Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 4 hónapja #67387 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ezt ki ne hagyjátok! Nem túl viggós, de azért témához vág... :D
www.theonering.net/perl/newsview/8/1026094044

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #67293 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ez jó kérdés. Biztos nyatralna. Magyarország nagyon szép hely, és köztudott Viggo szereti a természetet. Meg amúgy is a külföldiek imádják Magyarországot.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #67290 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Vajon Viggo nyaralna Magyarországon?????

Több
22 éve 4 hónapja #67282 Írta: xany
A Fotr-t ha nem láttam már 50x akkor egyszer se :D , nem mintha nem bírnám megnézni még 100x, de néha mást is kell néznie az ermbernek. Egyébként is előttem a nyár lesz időm mindenre( nagyon remélem)
Viggoról senki nem tud semmi újat?

Több
22 éve 4 hónapja #67277 Írta: Telumehtar
Elég izé volt azért a film...nekem a vége felé volt nagyon unalmas..Háhh....(ásit)
Inkább nézd meg a LOTR-t még 1X...

Több
22 éve 4 hónapja #67276 Írta: xany
Ahha, tehát mondjuk Viggo az idézettel kért bocsánatot demi meg meghatódott. Na így már érthető a dolog. De mjd ha ráveszem magam megnézem egybe a filmt, űgyhogy ne aludjak el rajta.

Több
22 éve 4 hónapja #67273 Írta: Telumehtar
xany:Szentem azért mert Viggo eddig nagyon smucig alak volt Demivel és neki ad valamilyen kitüntetési dijat...és azt az idéztet olvassa el amit a kiképzés elején Viggo mondott...És azért kezd el sírni mert naon meghatódik ezen.....(Szerintem)

Több
22 éve 4 hónapja #67270 Írta: xany
a legeslegvégén. Amikor véget ér a film. Viggo kisétál az ajtón, demi elolvas valamilyen idézetet( h jól emlékszem) és elkezd sírni és csak néz ajtó után. Na asszem így van a jelenet, bocsi ha nem. Már egy éve láttam, de erre emlélszem, hogy elaludtm és nem értettem a végét :oops:

Több
22 éve 4 hónapja #67268 Írta: Telumehtar
Gondolkozz gondolkozz...mikor? Amikor Viggoval dumál vagy mikor??meséld el a jelenetet légyszi és akkor válaszolok mert én értettem...

Több
22 éve 4 hónapja #67264 Írta: xany
Nekem nem tetszett a film 3x láttm, de mindig más kedvéért néztem meg, szerintem borzalmas. És a végét nem értem. Demi mi a francért sír, Légyszi ha tudod magyaázd el nekem. előre is köszi.

Több
22 éve 4 hónapja #67256 Írta: Telumehtar
Közben eszembe (igen,bár nem látszik nekem olyan is van 8) ) jutott hogy én láttam a G.I.Jane-t....Hát aza film valami förtelem...Tetszett a film de Viggo szereoe....Blöee...

Nektek hogy tetszett a film????

Több
22 éve 4 hónapja #67245 Írta: xany
Viggonk újabb filmjét dják!!!!!!! Július 15. hétfő RTLKlub 22.55-kor Száguldás a semmibe c. filmje lesz látható. 16-án ezt már írtam az m2-n 22.00-kor a Rubi Cairo

Több
22 éve 4 hónapja #67191 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Telumehtar: Pontosan az ( mármint Lurtz) és ez még enyhe kifjezés volt rá! :D :) Sose felejtem el ahogya film végén verekedett Aragornnal...alig lehetett legyőzni :evil:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 4 hónapja #67185 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok!

Én még olyanról is tudok,hogy A király visszatérben is szerepelni fog,persze csak ott is emlékeznek rá :crying: ,és igen,Lurtz volt az Uruk-hai.

I make my own luck.

Több
22 éve 4 hónapja #67175 Írta: Telumehtar
n8n:Vki valahol azt irta hogy nem lesz Boromir forever azaz emlékezés...
Lurtz:Az a kib*szott hülegyerek aki megölte Boromirt (Isten nyugasztalja)

Több
22 éve 4 hónapja #67174 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
izé...teljesen hülye vagyok, de ki az a Lurtz??? :oops: és hogy a fenébe lehet az, hogy Viggo az uccsó előtti?? na mind1, ezek a szereplőgárdák mindig össze meg vissza vannak írva, ahogy csak kell. a lényeg az, hogy ot lesz, és a többiek is ott lesznek. (am I right Mr. PJ????) egyébként Boromir benne lesz a filmben, szal normális, h oda írták, hogy Sean Bean. (tudjátok, mikor lemegy a Rauroson+Faramir álmosik+minden. gondolom lesz egy in memoriam Boromiros cuccos. vagyishogy remélem!)

xany: én láttam a Ruby Cairot, de már nagyon régen, és nem emlékszem, csak annyira, hogy tetszett...miért, ki játszik benne (Andy McDowell-en kívül...) :oops: ?

nincs csaja??? he???? na ne! egy ilyen pasinak??

n8n returns

Több
22 éve 4 hónapja #67095 Írta: xany
Hmmmmm. Én úgy hallottam, hogy szauront és Lurtzot egy és ugyanaz a színész alkítja és ezt írja a www.theonering.net is, de ezen ne vesszünk össze.

Több
22 éve 4 hónapja #67092 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sala Baker= Sauron,
Laurence Makorea (remélem jól írtam) = Lurtz, de őt már kinyírták...

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #67083 Írta: xany
A LOTR szereplőlistája igen érdekes mind három résznél. :roll:
Egyébként júlisus 16.-án 22.00-kor az m2-n lesz a Rubi Cairo. Nekem tetszett a film, de már nem sokra emlékszem belőle. Nem baj majd most felelvenítem az emlékeim. :wink:

Telumehtar: Sala Baker= Lurtz és Szauron, Brad Dourif= Kígyónyelv,Grima.

Több
22 éve 4 hónapja #67080 Írta: Telumehtar
Undómiel:Szentem nem úgy lesz hogy ki mennyit szerepelt... :roll:

Ja olvastátok már a juliusi Cinemát? (Ez itt nem a reklám helye!)
Nos van benne TTT!!! (Sajnos csak 2003 január 9.-én mutatják nálunk be :cry: )
Nah a szereplőlistánál én meghalltam:
Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Austin, Christopher Lee, Sala Baker (Ő meg kicsoda? :oops: ), Sean Bean (!!!Ezek hülyék....hiszen már meghalt...!!!Apám... 8O :roll: ), Cate Blanchett, Orlando Bloom, Billy Boyd, Brad Dourif (háát...őt sem ismerem...) Viggo Mortensen John Rhys Davies.
Na ezek után kérdem én:Viggo mért csak az utolsó elötti???
Ja és a TTT-ben Trufa rejtélyesen eltünik??? Cccc..... :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #67076 Írta: Adelard

Undómiel írta: Pedig eddig a szereplőlista mindig maradt a film végére is, ott meg ált. olyan sorrendben írják ki a színészeket, amennyit szerepeltek. Én megjegyzem, nem örülnék neki... :evil:

Na ennek én se örülnék de mégis hogy a fenébe lehetne megcsinálni hogy Bilbó v. Pippin többet szerepeljen mint Aragorn? Ennyire nem lehet megmásítani a könyvet! :evil:

Caress the one

Több
22 éve 4 hónapja #67068 Írta: xany
Na kezdünk gyülekezni. :) .
Psyhot akarom én is :twisted: :twisted: .
Én még mindig a tábor utánni depresziómat élem, de majd csak elmúlik.

Több
22 éve 4 hónapja #67047 Írta: Undómiel
Az igen szép lehetett!!! Wow!
Én meg az első részt szinte teljesen le tudtam volna ott forgatni! Állati! Nem kellett volna sok minden! Egy kis Amon-Sul, stb. De azt a fiúk megoldják! :D

Több
22 éve 4 hónapja #67044 Írta: Minerva

Undómiel írta: Min, az ominózus jelenet is megvolt (költői kérdés, Te Pajzán, tuti, hogy legalább 10szer lassítva :twisted: )?

Nanááááááááááááááááááááááá..... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Egyébként voltam a Szent Anna-tónál, hát az tisztára olyan, mint az Esthajnal-tó... ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #67038 Írta: Undómiel
Pedig eddig a szereplőlista mindig maradt a film végére is, ott meg ált. olyan sorrendben írják ki a színészeket, amennyit szerepeltek. Én megjegyzem, nem örülnék neki... :evil:

Olyat lehet kérdezni, hogy egy ilyen édi csajnak miért nem adtak vízumot! Ne válaszolj ám, ha személyes vagy nem akarsz!!! :oops:

Min, az ominózus jelenet is megvolt (költői kérdés, Te Pajzán, tuti, hogy legalább 10szer lassítva :twisted: )?

Több
22 éve 4 hónapja - 21 éve 6 hónapja #67034 Írta: Minerva
Ü mkinek! :)
Láttam megint a Psychót... ;) :roll: :wink: :wink: :roll: :wink: :wink: :roll: :wink: :roll:

Több
22 éve 4 hónapja #66961 Írta: Telumehtar
A listával kapcsolatban:elöször a hobbitok aztán Gandal majd megint 1 hobbit...(Bilbo) aztán ARAGORN....én aztmondanám hogy ahogy a filben felbukkannak de ez igy nem lenne jó....

Több
22 éve 4 hónapja #66922 Írta: Adelard

Undómiel írta: Szóval nem jön nekem össze, hogy a 3. részben hogy a fenébe lehet Pippint vagy Bilbót többet szerepeltetni, mint Aragornt! Itt valami nagyon nem stimmel! PJ attól tartok megint rendesen bekavart!

Ja, értem már mi a problémád! :idea: :) De szerintem az hogy hetediknek írják fel a listára még nem jelenti azt hogy Pippin vagy Bilbó többet szerepel a filmben vagyis szerintem nem ez alapján készítették a felsorolást. Hogy mi alapján azt nem tudom, de PJ azért ennyire mégse kavarhatott be...

Caress the one

Több
22 éve 4 hónapja #66783 Írta: Undómiel
Bizti tetszene, csak éppen még nem volt hol megnézni... :oops: Minden DVD-s nyaral... :evil: De nagyon megbecsülöm, a szobimban díszhelyen van meg minden... Mit szólsz ahhoz, hogy csak hetedik Viggo a listán?

Több
22 éve 4 hónapja #66781 Írta: Minerva
Köszi, én is örülök, hogy itt lehetek.
Na, hogy tecc a DVD? :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.094 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére