Vimpár Gittegylet

Több
20 éve 6 hónapja #191378 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
icke: mivel éjszaki programról lenne szó, ezért nem feltétlenül célszerű vasárnapra rakni... :roll:

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191375 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Neeem, Alyr, 15-e a Vimpare Live lett volna... grr.
gillz: 15-e után nekem gyakorlatilag minden nap jó, kivéve május 22-ét :P Mit szólnátok mondjuk 16-hoz? :twisted:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191359 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: ujjajj. uff. van egy kis problémám.... május 15ére közbe jött vmi... :( most mit tegyek? tudunk találni másik időpontot? (kéne, kéne...) légyszi, mondjatok vmi másik időpontot esetleg megminden

Interjúnak csak a hajóig néztem meg tegnap, most újra Lestatrévületben élek :mrgreen: szép film.

Máj 15 a közösmozi?
Ha hétvége nekem nemjó, meg addigra egyébként se lesz pénzem, én szervezek erre v jövő hétre egy pótnézést... mitszóltok?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191357 Írta: gillz
ujjajj. uff. van egy kis problémám.... május 15ére közbe jött vmi... :( most mit tegyek? tudunk találni másik időpontot? (kéne, kéne...) légyszi, mondjatok vmi másik időpontot esetleg megminden

Interjúnak csak a hajóig néztem meg tegnap, most újra Lestatrévületben élek :mrgreen: szép film.

Több
20 éve 6 hónapja #191344 Írta: Alyr Arkhon
Mikor lesz közös mozi? Végre van pénzem jegyre, úgyhogy mielőbb legyen, amíg még van... :D

Tegnap végre megnéztem rendesen az interjút...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191288 Írta: icke
Üdvözletem!

Hát a "nagyon jó"-tól azért messze van :P De egykétszer nézhető, maradjunk annyiban...

Dodiee: ha a közös mozi miatt aggódsz, szvsz leszünk elegen :)

icke

Több
20 éve 6 hónapja #191216 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Nemér h már mindenki látta csak énnem:PPP

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 6 hónapja #191197 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Sziasztok!
Láttam pénteken az Underworldot és nagyon jó. Mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg. :twisted:

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 6 hónapja #191120 Írta: icke
Üdvözletem!

Kivéve, ha lejárt a 29 napos határidő, mert onnantól kezdve más vimpár is beÖlelhet. Természetesen ZUGYI is, de bárki más teljes jogú vimpár is. Figyelem: csak teljes jogú vimpár Ölelhet, úgy a chaten, mint személyesen.

icke

Több
20 éve 6 hónapja #191085 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Ancalima Anarórë írta: Kérdésem van: ha virtuálisan beölel mondjuk ZUGYI (csak példa... :lol: ) Akkor a valóságban is neki kell? :oops:

igen.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 6 hónapja #191058 Írta: Punch Junky
Punch Junky válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Boo!

Drága Nagyszülőm, Gillz!
Mit hozzunk, atyám meg én a Live Vimpárra?
:twisted:
Unokád, Punch Junky

Több
20 éve 6 hónapja #190989 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Niph/Elentári írta: Apropó Én se régota kukantgatok be ebbe a topikkba!Valaki légyszi árulja el mi az a "beölelés"!Kövezettek meg de nem tudom!

Olvasd el a topikot az elejétől. ;)

Röviden és sarkosan: a beÖlelés az, amikor egy vimpár egy halandót vimpárrá emel.

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 6 hónapja #190984 Írta: Nellas
Nellas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Niph/Elentári írta:

Diego de la Moota írta: Amúgy mindjárt startol a Van Helsing!Első olvastra leírásból tipice az hogy van egy Főhős -nem emlékszik a multjára- aztán felbérlik nyírja ki a gonoszokat!Majd meglátjuk!

!

De jó! Végre valaki leírta minek is készül a Van Helsing. Ugyanis én még hetekkel ezelőtt megkérdeztem ezt, de senki sem válaszolt. :cry:

"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."

Több
20 éve 6 hónapja #190943 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Diego de la Moota írta: Annyira azért nem rossz a helyzet, mint ahogy lefestik. Egyszer-kétszer nézhető filmről van szó. Amit egyszer mindenképp érdemes megnézni. Ha nem moziban, akkor máshol... 8)

gillz: jövünk! ;)

Szerintem mindenki nézze meg a filmet vagy amit akar,aztán akkor alkosson véleményt! :clown:
Amúgy mindjárt startol a Van Helsing!Első olvastra leírásból tipice az hogy van egy Főhős -nem emlékszik a multjára- aztán felbérlik nyírja ki a gonoszokat!Majd meglátjuk!

Apropó Én se régota kukantgatok be ebbe a topikkba!Valaki légyszi árulja el mi az a "beölelés"!Kövezettek meg de nem tudom!

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)

Több
20 éve 6 hónapja #190890 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Kérdésem van: ha virtuálisan beölel mondjuk ZUGYI (csak példa... :lol: ) Akkor a valóságban is neki kell? :oops:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 6 hónapja #190684 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Boo :twisted: !
Cicát farsangon én öleltem be...úgy éjfél, és hajnali 1 tájékán. Tanuk? Voltak...még fénykép is készült... :roll:
Reboo!

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:

Több
20 éve 6 hónapja #190053 Írta: icke
Üdvözletem!

Annyira tényleg nem rossz. A kritikusok szokás szerint azt hiszik, ők itt az okosok, és megmondják a frankót. A film szvsz használható; történeti defektek bőven vannak benne, de egyébként nézhető alkotás. A döntés a tiétek.

gillz: hol, pontosabban mikor? :twisted:

icke

Több
20 éve 6 hónapja #190041 Írta: Diego de la Moota
Diego de la Moota válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Annyira azért nem rossz a helyzet, mint ahogy lefestik. Egyszer-kétszer nézhető filmről van szó. Amit egyszer mindenképp érdemes megnézni. Ha nem moziban, akkor máshol... 8)

gillz: jövünk! ;)

"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"

Több
20 éve 6 hónapja #189896 Írta: Alyr Arkhon

Ery írta:

Felagund írta: Ezt olvassátok el... index.hu/kultur/mozi/underworld34/

:lol:

Biztos hogy meg akarjuk nézni?

A szövegen jót derültem, s nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez így is van.

Érdekes, hogy a mozinet, ami eléggé le szokta szólni a rosszabb filmeket, egyértelműen dícséri...
(Más részről a mozinet kritikusának gőze nincs az "irodalmi" háttérről...)

Én is jót derültem az íráson, főleg Alexander Corvinuson...
Viszont így kétségtelen, hogy a világ minden vámpírja és vérfarkasa magyar származású :D
Ha belegondolok, ez nem is rossz... :D

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #189767 Írta: Nefadar
Nefadar válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én most szedtem le Dcről és nekem amennyit láttam belőle nagyon tetszett, szvsz a héten még meg is nézem a moziban is

Nefi

Za dashu snaku Zigur, Durbgu nazgshu, Durbgu dashshu! :sauron1:

Több
20 éve 6 hónapja #189762 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Felagund írta: Ezt olvassátok el... index.hu/kultur/mozi/underworld34/

A szövegen jót derültem, s nem tartom elképzelhetetlennek, hogy ez így is van.

[size=9:3izktbul]Azt azonban sietek leszögezni, hogy a cikkhez az AVE-nak semmilyen közvetett és közvetlen köze nincs. [/size]

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 6 hónapja #189726 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Ezt olvassátok el... index.hu/kultur/mozi/underworld34/

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 6 hónapja #189720 Írta: gillz
Május 15 éjszaka
Vimpare Live

Gondoltam, beírom mégyegyszer ...

Diego: üdvözlöm unokámat, és a Live-ra is várom :twisted:

Több
20 éve 6 hónapja #189688 Írta: Diego de la Moota
Diego de la Moota válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
boo!
Márc. 5-e éjszaka beöleltem Punch Junky-t.
Helyszín: Csepel :pimp:

"Chaotic Evil means never having to say you're sorry"

Több
20 éve 6 hónapja #189669 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Alcarcalimo az én fiam, beÖleltem január 2-án a Corvin moziban, a tanúkat nem tudnám felsorolni, de vannak páran.

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 6 hónapja #189664 Írta: icke
Üdvözletem!

Léli: köszönjük a beszámolót, elég is lesz. Én pedig elnézést kérek. Gandalf kevéssé szabatos fogalmazása félrevezetett. Az előadott eseményekkel semmi probléma nincs, csupán a némiképp... elhamarkodott lépéssel szemben lehetnek kifogásaim (-ink). De ez legyen a legkevesebb.

Más. A közgyűlésen magukat vimpárként nevezték meg az alábbiak: Alcarcalimo, Cicafül, Gumipók, viszont se a családfában, se a névsorban nem szerepelnek. Vimpárok egyáltalán a nevezettek? Van információ a vérvonalukról?

icke

Több
20 éve 6 hónapja #189564 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Szerintem nem hangzik túl vimpárul ez a reakció, de sebaj. Ha az anyagyilkosságon túl van, ő se lesz már vimpár, tehát nem is lesz a családfának több kiírtandó tagja... :roll: :D :twisted:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 6 hónapja #189529 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Boo, nép!

Noigen, vasárnap beÖleltem Battit (hajnali 1 körül, tanú: Dín), de ő cseppet sem ellenkezett, és utána sem mondta soha, hogy nem akar vimpár lenni. Csak közölte, hogy anyagyilkos lesz, meghogy az egész családfát kiírtja, a leges legfeljebbvalókig (ez szerintem egész vimpárul hangzik, nem?) .Ma elküldöm neki a tudnivalókat (igen, még a kitagadásról is), és ha akarja, kitagadom. Igen, előtte meggondoltam a tettemet (gillz: (idősebbik) Fiamtól kérdeztem, hogy Ő mit akar, kije legyen Batti, ugyanis Ő akarta eredetileg beÖlelni, csak gondoltam, akkor már ne annyira higuljon a vér).

Ennyi elég, vagy mondjak még valamit?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 6 hónapja #189521 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: családkiirtás amolyan hangulatkeltő elem, nem?

mihez hangulatkeltő? :P

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 6 hónapja #189503 Írta: gillz
hm... nekem nem tűnt ellenkezésnek :D . mintha meg is kérdezte volna Léli, h most kinek a terstvére szeretne lenni :P .a családkiirtás amolyan hangulatkeltő elem, nem?

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.812 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére