Vimpár Gittegylet

Több
19 éve 8 hónapja #245062 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
jajj, jut eszembe, hátha érdekel valakit:

éppen folyamatban zajló vampire játék egy karakterének blogja . gátlástalan önreklám.

vámpírrajongóbárki lehet. de ezt már mondtam. de ezt néha mondani kell. gót is bárki lehet. meg tolkien rajongó. megminden.

need more brainz. yourz. now.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #244891 Írta: Anglachel/Gurthang
Anglachel/Gurthang válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Én pl. nem szeretem a Vampire szerepjátékot és nem is nagyon ismerem, de mégis "vámpír rajongó" vagyok. Én spec. jobban szeretem Bram Stoker Drakuláját mint a vampire vámpírjait, vagy Draculáját.

AURE ENZULUVA!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 8 hónapja #244764 Írta: Remzy
Remzy válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
akkor most én is vimpárszámba vagyok véve ? : )=

OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?

neköss bele a hejesirásomba ;>

Több
19 éve 8 hónapja #244755 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Yiq: Végülis valamilyen szinten témába vágó a vita:) és különben pangana a topic:)
Remzy: neked tegnap mondtam, de azért beírom ide is: nem lehet olyanokat mondani, hogy aki ezt meg ezt nem olvasta, az nem is lehet vámpírrajongó, ergo vimpár. azért mondjuk jó lenne ha valamennyire vágná mik is azok a vámpírok, akármilyen szinten, ez lehet a Rice féle, lehet Vampire, lehet Stoker vagy bármi más, csak mondjuk ne nézzen bambán ha valaki kiejti a száján a vámpír szót. de nem mondhatod azt valakinek hogy baze szerezd meg ezt meg azt a könyvet, és olvasd el töviről ehgyire, mert addig nem is vagy "ember". van akinek ez fexik, van akinek az. még jó hogy semmi sem kötelező:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
19 éve 8 hónapja #244745 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Hahh, pedig a szerepjátszáshoz kell szinészi tudás, tudod dráma ;)
Nah mind1.
No de kérem, én nem chateltem... ! :)
Le a divat vámpírokkal...." kisivom a féredet"

Itélet csere van írva a vényre...

Több
19 éve 8 hónapja #244657 Írta: icke
icke válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Üdvözletem!

Már pont azon gondolkodtam, hogy csetgyanús-e a társalgás, és rátenyereljek-e topicgazdaként a kedves kis "X" gombokra ott a hozzászólások sarkában, de ha egy site moderator is belefolyik, akkor olyan nagy gáz nem lehet... :D :lol: :twisted:

icke

ignis sum quae contra frigus ardet

Több
19 éve 8 hónapja #244656 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Remzy írta: Gillz ... gondolj bele a következő az lesz hogy kiadják a : "Fehér Bóhóc is Vámpír" címü könyvet : )=

Méghozzá energiavámpír! Amennyire fárasztó...

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
19 éve 8 hónapja #244653 Írta: Remzy
Gillz ... gondolj bele a következő az lesz hogy kiadják a : "Fehér Bóhóc is Vámpír" címü könyvet : )=

Több
19 éve 8 hónapja #244645 Írta: gillz
a vámpírkodás már egy jó ideje divat :twisted: elég csak körülnézni a vámpírfríkszen :mrgreen: meg persze a vempájör is. Hát, ezt a Rizs asszonyt nem kellett volna könyvkiadásra engedni... hát még a Fehér Farkast :twisted:

Több
19 éve 8 hónapja #244639 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

Toma gazda írta: igazából én úgyvagyok vele hogy a szerepjáték sohasem kötött le.

Inkább azt választom hogy kimegyünk az erőbe tábortűz ilyesmik és kint szadulunk vagy éppenséggel vagyunk.

Szívemből szóltál.

Eddig azt hittem, bennem van a hiba, h nem szeretem a szerepjátékot, pedig mindenki annyira rajong érte... :roll:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
19 éve 8 hónapja #244634 Írta: Remzy
höhö ... én nem olvastam egy Anne Rice könyvet se szerintem :P melesleg Zizzo : egy frissen beölelt vámpír szerinted mit tud mongyuk a Ghoul-okrol ?
lehet hogy tényleg divat lett ... (gondolok arra hogy amikor itt mondogatták hogy ki mijen klánbol származott ... hát ... az egyik fele azt se tudja mi az a Vampire a másik azt se tudja mi jött ki neki ... a harmadik felének meg ojanok jöttek ki ... [erröl priviben vagy MSN-en ^^sztorizhatunk :P ] hogy az hihetetlen ...) de az ijen emberek ügyében intézkedni kell : )=

BOO

Több
19 éve 8 hónapja #244624 Írta: Zizzo
Höh... divat lett vérszopónak lenni... ez van. Az ilyen "gumi-embereknél" az a jó, hogy sírokba lehet őket szoríteni: kérded meg hány Anne Rice könyvet olvasott, vagy hogy tudja-e ki az a káin vagy mi az a ghoul... ha nem tudja a választ akkor fölényes vigyorral fordíts hátat (megjegyzem mi ezt játszottuk annak idején mikor divat lett rokkernek lenni, és akkor mikor kiderült, hogy a gyerek ilyen gumi ember, akkor mondtuk neki: öreg, te nem vagy normális, és ezt vegyétek szó szerint!)

Több
19 éve 8 hónapja #244537 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
igazából én úgyvagyok vele hogy a szerepjáték sohasem kötött le.

Inkább azt választom hogy kimegyünk az erőbe tábortűz ilyesmik és kint szadulunk vagy éppenséggel vagyunk.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
19 éve 8 hónapja #244456 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Mírrand / Verinen Enkeli válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Dodiee: nekem mondod? Egy hete láttam sulinkban egy diszkós-csírát (párdon a tucctucc-nemtudsz! -"mű"faj kedvelőnek) Kamarilla-kiegészítőt olvasgatni. Illetve egyre több (előtte köszönőviszonyt is mellőző) "ember" állít meg a "szociopata-malki" -s trikóm láttán. *lassankezdfájnimagánakésmegfulladazsugorodóvilágsűrűsödönépességében*

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"

Több
19 éve 8 hónapja #244441 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
A Tremerek kötsögök. a Torreádorok aberáltak. a Ventruekról már közöltem a véleményem. a többiről nem szándékozom:D
/we kis "I :szív: Malki" feliratú zászlócskát lenget nagy erőkkel.
Amúgy a sulinkabn már 3 emberről tudom biztosan, hogy Vampire-özik. guftuftalan, kélem, kifejezetten guftuftalanul kicsi a világ.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
19 éve 8 hónapja #244387 Írta: Zizzo
Remzy: sejtettem ;) :D
Szal akkor: a Tremerék nem a Kamarilla alappillérei! ;)

Több
19 éve 8 hónapja #244302 Írta: Remzy
ne féjj Zizzo tod hogy a bolond Gangrelre mindig számithacc ;)

Több
19 éve 8 hónapja #244242 Írta: Zizzo

gillz írta:

Zizzo írta: Hogy a Tremerék lennének a Kamarilla alappillérei... hááát.

Hogy mondja? Nem hallottam...

ööö ;) Ebből megint ilyen "akkor játszuk le dolog lesz"... icke megint pikkelni fog rám... most huzzam be fülem farkam (nem, nem "farkam", hanem szal izé...)? vagy az nem illik egy Torreadorhoz?

Több
19 éve 8 hónapja #244234 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Padig hová is lenne a világ a Malkik nélkül... vagy hová lesz velük...

Több
19 éve 8 hónapja #244156 Írta: gillz

Zizzo írta: Hogy a Tremerék lennének a Kamarilla alappillérei... hááát.

Hogy mondja? Nem hallottam...

Több
19 éve 8 hónapja #243962 Írta: Zizzo
Remzy! ;)

Elektronikus formában nekem is meg van... de hát azt nem lehet hordozni...
Hogy a Tremerék lennének a Kamarilla alappillérei... hááát.

Több
19 éve 8 hónapja #243961 Írta: Remzy
az :P de evvan :)

Több
19 éve 8 hónapja #243946 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
*szőrszálhasogatófiam*

Több
19 éve 8 hónapja #243943 Írta: Remzy

Zizzo írta: Apropó: nincs valakinek Mágus 1 TK-je eladó?

Zizzo mi az az 1 TK ? :D :D:D
csak azé mert még nem hallottam rola és eléggé rég ota jáccok :) nem ETK véletlen ? :P

Több
19 éve 8 hónapja #243913 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Köszönöm szépen, megyek informálódni (okosodni) ; )=
JV!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.

Több
19 éve 8 hónapja #243869 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet

gillz írta: Budapesti Tremerelájvos lap

A Tremere a legjobb klán, a Kamarilla alappillérei és a káiniták legalkalmazkodóképesebb, legcoolabb csürhéje... izé, szervezett testvérisége. :agymosott:

Jól van Gillz, okos, ügyes és tanulékony vagy :P 8)

Zizzo, elektronikus formában megfelel?

Több
19 éve 8 hónapja #243854 Írta: Zizzo
Meg persze az összes nayobb szerepjáték boltban is kapható (használtan pl a Szellemlovasban). Továbbá: Cyber World, Menedék. Ha vki mindenképpen vásárolni akar.
De a neten is majdnem minden fenn van.
Apropó: nincs valakinek Mágus 1 TK-je eladó?

Több
19 éve 8 hónapja #243614 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Vimpár Gittegylet
Vámpír, a Maszkabál néven található meg a könyv az Alexandra könyvesboltokban, (asszem, legalábbis miskolcon is az alexandraban volt) aztán vannak egyéb kiegészítő könyvek ilyen Útmutató a Kamarillához , Útmutató a Szabbathoz, meg klánok könyvei..

[size=9:1eb4nmvo]három osztálytársamnak is megvan a könyv, csak sajnálják kölcsönadni, így csak néha-néha tudok belelapozni, meg beleolvasni.[/size]

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
19 éve 8 hónapja #243552 Írta: gillz
Budapesti Tremerelájvos lap

A Tremere a legjobb klán, a Kamarilla alappillérei és a káiniták legalkalmazkodóképesebb, legcoolabb csürhéje... izé, szervezett testvérisége. :agymosott:

Több
19 éve 8 hónapja #243493 Írta: Zizzo
Há jah ;) Nem ocsó, valami 5000 körüli összeg, aki csak érdeklő...
de tök véletlenül benne vagyok az egyik on-line vampireben, és szoktam tájékozódni a dolgokról, a klánokról meg egyéb hasznos cuccokról olvashatsz ezen az oldalon , talán így egyszerübb. Nem voltam gonosz és magyar oldalt raktam be ;) Amőgy ez a leg használhatóbb a magyar oldalak közül, de összeségében ez se sokat ér (részemről...)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.807 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére