Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 1 hónapja - 21 éve 4 hónapja #74715 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Még szerencse, hogy leszálltatok apámról :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #74665 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na, kaptok 1 szép képet, lehet, hogy láttátok, de akkor is berakom ide:
Aragorn vs. Wargon lovagló ork
www.herr-der-ringe-film.de/v2/de ... il_319.php

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #74652 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Inkább ne...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #74650 Írta: Orlando
Orlando válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Köszi!Meghallgatom!

Több
22 éve 1 hónapja #74644 Írta: Narië

sorel írta: Hogy hallgattad meg? Avassatok be! /Egyébként én sem értem mért kell valakinek egyszerre jó szinésznek, festo˝nek, fényképésznek, költo˝nek és még dzsesszénekesnek is lennie. Vagy ez nem dzsessz?/

Sorel:parancsolj!
specialrealms.com/VM/viggosounds.html
De sszerintem inkább ne hallgasd meg..csak 1 jótanács...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #74610 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Eurynome írta: Meghallgattam az egyik számát a drágaszágnak. 20 perc tömény röhögőgörcs... :lol: :D :lol: :D :lol: Szegénykém annyira nem tud énekelni... Nagyon yok a képek! Csak csorgatom a nyálam... :wink:

Hogy hallgattad meg? Avassatok be! /Egyébként én sem értem mért kell valakinek egyszerre jó szinésznek, festőnek, fényképésznek, költőnek és még dzsesszénekesnek is lennie. Vagy ez nem dzsessz?/

Több
22 éve 2 hónapja #74530 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szasztok!
Na akkor interjú 2. rész...

-Tudom hogy végülis nagyon megszeretted a könyvet. Nem aggódtál azért hogy a filmek nem lesznek képesek eléggé visszatükrözni Tolkien képzeletvilágát?

V:A film nem a könyv. 2 különböző anyag. Nem lett volna lehetséges ugyanúgy kihangsúlyozni a nyelvet és a költészetet, ahogy pl. Tolkien tette. Nem figyelhetünk oda minden részletre, a különböző karakterek hátterére és széleskörű rokonságára vonatkozóan. Ez semmiképp nem lehetséges, hacsak nem csinálunk három 12 órás filmet. És tudod, Tolkiennek és PJ-nek(mint íróknak) más érzéseik vannak, más a felfogásuk; bár Peter láthatóan sok figyelmet szentel Tolkien írásainak.(Erre máskülönben egyébként nem sokat áldozott volna az életéből.) Ebből is látszik, hogy PJ nagyon jó filmrendező, mert ez volt az igazán érdekes része a dolognak-az egyén hősies áldozata a közjó érdekében. Az összes lélegzetelállító jelenet-PJ igazán sokat bizonyított ezekben. Egyre többet kutattam, egyre jobban felderítettem Tolkien világát, és egyre inkább úgy éreztem, hogy 2 főnököm van: Tolkien és PJ. Megpróbáltam mindkettőhöz a legnagyobb mértékben hű maradni.

-Mindenki azt mondja, annyira beleélted magad a szerepedbe, hogy bármikor láttak, mindig viselted a jelmezed.

V:Általában nemigen voltak szabadnapjaim, és mikor az emberek láttak engem, rendszerint Aragornként láttak. Egyszerűen így volt célszerű. És szerettem a karaktert is, meg annak utazását: ezért mindent megtettem amit lehetett, hogy hű maradjak ahhoz amit Tolkien írt. És rengeteg minden felfednivaló volt.

-Nem voltak szabadnapjaid másfél évig.

V:Úgy értem, időnként volt néhány, de a filmezés vége felé 6 napot dolgoztunk 1 héten és ritkán kevesebb mint 14 órát egy nap. Legalábbis az én munkarendem ilyen volt. Volt egy gigantikus csatajelenet (Helm Szurdok :wink: ) amin néhányunk egész éjszaka dolgozott-minden éjjel 3 hónapon keresztül, ami kész elmebaj. Sötét volt és nedvesség. Igazi kemény megpróbáltatás volt ez a színészeknek és a stábnak, és erős barátságokat kovácsolt. Az emberek mindent megpróbáltak hogy élvezzék a dolgot és az egymással töltött idő a lehető legjobban teljen, mert egymás életének részévé váltunk valamilyen módon. Egy ilyen hosszú forgatáson az emberek összejönnek, szakítanak, házasodnak, megbetegednek, teherbe esnek, megsérülnek. Ez olyan mint egy hatalmas utazó cirkusz.

-Új-Zéland bizonyára mély benyomást tett rátok.

V:Nagyon szomorúan hagytuk ott, nehéz volt elmenni. Valójában én még maradtam egy kis ideig a munka után is. Nem tudtam elképzelni hogy valaha is megunnám a helyet vagy az embereket. Nem tudom. Nem tudom leírni. És nem számít hol voltunk, vagy milyen nehéz volt a forgatás, mindannyian úgy éreztük, hogy egy hosszú, regénybe illő utazáson vagyunk. (Hát elég regénybe illő :) )Nem érzed ezt túl gyakran egy mozi készítésekor-és biztosan nem minden nap egy másfél éven keresztül.

Na, hát ennyi lett volna... Nem túl hosszú de azért remélem jó :)
Bocsi ha valami nagyon "magyartalan" de néha alig bírtam lefordítani, olyan érdekes dolgokat mondott a Drága :D :D

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 2 hónapja #74489 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ez...ez...huhh... :oops: NO COMMENT
fan.theonering.net/art/gallery/large/1230

Több
22 éve 2 hónapja #74478 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nem tudom, láttátok-e, de a www.musingsofviggo.com - on van cirka 100 új kép és egyik jobb, mint a másik!

Több
22 éve 2 hónapja #74459 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Meghallgattam az egyik számát a drágaszágnak. 20 perc tömény röhögőgörcs... :lol: :D :lol: :D :lol: Szegénykém annyira nem tud énekelni... Nagyon yok a képek! Csak csorgatom a nyálam... :wink:

...and Death laughs back...

Több
22 éve 2 hónapja #74443 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ezt ismeritek:
-Mindjárt jön a sült galamb!
jmsstyxnyes.tripod.com/lotr/fox/viggo01.jpg

Több
22 éve 2 hónapja #74440 Írta: Telumehtar
fan.theonering.net/art/gallery/large/1352

Ezt bizti mindenki ismeri de ez a kép gyönyörü :D huhh...

Több
22 éve 2 hónapja #74403 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szia Mindenki :lol:
Narie: egyetertek, sztem is viggo jobb, mint az az angol pasas :!:
(bocs lanyok, nincsenek ekezeteim) :P :bounce:
Minerva, en nem voltam rajta az apukadon, de akkor most en is leszallaok rola. Kellett neked azt mondani, hogy hasonlit vigre egy kicsit is.... :lol: 8)
Most menek, legyetek jok
:dance: pa: Ana :hello:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
22 éve 2 hónapja #74394 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
De tök jók! Min! Akkor én is leszállok apukádról... :? :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #74376 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok! A DVD engem is érdekelne. Látta valaki? Milyen plusz dolgok vannak rajta, a filmhez képest? Számoljatok be légyszives részletesen.

Több
22 éve 2 hónapja #74345 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Na, ha jól látom megint jól elbeszélgettetek!
1,Az internyú tök jó!!! (asszem Adelard tette be? De sajna nem vagyok benne biztos :oops: )
2,Rakott be vki két TTTképet amit eddig nem láttam, azok nagyon tetszettek!
3,És szerintem mindenki örül annak, hogy Aragornt Vig játszotta!

Több
22 éve 2 hónapja #74331 Írta: Minerva
Hhehe, majd ha nagy leszek! :P Annyi jó pasi van a világon, miért pont apukám kell neked? 48 éves! :) (nem mintha számítana...)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 2 hónapja #74328 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Okés, leszáltam apukádról... :twisted: :D :wink: de nem tudnál betenni róla egy képet???? :lol: :wink: :roll:
[size=9:3mbxo1ig]na jó, ez csak poén volt :D :D [/size]

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
22 éve 2 hónapja #74326 Írta: Minerva
Te jó ég!! Apámat tessék azonnal elfelejteni!!!! Nem viccelek! :mrgreen:
De most komolyan! Viggo helyett az apámat választanátok? Szegénykék... Mondom, hogy csak azon a képen hasonlít rá Viggo, különben is, apám már foglalt, úgyhogy nyeh, nyeh! *sátáni kacaj* :evil3:

Több
22 éve 2 hónapja #74320 Írta: hódica

Minerva írta: Apám nem érezné ott magát jól... :lol: De azért köszi a meghívást! :)

Honnan tudod te azt??? :D
Ha tényleg úgy néz ki, mint azon a képen, akkor szerintem REMEKÜL fogja magát érezni közöttünk...azt hiszem, ezt a többiek nevében is garantálhatom. :wink: :D :lol: (ugye csajok??? :wink: )

Több
22 éve 2 hónapja #74301 Írta: Narië

Minerva írta: Apám nem érezné ott magát jól... :lol:

Ha tényleg hasonlít Viggora,akkor gondoskodnánk arról,hogy jól érezze magát :bandit: :sungl: :smokin: :pimp: :eek2:

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #74292 Írta: Minerva

Augustíne írta: Puszilom apukádat!!! :roll: :D

Mindekinek köszönöm, átadom! :mrgreen: De félreértés ne essék: az apám nem hasonlít Viggóra, csak azon a képen! Különben is, apámnak barátnője van! :cry: Úgyhogy csajok, ne álmodozzatok! :x

Több
22 éve 2 hónapja #74291 Írta: Minerva

Dodiee írta: Min: melyik olyan, mint a papád? Végülis mindegy, a lényeg:Nem hoznád el papádat a következő talira??? :D
Ha hasonlít, akkor...Hmm:)No comment, azthiszem:)

Apám nem érezné ott magát jól... :lol: De azért köszi a meghívást! :)

Több
22 éve 2 hónapja #74275 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ebben egyetértek! És abban is, hogy jó, hogy nem az a másik pasi kapta meg Aragorn szerepét... KATASZTRÓFA!!! :evil:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 2 hónapja #74254 Írta: hódica
Hát az a pasi v.mi borzalom!!!!! 8O Van vagy 20 éves! Ha ő lett volna, akkor kollektívan mentünk volna PJ-vel "beszélni"... :evil: :evil: :evil: Szerintem az Oasais egyik tagjára hasonlít. :lol: De v.mi... brrrr....hogy gondolhatta PJ???? 8O :x :evil:

Több
22 éve 2 hónapja #74252 Írta: Narië
Hát igen,de nálam a többi szereplô neve is teljesen összefonódik a színészével,pl.ha Frodóra gondolok,akkor rögtön Elijah arca ugrik be....

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #74239 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát..tudjátok, hogy nem vagyok egy abszolút totál Voggo fan, de ez a pasi, ez nagyon gáz! ennél még nemhogy Viggo, de az ördög is jobb lett volna erre a szerepre..soha, de soha nem tudnám elképzelni Aragorn szerepére:) az már örökké, és visszavonhatatlanul Viggo Mortensen:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
22 éve 2 hónapja #74228 Írta: Telumehtar
ugy néz ki mint Robbie Williams.... :roll: Nem túl cééép....sőt...ronda....

Több
22 éve 2 hónapja #74224 Írta: Narië
Szerintem 1enesen gáz,ahogy kinéz...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 2 hónapja #74223 Írta: Böszi
Böszi válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Jaja!

Én nem vagyok Aragorn párti, de egyetértek! :wink:

Ez a csávó legfeljebb a 20 éves A ragornnak lett volna jó. :disagree:

Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.019 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére