Vimpár Gittegylet
- gillz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Persze nem tudok dönteni, ki a kedvenc szereplőm, D, Meier, és Grove közt inkább nem is
azon gondolkodom, kitűnő egyestés szerepjátékot lehetne kitalálni... a fő tulajdonság a megjelenés lenne, és különféle tószokat lehetne vásárolni pontokból. és persze bármivel lehetne játszani, akár dumpiellel is, csak a mesélőnek "kötelező" lenne kijátszatni az összes hátrányát mindenkinek.
need more brainz. yourz. now.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Fio
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Louis nekem annyira nem tetszett mint karakter. Külsőre tökéletes. (Brad Pitt, na jó, rulez de csak most! ) Ő szerintem az a "tipikus áldozat".
Akkor is jó Armand. Lestat meg Pláne!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Drizzt
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Morgana írta:
Galadh: Danielt Christian Slater játssza. Tehetséges srác, csak mindig becsukják, mert túl sokat verekszik. Láthattad még: Robin Hood, a tolvajok fejedelme (Skarlát Vili), Rés a pajzson, Tiszta románc, A rózsa neve. Ezek a legismertebb filmjei talán. (Én nagyon szeretem.)
Ne felejtsd ki az Adj rá kakaót! című filmet se, nekem az tetszett a legjobban. És sztem az Galadhnak is tetszene:)
[size=9:20wqr6ro]u.i.: írsz majd privit?? tudod miről..[/size]
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Punch Junky
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
ainawethien Írta
Armand az én szívfájdalmam.. Antonio Banderas??? nevetséges.. na mindegy..
Szerintem Ő jó volt Armandnak, Nekem a Kárhozottakban több bajom van a szereplőkkel....elméletileg Marius szőke kék szemű, és magas, ezért teszik vámpírrá, illetve véristenné. Erre egy kopaszodó alacsony emberke az...Szánalmas....
- ainawethien
- Nem elérhető
Galadh írta: Hm. Hát nekem nem nagyon teccett... főleg, mert olvastam a könyvet. Hogy tudták Armand-t így elrontani?! Uhh... Louis viszont nagyon jó volt, meg Claudia is. Jut eszembe: nem tudjátok, ki játszotta Danielt?
Armand az én szívfájdalmam.. Antonio Banderas??? 8O nevetséges.. na mindegy.. "azért" jó film lett
Danielt Christian Slater játszotta nem?
*jól van, látom már megírta valaki h. Christian Slater, és tényleg ő az.. sebaj
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Diego de la Moota írta:
Morgana írta: És az uralkodói státusz még nem egyenlő a valós hatalommal.
Valahogy igy gondolkodnak A Nők... :evil2:
Miért is?
Galadh: Danielt Christian Slater játssza. Tehetséges srác, csak mindig becsukják, mert túl sokat verekszik. Láthattad még: Robin Hood, a tolvajok fejedelme (Skarlát Vili), Rés a pajzson, Tiszta románc, A rózsa neve. Ezek a legismertebb filmjei talán. (Én nagyon szeretem.)
Armand: sztem jó volt nagyon a Banderas-alak, csak valóban más, mint a Rice-féle figura. Ettől függetlenül egészen korrektül megállt a filmben.
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Drizzt
- Nem elérhető
Morgana írta: Igen.
És az uralkodói státusz még nem egyenlő a valós hatalommal.
Pontosan, a valós hatalom nagyon sokszor azé, aki valahonnan a háttérből mozgatja a szálakat, vagy egyszerűen tudja hogy kell hatni arra, aki uralkodik...
Amúgy az Interjú film Armand alakja teljesen, és érthetetlenül elhibázott, főleg, hogy Anne Rice neve ott volt a forgatókönyvön is...
Végül is jó figura volt a filmbeli is, csak teljesen más, mint a könyvben.
- Diego de la Moota
- Nem elérhető
Morgana írta: És az uralkodói státusz még nem egyenlő a valós hatalommal.
Valahogy igy gondolkodnak A Nők... :evil2:
"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Fio
- Nem elérhető
Lestat és Armand Fan lettem!!!!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Morgana
- Nem elérhető
Drizzt írta: Egyik klánregényben van malkáv herceg...érdekes dolgokat művelt harc közben , de amúgy semmi káosz nem volt ott, csak azé, mer malkáv volt. Ammúgy uralkodni én sem szeretnék , aki uralkodik, az mindig célpont...
Igen.
És az uralkodói státusz még nem egyenlő a valós hatalommal.
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Drizzt
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
Drizzt írta: A káoszt meghagyjuk a malkavitáknak...amúgymeg ők is simán elvesznének benne némi rendszer nélkül
így is elveszik minden benne, csak ezt rajtunk kívül nem látja senki;)
Laurelen írta: helyes! az uralkodást meg hagyjuk úgy általában. bár a malkikat úccse érdekli...
való igaz! mi csak röhögünk a háttérben:DD
- Laurelen
- Nem elérhető
Drizzt írta: A káoszt meghagyjuk a malkavitáknak...
helyes! az uralkodást meg hagyjuk úgy általában. bár a malkikat úccse érdekli...
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Morgana
- Nem elérhető
Egy kérdés nem tudok eldönteni, és számít...
Ha könyveket kapok ajándékba, akkor 36%-os Tremere vagyok.
Ha ékszereket, akkor 45%-os Toreador.
És igen, valóban ez életem nagy dilemmája...
:tongue:
ui.: akkor is Lasombra rulzik!
ja, és changeling 12
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Drizzt
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
Nólindir írta: Jóvan, szóljatok mán mindig be a Venture-ökre...!
Valakinek uralkodni is kell, wazze!
de miért pont nekik? Különben is, minek az a sok rend meg fegyelem.. a káosz rulzik. puszi neked Ventruetünc:DD
- Julcsi_
- Nem elérhető
Valakinek uralkodni is kell, wazze!
argh
- Dodiee
- Nem elérhető
Nólindir írta:
Shimán Bár szerintem Ladislas is az...Drizzt írta: végre valaki, aki rajtam kívül félig meddig Ventrue
És szegény Toma is...
- Artemisz
- Nem elérhető
Van egy új szörnyedvényem, de minthogy Lestat-ihletés, gondoltam, beteszem, elfér!
Alliterációs játékszösszenet -
avagy Aprószentek Temetője télen: (2004.05.29.)
Hajnalok halnak
nappalok nőnek
havát hevítve
karsztos kőnek
Hontalan holtak
énekes éjek
fakó freskója
tél-temetőnek
Száműzött szívek
átkos álma
szökött szegények
álnok árnya
Váltott vérengzők
léha lelkek
örök ördögnél
nyugtot nyertek
sosemszűnt sorsban
hűlt halálban
tágas temető
sár-savában.
Na, milyen?
Siss, édes, de jó, hogy te is GangreAdor vagy! (Gangrel és Toreador korcs, akár szerénymagam.. )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Drizzt írta: végre valaki, aki rajtam kívül félig meddig Ventrue
Én erre nem lennék büszke... :evil2: :evil3:
Diego: :cool: Ez jó volt. Nagyjából én is ilyesmire számítok... Ehh, azért félelmetesn, h vannak olyan filmek, amiket letölteni se érdemes... :legyint:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Julcsi_
- Nem elérhető
Shimán Bár szerintem Ladislas is az...Drizzt írta: végre valaki, aki rajtam kívül félig meddig Ventrue
argh
- Drizzt
- Nem elérhető
- Diego de la Moota
- Nem elérhető
A listámon már igy látatlanban esélyes jelöltként indul a "Vimpár-citrom dijért" a Van Helsinggel karöltve...
hihetetlen hogy mennyi szemetet akarnak velünk megetetni fogyasztókkal...
"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"
- Julcsi_
- Nem elérhető
/me 45% Venture! (úrivámpír rulz)
Ja és: Vampire Score: -2 WereWolf Score: 1 Mage Score: 11 Wraith Score: -3 Changeling Score: 17 (asszem mégsem vagyok egészen vámpír... )
argh
- Punch Junky
- Nem elérhető
Nem kell félni, a Van Heslingre is mint vígjáték érdemes beülni....annál csak jobb lehet....
:shake:
- ainawethien
- Nem elérhető
Morgana írta: ui.: az a ciki, hogy úgyis megnézzük majd, mert vámpírok vannak benne.
Ha megnézitek a szereposztást, meg a stábot, látszik, hogy valszeg nem túl nagy a film költségvetése,
Hát igen.. a szereplőgárdából ítélve ez már nem is "B" kategóriás film.. 8O vicces lesz, az már biztos..
Ehh. Eszem... izé, Un-fucking-believable, hogy klasszikust idézzek.
OFF: Csak nem Ford Fairlane? 8O 8O sosem gondolta bele hogy a magyar "eszem..." hogyan lehet eredeti nyelven. így is jól hangzik.
Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.
- Morgana
- Nem elérhető
ainawethien írta: Én már félek.... 8O
www.imdb.com/title/tt0367677/
Te jó....
Ez csak az "ööö" kategróriával írható le...
Én is félek.
:closed:
ui.: az a ciki, hogy úgyis megnézzük majd, mert vámpírok vannak benne.
Ha megnézitek a szereposztást, meg a stábot, látszik, hogy valszeg nem túl nagy a film költségvetése, ergo a plázapatkányokra és ránk számítanak nézőknek - ebből meg visszajön a gyártási költség.
PP
S. P. Q. L.
a semmiből a létbe."
- Dínchamion
- Nem elérhető
ainawethien írta: Én már félek.... 8O
www.imdb.com/title/tt0367677/
Ehh. :eek4: Eszem... izé, Un-fucking-believable, hogy klasszikust idézzek.
Pláne ilyen nevekkel, h Coolio meg Erika Eleinak. A fene essen beléjük, hogy nem tudnak csinálni egy normális filmet a vámpírokról... Pláne Van Helsing megint...
No comment.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.