- Köszönetek: 0
Találkozások
- Namarie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nólindir írta:
Te Drizzt, most Hello- vagy Hallo?Drizzt írta: Úgy érted a Helloween eljön-e csak az MTT-nek jáccani, vagy úgy hogy Halloween party-t csinál-e az MTT ?
Más: Nincs egy órám - és gyors netem - sajn visszamászni 6 oldalt, h megnézzem, mikor lesz Kismaros. Szal esetleg segítsen valaki... Köszi.
Meginmás: Arden, Győrbe megyek én is (naná! ), bár a ZP-hez nem ragaszkodom...
Rohadt egyetem, ma már nem tok menni kicsiavilágba se... Kezdek megkattanni asszem.[/b]
Ha a ZP-be megyünk, szvsz előbb szóljunk a rendőröknek... félreértések elkerülése végett ...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Szerencsére csak 4 oldalt kellett visszamászni...Fiona írta: Mikor lesz ez az egész?
Az idei Kismaros december 18-tól (szombat) december 20.-ig (hétfő) tart.
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Julcsi_
- Nem elérhető
Te Drizzt, most Hello- vagy Hallo?Drizzt írta: Úgy érted a Helloween eljön-e csak az MTT-nek jáccani, vagy úgy hogy Halloween party-t csinál-e az MTT ?
Más: Nincs egy órám - és gyors netem - sajn visszamászni 6 oldalt, h megnézzem, mikor lesz Kismaros. Szal esetleg segítsen valaki... Köszi.
Meginmás: Arden, Győrbe megyek én is (naná! ), bár a ZP-hez nem ragaszkodom...
Rohadt egyetem, ma már nem tok menni kicsiavilágba se... Kezdek megkattanni asszem.[/b]
argh
- Minerva
- Nem elérhető
tavaly voltak, ha jól tudom, idén nem jönnek el privát MTT talira...Drizzt írta: Úgy érted a Helloween eljön-e csak az MTT-nek jáccani, vagy úgy hogy Halloween party-t csinál-e az MTT ?
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Permí szívesen menne Visegrádra is, TK-ra is, viszont fél5-kor ugyebár az Oktogonon kell lennem tünctáncin, tehát a TK-ra eleve csak kb. 1 órára tudnék menni, szóval az eleve sztornó...
Megnéztem a visszafele buszokat, el kellene jöjjek a 14:32-essel.
Szerintetek érdemes így is menni :
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Inczy írta: Tökjó!!
Emberek, most akkor lesz Visegrád a hétvégén?! Kriszana?!
Sziasztok!
Igen, lesz Visegrád!
Sajnos úgy alakult, hogy - az én hibámból - nem figyeltem a TK időpontjára. Ezért bocsánat mindenkitől.
Nem szeretnék a Tolkien Klubnak konkurenciát csinálni. Megértem, ha inkább oda akartok menni.
A kirándulás nem marad el, de gondolom sokan vannak, akik inkább a TK-t választják. Akik mégsem, azokkal találkozunk szombaton reggel 8.00-kor az Árpád Hídnál, az Autóbuszállomáson.
Aki jelentkezett nálam priviben, annak küldök még emlékeztető privit holnap a részletekről.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Drizzt
- Nem elérhető
hAlloween
- Arden Borough
- Nem elérhető
mit kell amugy a-val?
Örökké nem eshet...
- Drizzt
- Nem elérhető
Szervezzünk, és lesz...tavaly nem voltam még sehol, így nem tudom, hogy hol volt...hol volt ?
- Arden Borough
- Nem elérhető
helloween alkalmából szervez e a mtt partit,ilyen jelmezes zenés,partiscuccot...
Örökké nem eshet...
- Drizzt
- Nem elérhető
- Arden Borough
- Nem elérhető
szóval még mielőtt bele köt vki, mtt-s parti lesz??
Örökké nem eshet...
- Inczy
- Nem elérhető
Emberek, most akkor lesz Visegrád a hétvégén?! Kriszana?!
Feel the sunshine
- Fio
- Nem elérhető
Előreláthatólag NEM LESZ LEMONDVA KISMAROS, mivel a min. 20 fő megvan, sőt túl is létük. Ezúton közzéteszem az eddigi jelentezőket:
Galadh
Thaur
Fim
Adelard
Ulmo 1 éjszaka
Minerva
Esgal
Ery
Jacopo
Natalee
Arden
Carnimirie
Nimdorc
Icke
Mau
Szürke
Mag
Silcucc
Ryana
Éowyn!
Kincső
Kinga/Pippin
Elanor
Daronight
Drowse
Inczy
Rogue
Gumipók
Mivel a házba mindössze 40-en férünk el, lehet hogy az utolsó jelkezőknek majd hálózsákot kell hozni.
Jelkezés határidő mégegyzser:OKTÓBER 23-IG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ: OKTÓBER 23!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még van hely, ugyhogy tessék még jelkezni!!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Khmm, nem kell, ha nincs értelme... :nono: Ünnepelni pedig csak kerek számokat szokás (értsd: 100-zal, vagy egy idő után már csak 500-zal, 1000-rel oszthatóakat)...Black Glaurung írta: Bocs, még kellett egy 20. hozzászólás....
Egyébként íme, Glaurung (0 hozzászólás... ):
www.tolkien.hu/forum/profile.php ... ile&u=1844
Lásd Taglista.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- BlackRainbow/Lebi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Létezik még olyan vki aki arra a névre hallgat hogy Glaurung???
(mert én nem találtam)
Köcöntelek a valóság civatagában
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Prérifarkas2 írta:
Alyr Arkhon írta: Előreláthatólag én is megyek. De ez attól függ, mikor lesz kész az új ház. Lehet h épp bútort kell pakolnom otthon.
Holnap senkise jön KillBillt nézni?
Nem tuok, órám van nekem is.............
Pedig ezer éve meg akarom nézni....
Én is hmmm... eljövök egy előadásról...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
Felagund írta:
Arden Borough írta: nah,ennyire nincs kereslet a 23.ai győri tali iránt??
eddig jelentkezett: Toma, Eldamyn, Minerva, Jacopo, Mag, Daro...
Előreláthatólag nekem is jó...
De kulcsszó az "előreláthatólag"
Ha minden jól megy, én is szeretnék menni.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- bea/mag
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Előreláthatólag én is megyek. De ez attól függ, mikor lesz kész az új ház. Lehet h épp bútort kell pakolnom otthon.
Nem tuok, órám van nekem is.............
Pedig ezer éve meg akarom nézni....
2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
- Felagund
- Nem elérhető
Sajna fizkémem van...
[size=9:2dm9lpl3]Utána meg meccsem lesz
(Ízirájdör vs Párizsi Majkák)
/me most az Ízirájdörben véd[/size]
Our knees do not bend easily
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
Előreláthatólag nekem is jó...
De kulcsszó az "előreláthatólag"
Our knees do not bend easily
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Ha megtudom, hogy jövök-e, jelzem oda.Arden Borough írta: aki akarna jönni az kérem jelezze ezt nekem az ardenborough@freemail.hu címre...
köszönöm...
Arden
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Artemisz
- Nem elérhető
Én elfelejtettem, sorry!
De JELENTKEZEM!
Elenielnek is szólok!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Gandalf
- Nem elérhető
Október 7-én, csütörtökön 18:00-tól újra Tolkien Találkozó a Kicsi @ Világ Teaházban (1075. Bp. Madách Imre út 11. Megközelítése: a Deák-tértől gyalog a Madách-tér irányába, ott balra be, s végig egyenesen, a teaház jobb kézre esik majd!), a babzsákos résznél (galéria)!!! Mindenkit, MTT-st és nem MTT-st, régieket és újakat egyaránt nagy-nagy szeretettel várunk!
- Fio
- Nem elérhető
Inczy írta: Fiohoz pedig utólagosan egy kérdés: kismarosi előleget mikor/hova/kinek lehet befizetni?! :
[size=9:1wywd6uz]Ezt most vegyem jelkezésnek? ha igen akkor dobj eg egy emillel [/size]
Az előleget OKTÓBER 23-IG kell hozzám eljuttatni vmilyen úton módon, esetleg ha jössz győri talira akkor akár ott is.
Egyelőre az eddigi jelentkezők:
Fiona (én)
Galadh
Thaur
Fim
Adelard
Ulmo 1 éjszaka
Minerva
Esgal
Ery
Jacopo
Natalee
Arden
Carnimirie
Nimdorc
Ez eddig 12. ha nem lesz emg a min. 20 fő, nos akkor ....., nem mondom ki. Tessék még jelkezni
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Inczy
- Nem elérhető
Fiohoz pedig utólagosan egy kérdés: kismarosi előleget mikor/hova/kinek lehet befizetni?! :
Feel the sunshine
- Narmo
- Nem elérhető
Nimrocco mirimafea írta: Őszi szünetre lesz vmi tali?
Pont ezt akartam írni..megelőztél
Még egy kis infó : ez az őszi zsünet nálunk november 1-7-ig tart,tehát ebben az időszakban
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.