Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 3 hete #80043 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kószatali:tuti nem
Aragornos: még kiderül...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 3 hete #80042 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Itt aztán zajlik az élet! Az ember nem jön három-négy napig, és azt se tudja, hova kapja a fejit! Kósza tali? már megint akkor, amikor nem tudok menni?????Szülinapom lesz, azon illik megjelennem.. vagyis nem akkor lesz, de akkor ünneplünk. :? Pedig szívesen elmennék.. innen ki jön a 19.-ei talira??

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hete #80036 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kószatali okt. 23, az aragornos még csak szerveződőben...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hete #80029 Írta: Ragoran
Hogy tudok-e menni az leginkább attól függ, hogy mikor lesz....

Több
22 éve 3 hete #80020 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mármint a kószatalira. Aragornosra már lehet, de arra se biztos, bár az őszi szünet nekem jó. :) Csak 22-28ig nem tudok sehova se menni.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 3 hete #80019 Írta: Adelard

Ragoran írta: Én tuti nem megyek.... :cry:

Én se.... :cry:

Caress the one

Több
22 éve 3 hete #80011 Írta: Minerva
Estel... 8O Most nagyon utálsz? :bawling:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 3 hete #80006 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Minerva írta: (Estel, téged is várunk, mint a legfőbb Aragorn/Viggoimádót! :mrgreen: :evil3:)

Hű, de vicces...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
22 éve 3 hete #80005 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Min: Hurrá :mrgreen: jó ötlet ;) Oké oké.....
Hogy mikor azt nem tom...öszi szünet kinek jó????
És helyszin? (Szokott helyen a szokott idöben??? ;) :D )

Több
22 éve 3 hete #80004 Írta: Minerva
Gyerekek, szervezzünk már egy aragornos talit! Olyan régen volt már! :!:
(Estel, téged is várunk, mint a legfőbb Aragorn/Viggoimádót! :mrgreen: :evil3:)
Mondjuk vmelyik vasárnap? Vagy őszi szünet?

Több
22 éve 3 hete #80000 Írta: Ragoran
Én tuti nem megyek.... :cry:

Több
22 éve 3 hete #79990 Írta: Telumehtar
Min: lehet hogy csak 3an leszünk Viggosok???? :(

Több
22 éve 3 hete #79988 Írta: Minerva
Úgy értettem, jöttök-e a kószatalira? alig vannak ott aragornisták. :(

Több
22 éve 3 hete #79944 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Úristen, már megint mennyit írtatok! narie-szindrómám van (csak annyi a különbség, hogy nekem még van gépem... :) ) Én a Jégvihart nézem, az biztos, mivel csak m1, m2, és a Duna van meg. :cry: meg fel is veszem videóra! Viszont előre is boldog szülinapot kívánok Vig-nek! Kriszana! Bocs, de lemerült a kártyám, úgyhogy nem tudom megírni, hogy a Lijes tali 12-kor lesz a Westendben! :? :wink: Amúgy Ezer hála a számért!!! :) :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 3 hete #79869 Írta: Minerva
Hát, nem tudom. Többiek? Ötletek? Én mindenesetre képviselem a (megszállott) aragornistákat. ;)

Több
22 éve 3 hete #79865 Írta: Telumehtar
Öh...nem tom....esetleg....a tábla nem is rossz ötlet..feltéve ha a Viggosok jönnek... (Ugye jöttök????) Min:Jó lesz táblának az Éowinos topicban emlitett is ;)

Több
22 éve 3 hete #79859 Írta: Minerva
Dededededeee! De jó! DE hogyan? CSináljak egy B. Sz. Viggo - táblát? 8O Nem vállalom! :lol:

Több
22 éve 3 hete #79856 Írta: Telumehtar
Lehet hogy hülye ötlet de meg kéne ünnepelni a Kószás talin Viggo születésnapját nem? :mrgreen:

Több
22 éve 3 hete - 21 éve 2 hónapja #79853 Írta: Minerva
A fia tök gáz. :P :x A volt felesége még inkább. :evil:
Vasárnap szülinapja van! Jeeeh! Asszem, pezsgőt bontok, és a Daylight első negyedóráját nézem. :)

Több
22 éve 3 hete #79754 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
V. fiáról én kértem fényképet, és nagyon szépen köszönöm, hogy nem felejtettétek el. Hát, mit mondjak, elég gáz... Ha valaki tud még betenni, nagyon örülnénk neki. Egyébként, szerepelt V. egy-két filmjében, azt hiszem pl. a Crimson Tide-ban. Tud erról valaki valamit?

Több
22 éve 3 hete #79721 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

hódica írta:

Ryana írta: Ugye nem csak én tudom, hogy jövő vasárnap (20-án) az rtlklub-on 20:00-tól Daylight lesz? :roll:

Ez tök jó! :)
Csak éppen 20-án 20.00-ko a Duna tv-n Jégvihar lesz Lijjel... :hein: :shake: :?:

Videósoknak megoldás: a Jégvihart fölvenni (a Dunán nincs reklám 8) ), a másikat nézni... Időnként át lehet kapcsolgatni a TV2-re is. Ezt bírom a magyar tv csatornákban. Vagy egységesen tré a műsor mindenütt, vagy egyidőben nyolc olyan filmet adnak, amit érdemes lenne megnézni/fölvenni :evil:

Több
22 éve 3 hete #79713 Írta: Ragoran
1:20-dika mien napra esik? :oops:
2:Vig fiáról én is tudok pár képet, ha kell...
specialrealms.com/VM/pics/whenryExene.jpg
specialrealms.com/VM/pics/whenry.jpg
Telka:nagy baj, hogy én szurtam be?? Ne haragudj!! Többet nem ismerek! Tudsz még?
sorel: köszi a beszámolót!
Jégvihar miről szól???

Több
22 éve 3 hete #79699 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

sorel írta: . Viggo egy sportszergyár főnöke, aki szintén beszorul. Ám: kb a tizenötödik percben meghal.Onnantól kezdve Stallone (mindenki kedvence) a főszereplő.

Akkor lehet, hogy az első 15 percet megnézem... :wink: aztán, ha nincsen benne Viggo, tényleg felesleges végigszenvedni... :roll: :P

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 3 hete #79686 Írta: Telumehtar
sorel: Akkor kb. olyan lesz aminek csak az elsö 15 percét érdemes megnézni...Szupper :mrgreen:
Valaki kért még Vig gyerekéröl képet...annak üzenem hogy hozok ;)

Több
22 éve 3 hete #79638 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Kedves V. M. rajongók! Én, mint lelkes viggoista, kivettem a videotékából a Daylight-ot, ezért be tudok róla számolni: Borzalmas katasztrófa film, ami valóban egy beomlott metróalagútban játszódik. Viggo egy sportszergyár főnöke, aki szintén beszorul. Ám: kb a tizenötödik percben meghal.Onnantól kezdve Stallone (mindenki kedvence) a főszereplő. A továbbiakról nem tudok semmit, mert ezen a ponton a videót kikapcsoltam. Ettől függetlenül: abban az öt snittben, amibe szerepel, nagggyon-nagggyon szexi (mint mindig), meg amúgy is meg kell néznetek, egy vérbeli V.M. -fannak ez kötelező anyag.

Több
22 éve 3 hete #79614 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sajnos igazatok van, Stallone is jáccik benne. Bár azért ki lehet bírni egy kicsit, ha olyan ösztönző van hozzá, mint Vig, nem? :look:
De ha Lij is lesz... Komoly dilemma. :heu:

Min: ha ilyen apám lenne, minden nap vele aludnék... :wink:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
22 éve 3 hete #79613 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
a Jegvihar viszont tenyleg egy nagyonjo film!meg Lij nelkul is erdemes megnezni :D !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
22 éve 3 hete #79609 Írta: Adelard

hódica írta:

Ryana írta: Ugye nem csak én tudom, hogy jövő vasárnap (20-án) az rtlklub-on 20:00-tól Daylight lesz? :roll:

Csak éppen 20-án 20.00-ko a Duna tv-n Jégvihar lesz Lijjel... :hein: :shake: :?:

Hát igen... De én viszont inkább Viggot választom... :roll: Hiszen az ő szülinapja lesz, meg egyébként is :D :wink:

Caress the one

Több
22 éve 4 hete #79553 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Csak éppen 20-án 20.00-ko a Duna tv-n Jégvihar lesz Lijjel... :hein: :shake: :?: Azt hiszem, azért mégiscsak Lijt nézem meg...A Daylight-ben nem Stallone van??? :hein: Ha igen, akkor elvből nem nézem meg :look:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 4 hete #79533 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na, a Daylightól annyit írnak, hogy van egy robbantóshúdenagyondurva közlekedési baleset, minek következtében gyalogosok százai szorulnak az összeomló alagútba, mely közvetlenül a jeges Hudson folyó alatt található. A folyó fenyegetése miatt a bentszorultak kétségbeesve próbálnak kimenekülni. Csak Kit Latura, a Sürgősségi Eu-ellátás korábbi megszégyenített vezetője segíthet a bajba jutottaknak kiszabadulni a víz alatti kriptából.
A legjobb hangeffektekért Oscarra jelölték.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.000 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére