Találkozások

Több
20 éve 2 hónapja #216821 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Figyelem, minden rajzolni szerető egyén! Vasárnap 2-kor KÉPZŐMŰVÉSZ tali a Margitszigeten! A 26os megállójában találkozunk, akinek van kedve kreatívkodni, az jöjjön! (:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #216805 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Találkozások
Csoportötlet játékos kedvű egyéneknek: (munkanév Gyerekszoba)
A csoport célja a kreatívkodás és persze a szórakozás lenne (ha igény mutatkozik rá). Tagságnak felvételi követelménye Nincs!
A rendezvényeken és találkozókon rendszerint igény mutatkozik középföldével kapcsolatos játékos programokra. A csoport feladata ezek megtervezése (ötletadás a szervezőknek), (felkérés esetén) lehetséges hogy megszervezése, sőt kivitelezése is. Kapolcson és a Szigeten is, egyik nagy közönségcsalogató lehet néhány látványos (és tanulságos) játék. Ezért szeretettel várnám a feladványokban, táblás és stratégiai játékokban jártas, vagy csak játszani szerető embereket egy ötletbörzére.
Alkalom (remélhetőleg az első): CD-fű szept. 14. (jövő hét kedd) 17-óra.

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 2 hónapja #216743 Írta: Batti
Batti válaszolt a következő témában: Találkozások
A Magyar Tolkien Társaság elnöksége döntést hozott, hogy a Társaság megnövekedett taglétszámára, földrajzi megosztottságára, és a kialakult rendkívül sokszínű tevékenységi formákra való tekintettel szorgalmazza az MTT céljainak megfelelő csoportok, valós közösségek létrehozását.

1, A csoportalakítás

Hivatalos csoportalakítás a következő módon lehetséges: a csoportok lehetnek területi alapon, egy-egy szűkebben értelmezett speciális téma, vagy egyéb tevékenység köré szerveződő formációk. A csoportnak jól körülírható tevékenység köré kell szerveződni. Ezek a tevékenységek lehetnek közösségiek, kreatív jellegűek, tudományosak, stb. Ezt a (tervezett) tevékenységet a csoport előzetesen egy leírásban foglalja össze, amelyből kiderül, hogyan kapcsolódik munkája az MTT alapszabályában meghatározott célokhoz.

A csoport első találkozóján, a leírás elkészítésével és elfogadásával együtt egy koordinátort is kell választani, aki a tevékenységet szervezi, és a csoportot vezeti (ha alkalom és szükség adódik, képviseli is).

A csoport megalakulásáról szóló beszámolót, az induló tagnévsort, az elfogadott leírást és a megválasztott koordinátor adatait az MTT elnökségéhez kell eljuttatni. Amennyiben az elnökség a beadott adatok alapján a csoport tevékenységét az MTT céljaival összehangzónak találja, a csoport megalakulását hivatalossá teszi.

2, A csoporttagság

A csoport tagja lehet bárki, aki MTT tag, és az is, aki nem tagja a Társaságnak, de szimpatizál a célkitűzéseinkkel. A csoport minimális létszáma 5 regisztrált MTT tag, de az összlétszám nem lehet magasabb, mint 30 fő (a regisztrált MTT tagok és a szimpatizánsok együttesen).

A csoportnak egyszerű jelentkezés alapján bárki tagja lehet, létszáma pedig addig bővülhet, amíg el nem éri a 30 főt. A csoportba való belépést csak speciális készségek, képességek vagy tudásanyag meglétére vonatkozó előzetes felméréssel lehet korlátozni, de ezeknek a belépési feltételeknek a leírásban már meg kell jelenniük.

A csoportba való belépés (az esetleges jelentkezési feltételek teljesítése/igazolása mellett) jelentkezési sorrendben történik.

Bárki bármennyi csoportnak tagja lehet, de amennyiben több csoportnak is tagja, azt minden másik csoportnál, ahol tag, jeleznie kell, megjelölve az elsődleges csoportot (ebből csak egy lehet). Életkor, nemi, etnikai, felekezeti vagy vallási hovatartozás vagy bőrszín alapján senki csoporttagságát vagy az iránti kérelmét nem lehet elutasítani.

3, A csoport tevékenysége

A csoport tevékenységének a rendszeres, élő találkozások keretében is meg kell valósulni. Ez azt jelenti, hogy a csoport a tevékenységét saját maga által szervezett találkozókon (is) végzi. Mivel az MTT kimondottan a közösségek létrehozatala és támogatására céljából szeretné bevezetni a tevékenységi csoportokat, feltételül szabja, hogy az ilyen élő találkozások legalább havi egy alkalommal, de lehetőség szerint még sűrűbben történjenek.

A csoport tevékenysége többek között az MTT különböző rendszeres (Tolkien Klub) és alkalmi (LEP, Tábor, stb) rendezvényein, valamint fórumain (Lassi, tolkien.hu) publikálható, bemutatható eredmények elérésére is irányuljon. Ennek megfelelően a csoport tevékenysége, illetve a létrehozott eredmények (alkotások) beépülhetnek az MTT rendszeres (Tolkien Klub), illetve eseti (LEP, farsang, fesztiválok, táborok) programjaiba.

A nyilvántartásba vett csoportok automatikusan saját topikot kapnak a Tolkien.hu fórumán, ahol célszerű tevékenységük elfogadott leírását is nyilvánosságra hozni. A csoporttal kapcsolatos információkat közzé tehetik a tolkien.hu MTT rovatában. A csoportok tevékenységükhöz pénzügyi támogatást, vagy a Társaság rendelkezésére álló különböző speciális feltételek biztosítását igényelhetik (amelyeket természetesen csak az MTT szűkös anyagi lehetőségeinek figyelembevételével, az elnökség vagy a közgyűlés döntése alapján lehet teljesíteni).

"Kane o Keizai Suru"

Több
20 éve 2 hónapja #216713 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: Találkozások
Na ezt most kivételesen bevágom két topicba is, bocs a moderáktól, remélem, nem haragudnak meg nagyon...

Tehát, holnap érkeznek haza Egyiptomból a szerencsések- Arden, Eia, Aranna, és a többiek -, elvileg 16.40 körül érkezik meg a repülőgép, tehát aki szeretné látni őket, az jöjjön oda. Talit elé szervezni szvsz így tizenhat órával előtte már nem nagyon fogunk tudni. Ferihegyre menő buszjárat a 'Kőbánya-Kispest' metróállomástól indul, amely a 3-as metró vonalán található.

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
20 éve 2 hónapja #216712 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások

Gandalf írta:

elodyke írta:

Artemisz (Erenya) írta:

Rayan írta: Aloha fiatalok :dance:

Figyi már BORFALU van a Városligetben csütörtöktől vasárnapig. (szept. 9-12.)

ÉN nem hagyom ki. Borrajongó társaim, ugyi jöttök?

Hétvégén köbö többen ráérnek. Na?
A várba is felmehetünk, lesz ott is muri.
Szőlőre fel :pimp:

Állítólag Ghymes is lesz! :D :hello:

Hol-mikor talizunk?

Csütörtökön menjunk.. !
énisénisénis.. szeretem a Ghymest
no
meg a Bort se vetem meg
najó néhe egy két üvegnep jópárszor megnéztem a fenekét :)

Én a CSÜTÖRTÖK DÉLUTÁNT javasolnám, mert akkor Idril és én is be tudunk ugrani talán (még nem biztos, de a többi időpont még ennyire sem jó.)
Bor rulz!!!!

Minél előbb fixáljunk le egy pontosabb időpontot, köszi!

A

Felsorakoznék Előd, Gandalf és Idril mögé, és támogatnám a csütörtöki öszeröffenést a "borszerető társakkal" ;-)
No meg a jó öreg Rayancsincivel...

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 2 hónapja #216705 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Találkozások
A pénteket javaslom... :twisted:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 2 hónapja #216702 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások

elodyke írta:

Artemisz (Erenya) írta:

Hol-mikor talizunk?

Csütörtökön menjunk.. !
no
meg a Bort se vetem meg

Én a CSÜTÖRTÖK DÉLUTÁNT javasolnám, mert akkor Idril és én is be tudunk ugrani talán (még nem biztos, de a többi időpont még ennyire sem jó.)
Bor rulz!!!!

Minél előbb fixáljunk le egy pontosabb időpontot, köszi!

A

Több
20 éve 2 hónapja #216668 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Találkozások

Kincső írta:

Zizzo írta: Hahh... megyek Győrbe ;) Királyság...
vmi frissitett info van? Progi, kik jönnek, stb.

Ha jól tudom Arden még Egyiptomban van épp... :P

Holnap du. jön haza.

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 2 hónapja #216662 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: Találkozások
[najó néhe egy két üvegnep jópárszor megnéztem a fenekét :) [/quote]

És tetszett? :mrgreen:

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 2 hónapja #216661 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Találkozások

Artemisz (Erenya) írta:

Hol-mikor talizunk?

Csütörtökön menjunk.. !
no
meg a Bort se vetem meg

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 2 hónapja #216637 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Zizzo írta: Hahh... megyek Győrbe ;) Királyság...

Ha jól tudom Arden még Egyiptomban van épp... :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 2 hónapja #216569 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Találkozások

Natalee írta: Off: Eldamyn, én igyeksztem kiérni 7és negyednyolc között , engem a piros20as a házunktóla keletiig visz,szal szívesenvárok én is emberekre!!On
Szülőtali engem is érdekelne!!!!!!

Ok. Asszem én is kimegyek, ha már így eldöntöttem.

Kincső: Én benne vagyok a számháborúban.

Ugye ez a tábla az a tábla, ami rögtön ott van hogy feljövök a pénztáraktól a lépcsőn? Mert van ám máshol is ilyen...

Pontosan.

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 2 hónapja #216560 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Találkozások
Az buli! Bor rulez!! akkor már ugyis pesten lakom ;)
Menjünk!!

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 2 hónapja #216555 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Találkozások

Hol-mikor talizunk?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 2 hónapja #216551 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Aloha fiatalok :dance:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
20 éve 2 hónapja #216546 Írta: Zizzo
Zizzo válaszolt a következő témában: Találkozások
Hahh... megyek Győrbe ;) Királyság...

Itélet csere van írva a vényre...

Több
20 éve 2 hónapja #216515 Írta: Nati
Nati válaszolt a következő témában: Találkozások
Off: Eldamyn, én igyeksztem kiérni 7és negyednyolc között , engem a piros20as a házunktóla keletiig visz,szal szívesenvárok én is emberekre!!On
Szülőtali engem is érdekelne!!!!!!

"Százszorszép jóéjszakát"

Több
20 éve 2 hónapja #216467 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Találkozások
A Halloween partyból engem se hagyjatok ki!! :wink: :D

Amúgy mi ez a szülőtaliszössz? Mesélne erről vki...? 8)

S az őszi szüneti tali se volna rossz, biztos össze lehetne hozni...!
De addig is koncentráljunk a győri talira... 8)

Feel the sunshine 8)

Több
20 éve 2 hónapja #216465 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha ilyen hozzátartozósszülős toszt akarunk csinálni, akkor azt jól meg kell szervezni, és tudjanak róla az emberek meg minden. Amúgy remélem sikerül, én megpróbálom felrángatni anyámat...ha kell szívesen segítek a lebonyolításban is...őőő hol is lesz ?
"helowyni party" az milyen Rabyn ? :) Tőlem Helloween Party is lehet, szeretem azt az együttest :D

Több
20 éve 2 hónapja #216454 Írta: Kincső

Eldamyn írta: Én spec. pesti vagyok. Szal, ha más nem vállalja, én kimegyek 7-re a Keletibe és összegyüjtöm a népeket. Tali az induló-érkező vonatokat jelző tábla alatt.
Lécci, ne késsetek!

Ha el akartok érni, a számom: 06 30/ 494 97 93

Ugye ez a tábla az a tábla, ami rögtön ott van hogy feljövök a pénztáraktól a lépcsőn? Mert van ám máshol is ilyen... :roll: :idea:

Más:
Ha szeretnénk valamikor számháborút, van nálam egy csomó szám/számnak való tábla, ami Pécsről maradt!!!

Több
20 éve 2 hónapja #216443 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Rabyn: Halloween;)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 2 hónapja #216421 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: Találkozások

Inczy írta: Micsodaa?! Milyen szülőtaliféleség?! /me várakozásteljesen néz...

Okés, akkor jeggyel együtt fél 8kor tali... Keletin belül HOL? Kéne vki BPi, aki összegyűjti a népet, ki vállakozik? 8) Hát, akkor is hamarbb oda kell menni.. ehh, és én mire Vácról bejutok.. ááh, megint pitymalatkor kell kellni... :( Nade az MTTért mindent. 8) Najó, majdnem mindent... :wink:

Én spec. pesti vagyok. Szal, ha más nem vállalja, én kimegyek 7-re a Keletibe és összegyüjtöm a népeket. Tali az induló-érkező vonatokat jelző tábla alatt.
Lécci, ne késsetek!

Ha el akartok érni, a számom: 06 30/ 494 97 93

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 2 hónapja #216333 Írta: Nimrocco mirimafea
Namarie:jó ötlet az állatbarátos tali,benne vagyok meg szerintem még más is ;)
A taliról annyit,h az őszi szünet sem 3 napból áll.Nekünk nov. 1-7. Szal,szerintem megoldható,h ne 1-2-3-án legyen,ha már ez olyan gáz.
De kéne vmi nagyobb tali :)

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 2 hónapja #216332 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Gondolomlesz ebben az évben is helowyni party. Az 31ére esik ha jól emlékszem. Egyébként lehet, hogy én vagyok a taho meg minden, de ha ki akarok menni a nagyapám sírjához (ami nincsen neki) de ha meg akarok róla emlékezni akkor azt az év bármely napjában megtehetem nem csak nov1-2-3án. De ez persze magánvélemény.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hónapja #216328 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: Találkozások
Most nem írok e-mailt...
Szóval ott leszek a győri talin meg még plusz egy... Pussz: Cala

...

Több
20 éve 2 hónapja #216131 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások

Alyr Arkhon írta:

Phaedra írta: Egy valamit azért ne felejtsetek el:

november elseje halottak Napja környéki időszak, és kb. 3-áig nem igazán célszerű talit szervezni..

Legalábbis nyilvános helyen...

Szvsz praktikus és erkölcsi okokból sem volna valami jó elseje és 3-a közt bármit is szervezni. (Utazások, meg ez tényleg egy belsősges valami)

Más: mi lenne, ha szeptember vége, október eleje felé szerveznénk egy kifejezetten állatbarát talit? (kiv szept. 25-ei hétvége, mert az nekem nagyon nem jó, de ha a többségnek jó, nem ez az egyetlen talilehetőség)

El lehetne hozni a kedvencek fényképét, mesélni róluk, állatokhoz kötödő jó és esetlges rossz élményekről, stb...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 2 hónapja #216129 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Phaedra írta: Egy valamit azért ne felejtsetek el:

november elseje halottak Napja környéki időszak, és kb. 3-áig nem igazán célszerű talit szervezni..

Legalábbis nyilvános helyen...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 2 hónapja #216128 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Egy valamit azért ne felejtsetek el:

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 2 hónapja #216126 Írta: Nimrocco mirimafea

Kincső írta:

Nimrocco mirimafea írta: Lesz vmi tali az őszi szünetben?
Lehetne,mert vmi programot muszáj lesz beiktatnom....

Jó hosszú a szünet, tulajdonképpen okt. 30.-nov.7. a hétvégéket is számítva. Máshol is, ugye?
Tényleg jó lenne valami, akár több napos vidéki tali vagy ilyesmi. :idea:

Annak NAGYON-NAGYON örülnék :)

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 2 hónapja #216125 Írta: Kincső

Nimrocco mirimafea írta: Lesz vmi tali az őszi szünetben?
Lehetne,mert vmi programot muszáj lesz beiktatnom....

Jó hosszú a szünet, tulajdonképpen okt. 30.-nov.7. a hétvégéket is számítva. Máshol is, ugye?
Tényleg jó lenne valami, akár több napos vidéki tali vagy ilyesmi. :idea:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.453 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére