Találkozások

Több
21 éve 3 hete - 21 éve 3 hete #145874 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok fiatalok,
lenne kedvetek vasárnap délelőtt egy kis mini-kiránduláshoz a budai hegyekbe?
Semmi megeröltető nem lenne, csak egy kis séta a jó levegőn, feltéve, ha nem zuhog az eső, és nem lesz minusz 20 fok.
Írjatok, ha van jelentkező. illetve már 4 biztos ember van: Dodiee, Rabyn, Everard + én. Tehát akkor is elindulunk, ha senki más nem jelentkezik:-)
Szóval vasárnap délelőtt (október 19-én) 10:00kor találka a Moszkva téren az óránál.
Üdv!
kriszana

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hete - 21 éve 4 hete #145641 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások
tehát ujabb helyzetjelentés a győri talit illetően...
aki jön:
Ryana
Cueddo
Toma_gazda
Holtak Vezére
Ulmo?
Minerva?
Galadh
Thaur
Felagund
Aldarion
Aeglos
Szürke Gandalf
Fimbrethil
Rogue/Arwen
Silmeniel
Fiona
Eia
Shagrat
Mery
Ithil
Nimrodel Melian
Arden
a nemgyőri résztvevők miikor kívánnak indulni?csak hogy hány óra körüli vonatot nézzek nekik...

Örökké nem eshet...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 4 hete #145496 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Találkozások

Vénia írta: Ha tud valaki erről: hány főtől van, mennyi, hogy kell elintézni, stb. az írjon. Köszi
:legolas3: :legolas1: :legolas3:

Nincs csoportos kedvezmény. Jegyet foglalni neten is lehet, www.corvin.hu vagy telefonon: 459-5050 vagy sms-ben: 0630 / 350-1000
Délelőttönként, 16 h-ig: 650 Ft / fő a jegyár.
Gyerekjegy (12 év alatt) 16 óra előtt 500,- Ft, után 750,- Ft.

Több
21 éve 1 hónapja #145485 Írta: Vénia
Vénia válaszolt a következő témában: Találkozások
Hi mozirajongók 8)
Ha vannak köztetek olyanok akiknek annyira tetszett a KARIB TENGER KALÓZAI , hogy lenne kedve megnézni sokadszorra is monjuk, október 22-én de. a Corvinban az jelentkezzen nálam priveben jövő péntekig A pontos részleteket és a listát akkor felírom.
Jó lenne ha össze tudnánk jönni páran mert csoportos jegyre utazunk. :bounce:
Ha tud valaki erről: hány főtől van, mennyi, hogy kell elintézni, stb. az írjon. Köszi
:legolas3: :legolas1: :legolas3:

"Vajon bekerülünk-e valami regébe vagy
énekbe, fel fogják-e olvasni vaskos
könyvekből hosszú-hosszú évek múltán
is"

Több
21 éve 1 hónapja #145405 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar Léli írta: Üdv!

Nemrég itt propagáltam a Szövetség c. filmet. Most szombaton (okt. 11.) csoportos filmzést tervezünk (eddig 3-an). Akit érdekelne, az szóljon. Pontos hely és idő csütörtökön.

Léli

A film jó, legalább is egyszer érdemes megnézni :-)
Jó szórakozást! kik mennek?
k

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
21 éve 1 hónapja #145239 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: Sziasztok!
Mai Tolkien-bemutatkozo estre talalkozo 17.30-kor a kis foldalatti (sarga metro, M1) Bajza utcai megallojaban, font.
Telcontar

Ott pedig engem keressetek :wink: , igyekszem 17:30-ra odaérni...

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 1 hónapja #145232 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Mai Tolkien-bemutatkozo estre talalkozo 17.30-kor a kis foldalatti (sarga metro, M1) Bajza utcai megallojaban, font.
Telcontar

Több
21 éve 1 hónapja #145209 Írta: Telcontar
Hello!

A rendezveny meg lesz tartva, csak eppen nem dijkioszto, hanem bemutatkozo lesz belole. Mindenki jojjon, lesz mindenfele program!
6-kor kezdodik, hetig tart, utana lehet bulizni is.
Telcontar

Több
21 éve 1 hónapja #145154 Írta: Eszterprise-Estel
Eszterprise-Estel válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!

NAgyon nagyon régen nem jártam erre, szégyenlem is magam. De attól félek, továbbra sem lesz sokkal több időm netezni. De nem akarok mindenből kimaradni. Valaki be tudná vállalni, hogy küld nekem egy e-maitl ha van valami tali, vagy bármi érdekes?
Előre is köszönöm a segítséget!

A remény hal meg utoljára

Több
21 éve 1 hónapja #145141 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

Sziasztok!

Halkan jelzek megint, hogy MÉG 4 NAPIG LEHET JELENTKEZNI KISMAROSRA!

[size=9:2ykl3u3p]Karácsony előtt, december 19-én estétől 21-én délutánig szeretnénk egy háromnapos talit szervezni Kismaroson, karácsonyi hangulatban. Ezt megelőzné december elején egy húzogatás, és a talin megajándékoznánk egymást.
A hely egy emeletes turistaház, udvarral, közös teremmel, és az erdő is közel van. A szállás díja 1150 Ft/fő/éj, ebben benne van az ágynemű, a fűtés, a zuhany, a konyhahasználat, stb. (Reggelit-ebédet-vacsorát mindig nekünk kell elkészíteni.) Körülbelül 25-30 főt várunk.[/size]

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 1 hónapja #145125 Írta: Telcontar
Sziasztok!
A holnapi díjátadós dolog lefújva, még kidohogom magam, de potai úton lesz elintézve a díjazás.

Több
21 éve 1 hónapja #145076 Írta: Esticsillag
Esticsillag válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv.

Tehát véglegesen a pécsi tali okt. 11. pont délben a Sétatéren, a szökőkútnál!
Aki vonattal jön, az érdeklődjön Ryana-nál!! 8)

Mindenkit szeretettel várunk!
Üdv. Esticsillag

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
21 éve 1 hónapja #144912 Írta: Arden Borough
sziasztok!
lehet még jeentkezni természetesen a győri 23.ai talira!
kedvcsinálóként az eddigi névsor:
Ryana
Cueddo
Toma (80%)
Ulmo?
Minerva?
Galadh
Thaur
Felagund
Aldarion
Aegols
Silmeniel
gyertek minél többen és jelentkezés nálam!

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hónapja #144725 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: Találkozások
Aiya,
Bocs, ha nehézkesen fogalmaznék, de elég álmos vagyok. :D
Húzásos-ajándékozós dolog ügyében beszéltem Cueddo kollégánkkal, és lenne a probléma megoldására vonatkozólag egy ötletünk. Mihelyst megvan a végleges névlista, és eljön a húzás ideje, összedobok egy idióta weboldalt, amire mindenki a megkapott jelszavával/nevével belépve láthatná, hogy 'kit húzott', ami persze egy véletlengenerátor útján dőlne el. Rövidebben szólva, megoldhatnánk az interneten keresztül az egészet, na! ;) :D

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
21 éve 1 hónapja #144503 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Nemrég itt propagáltam a Szövetség c. filmet. Most szombaton (okt. 11.) csoportos filmzést tervezünk (eddig 3-an). Akit érdekelne, az szóljon. Pontos hely és idő csütörtökön.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hónapja #144387 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasz!

Akkor véglegesítésül:
Pécsi tali október 11én!
Akinek van kedve/ideje, jöjjön!!!
(Pontos holmikort majd írok, ha tudom, jönnek-e vonattal.)
Jelentkezni lehet nálam is. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 1 hónapja #144377 Írta: Esticsillag
Esticsillag válaszolt a következő témában: Találkozások
"Pont én is azon gondolkoztam, hogy (miután a 3napos nem jött össze) egy natúr pécsi talit kéne összehozni már, mert régen láttalak titeket.
Tehát rám számíthattok.
És ha vki ráér, és kedve van leruccanni, nagyon szívesen látjuk, úgyhogy gyertek nyugodtan! "

Üdv, minden kedves dél-nyugatinak!
A számból vettek ki a szót Ryana 8)
Örülök, hogy ismét szerveződni látok vmit!
Rám biztosan számíthattok!

Namárie Esticsillag
[/quote]

"Ó ég szele, állítsd meg ott a kék egen
oly gyönyörü, hadd látom mert ellebeg."

Több
21 éve 1 hónapja #144110 Írta: Telcontar
Figyelem!!!

Irodalmi pályázat díkiosztó!

Végre minden a helyére került! :) Tehát:
Október 9, csütörtök este 18.00, Budapesten, a Rátkai Márton Klubban
(VI. ker. Városligeti fasor 36, a Dózsa György úthoz közel).
Fontos, hogy minél többen gyertek!
A program:
MTT bemutatkozik a Rátkai Klubban működő kulturális civil szervezetek jelenlevő képviselőinek
Némi műsor
Nyári irodalmi pályázat díjkiosztója
Az egész kb. egy órás, kulturált öltözék nem árt. Ha jól sikerül a bemutatkozó, rendszeresen kaphatun ott klubhelyet, ami jó, mert szép a környezet és a hely. Most épp Szász Endre kiállításuk van...
És nagyon finom IGAZI capuccinojuk van!!!!

Részletek telefonon, mailban vagy priviben. A telefonszámom változott!
30/3369094
A régin nem mindig leszek elérhető.

Több
21 éve 1 hónapja - 21 éve 1 hónapja #144099 Írta: Arden Borough
Tehát kedves mindenki!
A már homályosan említett győri tali körvonalkazódni látszik...
az időpont október 23.
jó lenne ha minél előbb ide tudnátok érni Győrbe mert hát egy egy napos talin sajnos nem tudunk tul sok időt együtt tölteni :(
aki jelenkezni akar az kérem dobjon meg továbbra is egy privivel vagy egy maillel!
a vonatnézés majd kicsit később ha már jelentkeztetek!
program:amit szeretnétek!lehetünk zöldövezetben (pl:Radó-sziget) vagy később (értsd ezalatt a délutánt) be lehet ülni egy kellemes kávézóba!
jelentkezzetek minél többen!
Üdv:Arden
ui:kérdés van?

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hónapja #143894 Írta: Cueddo

Kismarosra jelentkezett eddig:

Aeglos ([size=9:2ehvkaqu]látod, ezen a listán első vagy, mert rögtön átírtalak, amikor mondtad, hogy 19-21 is jó [/size]:wink: ), Oisin, Fimbrethil, Mau, Legolin, Léli, Szofi, Eia, Kincső, Kinga, Augustíne, Fiona, Panni, Galadh, Éowyn (20-tól).
+ ?Neo, ?Morgana, ?Finwe, ?Irunien, ?Meleth_lin, ?Felagund : ők azok, akik még szilveszterre jelentkeztek, és nem jeleztek vissza 19-21-ügyben.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 1 hónapja #143400 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
[size=9:1yjg5p2u]Mintha már említettem volna, hogy a KGy nem biztos, hogy okt. 11-én lesz...[/size]

Dodiee: két éjszaka 2*1150=2300 Ft, kajára szerintem kb. 800-1000 Ft/fő (de inkább 800.-, mert gondolom úgyis viszünk mindenféle karácsonyi nyalánkságot egyénileg is), utazás (vonatjegy) szvsz kijön 500 Ft-ból mindenképp. :arrow: 3600-3800 Ft (+"zsebpénz") SZVSZ.

Csatlakozom Finhez: kik jelentkeztek eddig :?:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #143366 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
És azt is, kik jelentkeztek eddig! :)

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
21 éve 1 hónapja #143290 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Cue: tudnál mondani egy hozzávetőleges égső árat? mmnt hogy utazással, szállással kajűval, Isten áldásával mennyibe kerülne mindez?

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 1 hónapja #143233 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Hölgyek és Urak,

valószínűleg többeket érdekel közületek:

Blackmore's Night koncert lesz október 21-én a Vigadóban. A jegy ára (sajna) 8.500,- Ft.

Néhány szó róluk, s a zenéjükről:

Ritchie Blackmore a rockzene, de a szélesebben értelmezett gitárzene egyik legmeghatározóbb alakja.
1967-ben alapítója a volt a legendás Deep Purple zenekarnak, később a Rainbow-nak.
Az utóbbi években feleségével, Candice Night-al alakított, folk, reneszánsz és rock-elemekkel operáló zenekarával készíti lemezeit.
Koncertjeit kastélyokban, templomokban és más különleges helyeken tartja, rajongótábora követi a legtöbb helyszínre.
A budapesti koncert a nagymúltú Pesti Vigadóban kerül megrendezésre, 2003. október 21-én. A hangversenyterem székezett, az első sorokba a középkori / reneszánsz ruhákba öltözöttek kapnak helyet.

(Ez utóbbi mondat az én fantáziámat különösen felizgatta... :celebrian1: )

Én biztosan ott leszek, ha lesz rajtam kívül jelentkező, mehetünk együtt!

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 1 hónapja #143178 Írta: Cueddo

Sztem remek ötlet, ezennel jelentkezem :wink:

Beírom megint kedvenc toborzószövegemet:

Karácsony előtt, december 19-én estétől 21-én délutánig szeretnénk egy háromnapos talit szervezni Kismaroson, karácsonyi hangulatban. Ezt megelőzné december elején egy húzogatás, és a talin megajándékoznánk egymást.
A hely egy emeletes turistaház, udvarral, közös teremmel, és az erdő is közel van. A szállás díja 1150 Ft/fő/éj, ebben benne van az ágynemű, a fűtés, a zuhany, a konyhahasználat, stb. (Reggelit-ebédet-vacsorát mindig nekünk kell elkészíteni.) Körülbelül 25-30 főt várunk.

Eddig 21en vagyunk: Neo, Morgana, Oisin, Finwe, Iru, Meleth_lin és Felagund: ti még szilveszterre jelentkeztetek. Légyszi mondjátok meg: jó-e nektek a dec19-21 is?

Jelentkezni lehet nálam, OKTÓBER 12-ÉN ESTIG! Közgyűlésre is megyek, ott is lehet nálam jelentkezni.

(Dylan Thomas)

Több
21 éve 1 hónapja #143161 Írta: Arden Borough
Sziasztok!
elkezdett körvonalazódni bennem egy győri tali ötlete ami október 20-26ig vmelyik nap lenne...
egy kellemes kávéházba mennénk ahol lehet beszélgetni meg mindefélét..
de persze kivonulhatunk a természetbe is...
aki jelentkezni óhajt az kérem vágjon majd nekem egy privit vagy egy mailt!

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hónapja #143102 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha már itt tartunk, a következőket írtuk az MTT topicban:

Lamorak írta:

Kincső írta: Csiripelték a verebek, hogy október 11-én lesz a közgyűlés... :roll:
Megerősíti valaki illetékes ezt :?: És ha igen, hol lesz :?:

[size=9:1hdwmtl8](Ha ez tényleg így van, akkor jelzem: késni fogok... :roll: )[/size]

Valóban okt. 11-ről beszéltünk a legutóbbi vezetőségin, bár hacsak már el nem mentek a tagoknak a meghívók, nem látom, hogyan lehet eleget tenni a 15 nappal korábbi értesítési kötelezettségnek... Helyről nem volt szó.

Batti, Ankalimon: akkor mi van a közgyűléssel?

:arrow: Úgy tűnik, az okt. 11. még nem biztos... :roll:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hónapja #143010 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Hmm... Akkor 12. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 1 hónapja #143008 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Pécs, bocs hogy közbeszólok... okt. 11 nem KáGyé? Mer akkor arra a napra nem kéne szvsz más talit szervezni.. :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 1 hónapja #143002 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Én előreláthatólag valamikor októberben megyek tanulmányi kirándulásra Pécsre, 3 napra. szívesen venném, ha összefuthatnék pár ismerős pofival üres perceimben:)) majd ha lesznek konkrétumok, mondjuk neked írok, Ry, hogy ráértek-e épp..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.384 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére