Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #251351 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aragorn hosszú fekete hajáról és borostájáról csak annyit, hogy a sogórnőm mikor meglátta a filmen, azt mondta, hogy tök jó pasi, "nagyon Király!". Utána, mikor látta egy másik filmben Vigot borosta nélkül, rövid szőke hajjal, nem akarta elhinni, hogy az ugyanaz a pasi, mint aki játszott a GYU-ban, annyira nem tetszett neki úgy.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #251333 Írta: Aranill
Aranill válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Alyr Arkhon írta:

Adelard írta:

Micike írta: Arra gondoltam, hogyha minden férfi ilyen átalakuláson menne keresztül. lásd Viggoból (borosta nélkül, csupaszon, rövid hajjal ==> mint egy német úrifiú) Aragorn lesz, szóval akkor minden pasi tök jól nézne ki!
Már aki most nem néz ki úgy :P

Nem mindenkinek áll ez jól;) speciel Viggonak igen, de van aki pl rövid hajjal néz ki jobban :)

Én pl nem akarok szakállas és hosszúhajú lenni.
De király szivesen.

A hosszúhajjal kapcsolatban fontos megállapítást tettem: sokkal több férfinek áll jól , mint korábban gondoltam. :wink: A hajviseletében hasznos, némely esetben elengedhetetlen a kreativitás.

Hosszú varkocsa lengett a szélben,
néha sült krumplit nyelt le egészben

üdvözlet a BolonD CsaládtóL

Mensch werden ist eine Kunst.

06 20 99 29 525

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 6 hónapja #251332 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: [size=9:2x5javcp](/me azon gondolkozik, hogy hol is lehet a videókazettácskája, merthogy meg kéne nézni... egyáltalán hazajött-e már...)[/size]

Kell aviban? :roll:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 7 hónapja #251152 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ranamarth (Endóriel) írta:

margo27 írta: Ranamarth (Endóriel)!
Talán ezek között megtalálod a keresett képet! :)

www.viggophile.net/catframes.html

Igen itt van...köszi...igazam volt...kitépi a fazon szívét és megeszi... :twisted: ...nyamm

Ha meg a videóváltozat is érdekel, akkor ezt nézd meg :twisted: :
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.p ... 595#181595
[size=9:2wy9rhvm](/me azon gondolkozik, hogy hol is lehet a videókazettácskája, merthogy meg kéne nézni... egyáltalán hazajött-e már...)[/size]

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
19 éve 7 hónapja #250966 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Adelard írta:

Micike írta: Arra gondoltam, hogyha minden férfi ilyen átalakuláson menne keresztül. lásd Viggoból (borosta nélkül, csupaszon, rövid hajjal ==> mint egy német úrifiú) Aragorn lesz, szóval akkor minden pasi tök jól nézne ki!

Nem mindenkinek áll ez jól;) speciel Viggonak igen, de van aki pl rövid hajjal néz ki jobban :)

Én pl nem akarok szakállas és hosszúhajú lenni.
De király szivesen.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
19 éve 7 hónapja #250965 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
19 éve 7 hónapja #250957 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Arra gondoltam, hogyha minden férfi ilyen átalakuláson menne keresztül. lásd Viggoból (borosta nélkül, csupaszon, rövid hajjal ==> mint egy német úrifiú) Aragorn lesz, szóval akkor minden pasi tök jól nézne ki!

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 7 hónapja #250935 Írta: Isilcala
Isilcala válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nekem valahogy Aragornon kívül nincs más olyan pasi, aki tetszik hosszú hajjal, és borostával..... :oops:

"A szerelem megszállotja voltam. Kösz hogy kigyógyítottál!" /Moulin Rouge/

Több
19 éve 7 hónapja #250927 Írta: Ízisz
Ízisz válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Aliendril írta:

Narmo Poice írta:

Aliendril írta: handson.provocateuse.com/show.php/viggo_mortensen

Glukk.. kegyetlen képek..!!! Feketén jobb,mint szőkén.. :roll:

nekem csak a gyűrűk urában tetszik :roll:

Sztem is sokkal jobb A Gyűrűk Urában, mint bárhol máshol. Ha a férfiak így tudnák megnöveszteni a szakállukat és a hajukat, biztos szép világ lenne :P :D

"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "

Több
19 éve 7 hónapja #250924 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aragorn-fanok, mi van??? :D
Vmit írjatok már, kihalt a topic :)

Több
19 éve 7 hónapja #249648 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

margo27 írta: Ranamarth (Endóriel)!

Igen itt van...köszi...igazam volt...kitépi a fazon szívét és megeszi... :twisted: ...nyamm

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."

Több
19 éve 7 hónapja #249623 Írta: Aliendril
Aliendril válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggo Mortensen játszott a texasi láncfűrészedben? 8O Láttam a filmet még régen és csak most tudtam meg

Több
19 éve 7 hónapja #249522 Írta: margo27
margo27 válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A film címe: the prophecy :)

Több
19 éve 7 hónapja #249521 Írta: margo27
margo27 válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ranamarth (Endóriel)!

Több
19 éve 7 hónapja #249504 Írta: Aliendril
Aliendril válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Narmo Poice írta:

nekem csak a gyűrűk urában tetszik :roll:

Több
19 éve 7 hónapja #249304 Írta: Ranamarth (Endóriel)
és ebből a filmből vki még régen belinkelt egy részt ahol Viggo valami nagyon durva dolgot csinál...asszem kiveszi a fazon szívét vagy mi...nincs meg valakinek ez a link? :twisted:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 7 hónapja #249240 Írta: Narmo
Narmo válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
19 éve 7 hónapja #249238 Írta: Artanis Rodwen
Artanis Rodwen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Hokshelato írta: Tudna valaki segíteni nekem? Régebben láttam egy Viggo-honlapot, amin le voltak írva a versei, és ha jól emlékszem, le is voltak fordítva. Meg tudná adni vki ezt a címet??

Verset is írt? 8O
Ez újdonság... Engem is érdekelne az az oldal! :)

Szólj, gondolj, tégy jót, s minden szó, gondolat és tett tiszta tükörként fog visszamosolyogni Rád!

Több
19 éve 7 hónapja #249112 Írta: Hokshelato
Hokshelato válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Tudna valaki segíteni nekem? Régebben láttam egy Viggo-honlapot, amin le voltak írva a versei, és ha jól emlékszem, le is voltak fordítva. Meg tudná adni vki ezt a címet??

"Unwakupe 'cela e wiconi wanji
unmakainapi ta yelo"

Több
19 éve 7 hónapja #249111 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Aragond írta: Szerintem a frízek akkor is nagyon jó lovak. Azt elhiszem, hogy nem alkalmasak mindenre, de nagyon szépek. Természetes, hogy egy galoppversenyen egy angol-telivér százszor jobban teljesít.

Minden fajta a saját feladatára lett kitenyésztve,a maga munkájában jó.Nincs értelme arról vitázni,h melyik tudja jobban húzni a kocsit/melyik a gyorsabb stb. Ez egyik ebben,a másik abban jeleskedik,ezért lettek a fajták :)
Na,ezt csak úgy írtam.
:P

"Similis simili gaudet"

Több
19 éve 7 hónapja #249081 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Nelossel írta:

Minerva írta:

Silmarillion írta: Mikori film? :roll:

97, talán... valahogy úgy.
Nekem megvan. 8)

Egész pontosan 95-ös. :)

:D Viggo csak egy mellék szerepet játszott benne, hosszú hajjal és szakállal... :roll:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 7 hónapja #249077 Írta: Nelossel
Nelossel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Minerva írta:

Silmarillion írta: Mikori film? :roll:

Nekem megvan. 8)

Egész pontosan 95-ös. :)

Több
19 éve 7 hónapja #249075 Írta: Minerva

Silmarillion írta:

Minerva írta: Az angyalok háborújában Lucifert játszotta. Kellemes kis film.

Mikori film? :roll:

Nekem megvan. 8)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
19 éve 7 hónapja #249010 Írta: Silmarillion
Silmarillion válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Minerva írta: Az angyalok háborújában Lucifert játszotta. Kellemes kis film.

Mikori film? :roll:

The Silmarillion

Több
19 éve 7 hónapja #248927 Írta: Olorin.papa

Ranamarth (Endóriel) írta: és én sehonnan nem tudom ezt a filmet megszerezni! :cry: :evil:

Nagyon nehéz...
TK-ban még nem láttam
:?

Több
19 éve 7 hónapja #248925 Írta: Ranamarth (Endóriel)
és én sehonnan nem tudom ezt a filmet megszerezni! :cry: :evil:

S kíméli kérges lábait,

Több
19 éve 7 hónapja #248735 Írta: Minerva
Az angyalok háborújában Lucifert játszotta. Kellemes kis film.

Több
19 éve 7 hónapja #248613 Írta: Olorin.papa
Raia!
Az Angyalok háborújában
:P

Több
19 éve 7 hónapja #248604 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Erre én is kíváncsi vagyok!

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
19 éve 7 hónapja #248603 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

olorin.papa írta:

Aragond írta: Az természetes, hogy jól eljáccaná. Csak őt nem ilyen szerepekben szoktam meg. :wink:

:D Az igazán nagy színészeket az külömbözteti meg a középszerűektől, hogy nem lehet őket beskatulyázni...
Remélem Viggó is ki tud törni a "kardozós-királyos-szépfiús" szerepek ből szerintem *gumicsirke*
Láttam már őt szakállal, bosszuálló angyalként is... :D

Melyik filmben volt az a bizonyos szakálls bosszuálló angyal?

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.212 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére