Haldír (Craig Parker)

Több
21 éve 9 hónapja #100070 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Sziasztok! Szuper ez az oldal! Alig győzem visszaolvasni a majd' 30 oldal hozzászólást emberek :P ÉL is bírom Haldírt, de azért nem kapnék sikítófrászt tőle (meg Orlando Bloom-tól). :wink:
Itt van Craig Parker címe, ha valakit érdekel:

Craig Parker:

c/o Karen Kay Mgmt.
PO Box 446
Auckland 1
New Zealand

c/o Karen Kay Management
2/25 Sale Street
Freemans Bay
Auckland 1
New Zealand

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #100001 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Pennie:nem fordítanád el? vagy valaki? én nem vagyok egy ász ha az angolról van szó...
Amúgy én is szívesen mennék, ha már a London nem jön össze(nagyon kicsi az esélye), és ide szvsz könnyebben és többeket el is engednének. azért N.O. legalább ugyanaz a kontinens. ÉN nem tarton szem előtt a kényelmet:)) nekem jó a diákszállán is:)) csak legyen egy fűtőtest(mondjuk valamelyik szereplő :D :oops: ), ami(aki) mellé kucorodhatok. Laktam én már nagyon szörnyű helyeken, szokva vagyok hozzá:)) Ha valaki kikalkulálja az árat, akkor sztem jobban át lehet gondolni. Egyébként egyágyas szobákban szvsz felesleges gondolkodni, akkor kivel lehet fecsegni a nap eseményeiről??? szl kettő vagy több ágy kell:)) és majd rendezünk párnacsatát:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #99974 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Mossatok fel, végem van :) Egy új interjú, alatta pedig egy rajongói kommentár hozzá:

www.craig-parker.net/index.php4? ... irdownnzww
pub68.ezboard.com/fcraigparkerfa ... ID=3.topic

Craig annyira kedves, okos, normális, és még jól is néz ki 8)
KÉpzeljétek, mivel nem jutott el a hivatalos bemutatókra, megvette a jegyét a moziba, és beült a többi emberrel megnézni!!!! :itscool:

Több
21 éve 9 hónapja #99973 Írta: Penngaladiel
Hehe... Bár egyelőre inkább mi, idősebb korosztály :) mondtuk biztosra a részvételt, én azt megígérem, hogy aki sikítozni mer Craig vagy Orli láttán, azt sajátkezűleg csapom le! :twisted: Ugyanis normális hozzáállással még találkozni is lehet velük, sikítozva, hisztizve viszont nem!

Supersonica, köszi a részletes kutatómunkát! Én sajnos németül nem tudok - pedig ilyenkor milyen hasznos lenne... :oops: Megkérhetnélek még valamire? A tavalyi Ring*Con DVD megrendelésénél átfutnád, hogy mit írnak németül? Mert én mindenképpen szeretném megrendelni, de gyanítom, hogy ott is több info van, mint angolul. Köszi! :)

Aug, hát igen, egy Orlando Bloomot könnyebb megtalálni, a Parker elég gyakori név 8) Van egy másik, idősebb színész is ugyanezzel a névvel, de ő amcsi...

Több
21 éve 9 hónapja #99963 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Jah! Hülyék! :?
Úristen! Mit találtam! 8O Ezt nézzétek! (Hát ez sem 1 Haldír :arrow: csak a nevük 1ezik... :roll: ):
www.deakin.edu.au/mis/pages/staff/cparker.htm

Ő is vk. más, csak nem tudom, ki :? :
www.acclaimtalent.com/html/parker_c/parker_c_ap1.htm

Ez viszont már a tüncibogárkánk :D :
www.tandq.com/Tango/Craig/Craig%20Parker%20as%20Bellerophon.jpg

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #99961 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
46 oldalt nyomtattam ki erről 8O , hazafele elolvasom, de a Bravo olvasó - szálloda előtt ácsorgó - sikoltozó tinilányok voltak emlegetve igen sűrűn :) , gondolom tavaly még kevesen tudtak róla... úgyhogy most megy a fórumon a vita, hogy kellenek-e a nagy sztárok, akiket követ a trupp (ld. sikoltozik szállodánál), és 3 rémálmas napot kell eltölteniük Bonnban vagy elegek a kisebb mellékszereplők... De amilyen kultfilm lett már most, kizárt dolog, hogy megússzák a hírverést :) :lol: így jártak, kell nekik nagy bulit szervezni :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #99932 Írta: Supersonica
Hát asszem egy ilyen kettőstől sikítófrászt kapnék én is :lol:
elflady.com/legolasgreenleaf/fotr/lothlo.../fotrspecmovie47.htm

Több
21 éve 9 hónapja #99922 Írta: Supersonica
Azt hiszem, hogy a német rajongók megijedtek, hogy most, hogy a 2. rész még nagyobb siker, mindenhonnan özönleni fognak az emberek, pedig az előző RingCon milyen kis családias volt, és igazuk van, ha pl. Craig is megy ismét, mi is fogunk menni, nem :twisted: ? Meg hogy nincs kedvük Seku emberek válla fölött áttekintgetni, akik a sztárok testi épségét védik...

Érdemes beleolvasgatni, ha valaki tud németül: forum.herr-der-ringe-film.de/showflat.ph...=&fpart=5#Post822903

Több
21 éve 9 hónapja #99790 Írta: Reinatha
Reinatha válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nah, Haldir tesoira is gondolt valaki:

www.lasgalen.net/orophin/

www.hellbelle.com/rumil/ (haaaat... :? )

Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien

Több
21 éve 9 hónapja #99754 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)

Thaurwathiwen írta: Rago. megelőztelek ;)
írom szorgalmasan Haldír(Craig Parker) anyagot :)

Akkor bocsika mindenkitől... :cry: :oops:

Penni jók a linkek! :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #99751 Írta: Reinatha

Penngaladiel írta: A tavalyi Ring*Con anyaga megrendelhető DVD-n (20 EUR) és VHS-en (15 EUR) + postaköltség. Van még valaki, akit érdekelne? Mert akkor össze kéne fogni, és együtt megrendelni, hogy csökkentsük a postaköltséget. Mit szóltok?
Info itt:
www.ringconfilm.de/
www.ringconfilm.de/Media/order2.htm

Engem igen, nana, a DVD-s verzio :wink: .

A BD project tok jo, ti alkottok valamit?
Na, jo ejt, bar ez off...

Több
21 éve 9 hónapja #99749 Írta: Penngaladiel
Már biztosan nagyon unjátok a képemet 8) , de még egy fontos dolog:

A tavalyi Ring*Con anyaga megrendelhető DVD-n (20 EUR) és VHS-en (15 EUR) + postaköltség. Van még valaki, akit érdekelne? Mert akkor össze kéne fogni, és együtt megrendelni, hogy csökkentsük a postaköltséget. Mit szóltok?
Info itt:
www.ringconfilm.de/
www.ringconfilm.de/Media/order2.htm

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #99746 Írta: Penngaladiel
Nos, akkor a szülinapi projektről:

Az a lényeg, hogy egy albumot akarnak adni Craignek szülinapjára, amiben a rajongók mindenféle jókívánságai és egyebek lennének. A leadási határidő 2003. október 1!

Az üzenetet/munkát el lehet küldeni emailben vagy csigapostán.

Email:
Craig_BDproject@hotmail.com

Postacím:
CParker BDproject - Mithras
107 Terry St
Blockhouse Bay
Auckland
New Zealand

Ők gyűjtik és állítják össze az albumot.

Egy ember két oldalnyi kézzel készített, vagy egy oldalnyi email üzenetet küldhet.
Akinek kérdése van, az írjon az emilcímre.

ITT AZ ÚJ HONLAP:
www.geocities.com/crissie_t16/cp ... oject.html

Több
21 éve 9 hónapja #99735 Írta: Penngaladiel
Nos, kedveseim, néhány link Xehra jóvoltából (Craig Parker Fans fórum):

www.actors.co.nz/viewbio.asp?id=206 - Karen Kay Management, vagyis az ügynökségének az oldaláról
www.headway-online.co.nz/loreal_ ... trophy.htm - ez egy érdekesség, sajnos kép nélkül
www.spp.co.nz/south_pacific_pict ... ctionID=25 - info a Mercy Peak sorozatról
tvone.nzoom.com/programmes/mercypeak/ - ez is
www2.auckland.ac.nz/maid/shows20 ... stext.html - egy színházi szerep 2000-ben 8) www.atc.co.nz/Events/RockyHorror.htm - a Rocky Horror Show oldala, amiben Craig a Narrátor szerepét játssza, énekel és táncol - szemtanútól tudom, hogy remekül 8)
www.nzherald.co.nz/storydisplay. ... id=3004772 - cikk a Rocky Horrorról 8)

pub68.ezboard.com/fcraigparkerfa ... ID=1.topic - ez pedig a fórumon egy olyan topik, ahol azoknak a beszámolói (és az irigykedők kommentjei :wink: ) találhatók, akik találkoztak Craiggel :D

Több
21 éve 9 hónapja #99732 Írta: Reinatha

Maffia írta: Tudom, hogy milliószor kérdezték már, és ezer bocsi, de: a filmzene CD-n melyikben van Haldír halála? :oops: [size=9:qnw29ohh]Egyébként meg iszonú jó a CD, a Gollum's songot hallgatom már ezredszer[/size]

17. Isengard Unleashed eleje = Haldir halala... :crying:

Megnezegettem megint a RingCon-os szajtot, igen :itscool: dolognak tunik!!

Több
21 éve 9 hónapja #99731 Írta: Penngaladiel
A theonering.net/ -en megint szavazás van. Haldír utolérte Boromirt! :) Szavazzatok! 8)

Több
21 éve 9 hónapja #99712 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Igen, tényleg a 17.-es eleje Haldír halála... :(
Amúgy nem tudna senki sem válaszolni a kérdésemre??! :roll: :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #99678 Írta: Nornorë
Nornorë válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
A multkor én is ezt kérdeztem de sajna nem kaptam választ .szerintem :17.Isengard unleashed első 30 másodperce ,de ebben nem vagyok biztos.

" The path of excess leads to tower of wisdom. " / Blake /

Több
21 éve 9 hónapja #99674 Írta: Hunnai
Hunnai válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Tudom, hogy milliószor kérdezték már, és ezer bocsi, de: a filmzene CD-n melyikben van Haldír halála? :oops: [size=9:5htriefv]Egyébként meg iszonú jó a CD, a Gollum's songot hallgatom már ezredszer[/size]

Én vagyok az, aki nem jó, fellegajtó-nyitogató - Jaj!
Nyitogatom a felleget, sírok alatt eleget - Jaj!

Több
21 éve 9 hónapja #99669 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Nem tom megelőzött-e ezzel vki,most nem olvastam vissza.. (szánom-bánom) :oops:
Na FIGYELEM!

Svindler írta:

Ragoran írta: Svin! A Szereplők résznél pl nincs ott Haldír...igaz,hogy "csak" mellékszereplő,de ha már van topikja igazán lehetne róla vmi infó... :roll: csak,ha nem nagy gond! Kösszzz!!

Amint irsz rola Te, vagy valaki mas eskuszom kiteszem ;) En mindenesetre nem fogok irni rola...

Több
21 éve 9 hónapja #99570 Írta: Supersonica
Haldír - klub: Reinatha, én benne vagyok :)

Kellene csinálni egy magyar tünde site-ot...

Több
21 éve 9 hónapja #99569 Írta: Reinatha
Sziasztok,
ures kezzel jottem, se kep, se szajt, se semmi :? . Hehe, jobb is, ugye ? ( :arrow: foleg Pennie-nek: se szirup, se rozsak, szegeny, szegeny Haldiiiir!! )

Viszont: alapitottam egy (cyber) Haldir-klubot, meg dolgozom rajta, am mihelyt available lesz, orulnek, ha megtisztelnetek csatlakozasotokkal! Lesz 'happy birthday' szekcio is, persze ez most meg nem aktualis :lol: .

:haldir1: ruleZ!!

Több
21 éve 9 hónapja #99567 Írta: Penngaladiel
Háttérkép:
xehra.crystal-wings.net/haldir.jpg :itscool:

Alyr, hát, van ez így néha :twisted:

Több
21 éve 9 hónapja #99529 Írta: Penngaladiel
Craig szülinapja november 12-én van, a júliusi dátum téves! Van egy nemzetközi szülinapi terv is, ha megint elérhető lesz az oldal (túl nagy forgalmat bonyolított ;) ), berakom.

Több
21 éve 9 hónapja #99519 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Én benne vagyok:))) Jó ötlet, lassan belejövünk ezekbe a koccintásokba:)) de vane gy rossz hírem, Beleg:) Mivel a te ötleted volt, te mondod a tósztot :twisted:

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #99514 Írta: Beleg Cúthalion
Beleg Cúthalion válaszolt a következő témában: Haldír (Craig Parker)
Javaslom hogy Craig szulinapjan uljunk ossze koccintani, ahogyan azt Orlando tiszteletere is megszerveztek Legolas haremholgyei :D

Asszem junius 17.

Beleg

"Ab sagittae Ungarorum libera nos Domine!"

Több
21 éve 9 hónapja #99470 Írta: Penngaladiel
Még egy vigyori kép mára:
jmsstyxnyes.tripod.com/cpod/cp28.jpg
:lol:

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #99406 Írta: Penngaladiel
Új Haldír oldalak:
glorious.sinfree.net/main.htm
www.isithrade.co.uk/

Meg érdemes mindegyiknél körülnézni, mert hivatkoznak egymásra a linkeknél 8)

Több
21 éve 9 hónapja #99394 Írta: Penngaladiel
Egy kis manipulált video, Craig átváltozása Haldírrá. Nagyon jó! 8)
www.brandisdream.com/craig-parke ... haldir.wmv

Több
21 éve 9 hónapja #99385 Írta: Penngaladiel
Ha valakit érdekel a Ring*Con 2003 találkozó Bonnban, itt az infó, és jelentkezni is itt lehet (bár elég húzós :roll: ):
www.ringcon.de/
Még nincsen egy meghívott vendég sem lefixálva, de megpróbálják Craiget újra megszerezni 8)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.680 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére