Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 1 hónapja #77449 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szasztok!

Találtam egy igencsak terjedelmes interjút, ami szeptember 20-án készült - igaz, sajna angolul - a morphizm.com-on, nem tudom, hogy láttátok-e már. Íme a link:

www.morphizm.com/recommends/inte ... night.html

Az interjú itt folytatódik:
www.morphizm.com/recommends/inte ... ight2.html

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77444 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem nem. Ő nem halhatatlannak született, tehát mit keresett volna Halhatatlanföldjén? Az ő sorsa az emberekével fonódott össze (egészen pontosan Númenor ősi királyainak sorsáéval - háromszoros élettartam, halál időpontjának megválasztása), Valinor viszont a Valák és a tündék helye - Eán (a világ körein) belül.

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 1 hónapja #77439 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szeretem amikor ilyen aktivak vagytok :P Kifejtenétek bövebben?

Több
22 éve 1 hónapja #77410 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
1etértek! Ja, nincs kép valahol a neten Viggo gyerekéről. Kíváncsi lennék a kis mázlistára! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #77263 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Szerintem nem! Hogy miért azt így konkrétan nem tudnám megmondani, de vhogy Ő Középföldéhez tartozik... :roll:

Több
22 éve 1 hónapja #77169 Írta: Telumehtar
Ööö....ezt nem tom...biztos tudta hogy tünde..és azt érezte mint Beren amikor Megismerte Luthient (nem tom leirni)
Szerintetek Elesszár szivesen elhajózott volna Valinorba??

Több
22 éve 1 hónapja #77159 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja - 21 éve 3 hónapja #77153 Írta: Minerva

n8n írta: mit érezhetett szerintetek, mikor megismerete Arwent, és először került szembe a problémával, h Arwen tünde....? vagy már nagyon kivesézett? lerágott? felszabdalt? etc? :oops:

Szerintem mindig is tudta, hogy tünde, és csak akkor szeretett bele, amikor már megismerte. :twisted: Szerintem nem érzett semmi különöset, vagy ha igen, jól eltitkolta. :P

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 1 hónapja #77152 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
én nemtok új témát, de vmit felkéne dobni Aragornról is....
pölö: mit érezhetett szerintetek, mikor megismerete Arwent, és először került szembe a problémával, h Arwen tünde....? vagy már nagyon kivesézett? lerágott? felszabdalt? etc? :oops:

n8n returns

Több
22 éve 1 hónapja #77150 Írta: Minerva
Vmi új téma a mi kedvenc kis kószácskánkkal kapcsolatban? (alliterál...)

Több
22 éve 1 hónapja #77147 Írta: n8n

Adelard írta:

n8n írta: ja, a legjobb Viggos kép pedig szerintem az, amelyikben még Bríben vannak, és pipázik *csöpp-csöpp* 8)

Ez?
www.warofthering.net/movies/phot ... age3.shtml

ahammm...!!! :hello:

n8n returns

Több
22 éve 1 hónapja #77144 Írta: Minerva

Sil írta:

n8n írta: helló újra emberek! nagyon köszönöm a Boldog Szülinapokat!! igazság szerint 10-én volt, és tényéeg köszi, nagyon jól esett...,

Szept. 10-én? Nekem is akkor! :up:

Nekem 11-én, bibibíí! :P

Több
22 éve 1 hónapja #77142 Írta: Eurynome
Eurynome válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Ragoran írta: www.lordoftherings.net/media/desktops/brego_800.jpg

Már bocs, de ki az a Brégo? A ló? :oops: Az nem Rocheryn? :roll:

...and Death laughs back...

Több
22 éve 1 hónapja #77139 Írta: Telumehtar

Ragoran írta:

Telumehtar írta: ...csak hozzatok valami verset ;)

Mucáj? :? Momentán semmilyen elhozható vers nem jut eszembe.... :?

Rago: Persze hogy nem....anyám tyukját is elhozhatod...vagy a Toldit is ;)

Több
22 éve 1 hónapja #77127 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziyasztok!Csak azért írok,mert elôreláthatólag egy hónapig nem tudok majd feljönni (nov.1-én nyelvvizsgám lesz,szal most tanulok mint a kisangyal :sunglasses: )
A lényeg az lenne,hogy ha megvan már a Frodós ill. a Kriszanás tli végeredménye ill.vmi életbevágóan fontos dolog történne (pl új trailer :) ) akkor pliz hívjatok fel v. dobjatok egy smst:06/30-486-90-96
Köszike és további jó imádatot,majd próbálok jönni!
Puszika:Narië

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #77095 Írta: Narië
Rago!Ay a lovas kép egyszerűen gyönyörű!!!De a másik is cép....
(off:hol találsz te ennyi képet? 8)

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #77070 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Augustine: Én is Téged!!! De leginkább az ősökön múlik.... :?
img.www.tolkienonline.com/galler ... of_war.jpg
Most épp ez a hátterem:
www.lordoftherings.net/media/des ... go_800.jpg

Több
22 éve 1 hónapja #77055 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én sem tudok verset. Milyen kéne pontosan? Rago! GYERE! Szeretnélek téged is megismerni! Meg azt is, akit még ne ismerek! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
22 éve 1 hónapja #76888 Írta: Narië
Tényleg,és lehet olyan,hogy arwen naplója a vadonban?
Tudjátok,volt az a téma,hogy ha Aragorn elmenne újra kószálni és vinné Arwent akkor mi lenne.Na errôl Arwen naplója ;)
Mit szóltok hozzá?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #76870 Írta: Minerva
Jó, majd igyexem kitalálni vmit marahaságot. Mondjuk, Aragorn naplója, új verzió! Vagy Aragorn naplója az Esthajnal-tó mellett! (Ez utóbbi célzást csak Áfi értheti, de ő úgyse látja, úgyhogy mind1. :evil3:) ;) :twisted: :roll: :oops: :roll: :twisted: :roll: :oops: :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #76867 Írta: Telumehtar
Min:Engem még ne sikerült :P De nyugodtan fáraszthatsz ;)

Több
22 éve 1 hónapja #76866 Írta: Minerva
Hajajj, az én humorom... Azzal mkit ki tudok üldözni a világból... :evil3:

Több
22 éve 1 hónapja #76864 Írta: Telumehtar

Minerva írta: Olyasmit, mint pl. Aragorn szakítólevele Arwenhez? :lol:
[size=9:34chd2gz](Még hogy dilettáns... Meg6ó, hogy rám gondoltál... :twisted: )[/size]

Min: akár olyat is....azért PONT rád értettem mert tudom hogy a TE humorodból kitelik ;)

Több
22 éve 1 hónapja #76849 Írta: Minerva

Sil írta:

Minerva írta: Oh, Aragorn, je t'aime...

Hogy mondják tündéül, hogy szeretlek? 8O :?: 8O :?: 8O :?:

Inye tye-méla. Vagy röviden mélanyet.

Kössssssszíííííííííí! ;)

Több
22 éve 1 hónapja #76806 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

n8n írta: ja, a legjobb Viggos kép pedig szerintem az, amelyikben még Bríben vannak, és pipázik *csöpp-csöpp* 8)

Ez?
www.warofthering.net/movies/phot ... age3.shtml

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hónapja #76689 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Október 2-án (szombat) 20.00-kor játszák az HBO-n a 28 napot, amiben Viggo is játszik. :wink:

Több
22 éve 1 hónapja #76684 Írta: n8n
A legjobb Viggos kép pedig szerintem az, amelyikben még Bríben vannak, és pipázik *csöpp-csöpp* 8)

n8n returns

Több
22 éve 1 hónapja #76664 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Én is hoztam néhány képet (bocs ha már voltak):

www.warofthering.net/movies/phot ... ge18.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... ge21.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... ge22.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... ge23.shtml
Ez annnyira tetszik!!:
www.warofthering.net/movies/phot ... age9.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... ge10.shtml
www.warofthering.net/movies/phot ... ge11.shtml
Ezt már ismeritek de ez a kedvenc képem róla:
www.warofthering.net/movies/phot ... age2.shtml

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 1 hónapja #76635 Írta: Narië
Valaki kért képeket:Hát itt szemezgethettek!! :)
pro.corbis.com/search/searchResults.asp?sk=y
3 oldal és mint oooolyan éééééééédes!!!

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 1 hónapja #76593 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Viggo-interjú, lehet, hogy olvastátok. Angol, bocs a németesektől.:

www.houseoftelcontar.com/intervi ... 91802.html

Esetleg megpróbálkozhatok a ford.-sal, ha van rá igény.

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.054 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére