Aragorn (Viggo Mortensen)

Több
22 éve 4 hónapja #65050 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)

xany írta: Üdv n eight n!!!!
Nos az Arwenes fetrengős rész: nem régen aszem az előző oldalon beraktam egy Aragornos videót és a TTT trailerjében is megtalálható olyn , mintha Arwen egy hordágyon feküdne és hátr nyújtaja a kezét.
A másik Arwenes jelenet ami csak TTT trailerjében található amikor Arwennek szál a haja és egy férfit készül megölelni és mosolyog feltételezzük a férfi Aragorn. Remélem érthető voltam.

És most te is nyilatkozz!!! Szerinted szőrős Viggo mellkasa vagy sem? :wink:

ahá, mostmár mindent értek, hantale len, Xany!
valszeg gyantázza néha, néha meg nem... 8O pasik... 8) nekem akkor is a LOTR-ben a legjobb!!!
rengeteget írtatok, kigúvad a szemem 8O , mire elolvasom az összeset, poedig csak 1 (2?) napot hagytam ki, net nélkül.
nekem a kedvenc Vigg képem, az a bizonyos Bríbeli, meg amit a múlkor beraktam...
levél? már nagyon rég beszéltünk róla, és én azóta próbáltam kideríteni, hogy melyik oldalt küldjül L neki (nem azt, amin a szőrős, ill. nem szőrös mellkasát taglaljuk :P )és melyiket fordítsuk le angolra...
meg pesrze azt, hogy ne legyen szokványos!!! ezekből naponta vagy százat kap!! lehet, hogy Ő el se olvassa, scak az ügynöke, vagy ki a szent fazék, és csak előhalász a szekrényből egy képet Viggoról, ami alá van írva, (fénymásolt) és legalább 200 van belőle ebben a bizonyos szekrényben, és MINDENKINEK aki ilyen:
"Hi!
We're Your fans, from Hungary. We saw all Your films, and we raelly like/love You!! Aragorn is the best! Kiss Your son, in our names too.(<-ez a mondat tuti rossz :oops: )
ALWAYS YOURS:
WE(nevek)"
vagy valami hasonlót.
na én ilyen levelet NEM akarok küldeni.
valami mást, valami eredetit...olyasmi is jó, amit Pipike írt (hantale len Pipike!! :D ) és amellé még valami mást. legalábbis sz.v.sz.

xany írta: Üdv n eight n!!!!
Nos az Arwenes fetrengős rész: nem régen aszem az előző oldalon beraktam egy Aragornos videót és a TTT trailerjében is megtalálható olyn , mintha Arwen egy hordágyon feküdne és hátr nyújtaja a kezét.
A másik Arwenes jelenet ami csak TTT trailerjében található amikor Arwennek szál a haja és egy férfit készül megölelni és mosolyog feltételezzük a férfi Aragorn. Remélem érthető voltam.

És most te is nyilatkozz!!! Szerinted szőrős Viggo mellkasa vagy sem? :wink:

ahá, mostmár mindent értek, hantale len, Xany!
valszeg gyantázza néha, néha meg nem... 8O pasik... 8) nekem akkor is a LOTR-ben a legjobb!!!
rengeteget írtatok, kigúvad a szemem 8O , mire elolvasom az összeset, poedig csak 1 (2?) napot hagytam ki, net nélkül.
nekem a kedvenc Vigg képem, az a bizonyos Bríbeli, meg amit a múlkor beraktam...
levél? már nagyon rég beszéltünk róla, és én azóta próbáltam kideríteni, hogy melyik oldalt küldjül L neki (nem azt, amin a szőrős, ill. nem szőrös mellkasát taglaljuk :P )és melyiket fordítsuk le angolra...
meg pesrze azt, hogy ne legyen szokványos!!! ezekből naponta vagy százat kap!! lehet, hogy Ő el se olvassa, scak az ügynöke, vagy ki a szent fazék, és csak előhalász a szekrényből egy képet Viggoról, ami alá van írva, (fénymásolt) és legalább 200 van belőle ebben a bizonyos szekrényben, és MINDENKINEK aki ilyen:
"Hi!
We're Your fans, from Hungary. We saw all Your films, and we raelly like/love You!! Aragorn is the best! Kiss Your son, in our names too.(<-ez a mondat tuti rossz :oops: )
ALWAYS YOURS:
WE(nevek)"
vagy valami hasonlót.
na én ilyen levelet NEM akarok küldeni.
valami mást, valami eredetit...olyasmi is jó, amit Pipike írt (hantale len Pipike!! :D ) és amellé még valami mást. legalábbis sz.v.sz.

n8n returns

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #65042 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Holnap dedikál Viggo Wellington-ban :) .

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
22 éve 4 hónapja #65035 Írta: xany
Pipike: Tökéletes gyilkosság, nem szabad kihagyni, a Börtönhalákl is jó, 28 nap, a Séta a Holdon is jó, de sok jó filmje van. Amot inkább hagyj ki az a G.I. Jane és Terror a yacthon.

Több
22 éve 4 hónapja #64984 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Aha,én arra gondoltam,hogy mivel decemberben mutatják be a TTT-t,a rajongók lelkesedése úgy szeptemberben fog fellángolni és ez kb.márciusban fog lecsendesedni.Vagyis ezalatt az idôszak alatt kismillió az egyhez az esély arra,hogy belátható idô alatt választ kapunk.Mi jún.29-én utazunk el és csak augusztus végén leszek huzamosabb ideig itthon.Magyarán a jövô héten,szerda elôtt (mert ugyebár Xanyy szerdán megy el) kéne összefutnunk.Mondjuk.....mondjuk.....hétfôn,4kor jó lenne??Rago,addigra kész lesz a kép?
Melyik Viggo-film jó,vagyis melyiket ajánljátok,hogy megnézzem,mint kezdő a Viggo-filmekben?

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #64972 Írta: xany
Nem Minerva, egy cseppet sem befolyásólt a véleményed!! Még az egyik barátnőm is azt mondta, hogya Börtönhalál jó volt, pedig nem szereti horrorokat, és Viggot se kedveli túlzottan. ( ezért már párszor kitekertem a nyakát, amikor csesztetet vele, hohy hogy rajonghatok egy ilyen paisért).

Több
22 éve 4 hónapja - 21 éve 6 hónapja #64961 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Xany, csak nem befolyásolt a véleményem ez utóbbi két filmről??? :(
Ja, ezt meg kell néznetek! Orli & Vig (csak nem...? :oops: :oops: ;) )
www.musingsofviggo.com/Fellowship_files/14.jpg
Nyugi, Pipike, tudjuk, hogy te :!: :twisted: :x :o írtad a levelet! :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #64951 Írta: Narië
A levél (amit ÉN írtam :twisted: :!: :) ) tulajdonképpen postázásra kész,csak a kép kell meg az aláírások.Nemtom hogy oldjuk meg,na de ezt majd eldöntjük...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #64906 Írta: xany
Nézzétek meg ezt a képet, ez a legfrissebb:
www.musingsofviggo.com/PhotosV_files/33.jpg
Viggo vasárnap Welington-ban dedikál.
A kép pedig a Wellington-i Grren Parrot-ban készült.
Ezeket olvassátok el feltétlenül!!!!!!!!:
www.oberongirl.com/viggo/DawnsReportpage1.htm

Több
22 éve 4 hónapja #64845 Írta: xany
Olyan sok mindent nem lehet írni, azon túl, hogy szeretjük meg ilyenek. Vagy esetleg írjuk le, hogy szerintünkegy tehént az exfelesége, a fia egy dagadék, szörnyen énekel, és oldalakon keresztül taglatuk, hogy szőrrös-e a mellkasa vagy sem, és hogy nem nyitja ki a száját amikor beszél? Hogy örülne neki nem? :mrgreen: Tuti kivágná az első szemetesbe.

Több
22 éve 4 hónapja - 21 éve 6 hónapja #64841 Írta: Minerva
Miért, mit kell balhézni azzal a levéllel? Tök egyszerű: szeretünk, Vig, és nézd meg ezt a lapot, ha van időd. Itt küldünk pár képet, etc. (Mondjuk az ilyennel vágna ki minket a fenébe... :mrgreen: )

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
22 éve 4 hónapja #64837 Írta: xany
Elküldeni????? Jó lenne, ha már ott tartanánk. De még meg se írtuk, vgyis van egy alapunk amit ha jól emlékszem pipike(?) írt, de még a fótók sincsenek készen, vagy igen Rago?

Több
22 éve 4 hónapja - 21 éve 3 napja #64832 Írta: Minerva
Igen, meg a barátnőm (a megbízható forrás :mrgreen: )is azt mondja, hogy nem tud a másik gyerekéről. Hála!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor külditek el a levelet neki??? Ha akarjátok, beszállok a bélyeg árába. :mrgreen:

Több
22 éve 4 hónapja #64829 Írta: xany
Méghogy Viggonak még egy gyereke!! nincs azt én is olvastam az im-ben, de az z újság sok igazat nem írt. a külföldi honlapokban jobban bízom, és ott csak egy gyerekről írnak.

Több
22 éve 4 hónapja - 21 éve 6 hónapja #64827 Írta: Minerva
Nem hiszem, hog Vignek csaja van! Szemét dög!!!
Amúgy meg gyus pólót lehet kapni az Auchanban Budaörsön.
Igaz, hogy Vignek van egy másik gyereke is? Én az IMben olvastam... :P :P
Ja, én szombaton megyek Erdélybe, drukkoljatok, hogy legyen normális ivóvíz, ami ugyan nem lesz, de drukkolni azt lehet! :D :D
Na meg a Végzetes fotók... (asszem) Ott van kb. két (!) perce, a mi kis kidobófiúnk, amint gyönyörű sörényét fésülgeti a tükör előtt, két fésülés közt meg kinyír három embert... :D :D :D

Több
22 éve 4 hónapja #64817 Írta: xany
Nos Viggo általam talált filmjei.

Gyűrűk Ura: A Gyűrű szövetsége(2001) - ezt mindenki ismeri.
28 nap(2000)- nagyon jó, és S. Bullock is jót alakít
Sáta a Holdon(1999)- jó kis családi film az uncsi vasárnapokra, de ajánlom
Psyho(1998)- az ismert Hitchock film legujabb feldolgozása, sajna még nem láttam
Tökéletes gyilkosság(1998)- a kedvenc filmem jó sztori, jó szerep osztás( Michael Douglas, Gwyneth Paltrow) márcsak értük is érdemes megnézni
G.I.Jane(1997)-szerintem unalmas és borzalmas, a végét a mai napig nem értem, mondjuk már fél éve láttam
Száguldás semmibe(1997)- semit nem tudok róla csak a TV-ben játszották
Albínó aligátor(1996)-szintén passz, de találjátok ki mi a vége. Na sikerült?
Daylight- Alagút a halálba(1995)- ezt is rég látam, de egy nagyon hülye pasit játszik és stalonét se szeretem
Egy hölgy arcképe(1996)-bevallom elludtam de Viggo 3x5 percre feltünik benne és a vége is érthetetlen, el kell olvasni a könyvet hozzá bár ebben a filmben is akadtak átalakítások
A kisfiam pisztolya(1996)- nem tudok ról semmit
Angyalok háborúja(1995)- kérdezzétek Minervát
Darkly Noon passiója(1995)- szintén passz, már 1000 éve kerese, de semmi, a képekből ítélve Viggo azempontból sok jót nem igér
Az utolsó esély(1995)- nekem tetszett, jó kis katonai film, a becsületről és a tiszteletről és a barátságról és Denzel Wasingthon is hozza a formáját
Terror a yacthon(1994)- unalamas, Viggo egy arogáns idióta, mondjuk ha nem szól bele mindenbe akkor a film se lenne, mert azon túl, hogy mindenbe beleköt nem sok történik
Egy lövés a fejbe, öt a testbe(1993)- passz
Forráspont(1993)-passz
Ruby Cairo(1993)- jó film bár a kritikusok a sárga földig lehordták, szerintem jó, elöszőr nem is tudtam, hogy Viggo is játszik benne, na , de mi történik vele, vajon?
Indián vér(1991)- nem láttam, de állítólag jó, DVD-n beszerezhető
A bőr tükre(1990)- szintén passz
A texasi láncfűrészes mészárlás fólytatódik(1990)- ritka szar film, és kis szerep
Börtönhalál(1988)- jó, nagyon tetszett,a szótlan Viggo egész végig látható, de kb 5 mondatod h mond, a hororr kedvelőknek felétlenül
Fejjel falnak(1988)- nem is hallottam róla
Vad szenvedélyek(1988)-csak Tv-ban, Viggo a végén föltünk 5 percre és eakkor is egy hülye férjet játszik

Na ennyit tláltam. remélem megfelel.

Több
22 éve 4 hónapja #64810 Írta: xany
A filmek elé od kéne írni (komolyan ne vegyen senki, csak feltünt, mint párszor hangot idtam neki), hogy Viggo a filmekben legtöbbször vagy meghal vagy hoppon marad, ritka az olyan ahol számára happy enddel érne véget a film. :D Hogy örülének az oldalr látogatók. :D

Több
22 éve 4 hónapja #64805 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Ja, hát a gyermek valóban nem egy pihe, inkább betonpillangó, de hadd ne szapuljam... :oops: Már megint...

Több
22 éve 4 hónapja #64795 Írta: aieless
aieless válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
NEEE!!! KIRÖHÖGÖM A BELEM!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát ez a ,,szőrös-nem szőrös" vita állatira tetszett!!! Ezt a szintet, gyerekek!! [size=9:1ug4umym]csöndesen megjegyzem, én már egy csomót gondolkodtam ezen :) [/size]
NAGYON JÓK VAGYUNK!!!
csak be ne tévedjen valaki, mert bevitet minket a zártosztályra :) :)

So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain

Több
22 éve 4 hónapja #64753 Írta: Narië
Adelard:Én írtam....Kössz szépen!Különben is láttam pólót,de az valami borrzasztó volt!!!Rajzolt...*bröáff*

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #64738 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Sziasztok! Kicsit le vagyok maradva, bocsesz... :oops: Hogy milyen témákat tudtok kitalálni! :) Szerintem szőrős a mellkasa, csak van amikor leborotválja. Hogy gyantázná azt nem hinném

Más:Valaki kérdezte ki látott Gyűrűk Urás pólót, na, én láttam itt Miskolcon az Interspar-ban de még régebben és sajna Aragorn nem volt egyiken se csak Legolas, a hobbitok meg a gyűrűlidércek :(

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
22 éve 4 hónapja #64736 Írta: Narië
Nem szorul,mert összetörnek alatta a sziklák(bocsesz Undi,ez csak vicc...)
:D

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #64727 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Aragorn (Viggo Mortensen)
Mondjuk elég nehéz elképzelni ahogy az a kis, kecses (:wink:) gyermek sziklát mászik! Sztem tuti beszorul mindehová.... :P

Több
22 éve 4 hónapja #64713 Írta: Narië
Attól még hogy mi nem bírjuk Livet,másnak lehet szimpi...

Narië

No more blood for oil!

Több
22 éve 4 hónapja #64681 Írta: Undómiel
Hát, állítólag biztos. De kérdem én, hogy nézne, ki, ha a nyilvánosság előtt utálnák egymást! Ua, mint hogy Livért az összes GYU-s pasi odavolt! Na persze! Annyi pénzért én is azt mondtam volna, amit a főnökék mondanak nekem!

Több
22 éve 4 hónapja #64676 Írta: xany
Ha köszi a kutakodást!! Nekem meg megszerti az apám az Indián vért DVD-n meg a 28 nőot is DVD-n. Nekem sincs panaszom az apámra.
Én Viggot viszont abszolút el tudom képzelni apaként. Ahogy a kertben játsszik Henryvel, elviszi sétálni az erdőbe meg horgászni. feleségének szerencséje volt vele, de még mindig jóban vannak.

Több
22 éve 4 hónapja #64673 Írta: Undómiel
Hát, én nehezen tudom elképzelni apaként. De biztos jófej, lehet vele mindenről dumálni! Meg horgászni, hegyet mászni, stb...
A jó apákról! Képzeljétek le, az enyém mit csinált! Meglepinek kihozta nekem az utazás előtt a 28napot! Úgy imádom! Még kutatok egy kicsit, aztán elmegyek videózni!

Több
22 éve 4 hónapja #64669 Írta: xany
Én is tudom, hogy visszavonult egy kis időre LA-től. De vajon akkoriban mivel tőltötte az idejét a fián kiívül. Mert h egész nap vele volt akkor, óriási türelme lehet. Na ha az apám visszavonulna, hogy velem tölcse az egész napját. Nem tudom ki őrülne meg előbb ő vagy én :D ( na de örülnék neki) Na ezzel azt akarom mondani, hogy jó apa lehet.

Több
22 éve 4 hónapja #64665 Írta: Undómiel
Persze, hogy a neten! Csak nem találom. Megnéztem aPeople-t is, biztos ami biztos, de természetesen semmi! Na, még dolgozok! A nagy újságokban kellene megnézni... Jaj, Undi, a szita agyad!

Visszavonult. LA-től. Ingázott meg minden. És nem keresett jól. Bár ez viszonyítás kérdése...

Több
22 éve 4 hónapja #64662 Írta: xany
Visszavonult na ne , szinte minden évben volt legalább 1 filmje. Ha meg vissza is vonult ot volt a felesége ő se kereshetett rosszul. És aki egyszer színészetre adja a fejét. Pár film után milliókat tudha a zsebében. Pláne a Viggos filmeket nézve. A neten olvastad legalább?

Több
22 éve 4 hónapja #64659 Írta: Undómiel
Ja, fórumon, az nem lehet komoly... :roll: Mint mi itt a szőrös mellkasával. Xany, el kell menjek, de nem találom a cikket. Valamelyik magazinban találtam, de ezzel gondolom nem vagytok nagyo kisegítve... Holnap korán kelek, de ha lesz időm, visszakeresem. Ez a tipikusan túl sok olvasás-effekt. Talán a People... De nem tudom... Nem az tuti nem. Hú gyerekek... Ha tudnám! Na, még dolgozok egy kicsit!
Anyagiak... Azért sosem jön rosszul az a pár milla... De szerintem amikor visszavonult a gyerek miatt, nem éltek túl nagy lábon...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.150 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére