Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 2 hete #80550 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Boldog szülinapot Viggo!!!

[size=9:3gmsycf2]és még sok ilyen filmet[/size]

'Is there anybody out there?'

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 2 hete #80547 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Elöször is:

Boldooooog születésnapot VIGGO!!!!!!!!!!

A Psyho-t nem vettem fel de 22.-én is lesz.
(Bocsi de ugy negyed 8-ra értem haza és hulla fáradt voltam...)

Nekem a tali bármikor jó...kivétel 3.-a ;)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hete #80533 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Az ám, boldog 44. szülinapot!!! :D :D :D

Több
22 éve 3 hete #80524 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
:!: BOLDOG SZÜLINAPOT VIGGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!:

Akkor most mi van a talival?Majd informáljatok lécci, kösssssz. :wink: :roll:

Volt már Psycho?Felvette v.ki?Aki felvette, kölcsön tudná nekem adni??? :lol: :roll: :oops: :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 3 hete #80500 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
nézzétek:
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... ragorn.php

'Is there anybody out there?'

Több
22 éve 3 hete #80492 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
HAPPY BIRTHDAY VIGGO!!! :D :D
Amúgy szia Aieless rég voltál! hogy vagy? :)
S most akkor mi van a talival??

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 3 hete #80490 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szia Aieless! Mizu veled??? Szülinapi party!!! Ez jó!

Min, én is járok előkészítőre, én is szombaton, ugyhogy vasárnap elég ciki lenne visszamenjek Pestre... Nem lehetne valahogy a szombatot megoldani...??? :?

Több
22 éve 3 hete #80488 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
HALIIIIII!!!!!!!!
Fúúú az már nem is mérhető, hogy mikor voltam it utoljára!
De azért Viggo szülinapjára már csak gondoltam, hogy benézek!
Milyen jó, hogy Magyarország születésnapi parti címen önkormányzati választásokat rendezett :mrgreen:
A talira én is jönnék, nekem eleddig bármi jó, döntsetek ti!

Egyébként holnap az RTLKlubon DAYLIGHT!!! (állítólag ebben szerepel dawn-kóros Henrike is, nem? :twisted: hú de szemét vagyok :) :) )

Tényleg:
Vivaviggo-val kapcsolatban:
ha küldtök nekem viggos filmek leírását, esküszöm, hogy felrakom :) :)
De akkor küldjetek!!!

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 3 hete #80472 Írta: Telumehtar
Neeeee.... 3.-a neeeeeee... mert 2.-án lesz a Szindarabos tali :P

Több
22 éve 3 hete #80362 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Akkor most két kérdésem lenne: mikor lenne a tali, és mit csinálnánk???!

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 3 hete #80343 Írta: Adelard
OK mennyünk úgyis onnan jövök 8)

Caress the one

Több
22 éve 3 hete #80337 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Adi: nekem a szombatok nem jók, mert négyig vok előkészítőn, űmire hazaérek, 5h, mire a délire érnék, 5 h 30... Nem megyünk a találkozások topicba szervezni a talit? Ki fognak dobni a "valák"...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hete #80335 Írta: Adelard
Csövike! Nekem a D-i pu, (szokott hely ugye?) tökéletes, de nem lehetne szombaton??? És egy kicsit később, mondjuk 2-3 óra felé?? Bocs hogy ennyi bajom van, (sőt lehet hogy lenne majd még egy kérésem...) :oops:
:oops: :oops:
amúgy Dodie :Boldog szülinapot!
Min: :(

Caress the one

Több
22 éve 3 hete #80330 Írta: Minerva
Oké, akkor időpont még :?: , helyszín? Szokásos? Déli Pu, mondjuk délben? Várom a javaslatokat!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hete #80328 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok
3.a jó nekem (vasárnap)

OFF: Min: :( :cry: szegény :(

Üdv
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 3 hete #80327 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Igen!!! Teljes siker.
Majd én megteszem. Neked. Olyan arik a végzősök ma láttam őket ahogy keringőzni próbáltak :D

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Több
22 éve 3 hete #80324 Írta: Minerva
Oké. :) Sikerült lemásolni?
Mikor is van szünet? Hmm. elsejétől? Mondjuk 3-án? (vasárnap??? Segítsetek, nincs naptáram a közelben!)
NAGYON OFFF: Segíííítsetek! A táncpartnerem a szalagavatón egy élő katasztrófa!!! Feleakkora, mint én, rágja a körmét és a tetejébe egy paraszt! Rám nem nézett volna, mikoro közöltem vele, hogy valszeg ő lesz a partnerem! Most én vagyok ilyen félelmetes/vissztaszító, vagy zavarban van? (nem az a fajta) vagy netán buzi! Könyörgöm, legalább a nevét megmondhatta volna! Én meg nem kérdeztem, örültem, hogy megszabadulok tőle. Valaki ölje meg a nevemben...! Estel... hol vagy, Estel??? Gyere, nyírd ki nekem! :bawling:

Több
22 éve 3 hete #80322 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én is az őszi szünetre szavaznék de 30a után, mert előtte jön a barátném.

Üdv
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 3 hete #80319 Írta: xany
Nos akkor szavaznék én is. Úgyis rég voltam már talin és akkor Minerva visszakapod a kazit és hozzá 10000 bocsánatot tőlem :D . Szóval legyen őszi szünet.

Több
22 éve 3 hete #80309 Írta: Minerva
Szia xany! RÉg láttunk. :)
Na, aragornos tali mikor, kinek jó? Én az őszi szünetre szavazok, vagy max. vmelyik vasárnap (csak NE szombaton!!!! )

Több
22 éve 3 hete #80307 Írta: xany
Viggo szülönapja lesz vasárnap szombaton meg a Psyho:)).
Hűű jut eszembe. A www.musingsofviggo.com -on a mai frisítésben aelég fura képeket láttam vagy a tegnapiban már nem tom. Nézzétek meg.

Több
22 éve 3 hete #80301 Írta: Telumehtar
Szió Xany!!!!Rég láttalak...hát olyan különös semmi nem volt...Jösz Kószás talira? Viggo születésnapja lesz ;)

Több
22 éve 3 hete #80299 Írta: xany
Sziasztok!!!

Röviden összefoglalná valaki miről van szó a fontosabb dolgokat csak!! Viggotól valami új hír??? Azért nem jöttem eddig mert rosz volt a gép és amúgy is most kezdődött a suli és az elején jó benyomást kellett kelteni :lol: .

Több
22 éve 3 hete #80183 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Estel Adániel írta:

*Dodie* írta: Nem ééér! Ragoran,ugyanabban a pillanatban küldtük el, de te vagy elől. :( :wink:

Hát, majdnem... :) Ragoran csak három másodperccel nyert. ;)

Három?? :eek2: nálam csak egy..de multkor egyet se láttam..mmnt másodperecet...Most akkor a levélre nem fog válaszolni, vagy miszösz?? annyi energiánk van benne :shake: Én tuti nem tudnék ellenállni annak a szép borítéknak:))

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 3 hete #80155 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Helló emberek! :D

Két napig nem jövök, és máris oldalakat olvashatok vissz... :wink: :roll: Aragornos tali:jó ötlet! remélel el tudok menni :roll: az őszi szünet nekem jó :D de a kósza talira nem tudok menni... :cry: :cry: :cry:

Vig fia tényleg elég gáz... :? 8O

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 3 hete #80115 Írta: Telumehtar
Akkor konkrét idöpont még nincs Aragornos talival... :(
Öhöh....Kószás talira télleg ki jön már????

Több
22 éve 3 hete - 22 éve 3 hete #80114 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

*Dodie* írta: Nem ééér! Ragoran,ugyanabban a pillanatban küldtük el, de te vagy elől. :( :wink:

Hát, majdnem... :) Ragoran csak három másodperccel nyert. ;)
Valin Nostare, Dodiee! :cheers:

Minerva írta: Estel... 8O Most nagyon utálsz? :bawling:

:roll: Naná [size=9:1t975wh4](hogy nem)[/size]! :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hete #80111 Írta: Telumehtar
Dodiee Drága boldog szülinapot ;)

Több
22 éve 3 hete #80047 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
OFF:
Dodiee: Tragédia!! :wink:
És boldog szülinapot!!!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 3 hete #80044 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem ééér! Ragoran,ugyanabban a pillanatban küldtük el, de te vagy elől. :( :wink:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.060 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére