Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 3 hónapja #68115 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hol olvastad a hivatalosat a lordoftherings.neten vagy máshol?? Egyébként az elkövetkező részek szereplőlistái olyan sokat nem jelentenek. Majd a film utánit kell megnézni :lol: , de adigra már a filmből is tudni fogjuk. A FOTR szereplőlistáján a 3. vagy 4. volt.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #68113 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Hát, engem azért eléggé aggaszt, hogy a hivatalos szereplőlistán csak hetedik volt!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 3 hónapja #68112 Írta: xany
Szerintem Viggo a következő részekben épp eleget fog szerepelni, ahhoz, hogy legalább a 3. rész után többet írjanak róla az újságok. De az igaz, hogy csak PJ tudja hogy és mennyire írták át a könyvet lés szerepeket.

Több
22 éve 3 hónapja #68111 Írta: Undómiel
Na megint! Olyan régen olvastam ilyesmit! Ezen a pasin egyszerűen átnéznek!!! Hát vakok ezek???!!! A másik két részben meg egyedül PJ tudja, mennyit hagyja Viggót játszani!!! Ha annyit szerephez jutna, mint a könyvben írva vagyon, lemosna mindenkit a pályáról, és végre bebizonyítaná, hogy semmivel sem rosszabb, sőt, mint bármelyik másik SZTÁROLT tag!!!

Több
22 éve 3 hónapja #68109 Írta: xany
Húú múltkor kiakadtam. Azt olvstam valmelyik hülye újságban, hogy Ejiha Wood és Orlando Bloom a Gyűrűk Ura két sztárja elbűvölte a közönséget és remélik a következő rézeben is ilyen jól fognak játszani. Na kb rz volt a láényege. Félre ne értsen senki semmi bajom egyikkel sem, de hol mrad Viggo ez a kérdésem. Kiváncsi leszek a második vagy harmdik rész után is ezt fogják-e írni.

Több
22 éve 3 hónapja #68108 Írta: Undómiel
Én ugyanígy vagyok vele!!! Olyan bili ez a haj!!! Nem tetszik! Nagyon nem! A színe az még OK lene, de ahogy a fejére lapul mg minden! Meggodolnám, hogy így utcára mennék-e!!! :look:

Több
22 éve 3 hónapja #68105 Írta: xany
eddig minden frizurája tetszett, kivéve zt a már majdnem kopaszt. De ez nem tetszik, nem Viggos, neki a hosszabb haj áll jól. Ja és a színe se semmi. z eredti jobb, mégha őszülis az is jól állt neki.

Több
22 éve 3 hónapja #68095 Írta: Undómiel
Menjetek el a www.musingsofviggo.com/ -re és nézzétek meg a mai frissítéseket! Az első egy borító made by valaki a szerkesztők közül, aztán egy üzi Viggótól az egyik srácnak/csajnak, a Jaimie szerintem abszolút semleges!!! Nekem is üzenhetne!!! :bawling:
www.vmortensen.com/MoV/ikonboard ... ;f=12;t=73
Ezt tessék megnézni! Kíváncsi vagyok, hogy tetszenek majd a képek!!!!
És van még! Ez nagyon megy ma!!! :dance:
www.theonering.net/perl/newsview/7/1026672296

Több
22 éve 3 hónapja #68093 Írta: xany
A sszem a város neve: Ringsted.
Én is láttam a tegnapi filmet. Nekem is tetszett, szokásához hyven jól játszott. Na de a vége, olyan tipikus Viggos film vég :cool2:. Ugye értitek mire gondolok??

Több
22 éve 3 hónapja #68087 Írta: Undómiel
Én nem láttam a tegnapi filmet, csak az elejét, de felvettem videóra, mindjárt megnézem! Köszi a kimerítő válaszokat Xany és Adelard, majd még beszélünk róla!!!
Thaur (hívhatlak így? olyan szép hosszú neved van, csak lusta vagyok kiírrni) rátapintottál a lényegre!!!
Xany, látod! Nem én írtam, hogy egy szót tud dánul!!! Én azt is olvastam, hogy évekig egy számomra nehezem megjegyezhető nevű dán városkában dolgozott!!!
Na, itt egy magyar életrajz, csak Viggóval az a gond, nem lehet tudni, mi igaz belőle és mi nem!!!
origo.hu/noilapozo/presszo/20020117danhos.html

Több
22 éve 3 hónapja #68071 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

Undómiel írta: Nekem is van kérdésem. Ti a privát Viggót milyennek képzelitek? Már ha az interjúban így előkerült a kérdés? Szerintem nagy kan, azaz nem ige válogat a módzserek közt. Nem azt mondom, hogy fűvel-fával, de szerintem akit akar, azt úgyis megszerzi. Mondhati Don Juan.

Ez nehéz kérdés! Ugyanis egy színésznél, hacsak nem ismerjük, nagyon nehéz megállapítani hogy milyen is valójában. Hogy mégis milyennek képzelem? Én nem gondolom hogy egy Don Juan lenne, de határozott és azért el tudja érni amit akar. De nemtudom, ezen el kell még gondolkoznom.

Ja és még vmi: Beszéltetek arról is ki mit csinálna ha találkozna Vele, nos az éjjel pont erről álmodtam. Márminthogy összefutotam Vele valami filmforgatáson, és kértem tőle autogramot. :D :roll: De a valóságban ez valószínüleg soha nem történne meg :( ha meg mégis akkor biztos meg se tudnék szólalni :? De azért szép álom volt.. :) :roll:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 3 hónapja #68061 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Képzeljétek láttam a Száguldás a semmibe c. filmet!! Jee :) .
Sztem jól játszik benne, mármint Viggo.
Nektek tetszett a film?
Engem Viggoban az fogott igazán meg, hogy tud azonosulni a karakterrel, amit játszik, erre csak rátesz a kinézete :wink:

Üdv
Thaur

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
22 éve 3 hónapja #68024 Írta: xany
Mi egy szót tud dánul???? Huhh, hogy beszélget a dán rokonokal csaknem angolul adja magát elő Dániában. Bár nem hinném mindenhol azt olvasnui, hogy 3 nyelven anyanyelvi szinten tud, angol dán, spanyol.
Nos milyen a privát Viggo?? Fogalamam sincs de leírom véleményem szerintem milyen , a riportok, az életrajzok és a fotók alapján.
Viggo és a család??? Bármilyen fur is én férjként nem tudom elképzelni, viszont apaként annál inkább.nSzerintem nagyon jó apa, bár mostanában biztos levés ideje mradt a fiával, de minden szabad idejét vele töltötte. És mindenki azt nyilatkozza róla, hogy imádja a fiát.
Viggo és a nők?? Fogalmam sincs ésez az amit találgatni se karok. De szerintem neki mindegy, hogy vörös, barna szőke vagy fekete-e. És az is igaz az első ami feltünik benen az hogy nagyon jól nézki és fiatalabbnk mint a kor. Ja meg, szerintem ha akaná az első szembe jövő csajt megszerezhetné.
Viggo és barátok?? Biztos jól tud velük hülyülni, de ha akar komolyn is tud vekük beszélni, gondolom. Én Vigot olyannak képzelem akivel mindig lehet komoly dolgokról beszélni.
De nehéz valakiről véleményt nyilvánítani akit csak TV-ből meg újságból ismer az ember. És nagy valószínüséggel sajnos nnan kell megismerni, mivel az esély arra, hogy avalha talákiozunk= a 0-val.
Na egyelőre ennyi majd még nyilatkozom :wink: , úghogy vigyázat mindenki
AMÚGY KEZDŐDIK A FILM mindjárt

Több
22 éve 3 hónapja #68016 Írta: Undómiel
Hú, engem mindegyikről érdekel a véleményed! Azzal kezded, amelyikkel akarod!!!
Ugye a riportban az állt, hogy egy szót tud dánul!!! Én azt hittem, perfekt? Szerinted/szerintetek?

Több
22 éve 3 hónapja #68011 Írta: xany
H találkoznék vele mit csinálnék??? A világ legegyszerűbb dolga :mrgreen: , meg se tudnék szólalni, és még azt is elfelejteném amit most tudok angolul, úgyhogy magyarul összehordanék valamit amit úgyse ért. Na de komolyan mit csinálnék?? Fogalamam sincs. Velem az a baj hogy először annak kell beszélnie akivel dumálok, aztán én válaszolgatok és így szép lassa feloldodok. Úgyhogy vaklószínű, hogy Viggonak kéne kezdenie a veszélgetést, ha meg ő se kezdi ülnénk vagy állnánk egymással szemben némán.
Hogy milyen a privát Viggo????? Ezen igazán ég nem gondolkoztam. De milyen értelemben privát. A nők, vagy család vagy barátok? Ezekl közül melyik?

Több
22 éve 3 hónapja #68006 Írta: Undómiel
Milliószor köszi, Xany! Mindjárt élesítem a videót!!!
Én nem azt kértem, hogy adj pontos személyleírást, hanem FANTÁZIÁVAL TE milyennek képzeled? Csak azt ne mondd, hogy semmiennek! És mit csinálnál, ha talznál Vele???
Nagyon szívesen leírok neked bármit, és bocsi, ha nem vagyok teljesen egyértelmű!!!

Több
22 éve 3 hónapja #68005 Írta: xany
Ma 22.55-kor az RTL-en a Száguldás a semmibe c. film lesz. Holnap 22.00-kor az m2-n pedig a Rubi Cairo.
Fogalmam sincs milyen a privát Viggo, de ha valamit akkor ezt nem találgatnám. Köszi Undi erre gondoltam.

Több
22 éve 3 hónapja #67997 Írta: Undómiel
Hát, én elég sokat bezsélek, mondhatni le nem lehet lőni, ha ideges vagyok, akkor meg aztán főleg!!! Szóval szegényem azt hiszem kénytalan lenne végighallgatni! Ha az utcán akadnék össze vele, tuti meghívnám dán csokira, na jó, inkább csak egy kávéra. De leginkább azt szeretném tapasztalni, hogy mennyire biszex a Drága. Már ha értitek, mire gondolok. Mondjuk még sosem találkoztam ekkkora sztárral, úgyhogy azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy én is talpig vörösödnék, aztán visítva rohannék végig az utcán a friss autogrammommal.

Adelard, Mineva írta, hogy ő több helyen olvasta, de a napokban a Gonosz felénk se nézett, hogy furdaljon minket a kíváncsiság! Én nem tudom, de érdekelne, hogy ez most tényleg így van-e.

Xany, Te is jó, hogy végre kicsit velünk is vagy!!! Valószínűleg tényleg őrmester lesz, bár ez a szerepe lett volna az utolsó, ami hirtelen eszembe jut. Az első négy pont Viggóról az első benyomásait tapasztalja, a számozatlan rész a FV-ról alkotott gondolatait, a következő 11 pedig megint az IgaziViggóról szól!!! Erre gondoltál? Miért, mi lesz az RTL-en???

Nekem is van kérdésem. Ti a privát Viggót milyennek képzelitek? Már ha az interjúban így előkerült a kérdés? Szerintem nagy kan, azaz nem ige válogat a módzserek közt. Nem azt mondom, hogy fűvel-fával, de szerintem akit akar, azt úgyis megszerzi. Mondhati Don Juan.

Több
22 éve 3 hónapja #67981 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
A NAGY VISSZÍTÉRÉSEK!!! :)
Itt vagyok én is újra :)
Ez az ElképzeltViggos riport nagyon tetszett. A legtöbb sztár nem ilyen aanyos, márminthogy nem érdeklik a rajongói (vagy csak azt mondja, hogy érdeklik). Csak az a gáz, hogy Viggo akármilyen normális is a rajongóival, én akkor sem bírnék egy ÁRVA SZÓT se kinyögni :)
ti hogy vagytok vele?
Én max. autogrammot kérnék, aztán húnék a sunyiba :) Persze, ha mondjuk Pesten szembejönne, biztos megkérdezném, micsinál itt stb. De én nem bírnék egy ilyen autogrammosztó izén normálisan társalogni vele.

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 3 hónapja #67950 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok! Én is visszajöttem. Látom megint sok érdekes dologról beszéltetek... :) :roll: Ez a biszex dolog engem nagyon meglepett. Bocs, ha már írtátok de pontosan honnan is való az info? Én nem hallottam még sehol erről.

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 3 hónapja #67937 Írta: xany
Sziasztok!!!! Visszatértem, de nem sok időre.
Úristen!!!!! Hogy ti miről dumáltatok????? Viggo biszex???? Na ez nekem már sok(k).
Masterchief=őrmester asszem. G.I.Janeben hívják így.
Ma mindenki nézze az RTL-t este.
Ha jól értem az első 4 pont az ElképzeltViggo a második 4 pedig a valóságos, ugye?

Több
22 éve 3 hónapja #67905 Írta: Undómiel
Hát, a lány egy interjúban elöljáróban annyit mond, hogy nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog, amit most ír... Nem túl bíztató!!!
Úgy ment el a találkozóra, hogy Viggóról alkotott képét a szerepei alapján kreálta meg (David Shaw, Lucifer, Aragorn, Frank, és a Masterchief, amiről fogggalmam sincsen, mi, de az okosok itt biztosan meg tudják majd mondani). Ezt az írásában FV-nek hívja, azaz ElképzeltViggónak. Aztán találkozott a hús-vér Viggóval, és minden addigi elképzelése szertefoszlott.
1, Az tűnt fel neki, hogy Viggo is csak egy ember, mit te vagy én, semmi extrával. Mondhatni átlagos.
2, A pasinak semmi köze nincs az ElképzeltViggóhoz.
3, Semmi ülönös nem köti össze őket ("én abszolút közömbös vagyok neki, ahogyan ő si nekem"), kivéve, amikor bármilyen műfajban alkotott műveit olvassa, amik mindig megérintik, valahol a lelkében.
4, A barátai, a családja, a nőügyei pedig olyan dolgok, amihez neki saját állítása szerint az ég világon semmi köze.
Beszélgethet vele, a lehetőség adott, személyesen is, dedikáláson, ilyesmi, de a Viggo válaszai mindig tömörek és velősek lesznek számára. A szerzőnek feltűnt, hogy Viggo nem próbál minden áron a figyelem középpontjába kerülni, inkább ő maga adja meg a figyelmességet azoknak, akik elmennek az ilyen alkalmakra. Ez azért vam így, mert téynleg érdeklődik a rajongói iránt, de másrészt remek módja annk, hogyelterelje magáról a figyelmet és semmit se kelljen megmutatnia magáról, amit nem akar. Vigyázat! Ez az ember okosabb, mint közülünk sokan.
Aztán elmondja, amit az IgaziViggóról tud.
1, Állati jól néz ki (tényleg ez az első dolog, ami feltűnik vele kapcsolatban).
2, Sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál.
3, Zöld szeme van.
4, Könnyű vele szóba elegyedni, mert tényleg odafigyel rád.
5, Ha be akarsz vágódni nála, döbbentsd meg valamivel (dán újság, csoki, horgászcsali megteszi, de az is, ha megemlíted Candy Williams nevét - fogggalmam sincs, ki ő).
6, Egy szót tud dánul, asszem a goeiemorgen a jó reggelt lesz, de a szerző kétkedik benne, hogy le tudná betűzni, vagy ha le is tudná, nem biztos, hogy emlékezne rá).
7, Jól fog kezet - se túl legymatag, se túl szoros.
8, Kiváló fényképész és festő, valamint színésznek zseniális, mert a szerepei alapján totál másnak képzelnéd, mint amilyen a valódi életben.
9, Amikor elkapja a hév, ami Anja szerint elég gyakran megesik, elképeszt mindenkit, ahogyan a verseit felolvassa.
10, Tud táncolni.
11, Szüksége van magánéletre, és a szeretteire maga körül.
A végén felhívja a figyelmet arra, hogy az ElképzeltViggo valóban elérhető mindenki számára, de ő nem a valóság!!!

Na, ez egy oylan nagyjából-fordítás volt, szótár nélkül, de azt hiszem, nem fordítottam el semmit! Majd a mi kis műfordítónk csiszolhat rajta, ha gondolja!!!

Több
22 éve 3 hónapja #67891 Írta: Undómiel
Ja, annyi kb. De mondom, még azt sem tudják a jólértesültek pontosan, mikor született Viggo!!! De színésznek biztosan jó, akármelyik nemhez is volzódik... :P

Több
22 éve 3 hónapja #67876 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Akkor olyan 43-44...OK!!!!
Na és akkor október 20....akkor az mérleg????Woww....
Nekem végülis mindegy hogy Viggo homo-, hetero-, vagy biszexuális...Az a lényeg hogy ceretem és kész...

Több
22 éve 3 hónapja #67870 Írta: Undómiel
De nem ám! Viggo 1958-ban született (anyukám után 1 évvel) október 20-án (Und pedig szeptember 20, úgyhogy ezt is könnyű megjegyeznem). Telu, tovább sajnos nem tudom. De meg lehetne tőle kérdezni, mondjuk levélben... Viszont Viggo annyira nem sztár, hogy a születési dátuma is össze-vissza van fenn a neten. Én is olvastam 59-t, de aztán 8 helyen 58-at, úgyhogy azt hiszem, az a hivatalos!
Rago, merre jártál??? Uncsi ám itt a képeid nélkül! A másik meg az, hogy magamnak kell keressek, és nekem az ezerszer lassabban megy, mint neked, meg hát ugye képberakásból nem vagyok pont őstehetség...
Min, az úgy van ám, ahogy mondtam, és úgy is gondolom, nem a levegőbe beszélek, jó az, meg még alakul is!!! Tényleg műfordító akarsz lenni? Én könyvet akarok fordítani (mondjuk Viggóét) angolról magyarra! Az jó lenne!!! Te, tényleg bi??? Mert a hetero az OK! De a homótól, legyenek akár nők, akár férfiak, feláll a hátamon a szőr. Undi! És ez most nem én vagyok, mármint az Undi...

Több
22 éve 3 hónapja #67860 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Nya akkor jó!
De a pontos születési évszámot nem tudom... :oops:

Több
22 éve 3 hónapja #67858 Írta: Telumehtar
Ne értsd félre :) Nem úgy értem csak hát feleség gyerek....Én is kevesebbnek nézném...olyan 30 körül...

Több
22 éve 3 hónapja #67855 Írta: Ragoran
Csakkk???
Én kevesebbnek nézném...

Több
22 éve 3 hónapja #67852 Írta: Telumehtar
OKOKOK akkor 43 éves????Csaaaak????Az tök jóóóó

Több
22 éve 3 hónapja #67850 Írta: Ragoran
1959-ben született...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.193 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére