Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 1 hónapja #75302 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sorel: De ha ennyi ideig járta a vadont akkor nem hiszem, hogy ne hiányozna neki! Azért ez két teljesen külömböző életforma! Az erdőben mászkálni, csatázni, nyomokat követni vagy ülni egy teremben a szépen kipárnázott székben...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #75299 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

sorel írta: Szerinem ti Aragornnal kapcsolatban tévedésben vagytok, amikor úgy álitjátok be mint egy megszállott turistát, vagy természetbarátot. Véleményem szerint nem azért "járta a vadont", mert annyira odavolt a természetért, (bár biztos szerette), hanem mert el akart jutni innen, oda. Azért hivták kószának mert folyton jött, ment, hireket hozott, vitt, készitette elő a háborút Szauron ellen. Arról nem is beszélve, hogy mindezt titokban kellett tennie, hogy ne figyeljenek fel rá (mármint Isildur leszármazotjára). És mivel repülőre nem szállhatott, és autópálya sem volt, kénytelen volt az erdőn, hegyeken keresztül közlekedni. Később, egy ekkora birodalom uralkodójaként nyilván sokat utazott, de semmi oka nem volt arra, hogy ezt "rangrejtve" tegye. Ezért aztán nem hiszem, hogy mint király, otthagyott volna csapot-papot, és "bevetette volna magát az erdőbe".

Szerintem a sok kószálás alatt megszerethette annyira az erdőt, hogy Khirályként is járta néha. Arwen meg szerintem otthon nevelte a kölkeiket. :) De az is lehet, hogy szeretett "inkognitóban utazni". :)
OFF: Mindenkinek KÖSZI a jókívánságokat! I Love You All!

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #75232 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerinem ti Aragornnal kapcsolatban tévedésben vagytok, amikor úgy álitjátok be mint egy megszállott turistát, vagy természetbarátot. Véleményem szerint nem azért "járta a vadont", mert annyira odavolt a természetért, (bár biztos szerette), hanem mert el akart jutni innen, oda. Azért hivták kószának mert folyton jött, ment, hireket hozott, vitt, készitette elő a háborút Szauron ellen. Arról nem is beszélve, hogy mindezt titokban kellett tennie, hogy ne figyeljenek fel rá (mármint Isildur leszármazotjára). És mivel repülőre nem szállhatott, és autópálya sem volt, kénytelen volt az erdőn, hegyeken keresztül közlekedni. Később, egy ekkora birodalom uralkodójaként nyilván sokat utazott, de semmi oka nem volt arra, hogy ezt "rangrejtve" tegye. Ezért aztán nem hiszem, hogy mint király, otthagyott volna csapot-papot, és "bevetette volna magát az erdőbe".

Több
22 éve 1 hónapja #75197 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Minnek utólag is nagyon boldog szülinapot! :)
A tm-khoz!: Szerintem is ugyanúgy járta az országot, csak előtte átöltözött (mint Mátyás király! :wink: Na, jó, ez gyenge volt!). Arwen meg addig otthon volt, és fésülgette a haját...

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #75113 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!
Mennyit írtatok már megint! :)
Min: Utólag is nagyon boldog szülinapot!!!Egyébként ez a kép nekem is teccik:

Minerva írta: Hogy ez MILYEN édes!!!!!! 8O :wink:
www.h3.dion.ne.jp/~umecha/ring/ara.jpg

A másik amit beraktál, az már annyira nem. Amúgy nem szeretem én se ezeket a japán rajzfilmfigurákat de ez a kép tényleg édes... :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hónapja #75072 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Helló!!!!

Végre téma. :D Szerintem Elesszár király ugyanúgy játra a vadont mint korábban Aragornként.Csak nem olyan egyakran.Sz.tem egy pár napig azért boldogultak nélküle Minas Tirith-ben. :wink: Vagy max. Arwen átvette az irányítást... :evil: na jó, ilyet még csak viccből sem mondunk... :D :evil:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 1 hónapja #75071 Írta: Sorel
Gyűrűk Ura szakértőknek ajánlom az Origón a Kvizjátékokat. Van GYU kviz, kőkemény.

Több
22 éve 1 hónapja #75019 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
még egy téma(ma termékeny vagyok:)):
Amire még nagyon kíváncsi vagyok, az a filmben Aragorn megkoronázása. és az, ahogy Elrond közli vele, csak akkor veheti el Arwent(egyáltalán minek, maikor itt vagyunk mi.. :twisted: ), ha király lesz..
én is kipróbálom:Narië
jee, siker:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 1 hónapja #75018 Írta: Ragoran
Dodiee: Hát elég vicces lenne egy királyi öltözékben rohángászni a bokrok között! :lol: Egy ilyen ruciban még tüzet sem lehet gyujtani, mert meggyullad a ruha! Tényleg akkor (márha maradunk azon az állásponton, hogy barangolt) ilyenkor vele ment Arwen, v kötögetett otthon???

Több
22 éve 1 hónapja #75016 Írta: Dodiee
sztem is biztos járta valamennyire a vadont...de vajon incognitoban? sztem ha nyugiban akart maradni, biztos felvette a régi(sexy..) kósza rucit, és úgy járta a vidéket:)

Több
22 éve 1 hónapja #75012 Írta: Ragoran
Dodiee: [size=9:3b1kzmxv]*VÉGRE EGY TMA!!*[/size]

Szerintem attól járkált az erdőben, mert attól, hogy király lett még kósza maradt! És egy kósza (legalábbis szerintem) közel áll a természethez, akár király akár nem... És vhogy nem tudom elképzelni Aragornról, hogy csak ott ül egy székben és törvényeket hoz, meg értekezik...ez nem illene hozzá.

Több
22 éve 1 hónapja #75011 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Dodiee:Végre egy téma!!! :dance: :dance:
Hát szerintem szegénynek nem sok ideje volt az erdôt járni,elvégre Gondor egy hatalmas birodalom,ahol ráadásul még z?rök is voltak....Szóval sztem eléggé elfoglalt lehetett.... ;)
De a szíve mélyén biztos hiányzott neki a vadon....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #75008 Írta: Dodiee
Min:Naon-naon-naon-naon sok BÓDOG SZÜLINPOT! hogy te milyen öreg vagy! :eek2: Én csak októberben leszek annyi:) igyad le magad, mondjuuuuk....málnaszörppel:)
Téma:Vajon Aragorn járta még az erdőket koronázása után is? tehát maradt Vándor, vagy csak Királykodott?

Több
22 éve 1 hónapja #75006 Írta: Narië
Minerva-Minerva.... ;)
Háát....sztem igen ;) 8)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74995 Írta: Ragoran
Minerva! Minerva! cö-cö-cö! Akkor inkább a szőrös-nem szőrös tma!:wink:
[size=9:2vmf8nsj]Nem komolyan mondtam! :oops: [/size]

Több
22 éve 1 hónapja #74993 Írta: Minerva
Kavart-e Aragorn Elronddal, mielőtt megalakult a Szövetség?... ;)
Na jó, csak vicceltem. :oops: :roll:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #74915 Írta: Minerva
Az anime nemcsak pokémonból áll!!!! (hála a jó égnek...)
TGY:TV2 (az új), szombat este 8 körül.
[size=9:1fy88dpv]Narie: 18 lettem.[/size] :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #74912 Írta: Narië
Minerva:Boooooldog szülinapot!!!
[size=9:11orzbit]Hány éves is lettél? :oops: [/size]

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74908 Írta: Minerva
Az a helyzet, hogy ez fanart volt, kvázi nemhivatalos kép. Azért fanartok is kellenek, nem? :)
Témám: nincs. Tökéletes gyilkosság szombaton! Jeejejejejejeeee! ;)
[size=9:328h3lrz]Ma van a szülinapom.[/size]

Több
22 éve 1 hónapja #74905 Írta: Narië
De,rakhatsz!Az elsô sorozat nagyon zeccett!Csak ez az uolsó annyira Sailor Moonos....Vagy gyerekes...vagy mittoménmi...
Szóval érted....a lényeg az hogy nyugodtan,várok bármilyen képet!
Nincs véletlenül témád? :wink:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74903 Írta: Minerva
Senkinek nem tetszenek a mangás képek? Na nee.. Na jó ,akkor nem rakok be többet.

Több
22 éve 1 hónapja #74885 Írta: Ragoran
Nekem nincs semmi bajom a japán rajzfilmmekkel! Bár úgy látom, hogy ezzel itt egyedül vagyok..., de inkább vissza kéne térni egy kicsit a Vig-es Tmához, nem?

Több
22 éve 1 hónapja #74849 Írta: Narië
Hát ez a mangás GyU....elég ÉRDEKES.... :wink:
De azért nem rosszak,mondjuk a japán rajzfilmektôl én is eléggé ki tudok borulni.Fôleg annál amikor valaki elpirul és egy hatalmas vízcsepp jelenik meg a fején :roll:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74812 Írta: Sorel
Hogy őszinte legyek a Gyűrűk Ura pokemonositott változatától nekem is égnek álla hajam. Rengeteg ilyen képet lehet látni különböző fórumokon. Tudom, hogy a japánoknak a nagy, kerek, európai szem tetszik, / mert nekik nem olyan van/, de ezektől a kitágult lencsi-baba szemektől úgy néznek ki a szereplők, mintha szellemi fogyatékosak lennének. Hátborzongató. Arról nem is beszélve, hogy Aragorn legyen mindenféle, de "cuki" ne. Remélem senkit nem bántottam meg.

Több
22 éve 1 hónapja #74751 Írta: Minerva
Elrond, megnyugtatlak: a japán rajzfilmek nem mind ilyen primitívek. Az is lehet, h a magyar szinkron cseszte el. De ez lényegtelen: ez itt GyU fórum, úgyhogy hagyjuk abba az offolást. :) Csak élvezzük a képeket, amiknek van egy nagy előnye: nem mozognak. :D

Több
22 éve 1 hónapja #74749 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A képek jók, csak ez a stílus kissé érdekes.
Emlékszem egyszer láttam egy japán rajzfilmet, melyben egy stác volt aki focizott:
Ifjúsági döntő: a nyolcvanezres stadion dugig, a srác már a huszadik ellenfelet cselezi le, ugyanúgy, lövésnél meg 180 fokra emelkedik a lába. És persze gólt lő. A közönség szemeiből sugarak lövelnek ki a csodálkozás jeleként.
Hát én ezt nem szeretem bennük.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 1 hónapja #74747 Írta: Minerva
Elrond: mert az. :P Talán nem tetszik???? :P Akkor ezt kapd ki! :mrgreen:
www.h3.dion.ne.jp/~umecha/ring/ara2.jpg

Több
22 éve 1 hónapja #74743 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Minerva írta: Hogy ez MILYEN édes!!!!!! 8O :wink:

Tipikus japán style.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
22 éve 1 hónapja #74742 Írta: Minerva
Hogy ez MILYEN édes!!!!!! 8O :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #74717 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Sil írta: Ezt már biztos láttátok, de azért berakom.
www.theonering.net/movie/scrapbook/large/4521

Jó ez a kép! :P Gondolom sokan közületek lennének a paci helyébe... :D Én inkáb Frodó batyuja lennék... :twisted: :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.999 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére