Vimpár Gittegylet

Több
20 éve 5 hónapja #195252 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nahát milyen sok minuszos Vampire score.. :roll:

[size=9:1fbkydqr]A másik tesztet kitöltve 55% Tremere de dunsztom sincs mit takar, tekintve, hogy nem vagyok jártas ebben...[/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #195244 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Estel Adániel írta: Vagy azt jelenti hogy sötét van, vagy azt, hogy Szeth követője ;)

Remélem nem sötétet! És remélem hogy nem a személyiségemre vonatkozik!!! :oops: :x
Jó lesz a második alternazíva is! :wink:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 5 hónapja #195241 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Vagy azt jelenti hogy sötét van, vagy azt, hogy Szeth követője ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 5 hónapja #195240 Írta: Niph
Hmmm..
A kérdéseket én is nagyjából értettem és kitöltöttem és ezt írta ki

Setit 32% ??????

Nem értem mit jelent!!! :oops: :oops:

Több
20 éve 5 hónapja #195238 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Vampire Score: -3 WereWolf Score: 2 Mage Score: 10 Wraith Score: -5 Changeling Score: 19

Naigen...bár csak halovány emlékeim vannak arról, mi is a Changeling voltaképpen...

és a másikon Tremere 50%...ezt se gondoltam volna magamról...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 5 hónapja #195218 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Tremere 32%

az mit jelent?

(a kérdések nagyrészét értettem, a válaszokat kevésbé...)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 5 hónapja #195213 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
amit tudtam én is kitöltöttem ez jött ki.
valaki tud angolul??

Ventrue 41 %
Your taste for the finer things in life and sense of order and honour mark you out as a Ventrue. This clan of aristocrats see it as their duty to rule and guide the Camarilla, and most (although by no means all) Kindred Princes are members of this clan.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 5 hónapja #195189 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
hihi, kitöltöttem a német tesztet, bár egy szót nem értek németül:

Ravnos 23 %

:roll:

sőt. angolul már:
Malkavian 59 %

camtest.8m.net/

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 5 hónapja #195185 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Tremere, de csak 32%...
Vampire Score: 11 WereWolf Score: 5 Mage Score: 10 Wraith Score: -1 Changeling Score: 1
Hmm, nem rossz...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 5 hónapja #195181 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Mage:
Vampire Score: 5 WereWolf Score: -4 Mage Score: 15 Wraith Score: -4 Changeling Score: 1

A másikban meg 50% Tremere :twisted:

Több
20 éve 5 hónapja - 20 éve 5 hónapja #195179 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Supersonica írta: WoD alapján egy quiz (németül):

:arrow: Melyik kamarillás klánhoz tartozol?

Hehe... kihozott Malkávnak 8) (36%) :lol:

A Gillz-féle tesztben pedig:
Changeling
Vampire Score: 0 WereWolf Score: 1 Mage Score: 13 Wraith Score: -1 Changeling Score: 17

Ja, és well_of_s tegnap a chaten írta: "Nálam Vampire Score: 4 WereWolf Score: -4 Mage Score: 16 Wraith Score: 13 Changeling Score: -2"

[size=9:3mx763sy]Hohó, és most jut eszembe, hogy ez volt az 1300.[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 5 hónapja #195178 Írta: gillz
Changeling
Vampire Score: -9 WereWolf Score: -1 Mage Score: 12 Wraith Score: -2 Changeling Score: 16

:roll:

Több
20 éve 5 hónapja #195173 Írta: Supersonica
WoD alapján egy quiz (németül):

:arrow: Melyik kamarillás klánhoz tartozol?

Több
20 éve 5 hónapja #195171 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ezt a linket gillz mutatta a cseten, de vélném, hogy páran még nem láttátok.
World of Darkness Quiz

Jó csemegézést!

[size=9:vq0k1wg7]Tájékoztatásul az eredményeim:
Mage
Vampire Score: -6 !!!
WereWolf Score: 4
Mage score: 14
Wraith Score: -4
Changeling Score: 2[/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 5 hónapja #194955 Írta: Luria
Luria válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Köszi a válaszokat, sokat segitettetek. 8)

Több
20 éve 5 hónapja #194917 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Luria: tényleg környezettől függ. Anne Rice-nál, ahogy Dínchamion is írta, a vámpírokon kevesebb természetfeletti máz van. Ez még igazabb például a Darren Shan-könyvekre, ahol a vámpírok egy egyszerű, természetes fajt alkotnak. A White Wolf nevű szerepjáték-fejlesztő cég által megalkotott World of Darkness-világkép viszont egyértelműen elfogadja a vámpírok természetfeletti mivoltát. A nap megégeti őket (ez egyébként a fenti kettőre is igaz), a karó lebénítja, viszont a fokhagyma-folyóvíz-etc. itt se hatásos. A kereszt és egyéb szent jelképek is csak akkor, ha különösen erős hitű ember használja.
Aztán ugye van az ősi vámpírséma, amit talán nem kell magyarázni :wink:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
20 éve 5 hónapja #194907 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Luria írta: egyesek szerint, mások szerint

Pontosan így. 8)

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 5 hónapja #194870 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ha esetleg szerveződik vampire parti mostanság, akkor mennék én is...
Na? Hm? :)

Több
20 éve 5 hónapja #194827 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Luria írta: Teljesen uj vagyok a forum világában, és helyesen sem tudok irni, ugyhogy nézzétek el kisebb hibáimat és, azt hogy nem használok szlengeket.
Nekem a Van Helsing nagyon tetszett, bár ezen sokat tobott drakula alakja, :lol:
Az Underworld azért annyiban jobb volt, hogy eredetibb, bár nem is tudom...
Lenne egy kérdésem tulajdonképpen most milyenek a vámpirok, mert egyesek szerint nem hatnak rájuk a karók és a feszületek, mások szerint meg igen, szoval akkor hogyis van ez? :?: :?: :?:

Kánontól függ. ;) A (tapasztalataim szerint) legáltalánosabban elfogadott értelmezés az Anne Rice-féle, tehát nem hatnak rájuk az olyasmik, mint a kereszt vagy a szenteltvíz.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 5 hónapja #194824 Írta: Luria
Luria válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Teljesen uj vagyok a forum világában, és helyesen sem tudok irni, ugyhogy nézzétek el kisebb hibáimat és, azt hogy nem használok szlengeket.
Nekem a Van Helsing nagyon tetszett, bár ezen sokat tobott drakula alakja, :lol:
Az Underworld azért annyiban jobb volt, hogy eredetibb, bár nem is tudom...
Lenne egy kérdésem tulajdonképpen most milyenek a vámpirok, mert egyesek szerint nem hatnak rájuk a karók és a feszületek, mások szerint meg igen, szoval akkor hogyis van ez? :?: :?: :?:

Több
20 éve 5 hónapja #194475 Írta: ainawethien

Drizzt írta: Hát ööö...az Underworld Oscar-gyanús hozzá képest :)

ezen vagy fél órát röhögtem! :lol: :lol: 8)

Több
20 éve 5 hónapja #194020 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nah, tennap mi is megnéztük Rogue-al a Van Helsinget. Hát ööö...az Underworld Oscar-gyanús hozzá képest :) Én...én...próbáltam vígjátéknak tekinteni, de egy idő után nem ment :) monnyuk 20 perc elteltével már a legtöbben dumáltak, meg nevettek(vagy sírtak ?) kínjukban (mi is), és FÁRASZTÓÓÓÓ...mondom még én is :) . Mondtuk sorba, aha GYU feeling (amikor mutatták a hegyeket), aha, Szövetség feeling (úgy az egész), aha, Oroszlánkirály utánérzés (a vége...Szimbaaaaaa :D LOL):D. Az Underworld-öt eccer érdemes megnézni sztem. Ne várjon senki Coppola Drakulájához hasonló szintű filmet, és akkor nem lesz csalódás.

Több
20 éve 5 hónapja #193951 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Nípek! Volt itten emligetve valami Live Vimpare. Most ezzel mi vagyon? Addig tudom, hogy a 15-i időpont ugrott, de végül a pótötlet (28-a) el lett fogadva, vagy áll a punnyadás? Ne hagyjuk leülni az ötletet!

Grrr smiley.

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
20 éve 5 hónapja #193830 Írta: gillz

Én is sok újdonságot láttam a filmben...a gond csak az, hogy túlságosan újdonság ...lásd: a vámpírok szaporodása, bébi vámpírok, közös ős a vérfarkasokkal stb. Érdekes, hogy ezt eddig senkinek nem szúrt szemet...

szvsz nem baj, ha másfajta a mitológia, elvégre mindenki azt talál ki, amit akar. csak a kitalálton belül legyen jó, ennyi a kívánságom.

Több
20 éve 5 hónapja #193810 Írta: ainawethien

Niph/Elentári írta: hogy már nem tudom megnézzem e egyáltalán!

szerintem mindenképpen tanulságos megnézni. :)

Több
20 éve 5 hónapja #193772 Írta: Niph

Artemisz (Celebthil) írta:

Ery írta: hollywoodi :? Nem festem magam a falra, de ez várható volt.

Mér, az Interjú talán nem hollywoodi? :evil:

Meg a Kárhozottak Királynője? (ámbár abban nemtom, isznak-e vért)

Igen abban is isznak vért!Elég rendesen".Apropó még én se láttam az UnderWorldot,de annyi rossz kritikát hallok róla hogy már nem tudom megnézzem e egyáltalán!

Több
20 éve 5 hónapja #193668 Írta: Alyr Arkhon

Ladislas írta: Én is sok újdonságot láttam a filmben...a gond csak az, hogy túlságosan újdonság :twisted: ...lásd: a vámpírok szaporodása, bébi vámpírok, közös ős a vérfarkasokkal stb. Érdekes, hogy ezt eddig senkinek nem szúrt szemet... :roll:

A Van Helsinget még nem láttam...
De a Múmiában kiderült a szkarabeuszokról, hogy húsevők, ezek után mit vártok?

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 5 hónapja #193667 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én is sok újdonságot láttam a filmben...a gond csak az, hogy túlságosan újdonság :twisted: ...lásd: a vámpírok szaporodása, bébi vámpírok, közös ős a vérfarkasokkal stb. Érdekes, hogy ezt eddig senkinek nem szúrt szemet... :roll:

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 5 hónapja #193633 Írta: Supersonica
Sztem nagyon hasznos volt mindkét film. Sok újdonságot megtudtam belőle :lol: de nem részletezném, mert nem akarom lelőni a poénokat :lol:

Pl. sok újdonságot tudtam meg a vérfarkasokról (stroboszkóp fényében vajon mit csinálhatnak :lol: ?), a vámpírok szaporodásáról, keresztezésekről (már készítem a tünde vámpír karakteremet), stb. stb. stb. )

Több
20 éve 5 hónapja #193579 Írta: Alyr Arkhon
magyar címe: Örök harc a halhatatlanok között. (vagy vmi ilyesmi.)

ennyi erővel lehetne "egy vámpír csaj aki sose csukja be maga után az ajtót" is

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.846 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére