Faramir (David Wenham)

Több
20 éve 7 hónapja #185173 Írta: Niniel Nienor
Niniel Nienor válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
A gondori sisak sajnos mindenkin olyan szarul áll :( Ez az egyetlen dolog, ami nem tetszik Minas Tirithben. Kár, hogy ezt így elbaltázták...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184700 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tudjátok, azt vizsgáltam, milyen szerencsétlenül állt a mi szegény kicsikénken a gondori sisak. Mintha egy-két mérettel kissebb lenne a kelleténél. Azonban TTT bővítettben nagyon helyes a páncélban.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #184373 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Népek, ápr. 1-7-ig Ausztrál filmfesztivál lesz az Örökmozgó Filmmúzeumban, és bemutatják David egyik filmjét, a Better Than Sex-et is!

A rendezvény díszvendége Ausztrália egyik legnépszerűbb színésznője, a bájos szeplőkirálynő, Susie Porter, akinek négy filmje is szerepel a programban. Ezek közül a legsikeresebb A szexnél is jobb című vígjáték, melyben a könnyű, egyéjszakás kaland háromnapos akcióvá terebélyesedik, és hőseink rátalálnak valamire, ami... (lásd a film címét).

www.est.hu/rovat/mozi/film.cfm?d_id_film=2815

Vetítések:
ápr. 3. 20:30
ápr. 7. 18:00

Lesz David egy másik filmje is, A bank, ez 5-én 20:30-tól.
www.est.hu/rovat/mozi/film.cfm?d_id_film=2811

Mivel ezek a filmek egyébként nem hozzáférhetők Magyarországon, ez az egyetlen esély, hogy lássátok őket! :!:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja #184173 Írta: Amariel
Amariel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nagyon aranyosak így együtt!! :biggrin2: :oops:
Mindjárt lefolyok a székről!! :oops: :oops:

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 7 hónapja #184156 Írta: Adrael
www.warofthering.net/photoforum/ ... =514&page=

Ide is beteszem ezt a képet, hogy örvendezzünk együtt neki... :hello:

Több
20 éve 7 hónapja #183747 Írta: Adrael
Szerintem, ha már így Faramir frizuráján lovagolunk, jobban áll neki a normális, rövid frizura, mint a hosszú. A színe is, sajnos elég jellegtelen, jobb az eredeti vörösesszőke. :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #183507 Írta: Niessa
Niessa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Amariel írta:

Niessa írta:

Niniel Nienor írta: img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/David/

Ezt Sil linkelte be néhány hozzászólással ezelőtt (köszönet érte!) Aki akkor lemaradt Davidről, mint pap, az megnézheti.

Nagyon aranyos ebben a szerzetesi cuccban, :itscool: de szerintem Faramir frizurája jobban állt neki :biggrin2: :cool2:

Nekem így is tetszik! :D :wink:

Hát asszem erre mondják, hogy ízlések és pofonok!! :lol:

"Nem sötét leszek, de szép, akár a hajnal.."

Több
20 éve 7 hónapja #182752 Írta: Amariel
Köszi Nimrodel!! :biggrin2:

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 7 hónapja #182745 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Amariel írta: Nekem így is tetszik! :D :wink:
Amúgy nem tud valaki valami honlapot a filmmel kapcsolatban? :confused2: :hein: Sehol nem találtam semmit, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna!! :oops: :heu:

www.vanhelsing.net/ angol
movies.uip.de/vanhelsing/ német

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 7 hónapja #182739 Írta: Amariel

Niessa írta:

Ezt Sil linkelte be néhány hozzászólással ezelőtt (köszönet érte!) Aki akkor lemaradt Davidről, mint pap, az megnézheti.

Nagyon aranyos ebben a szerzetesi cuccban, :itscool: de szerintem Faramir frizurája jobban állt neki :biggrin2: :cool2:

Nekem így is tetszik! :D :wink:
Amúgy nem tud valaki valami honlapot a filmmel kapcsolatban? :confused2: :hein: Sehol nem találtam semmit, de lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna!! :oops: :heu:

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 5 hónapja #182734 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Kincső kitörölte, mert túl sok hozzászólása volt a 2000. előtt, de 3 nappal ezelőtt ezt írta: Niniel: igazán örülök, hogy tetszik, de ez még ezen az oldalon van, fölösleges ismételgetni. :roll:

Nagyon köszi Sil :wink: , sajnos valóban törölnöm kellett. :roll:
Ahogy elnézem, én az elég enyhe-kezű topicgazdák közé tartozom.
Már többször volt itt nagyon jó téma. Miért kell akkor máskor csetelni? Níniel, aki ritkábban jön fel, az is visszaolvassa legalább a felső oldalt. Nem is voltak hosszú hozzászólások, mert csetelés volt az egész :arrow: fölösleges. Biztos vagyok benne, hogy tudsz jobb témát is. Keress Te is egy új képet, vagy vess föl egy új témát, mondd el a véleményed valamiről, stb. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 7 hónapja #182608 Írta: Sil
Szvsz ami két oldalon belül van, azt fölösleges még egyszer belinkelni, annyit mindenki vissza tud olvasni. Kincsőnek igaza van, és ő csak a dolgát teszi: mint topicgazda, rendet kell tartania a topicban. És ahogy így elnézem, az áldott jó szíve ellenére lassan rákényszerítitek, hogy takarítson kicsit a topicban...

Hoztam még egy képet a Van Helsingből egyébként:
img41.photobucket.com/albums/v127/sil02/32.jpg

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #182595 Írta: Niessa
Niessa válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

"Nem sötét leszek, de szép, akár a hajnal.."

Több
20 éve 7 hónapja #182207 Írta: Niniel Nienor
img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/David/

Több
20 éve 7 hónapja #182052 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Na, arra én is be fogok fizetni... Majd a szülinapomon elmegyek, ha sikerül. Mi tagadás, elég nehéz elképzelni papként...

Több
20 éve 7 hónapja #182040 Írta: Niniel Nienor
A Van Helsing legjobb tudomásom szerint egy vámpírvadászos film, amiben David egy papot játszik. (meg kell hagyni, Faramir frizurája jobban állt neki :!: )
Sajnos gyenge idegzetű vagyok, így legnagyobb bánatomra ez a film nálam ki fog maradni :bawling: Viszont valamikor a jövő héten ismétlik a Cosit a tvben! :wink:

Több
20 éve 7 hónapja #181699 Írta: Sil

Adrael írta: Mikortól játszák??? :?:

Május 7. :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #181698 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)

Amariel írta: Hát igen... a Trójáig még mindig kb. két hónap van :bawling:

Ez tán kissé OFFtopic, kedvesek!

Csakugyan jó lett volna, ha Dave is szerepel a Trójában, de kénytelenek leszünk beérni Seanie- val meg Orlival.. :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #181695 Írta: Amariel
Hát igen... a Trójáig még mindig kb. két hónap van :bawling:

Renich i beth i pennen?

Több
20 éve 7 hónapja #181683 Írta: Myriel
Myriel válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tényleg, ez engem is érdekel! :wink:
Remélem nem halasztják olyan sokára mint a Tróját! :cry:

Aiya Earendil, elenion ancalima.
Üdv néked Elendil, csillagok legfényesebbike!

Több
20 éve 7 hónapja #181652 Írta: Adrael
Mikortól játszák??? :?:

Több
20 éve 7 hónapja #181511 Írta: Silima
NIMRODEL!!! ÉS EZT CSAK MOST MONDOD???!!!! :lol: :evil:

Több
20 éve 7 hónapja #181508 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Én csak annyit tudok, hogy a Györ Plazában van egy hatalmas Van Helsing plakát, de sajnos David nincs rajta. És nekem már akkor is szimpatikus volt ez a film, amikor még nem is tudtam, ki szerepel benne. Hát még most! :)

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 7 hónapja #181506 Írta: Silima

Ellana írta: Bocsika, lehet, hogy le vagyok maradva, meg minden, de miről is szól ez a Van Helsing?

Ellana, nem csak te vagy lemaradva... Erre én is kíváncsi lennék. :D Sajnos nem sok mindent tudok D.W.-ról, filmjét a Gyűrűk Urán kívül még nem láttam (a Moulin Rouge-t még nem volt merszem megnézni... :D ) és nem is tudom, szerepelt-e egyáltalán nagyon másban is?

Több
20 éve 7 hónapja #181162 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Bocsika, lehet, hogy le vagyok maradva, meg minden, de miről is szól ez a Van Helsing?

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
20 éve 7 hónapja #181113 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
A bővített az utsó reményünk :cry: :wink: :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 7 hónapja #181079 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Tetszett Fari a filmben! De miért kellet kihagyniuk a Frai-Éowyn vonalat? Miért?!!

Több
20 éve 7 hónapja #181026 Írta: Sil
Vadiúj Van Helsing trailerecske (QuickTime, 32,74MB):
www.hardwired.hu/dl2/2/9/van_hel ... 5r_fs1.mov

David a trailerben:
img17.photobucket.com/albums/v50/sil78/David/
(Bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos: img17.photobucket.com/albums/v50 ... d/vh00.jpg )

Tears unnumbered

Több
20 éve 7 hónapja #181007 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Faramir (David Wenham)
Nagyon szép Artemisz, ez nekem is bagyon tetszik, bár vannak dolgok amiket nem igazán tudok kivenni, de annyira szép!!! :lol:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
20 éve 7 hónapja #180980 Írta: Silima
Ez tényleg szép! Ezek a homokrajzok nekem mindig is baromira teccettek... VALAki nem akar rá megtanítani? :oops:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.638 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére