Legolas (Orlando Bloom)
- Eldafinde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Akkora baromság: Legolas együtt szerepelt Heath Ledgerrel, akin a Conor a keltában viselt jelmezében pompázott, és fiatalabb volt, mint most.... Kellett nekem nyáron ennyi tv-t néznem...
Na de ez utalás legalább a The Kelly Gangre.....
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- Köszönetek: 0
Eldafinde írta:
Ithil írta: Sziasztok!
A mai Bestben is van Orlandoról egy fél oldalas cikk! Meg egy nagyobb kép a filmből, és egy pici "hétköznapi". [size=9:1sukmr9h](A cikk arról szól, hogy állítólag nem is az az apukája, akiről eddig azt hitte és a nevét kapta, hanem az apukája legjobb barátjával félrelépett a mamája!)[/size]
Ja, mese habbal!!!!!!!!!!!!!!
Hozzá kell lassan szoknunk: nem szabad hinni a médiának...
Csak gondoltam beírom, hátha valakit érdekel. Ha másért nem a képek miatt... hogy mi igaz ebből, azt én nem tudom. (de tényleg elég pletyka-szaga van) Az az igazság, hogy annyira nem is vagyok képben Orlandót illetően, de azt hittem titeket érdekel.
"Ar sindarnóriello caita mornie,
Ar ilye tier unduláve lumbule..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Eldafinde
- Nem elérhető
Orlando Bloom írta: Barátnője van?! Mi a neve? Színész modell, civil?
De már mióta....
Kate Bosworth, a moziban most ment/megy nálunk a Sorsdöntő nyár (Blue Crush), abban játszik. Szerintem tök aranyos (azé' meg ne kövezzetek...) 8O 8O
Az emlegetett Bravo-cikkben áradozik róla (a szerelem vak, ugyebár...)
De: ami a lényeg: azt nyilatkozta, hogy nagyon BOLDOG :hello: :bounce: :dance:
- Eldafinde
- Nem elérhető
Ithil írta: Sziasztok!
A mai Bestben is van Orlandoról egy fél oldalas cikk! Meg egy nagyobb kép a filmből, és egy pici "hétköznapi". [size=9:2r2drd86](A cikk arról szól, hogy állítólag nem is az az apukája, akiről eddig azt hitte és a nevét kapta, hanem az apukája legjobb barátjával félrelépett a mamája!)[/size]
Ja, mese habbal!!!!!!!!!!!!!!
Hozzá kell lassan szoknunk: nem szabad hinni a médiának...
- Eldafinde
- Nem elérhető
Undómiel Arwen írta: [size=9:3u5j7y7z]Gondolom senkit nem érdekel, de az új Bravoban Orlis cikk van. A kép az elég klassz.[/size]
Hát már hogyne érdekelne!!!!
A címlapon az egyik kedvenc képem!!! :hello:
- Eldafinde
- Nem elérhető
Egyáltalán nem néz ki görögösen, vagy ha jobban tetszik kreolosan, azaz, ahogy ki kelllene néznie...
Dobó Kata... brrrrr.... agyalágyult ötlet! Ő a vörös hajával inkább a Hegylakó 5-ben szerepeljen, ha már nagyon kosztümös filmbe akarják berakni (Inkább elmegy skótnak, írnek, stb...)
Még jó, hogy Brad Pitt nem II. Ramszeszt játssza legközelebb.... 8O
- Arwen hercegnő
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Nagy Orl fan fagyok, ezt gondolom kitaláltátok a nevemből . Először írok ide, de még fogtok rólam hallani, az tuti!!! (nyugi, ez nem fenyegetés volt). Persze a GyU- t is szeretem...
De nekem Ő elsősorban a PoTC- ben tetszik, a GyU- ban inkább Aragornt pártolom. Be tudjátok rakni nekem az IM-es posztert? Én már megszereztem, de a legjobb baátnőm nem tud hozzájutni, és elküldeném neki. Barátnője van?! Mi a neve? Színész modell, civil?
Vigasztalásul: (bocs, ha már voltak... ) www.orlandomultimedia.net/ www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=407995
www.orlandobloomonline.net/
www.orlandobloom.co.nz/
www.full-bloom.net/main.shtml
www.allposters.com/gallery.asp?a ... tem=407995
Ja, és ez tök jó hangulatú kép:
www.orlandobloom.co.nz/images/castmembers.jpg
Nna, asszem enyi elég lesz...
Namarie: Arwen :arwen1:
Im Arwen. Telin le thaed. Lasto beth nin, tolo dan nan galad.
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Tyű, a mindenit!!! :agree: :agree: Isteni édes!!! Attól féltem, nem találnak megfelelően szép partnert neki, de ez is klappol!Sil írta: Vadiúj kép a Troy-ból :
www.theonering.net/scrapbook/view/8976
Buhuhúúú!! :quasi: Dobó Kata!!! Orlando mellett!! *vegytiszta felháborodás* Akkor már inkább egy kosár béka!!!!! :down:
Azért a képeken jól látszik, hogy már nem az a hamvas kisfiú, akinek maszkírozzák! Kész férfi! De nem tecc, hogy a hüvelykujján gyűrűt visel!!
Na, csajok, gyászban a fél világ!! Kicsi Orlinak barátosnéja van!!!
Én már csak így hívom: Kicsi Orli..
Nimrodel, igen, ami az "Orlika" meg "Orlikám"-kifejezést illeti... nos, jót röhögtem rajta... Ha nem fonetikusan írjuk: "Orli; come!" Vajh hová és minek??
/Hehehehehe /
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Saint
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... _hires.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... _hires.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ei_033.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... ei_001.jpg
www.elflady.com/legolasgreenleaf ... c_la14.jpg
-nehany hatalmas meretu, szoval lehet, hogy lassan fog lejonni
Helenarol hallottatok, hogy Dobo Kata vegig eselyes volt, de a rendezo a kepen lathato nemet szineszno mellett dontott
Fear from the best and hope for the worst
- Coralie
- Nem elérhető
Nekem pl. ugyanez a véleményem. (Talán csak azt kivéve, hogy az "Orlika" elnevezéstől borsózik a hátam...) De szerintem ezzel nem sokan vannak így.Silmeniel írta: Nem tudom, kinek mi a véleménye, de szvsz Orlika még mindig a GyU-ban nézett ki legjobban
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Silcucc
- Nem elérhető
Apropó, Vilya: mikor mentek legközelebb? Lehet, h én is megnézném mégegyszer... Muszáj lesz...
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Gyémánt_Hajnal
- Nem elérhető
Azért írok, mert gondoltam, beírom, hogy a héten volt egy totál lüke álmom. Valami középkori rendezvényen, ünnepségen voltam fenn a várban vagy hol, és LEGOLAS ruciban voltam, totál behalás, -gondoltam az álmomban, ugyanis tudatosult bennem, hogy Legsis kosztümben vagyok - na mindegy, és mentem valami íjász versenyre......... Komolyan mondom, kihalok!
De kényelmes volt a ruci
POTC rúúúllllzzzzz!!!!! Orli nem volt semmi, de Depp is aztán..... hűhahűhahűhahűhahűa
"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna
Alattam a Föld is sírva beomolna."
- Vilya
- Nem elérhető
Láttam a a POTC!
Orli és szép barna szemei! Csak azt tudom mondani, amit Ti eddig! Nagyszerű film Johnny Depp is szuper és Orli is! /Lyanával már tervezük, hogy mégegyszer megnézzük!/
Sil: A kép nagyon klassz! Ezer köszönet érte!
- Meleth_lin
- Nem elérhető
sil: Nagyon köszi a képet! nagyon jó4 és szerintem a Troy is az lesz, mármint az egész film! (Most tanultuk irodalomból a trójai mondakört, és a füzetem tele van titkosírásos "kiegészítésekkel", pl amikor a tanár mondta, hogy Párisz lett a legszebb férfi a világon, oda ilyenek vannak, hogy "Hoppá", meg hogy "Jó a szereposztás...", meg ilyenek...)
Szerintem az a csaj nem jó helénének, szép szép, de annyira nem. (meg én helénét fekete hajjal képzeltem el, de ez csak egyéni vélemény... ) Biztos sokan lehurrogják az ötletemet, de én liv Tylert simán beraktam volna Helénének. 1: ha jó volt (márpedig jó volt!) Arda legszebb hölgyének, (mert ugye Lúthienhez hasonlítgatták mindig, hogy olyan szép volt...de nem kell megölni, ha tévedek) és 2:Illik Orlandohoz, jobban, mint ez a csaj. szerintem ez a Heléné inkább jó lett volna Aphroditénak...(a Herkulesben régen egy hasonló kinézetű nő játszotta Aphroditét.) De mindegy...
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Arden Borough
- Nem elérhető
szerintem kimondottan helyes ez a lány...Avallóne írta: Húúú, ez a kép.... Ez az első a trőjás képek közül, ami bejött :dance: :bounce: :bandit: DE az a csaj mellette Heléna akar lenni? Valahogy sejtettem, hogy ő nem lesz olyan szép, mint Páris
mikor mutatják be a filmet?
Örökké nem eshet...
- Böszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
8OSil írta: Vadiúj kép a Troy-ból :
Böszi
"Govannas vîn gwennen le, Haldir o Lórien."
- Fio
- Nem elérhető
Sil írta: Vadiúj kép a Troy-ból :
Erre azt kell mondanom, hogy nem rossz!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Kibil-nala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
...the Road goes ever on and on...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Vilya
- Nem elérhető
Már annyira várom a holnapot, mert akkor fogom megnézni a POTC!
De most nem ez a lényeg, hanem az, hogy a filmmel álmodtam.
Elpróbáltam képzelni az egészet a látottak alapján (mert részleteket láttam a filmből), de olyan élvezhetelen volt, mert összevisszaság és csak Johnny Deppet láttam. De azért érdekes volt.
- Ithil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
A mai Bestben is van Orlandoról egy fél oldalas cikk! Meg egy nagyobb kép a filmből, és egy pici "hétköznapi". [size=9:bs1zrhmo](A cikk arról szól, hogy állítólag nem is az az apukája, akiről eddig azt hitte és a nevét kapta, hanem az apukája legjobb barátjával félrelépett a mamája!)[/size]
"Ar sindarnóriello caita mornie,
Ar ilye tier unduláve lumbule..."
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Undómiel Arwen: az októberiben? mindjárt leugrom a boltba...
namarie: érdekes álom lehetett... leírnád, ha másképp nem, akkor priviben, (meg mást is írhatnál priviben, ha meglelted... )
Én tegnap néztem meg harmadszorra és FELVETTEM CSENGŐHANGNAK, AHOGY A VÉGEFELÉ MONDTA A CSAJNAK, HOGY "I LOVE YOU!" Be-be-bee!!! tényleg nem fogom mostmár felvenni a telefont, ha hívnak (...de én azért Lij rajongó vagyok...)
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Undómiel Arwen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
,,Even the smallest person can change the course of the future''
- Nimril
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A szemed nem azért van, hogy csukva tartsd hanem azért hogy felfedezd mindazt amit e nagy világ eltakart.
- Eldafinde
- Nem elérhető
Igen, láttam a műsort, biztos lesz még ismétlése!
Valóságos nemzeti hős Ausztráliában! Felvettem videóra, majd otthon megnézem figyelmesen, és tájékoztatni foglak benneteket!!!! OK?
- Namarie
- Nem elérhető
Estel írta: Bocsi, hogy ezzel zargatlak benneteket, de teljesen beleszerelmesedtem a PotC-ba, mint a zenéjébe, mint a filme. A filmet gyorsan meg is szereztem kalóz verzióban, erre nem tudom lejátszani. :bawling:
Drága Estel! Van még esetleg más is, aminek a kalózverziója megvan? Sorold csak fel, hadd öleljenek téged is meg minket is kebelükre a szerzői jogvédelmisek!
Más: valaki kérdezte egyszer, hogy álmodtunk- e már Legolassal. Tavaly ilyenkor belinkeltem, épp ezért most nem írnám végig, de igen. Legolas, Elrond, és Glorfindel volt benne, és engem műtöttek.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Artemisz
- Nem elérhető
Igazamiigaz...Eldafinde írta:
Mintha a POTC alatt nem úszott volna....Artemisz írta: Na, csajok, úszni fog a nyálban a moziterem!!
Egyébként a National Geographic-on van egy olyan műsor: Törvényen kívül-Ned Kelly igaz története!!!
Nem volt semmi az ürge, az biztos.
Jaj, én arról lemaradtam! Remélem, ismétlik még, mert rém kíváncsi vagyok rá! Nézted? Jó volt?
Hoppá, lányok felfogtátok, mi lesz itt? 8O 8O Mármint a Trójában. Én még mindig szedegetem össze magam a döbbenetből!
Orlando, Seanie (Sean Bean, ahogy én hívom ), Brad Pitt... Te jószagú macskamenta!!! Őrületes!! Ki volt a szereposztó, fizetek neki 1 karton Dom Pérignont!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Eldafinde
- Nem elérhető
Artemisz írta: Na, csajok, úszni fog a nyálban a moziterem!!
Mintha a POTC alatt nem úszott volna....
Egyébként a National Geographic-on van egy olyan műsor: Törvényen kívül-Ned Kelly igaz története!!!
Nem volt semmi az ürge, az biztos.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.