Találkozások

Több
21 éve 1 hete #149243 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Találkozások
VÁLTOZÁS! VÁLTOZÁS!
A holnapi napon, azaz 2-án az olvasópróba reggel 8 óra 45 perckor, tehát 8:45-től lesz a Corvin moziban. Ne késsetek, mert akkor nem jut idő a nagyteremben végigpróbálni a darabot!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #149140 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások

_Neo írta: a koleszban lesz a buli

megkozelithetoseg: 53, 153, 40-es buszok a Moriczrol, 41, 87, 87A, 72 a Kosztolanyirol, 139-es a Delibol
megallo: Dayka Gabor utca
a cim: 1118 BP Dayka Gabor u. 4

Ez még a Zsákos-szülinap alkalmával került be a topicba, de annak, aki esetleg később tud csak jönni, talán hasznára lehet, mivel jelenleg is aktuális... ;)

(Mellesleg ezennel 21.-ként a fórum történelmében az én hozzászólásaim száma is négyjegyű lett... :dance: - ilyesmi, ha jól láttam, legutoljára Dodieenak sikerült, idén szeptember elején :D )

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #148858 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Halloweenezők!

Akkor a pontos adatok:

-Tali 19:00-kor a Móricz Zsigmond körtéren, a McDonalds előtt (meg fogjátok találni)
megközelíthető a 4-6 villamossal, a 47-49 villamossal, és további többszáz buszjárattal, amiket most nincs energiám felsorolni…
Onnan elindulunk

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 1 hete #148242 Írta: Prérifarkas
JELENTKEZÉS HALLOWEENRA LEZÁRULT!

Galadh

Több
21 éve 2 hete #147622 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Találkozások

_Neo írta: Aiya!

Silmeniel altalam jelzi, hogy nem tud menni a gyori talira es puszil mindenkit.

És Silmeniel milliószor cuppantja _Neo pofikáját, hogy átadta az üzenetét, de kalandos úton vhogy csak hazaért, hogy holnap mégis mehessen hulla fáradtan Győrbe, úgyhogy most miattatok utál a fél családom ;) Na sebaj, holnap 7:30körül a keletiben leszek... (remélem ;) )

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
21 éve 2 hete #147584 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások
Aiya!

Silmeniel altalam jelzi, hogy nem tud menni a gyori talira es puszil mindenkit.

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 2 hete #147576 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

Sziasztok!

Kismarosról kaptam levelet. November 3-ig MINDENKITŐL KÉREM A PÉNZT!!!!!!

Ami még fontos: 5-re oda kell érnünk 19-én pénteken, vagy legalábbis nekem, hogy a gondnoktól átvegyem a házat. Aki tud, jöjjön akkor, a később érkezőkért meg majd kimegy egy küldöttség :wink:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 2 hete #147545 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Találkozások
Csak most jutottam net közelbe. Szóval én is jönnék Halloweenra: Pataky Péter

Több
21 éve 2 hete #147507 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta: Léli, akkor fél nyolcra legyünk ott??

Mint korábban írtam, 7:50-ig fogunk várni a későkre, de már féltől lehet (kellene) gyülekezni. Én ottleszek korábban, mert a jegyemet (meg Dodiét és Galádét) meg kell vennem.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 2 hete #147489 Írta: Prérifarkas
Felagund, nem azért nem írtam be a nevüket, mert nem tudom, hanem azért, mert _Neoé nem kell, Morgana meg nem velünk jön.

Léli, akkor fél nyolcra legyünk ott??

Galadh

Több
21 éve 2 hete #147485 Írta: Léli

Felagund írta: Szerintem, ha nem akarunk végig állni (ami azért önmagában nem katasztrófa :) ) 7:45-kor már benn kéne ülni a vonatban...

Te is ezzel a vonattal jössz???

Egyébként a felszállásunk attól függ, hogy mikor érkezik be a vonat, és mikorra érnek oda azok, akik szólnak nekem.

Figyelem! Ha már 7:35-kor ott lesz mindenki, aki szólt nekem, hogy jön, és a vonat már bennt lesz, akkor mi felszállunk!!! Szóval ezért is írjon nekem, aki a 8:05-össel akar jönni. Ha valki lekésne minket, de a vonatot nem, akkor hívjon fel, és megkeressük egymást menet közben (06-20-9-347-322).

Léli

Több
21 éve 2 hete #147479 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások

Felagund írta:

Galadh írta:
Esetleg mégvalaki? Fio, Siss?

Morgana: Sándor Anna
_Neo: Baksai Károly
Sissy: Szarvas Szilvia
(Asszem... :? )

Felagund: igen, de nem megy (mármint siss)..... :( 99,99%

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 2 hete #147442 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar Léli írta: Üdv!

Bp-ről 23-án a 8:05-ös vonattal Győrbe menők figyelem!

Csoportosan kéne utaznunk, úgyhogy 7:35-50 között lennt, a Keleti pénztárai előtt gyülekezünk! Jó lenne, ha addigra mindenki megvenné a jegyét, ugyanis feltételezhető, hogy sokan utaznak aznap...

Nem feltételezhető, hanem BIZTOS!
Négynapos hétvégét senki sem hagy ki!!!

Szerintem, ha nem akarunk végig állni (ami azért önmagában nem katasztrófa :) ) 7:45-kor már benn kéne ülni a vonatban...

[size=9:1h9fq63z]Vagy már későn szólok? :roll: [/size]

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 2 hete #147441 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta:

Morgana: Sándor Anna
_Neo: Baksai Károly
Sissy: Szarvas Szilvia
(Asszem... :? )

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 2 hete #147387 Írta: Prérifarkas
Kedves nép, holnap, vagyis szerdán ALVIN ÉS A MÓKUSOK koncert lecc, Dodie, Rabyn meg én biztos ott lecünk, ha van kedvetek velünk jönni, hívjátok fel dodiet v Rabynt, és megbeszéljük ;)

Pussz,
Gal, akinek beszart a mobilja ezért ne hívjátok

Galadh

Több
21 éve 2 hete #147345 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: Találkozások
Cueddo: Én is írtam privit, :P ha úgy jó, akkor holnap feladjuk postán, csak vki mondja meg, milyen címre! (fejenként 2300, ugye?)

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/

Több
21 éve 2 hete #147322 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Találkozások
Cueddo: írtam egy privit, de lehet nem küldte el, mert utána lefagyott a gépem...

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
21 éve 2 hete #147243 Írta: Fio

Galadh írta: Esetleg mégvalaki? Fio, Siss?

Siss vszinű eltud menni, de én nem hiszem..... Érezzétek jol magatokat! [size=9:2begeijk](habár lehet hogy a szülők megenyhülnek de 0, 0001%esély van rá)[/size] De ha siss megy, akkor vszinű én is.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 2 hete #147242 Írta: Prérifarkas
Telcontar -Krieger Tamás
Laurelin -Kósik Barbara
Kriszana -Kovács Krisztina Anna
Aranymag -Balázs Beáta
Fimbrethil -Gáspár Klára
Szürke Gandalf -Sebestyén Csaba
Ryana -Sebestyén Ildikó
Silmeniel -Kovács Beáta
Dodie -Lakatos Dorottya
Rabyn -Kádár Anna
Elanor -Rudolf Annamária
Adelard -Molnár Mónika
Minerva –Fodor Viktória
Ulmo –Tallián Balázs
Arden -Czégány Gergő
Mogy –Csúzli Gerda
Rayan –Kántor Anita
Aralation –Veréczi Péter
Thaur –Sereg Margit
Galadh –Németh Rita
Aeglos –Szirányi Barbara
Aug –Budai Boglárka
Nodlee –Szerján Krisztina
Bucy –Polgár Gergely
Finduilas –Veréczi Gabriella
Gillz –Fábián Ágnes
SZÚ –Fábián Zsuzsa
Oisin –Sághi Csaba
Elryn –Pongrácz Zsuzsanna
Artemisz –Kirschner Viktória
Estel –Lőki Dániel
Alyr –Tóth Gergely
Míriel –Gelencsér Vera
Valdin –Dóra Ádám
Felagund –Czégé Dávid
Cica –Csávás Viktória
Áfi –Szöllősi Lívia
Brandir -Kaszás Péter (???)
+_Neo, Morgana

Galadh

Több
21 éve 3 hete #147092 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Fiona írta:

Toma gazda írta: Névjegyen kívülvalami még ilyen fontosat mit vigyünk??

Magatokat! :wink:

Meg jó kedvet, és témát.... és ha éhes természetű vagy, akkor kaját.

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 3 hete #147091 Írta: Fio

Toma gazda írta: Névjegyen kívülvalami még ilyen fontosat mit vigyünk??

Magatokat! :wink:

Több
21 éve 3 hete #147079 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
Névjegyen kívülvalami még ilyen fontosat mit vigyünk??

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
21 éve 3 hete #147075 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások

Nimrodel Melian írta:

Telcontar Léli írta: Ui.: Mindenki hozzon magának névjegyet, hogy az újakat megismerjük, és ők meg (minket) régieket beazonosíthassanak :)

Ez mit jelent pontosan? Milyen névjegy legyen nálam?

nagyjából mindegy csak legyen rajta a nickneved ez a fontos.

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 3 hete #147069 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar Léli írta: Ui.: Mindenki hozzon magának névjegyet, hogy az újakat megismerjük, és ők meg (minket) régieket beazonosíthassanak :)

Ez mit jelent pontosan? Milyen névjegy legyen nálam?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hete #147066 Írta: Prérifarkas
HALLOWEEN okt 31.- nov 1.

Telcontar -Krieger Tamás
Laurelin -Kósik Barbara
Kriszana -Kovács Krisztina Anna
Aranymag -Balázs Beáta
Fimbrethil -Gáspár Klára
Szürke Gandalf -Sebestyén Csaba
Ryana -Sebestyén Ildikó
Silmeniel -Kovács Beáta
Dodie -Lakatos Dorottya
Rabyn -Kádár Anna
Elanor -Rudolf Annamária
Adelard -Molnár Mónika
Minerva –Fodor Viktória
Ulmo –Tallián Balázs
Arden -Czégány Gergő
Mogy –Csúzli Gerda
Rayan –Kántor Anita
Aralation –Veréczi Péter
Thaur –Sereg Margit
Galadh –Németh Rita
Aeglos –Szirányi Barbara 50%
Aug –Budai Boglárka 50%
Nodlee –Szerján Krisztina
Bucy –Polgár Gergely
Finduilas –Veréczi Gabriella
Gillz –Fábián Ágnes
SZÚ –Fábián Zsuzsa 50%
Oisin –Sághi Csaba
Elryn –Pongrácz Zsuzsanna
Artemisz –Kirschner Viktória
Estel –Lőki Dániel 50%
Alyr - Tóth Gergely
Míriel –Gelencsér Vera
Cica –
Áfi – (tudom, hogy szőlősi Lívia vagy, csak az nem tudom, hogy írod :D )
+_Neo, Morgana

Most azokat írtam be, akik jelentkeztek, és tudom a polgári nevüket + akik jelentkeztek, de az is előfordulhat, hogy vki jelentkezett, csak kifelejtettem… ez esetben sürgősen sikítson!

Programok:
-társasjáték
-jelmezverseny (?)
-zene
-tánc
-kajatopic
-vetélkedő (Ulmo, Telcontar: ugye vállaljátok??)

+jelentkezőket várok, akik szívesen előadnának valami kis műsort, táncolnának, énekelnének, vagy egy rövidke szösszenetet (mint pl. Athelas :) ) előadnának.

JELENTKEZNI LEHET MÉG CSÜTÖRTÖK REGGELIG, EMILBEN ( oloorea@freemail.hu ), PRIVIBEN, A HALLOWEEN TOPICBAN, VAGY TELEFONON (0630 415 92 04)

Akkor az eltervezett részletek (még nem biztos!!!)

_Neo koleszában leszünk (remélem, sikerül elintézni), ahova mindenképpen együtt kell mennünk, ezért előtte találkozó a Móricz Zsigmond körtéren, a McDonalds előtt, szerintem mindenki meg fogja találni. A tali tervezett időpontja 19:00, fél nyolcnál tovább senkire sem szeretnénk várni. Innen átzarándokolunk a Móricz másik végébe, a nemtudomhányas buszhoz. (segítsetek!! Hányas is??) Onnan zötyögés a koleszig, majd buláj ezerrel.

Egyelőre ennyi, ha minden biztos lesz, azt is beírom, és szólok mindenkinek!

Pusszancs, Galadh

Galadh

Több
21 éve 3 hete #147062 Írta: Léli
Üdv!

Bp-ről 23-án a 8:05-ös vonattal Győrbe menők figyelem!

Csoportosan kéne utaznunk, úgyhogy 7:35-50 között lennt, a Keleti pénztárai előtt gyülekezünk! Jó lenne, ha addigra mindenki megvenné a jegyét, ugyanis feltételezhető, hogy sokan utaznak aznap...

Aki ezzel jönne, az írjon nekem privit, hogy tudjam, kire kell várnunk (ha nem találnátok minket: 06-20-9-347-322).

Léli

Ui.: Mindenki hozzon magának névjegyet, hogy az újakat megismerjük, és ők meg (minket) régieket beazonosíthassanak :)

Több
21 éve 3 hete #147038 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar Léli írta: Üdv!

Arden: Biztos, hogy a Mandala nyitva lesz 23-án???

Léli

igen nyitva lesz és már le is van foglalva egy hely 30 főre.

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 3 hete #147029 Írta: Prérifarkas
Cueddo, Fim ritkán jut nethez, Aug meg egyáltalán nem, felhívom őket, de biztos be fogják fizetni!

Galadh

Több
21 éve 3 hete #147014 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások

Fiona írta: Alcarcalimo, Arwena: lesz majd konkrét időpont, hogy mikor fogunk talizni, de vonat elé az egész győri bagázs ki fog menni. Kivétellel persze mert én nem tudok elétek kimenni, mert más elé megyek ki. :wink:
Tehát a válasz a kérdésre: A peronon. :)

de én valszeg eggyel későbbi vonattal megyek ezért kérdeztem (de lehet hogy felkelek korán és megyek a többiekkel de ennek kicsi esélye van...)

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 3 hete #147008 Írta: Léli
Üdv!

Arden: Biztos, hogy a Mandala nyitva lesz 23-án???

Léli

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.171 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére