tongue:
Mikor először betettem, én is sikítoztam... Nem akarom, hogy Viggóból.. Béla bá' legyen...
- Olorin.papa
- Nem elérhető
margo27 írta: viggo.allstarz.org/gallery/categories.php?cat_id=65
A film címe:Alatriste
Jaaaj! Viggó bajusszal! :biggrin2: Kár egy végvári vitéz az Egri csillagokból... :tongue:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- margo27
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- margo27
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Andoron írta: Amúgy Viggo nagyon zárkózott magának való ember...
Igen... Az az igazság, hogy néha nem is tudom, szimpatikus-e nekem, vagy csak tisztelem...? De persze attól, hogy zárkózott, még lehet kedves ember... Valahogy úgy képzelem el, hogy nehéz vele összebarátkozni (illetve biztos nem goromba, de... Nyilván nehéz elérni, hogy a bizalmába fogadjon), de ha már a barátja vagy, akkor tűzbe menne érted.
- Andoron
- Nem elérhető
Aragond írta: Különben meg kit érdekel, hogy hogy néz ki, ha eccer jó színész?
Hát ebben van valami
Amúgy Viggo nagyon zárkózott magának való ember, nincsenek allűrjei, pedig sok jó filmben mutatott egészen eltérő arcokat, karaktereket, tehát igazán tehetséges. És akkor ott van némelyik énekes (neveket nem mondok, nehogy valaki megsértődjön), orrhangon kornyikál, és mi mindent megenged magának...
"Hiszek benned
Benned itt bent
Magamban"
Andoron honlapja
- Grion
- Nem elérhető
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Adelard írta:
Micike írta: Arra gondoltam, hogyha minden férfi ilyen átalakuláson menne keresztül. lásd Viggoból (borosta nélkül, csupaszon, rövid hajjal ==> mint egy német úrifiú) Aragorn lesz, szóval akkor minden pasi tök jól nézne ki!
Már aki most nem néz ki úgy
Nem mindenkinek áll ez jól;) speciel Viggonak igen, de van aki pl rövid hajjal néz ki jobban
Szerintem is sokkal jobban néz ki Viggo hosszú fekete hajjal meg borostával. Kár, hogy az életben nem így hordja.
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Nelossel
- Nem elérhető
Aliendril írta:
Elza Eldaniella írta: Aragorn hosszú fekete hajáról és borostájáról csak annyit, hogy a sogórnőm mikor meglátta a filmen, azt mondta, hogy tök jó pasi, "nagyon Király!". Utána, mikor látta egy másik filmben Vigot borosta nélkül, rövid szőke hajjal, nem akarta elhinni, hogy az ugyanaz a pasi, mint aki hátszott a GYU-ban, annyira nem tetszett neki úgy.
Úgy nem is néz ki jól. Az egyik ismerősöm azt mondta mikor először látta a filmet hogy ha megmosná a haját és megborotválkozna még jó pasi is lehetne belőle. Persze neki Legolas tetszett.
Ízlések és pofonok. Nemde?
Meghát az is számít, hogy hogy látja az ember először a színészt. Pl az ember megszokja, hogy hosszú barnahajú, szakállal, aztán meg csak áll és néz, mikor meglátja szőkén és borosta nélkül. (mint én ) De azért meg lehet szokni.
- Aliendril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Elza Eldaniella írta: Aragorn hosszú fekete hajáról és borostájáról csak annyit, hogy a sogórnőm mikor meglátta a filmen, azt mondta, hogy tök jó pasi, "nagyon Király!". Utána, mikor látta egy másik filmben Vigot borosta nélkül, rövid szőke hajjal, nem akarta elhinni, hogy az ugyanaz a pasi, mint aki hátszott a GYU-ban, annyira nem tetszett neki úgy.
Úgy nem is néz ki jól. Az egyik ismerősöm azt mondta mikor először látta a filmet hogy ha megmosná a haját és megborotválkozna még jó pasi is lehetne belőle. Persze neki Legolas tetszett.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.