Legolas (Orlando Bloom)

Több
21 éve 3 hónapja #143375 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Suilad!
Ma délelőtt gyorsan ide hoppanáltam, majdnem szívrohamot is kaptam a sok szívdöglesztő fotótól... Isteniek a képek, csak mindenkit óvok attól, hogy tanulás előtt tekintse meg, mert akkor az ügy kudarcra van ítélve... :twisted:
Viszont ha egy totál unalom előadásra kell bemenned, igen hatásos serkentőszer pár Will-Orlis kép... :lol:

A filmet naggyon komáltam, viszont az évfolyamtársamnak annyira nem jött be. No nem Orli miatt, hanem volt pár zavaró hiba, ami fölött nem tudott szemet hunyni (pl. Hogy a jó életben mennek a sós tenger fenekén, fejük felett egy fából készült, levegőbuborékkal teli csónakkal? Ólomtalpú csizmában?)

Ettől függetlenül én is osztom Artemisz véleményét. :itscool:

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #143308 Írta: Eldafinde
Eldafinde válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Meleth_lin/Telperien írta: Amikor Barbarossa meghal,

Barbossa!!!!!!!!!!!!

Az égadta világon semmi köze nincsen a "Rőtszakállú", Barbarossa Frigyeshez. A média elég hanyag, és figyelmetlen, ebből is látszik. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány helyen láttam, hallottam helyesen. Tanulság: így higgyünk a médiának!!! :gimliaxe: :fight: :legolas3:

"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #143304 Írta: Eldafinde
Mae govannen!!!

Még egypár "filmek terén finnyás" ismerősömnek is tetszett nagyon a film.
Ez már aztán tényleg jelent valamit!!!!!!!!!!!!!!

Több
21 éve 3 hónapja #143263 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Fear from the best and hope for the worst

Több
21 éve 3 hónapja #143262 Írta: Saint
Saint válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

nem tudom volt-e mar ez a kep:
legolas.virtue.nu/ParisAndHector.jpg

Fear from the best and hope for the worst

Több
21 éve 3 hónapja #143236 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Felagund írta: FELNÉZETT????
Milyen magas is vagy Te tulajdonképpen? ;)

Nédd a'; ez a srác csak nem nyugszik! Megint kötözködsz! :twisted: :wink:
Felnézett=felemelte a fejét és rám nézett!!!! Világos? Ez csak egyszerű!!!! Legalábbis én azt hittem, logikusan fogalmaztam! :D
[size=9:w93o2ftg]Amúgy 170 cm vagyok![/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hónapja #143215 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Artemisz írta: Orlando meg felnézett rám, és ELPIRULT!!!!!
És abban a pillanatban felébredtem!!!! :bawling:

FELNÉZETT????
Milyen magas is vagy Te tulajdonképpen? ;)

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 3 hónapja #143212 Írta: Artemisz
Oké, most kissé húzom az idegeket, felkészülve a paradicsomdobálásra.... :lol: :wink:

Orlival álmodtam az éjjeeel!!! Jejeje!!!! :dance: :tongue:

Táncoltunk!!!! Méghozzá bécsi keringőt!!! [size=9:2exsf680](az angol keringő, sztem túl döcögős, komplikált és kimért - mint az angolok általában :P . A bécsi maga a megvalósult álom! Pláne a megfelelő ruhában!)[/size] Kicsi Orli a Kalózokbeli ruháját viselte, irtó édes volt, mondanom se kell. A legpoénabb az volt, hogy kétszer is rá kellett szólnom, hogy nyújtsa ki jobban a karját, meg hogy ne tartsa magát olyan görcsösen, de aztán már egész jól ment neki!!
Mikor már 1x körbeértünk a placcon, gyengéden odaszóltam: "Aztán most már fel is nézhetnél, hadd lássam azt a gyönyörű szemed!!" Orlando meg felnézett rám, és ELPIRULT!!!!!
És abban a pillanatban felébredtem!!!! :bawling:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #143211 Írta: Artemisz
Megnéztem a filmet másodszor!!!
Filmzene SHIRÁLY!!!!!
Orli még mindig tökély! [size=9:3fwvu959](igen, sztem is tán itt még jobb, mint Legsie-ként. Nem mert jobban játszik, vagy vmi, hanem mert itt jobban önmaga! - haj, szem, arc, stb....)[/size]
J. Depp: *ROTFL* (remélem tudjátok, mit jelent ez a rövidítés! :wink: )

Ja, és naon örülök, hogy toleráltátok hosszú beszámolómat, sőt még egyet is értetek velem! Pusz mindenkinek!!!! :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hónapja #143194 Írta: Kibil-nala
Kibil-nala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Koszi, Sil' (Ez a billentyuzet')

Én is láttam a filmet, tényleg nagyon jo, a zene is, meg néha vannak benne dolgok, aik emlékeztetnek a GyU-ra (de lehet, hogy ez már fuggőség :wink: ) A hangja pedig tényleg eszméletlenul jo.
Egyébként eddig nekem is egyértelmuen Legolasként tetszett legjobban, de ezek után már nem biztos...
A tobbit már elmondtátok...

A Troját ugye bemutatják Mo.-n is :?: :)

...the Road goes ever on and on...

Több
21 éve 3 hónapja #143180 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Oh,wow.Mennyi POTC rajongó lett hirtelen! :D Én is letöltöttem a filmet,de azért a Westend-ben azon a hatalmas képernyőn sokkal élvezhetőbb.
na mindegy POTC-os képek:
pirates.movies.go.com/main_site/main.html

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 hónapja #143093 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!
Bocsánat, h sokáig távol vagyok, egy ideig még azt hiszem nehezen jutok nethez, de majd megoldom, és jövök moderálni, ha tudok! Remélem azért jók voltatok, és tartottátok a frontot. A Karib-tenger kalózai és Orlikám egyszerűen fergeteges volt!!!!!! :hello: IMÁDOM! Majd írjatok kritikákat a filmről, ha még nem írtatok! Sok puszi mindenkinek!!! :closed:

Nem tudom, h mien képek voltak, de nekem ezek újak a ROTK-ból, úgyh beteszem (ha már voltak , akkor ki fogom törölni):
orlandomultimedia.net/images/scr ... aiwan.html
orlandomultimedia.net/images/scr ... iwan2.html
orlandomultimedia.net/images/scr ... iwan3.html

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #142998 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Meg lehet nézni (vagy esetleg le lehet tölteni) valahol azt az interjút, amiből ezek a képek vannak: www.theorlandobloomfiles.com/pic ... ates2.html ? :roll:
Ezeken a képeken (is) annyira tetszik!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hónapja #142997 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Sziasztok!

Szóval nem állom meg, hogy ide nyomjam a képem, pedig nem vagyok Orli rajongó (bár imádom), de A Karib-tenger kalózai nagyon nagy hatással voltak rám! :D Sparrow kapitány lekörözhetetlen volt, de ő már nagyon régóta van a szakmában. Ilyen alakítást! Most csak Az Álmos-völgy legendája elérhető számomra, úgyhogy azt nézem. Hej, hej! No, de meglincselnek, ez Orli topic :P , úgyhogy:
:arrow: Nem muszáj mindig a pofiját nézni! :wink:
:arrow: Will Turnerként jobb, mint Legolasként.
:arrow: Növesszen bajuszt!
:arrow: Ne veszekedjen annyit Johnny Deppel, mert nem tudom kinek drukkoljak. (Az első csatájuknál is csak kapkodtam a fejem.)
Mellesleg: Éljenek az élő-holtak!!! 8)

Több
21 éve 3 hónapja #142919 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Eressea írta: Suilad!

A Trójáról mit lehet tudni? Most forgatják vagy már készen van?
(Első hozzászólásom :P )

Suilad!
A Troy-t még forgatják, most épp Mexikóban. Csúszásban vannak a forgatással, és a legutóbbi hírek szerint átnevezték a filmet The Troyan War-nak. Ha kicsit visszaolvasol ebben a topicban, nemrég szerepelt az első kép (mármint a régi kalózképektől eltekintve) Orliról Párisz szerepében. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #142916 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Este letöltöttem, most pedig megnéztem a filmet. ISTENI!!! Még mindig a hatása alatt vagyok! Holnap is megnézem :D Johnny eddigis nagy kedvencem volt, de most mégjobban imádom, zseniális színész, a külsejét meg nem akarom elkezdeni dicsérni, mert egy oldal telne be vele.... Geoffry Rush is hozta a formáját, Orli is jól játszott, szerintem minden színész maximálisan jó volt.
A Bravo nekemis megvan, már ki is tettem a posztert :)
Najó, asszem elkezdem megint nézni, ebből a filmből sose elég :D

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 3 hónapja #142911 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Mae govannen! :cross:

Én pénteken néztem meg másodszorra A Karib-tenger kalózait, és szerintem ez egy eszméletlenül jó film, pillanatnyilag a GyU után a kedvencem. Jonny Depp szuperül játsza benne a kalózkapitányt, Jack Sparrow-t, és ő is fel van véve a kedvenc civil (nem GyU-s) színészeim listájára. (Valahol ott ül Mel Gibson, és Tom Hanks között...) Orlando is mondhatni tökéletesen formálta meg a karaktart, és ő tényleg csodálatos színész. (Ide még amit gondolok, túl hosszú lenne leírni, úgyhogy bele se kezdek...) És ezután a film után végképp rájöttem, hogy a filmzene a kedvenc zeném. (Pedig az inkábbnemmondommilyenmagyartanárom azt mondta órán, hogy az is azok közé a műfajok közé tartozik, amik önmagukban nem élvezhetők... nem látta biztos a POTC-t, és a GyU-t :roll: .) Amikor Barbarossa meghal, akkor olyan a zene, mint az "entinduló" elején, amikor mindjárt jön az az "indulós" része. (Megint kezdek hülyén fogalmazni... :D ) Ja, és néha annyira orkhatásuk volt a csontvázemberkéknek.................
Bravo újságot majd én is beszerzek, kösz a poszteres infót.
Sil: kösz a képeket, kérlek, még rakj be sokat, POTC-osat főleg!!! :bounce:
Én még meg akarom nézni a filmet harmadszorra is, bár anyám ki volt akadva, hogy miért nézzük meg kétszer ugyanazt a filmet, pedig nem is GyU... DVD-n is jó lenne majd megszerezni, de nemtóm mire kéne kérni a szüleimtől, mert karácsonyra a TTT extra DVD van beiktatva... :P

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 3 hónapja #142897 Írta: Kibil-nala
Kibil-nala válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Suilad!

A Trójáról mit lehet tudni? Most forgatják vagy már készen van?
(Első hozzászólásom :P )

...the Road goes ever on and on...

Több
21 éve 3 hónapja #142895 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Nilraen írta:

Arwena írta: POTC poszter a bravoba jóóó nagy

szeptemberi vagy októberi számban?

Kicsit off volt bocsi :oops:

amelyik most jelent meg abban ;) a köviben interju lesz
meg a mostaniban van 2 oldalas "potc képreéy" képek filmből meg egy nagyjáboli lényegleírás
:) )

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 3 hónapja #142879 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Artemisz írta: Hát igen. Sose tartottam magam Orlando-fannak. Készséggel elismertem, hogy szuperul játssza Legolast, helyes, szimpatikus. De ennyi. Mostanáig!
*Olvadásra felkészülni :biggrin2: *
Szerdán megnéztük a Kalózokat. Igen, Johnny Depp is szenzációsat alakít benne! De Orli... Koránál fogva csak L.DiCaprióhoz hasonlíthatnám, ezt azért nem, mert Leo oké, jó színész, minden szerepén átsüt, hogy pokolian élvezi, hogy játszhat. Orli is tuti így van vele, csak rajta nem látszik!!! Ő nem játszik: Ő Legolas. És most Ő volt Will Turner, a kovácsinas. [size=9:1sc42e7j](Ó, igen, én is csöppet meglepődtem, hogy kovács, az ő alakjával, de hát a mese azért mese...!)[/size]
Gesztusaiból kitetszik a tipikus angol etikett-fiúcska, de ő több annál. Jóval több!
Már az is érthetetlen számomra, hogy lehet vki ennyire tökély! Annyira fiatal, és mégis annyira férfi!!! Leányálom! Kívül hamvas és édes, de belül acélkemény! Ruganyos, könnyed, izmos, mint egy fiatal párduc, az egész srác annyira ölelni való! :oops:
A GyU-ban mindig üde volt, frissen vasalt. Hát, itt nem!!! Itt végre láthatjuk csapzottan, izzadtan, ahogy összeszorított fogakkal, villogó szemmel harcol, mint egy bosszúálló angyal, de még ekkor is lélegzetelállítóan nyugodt és magabiztos!
Itt láthatjuk az eredeti arcszínét (egek, milyen selymes lehet a pofija!), a káprázatos, nagy csokoládébarna szemét, ahogy kivillan a dandy-kalap alól - bődületes! És hogy elsötétül a vágytól, ahogy elmarja a végén a lány nyakát; hát majd összeestem, de az is látszik azért, hogy még nem szokott a színpadi csókhoz, abban még csöppet ügyetlen! :oops: :P Milyen végtelenül gyengéd minden mozdulata, milyen szép szája van, főleg, ha mosolyog - döbbenetesen szerény, mégis oly büszkén tartja azt a szép fejét, hogy eszméletlen!
Azt már meg se említem, milyen jó volt hallani az eredeti hangját, inkább azt, hogy annyira szépen beszél!!! Abszolút érteni! Shakespeare is meg lenne elégedve vele!
Összegezve: megegyeztünk Hajnallal, hogy 30 év múlva a mi gyerekeink fogják úgy nézni Orli régi filmjeit, mint mi most Sean Conneryt vagy Al Pacinot. Ő az új generáció! És jó érzés, hogy még akadnak ilyenek! Imádkozzunk, hogy el ne rontsák!!!

Azt hiszem, nagyon sokunk érzéseit foglaltad össze. :wink: De nem hiszem, hogy őt el lehetne rontani... Ha ekkora siker, mint a Gyűrűk Ura után szerény tudott maradni, nem vált egy kényes, hisztis, allűrös sztárrá, akkor szerintem ezután sem fog. Ő ahhoz túl szerény, és tudja, honnan jött.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
21 éve 3 hónapja #142863 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Megnéztem a neten! 99%, h. a szeptemberiben van a POTC poszter!

"Százszorszép jóéjszakát"

Több
21 éve 3 hónapja #142834 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)

Arwena írta: POTC poszter a bravoba jóóó nagy

szeptemberi vagy októberi számban?

Kicsit off volt bocsi :oops:

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 hónapja #142831 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Artemisz! Te gondolatolvasó vagy! Én 19.-én láttam a filmet és azóta teljes lázban égek. A film alatt szinte szétolvadtam.Hogy lehet valaki ennyire helyes? pláne az utolsó jelenetek beli jelmezében. Még jó sokszor meg akarom nézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

"Százszorszép jóéjszakát"

Több
21 éve 3 hónapja #142730 Írta: Artemisz
Hát igen. Sose tartottam magam Orlando-fannak. Készséggel elismertem, hogy szuperul játssza Legolast, helyes, szimpatikus. De ennyi. Mostanáig!
*Olvadásra felkészülni :biggrin2: *
Szerdán megnéztük a Kalózokat. Igen, Johnny Depp is szenzációsat alakít benne! De Orli... Koránál fogva csak L.DiCaprióhoz hasonlíthatnám, ezt azért nem, mert Leo oké, jó színész, minden szerepén átsüt, hogy pokolian élvezi, hogy játszhat. Orli is tuti így van vele, csak rajta nem látszik!!! Ő nem játszik: Ő Legolas. És most Ő volt Will Turner, a kovácsinas. [size=9:2cvqx1il](Ó, igen, én is csöppet meglepődtem, hogy kovács, az ő alakjával, de hát a mese azért mese...!)[/size]
Gesztusaiból kitetszik a tipikus angol etikett-fiúcska, de ő több annál. Jóval több!
Már az is érthetetlen számomra, hogy lehet vki ennyire tökély! Annyira fiatal, és mégis annyira férfi!!! Leányálom! Kívül hamvas és édes, de belül acélkemény! Ruganyos, könnyed, izmos, mint egy fiatal párduc, az egész srác annyira ölelni való! :oops:
A GyU-ban mindig üde volt, frissen vasalt. Hát, itt nem!!! Itt végre láthatjuk csapzottan, izzadtan, ahogy összeszorított fogakkal, villogó szemmel harcol, mint egy bosszúálló angyal, de még ekkor is lélegzetelállítóan nyugodt és magabiztos!
Itt láthatjuk az eredeti arcszínét (egek, milyen selymes lehet a pofija!), a káprázatos, nagy csokoládébarna szemét, ahogy kivillan a dandy-kalap alól - bődületes! És hogy elsötétül a vágytól, ahogy elmarja a végén a lány nyakát; hát majd összeestem, de az is látszik azért, hogy még nem szokott a színpadi csókhoz, abban még csöppet ügyetlen! :oops: :P Milyen végtelenül gyengéd minden mozdulata, milyen szép szája van, főleg, ha mosolyog - döbbenetesen szerény, mégis oly büszkén tartja azt a szép fejét, hogy eszméletlen!
Azt már meg se említem, milyen jó volt hallani az eredeti hangját, inkább azt, hogy annyira szépen beszél!!! Abszolút érteni! Shakespeare is meg lenne elégedve vele!
Összegezve: megegyeztünk Hajnallal, hogy 30 év múlva a mi gyerekeink fogják úgy nézni Orli régi filmjeit, mint mi most Sean Conneryt vagy Al Pacinot. Ő az új generáció! És jó érzés, hogy még akadnak ilyenek! Imádkozzunk, hogy el ne rontsák!!!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 3 hónapja #142714 Írta: Eldafinde
Oh-lallaaaaaaaa!

Csak azt nem értem, hogy ilyen fejlett filmes háttérrel, mint amivel a sminkesek, maszmesterek manapság rendelkeznek, mi az, hogy azért kell valakinek hosszú ujjút viselnie, mert van valami tetkó a csuklóján???

Több
21 éve 3 hónapja #142713 Írta: Sil

Eldafinde írta: Tejószágoszdrágaszágoszatyaúriszten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O 8)

Ugyehogyugye? :mrgreen:
Na még egy pár:
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1764.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1769.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1691.jpg - kutyuval
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1848.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1624.jpg - jó a pólója... :lol: meg figyi a csuklóját! :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja #142711 Írta: Eldafinde

Sil írta: Hoztam pár Orlis képet... :wink: (Nem tudom, ismeritek-e ezt az oldalat... :oops: ):
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1856.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1860.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1868.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1853.jpg
orlandobloom.haveabanana.net/orlando1855.jpg

Tejószágoszdrágaszágoszatyaúriszten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O 8)

Egyébként, bárki, akit eddig megkérdeztem, nemtől függetlenül, mind azt mondta, hogy nagyon tetszett neki a film. BÁRKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Több
21 éve 3 hónapja #142696 Írta: Sil

Tears unnumbered

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #142694 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
Eleget gondolkodtam beírjam -e avagy sem, de hát azért kicsit áradozni lehet Orlandoról.. Szóval, abban a jelenetben, amikor Elizabeth kezét kötözte, szívesen lettem volna a lány helyében. ha a való életben is ilyen udvarias és lovagias...Aranyos volt, amikor közölte, hogy egy kovácsnak bizony érdes a keze, a legszívesebben adtam volna neki egy tégely körömvirágbalzsamot...és tisztára sajnáltam, amikor biztos, ami biztos alapon teljesen ki akarták ontani a vérét..de szerencsére erre nem került sor..

Off: (Úgy döntöttünk Willel, mától Mrs. Turner leszek, egy becsületes kovács- kalózhoz csatlakoztam - mindkettőnk kölcsönös örömére :) :oops: )

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 3 hónapja #142689 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Legolas (Orlando Bloom)
A Joyban is van egy 1 oldalas kép + 1 oldalas cikk Orlandoról a PotC kapcsán ;) (sok újdonság ismét nincs a cikkben, akárhonnan összeollózható sorok vannak benne...)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.579 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére