Találkozások
- Ryana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Pont én is azon gondolkoztam, hogy (miután a 3napos nem jött össze) egy natúr pécsi talit kéne összehozni már, mert régen láttalak titeket.
Tehát rám számíthattok.
És ha vki ráér, és kedve van leruccanni, nagyon szívesen látjuk, úgyhogy gyertek nyugodtan!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Ma 11-kor mozizást szervezünk a corvinba, a Karib tenger kalózait nézzük meg. (Szürke Gandalf, Estel Adániel, Esgal, én) aki akar jönni, az érkezzen pointosan fél 11-re a Nyugatiba, de mivel 11-kor kezdődik az előadás, nem tudunk várni senkire.
Üdv mindenkinek:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- hobbit
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Felagund írta: Jó. Most már csak azt nem tudom, hogy pénteken, vagy szombaton lesz-e az inkriminált találkozó???
MA is és holnap is.
Ma 5kor tali a nyugati előtt és utána -> CDfű, holnap vmi mozi lesz.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Our knees do not bend easily
- Esgal
- Nem elérhető
Jelmezesek, akit érdekel! Holnap 5-kor tali a K@V-ban! Bővebben a jelmezes topicban...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- sebcsaba
- Nem elérhető
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Léli
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Ott összegyülekezünk, aztán elindulunk a CD-fűbe. Ha valaki később jön, az majd ránkcsörög, és útbaigazítjuk...
Megjegyzés: a CD Fűben nem működnek a mobilok!!!
Lehet, hogy utánatok tudok majd én is menni, majd holnap kiderül. (Ha igen, majd rátokcsörgök. Ha nem vagytok elérhetők, tudni fogom, hogy még a CD Fűben vagytok )
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Ott összegyülekezünk, aztán elindulunk a CD-fűbe. Ha valaki később jön (tényleg, meddig várjunk? És mennyivel előbb kezdhetünk gyülekezni, korábban ráérők?), az majd ránkcsörög, és útbaigazítjuk...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Jól hangzik... részemről egyiknek sincs akadálya, úgyhogy igen valószínű, hogy megyek. Csak egy kérdés marad: hová? Döntsük el együtt legalább azt, hogy hol találkozzunk...
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Dodiee
- Nem elérhető
- Aeglos
- Nem elérhető
Délután vidéken vagyok, és szeretnék találkozni veletek
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Felagund
- Nem elérhető
Péntekenként hatig vagyok (kivétel nélkül)
- Rabyn
- Nem elérhető
Ezé kitaláltam, hogy pénteken legyen tali mondjuk délután 3tol. A nyugitban. Onnét el lehet menni akárhová..
én tuti ott leszek du 3kor-) szal holnap PÉNTEKEN tali a NYUGATIBAN délután HÁROMKOR
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Rabyn
- Nem elérhető
Péteken én asszem háromnegyedkettőkor végzek. fél hárora márhova oda tudok érni. Szal hol legyen?-)) szombaton meg mondjuk legyen max!11től mert én valammikor aludni is akarok. (és nagyon nagyon álmos vagyok. )
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dodiee
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: ha az általam szervezett találkozókat nézzük akkor 99% hogy nem jön össze.
Jaj, Alyr ne mondd ezt!! Még mindíg bűntudatom van... Nekem jó a szombati tali, de moziba nem hiszem hogy tudok menni, le vagyok égve..s sajna ha rossz az idő, szabadba se mehetünk.. K@V? esetleg pénteken valahova máshova(be ne zavarjunk a munkásembereknek:)) )??
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Telcontar Léli írta: Üdv!
Péntek: délelőtt tuti nem jó (a gimi hátránya). Délután sajnos szintén nem. Ha ez a tali sokáig elhúzódik, pls. ne a K@V-ba szervezzétek, mert ott megbeszélésünk lesz, és ha ott lesztek, tuti nem haladunk semmivel
Léli
Csupán egy ötlet volt részemről a pénteki tali, ha az általam szervezett találkozókat nézzük akkor 99% hogy nem jön össze.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Léli
- Nem elérhető
Silmeniel: legyél nyugodtan ott a talin (minél több talin!)
Szombat: én nem leszek, családlátgatáson fogok részt venni (fedezzük fel a család ismeretlen tagjait 1. rész ). Bár ha korán végzünk, talán be tudok ugrani a talira. Hol lesz? K@V?
Péntek: délelőtt tuti nem jó (a gimi hátránya). Délután sajnos szintén nem. Ha ez a tali sokáig elhúzódik, pls. ne a K@V-ba szervezzétek, mert ott megbeszélésünk lesz, és ha ott lesztek, tuti nem haladunk semmivel
Léli
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Csak felvetettem hogy esetleg most pénteken nem-e lenne-e kedve-e valakiknek talit csinálni valahol...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Silcucc
- Nem elérhető
Nem vagyok még aktív fórumozó, de egy ideje nézegetem az itteni történéseket, gondoltam, ha nem nagyon zavarok, akkor lehet, hogy elnéznék a szombati mozizásra... Néhány ittenivel már találkoztam személyesen is, de nem hiszem, hogy emlékeznek rám... Szóval, kérdés, plusz egy fő engedélyezve?
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Üdv:
-- Mau
(Weöres Sándor)
- Mau Rauser
- Nem elérhető
Szombati tali mondjuk délelőtt vhol? Mert délután valsz hogy verses tali lesz úgyhogy két helyen nehéz volna lennem... nekem pénteken legkorábban hattól lenne jó, metr akkorra érek vissza Pestre... :/
De mondjuk ez kevébé mérvadó, ha tudom, hol lesztek, akkor mindegy, majd befutok vmikor
Üdv:
-- Mau
(Weöres Sándor)
- nido
- Nem elérhető
Nimdorc írta: Mit szólnátok vmi olyan akár (rendszeres talihoz), ami viszonylag korán (3-4) kezdődne, aztán tartana vmeddig...
Ez az erősen kiforratlan dolog onnan jött, h nekem illik világosban hazaérni, az (érthető okokból) hatkor kezdődő taliknál pedig ez igen nehézkes.
Így vetettem fel annak idején. Ez sajna üti azt, h 6-kor kezdődjön... De tarthat tőlem éjfélig is...
Alyr: nem lehetne később? Szvsz délelőtt nem sokan érnek rá...
- Melian
- Nem elérhető
1. Nekem a szombati mozi sajna nem jó, nem vagyok itthon. Pedig Veletek még a hüje Carrey-t is megnézném...
2. Pénteki rendszeres talikban benne vagyok, de a munkám miatt általában fél 6-nál korábban nem tudok odaérni (és ez is csak a Belvárosra vonatkozik)
3.
Nem baj, pénteken délután a többiek sem jobbak!!!Felagund írta: Bár... általában csak zombulni tudok, de én benne volnék
Alyr, a péntek délelőtti rendszeres talik ötlete sportszerűtlen mert én meg ülök az irodában és vágyakozom, vagy mi???
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Felagund
- Nem elérhető
Nimdorc írta: És a rendszeres pénteki tali gondolata mily mértékig elvetendő? (ami korán kezdődne, h haza is érjünk, mint fölvetettem volt az előző oldalon)
Tegnapig jó idő volt, most már hely is kéne lassan...
Hát, ha hat után kezdünk, ott tudok lenni...
Mert addig órám van.
Bár utána általában csak zombulni tudok, de én benne volnék
- nido
- Nem elérhető
Tegnapig jó idő volt, most már hely is kéne lassan...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Szürke Gandalf írta: Igen, igen, igen! Szombat nagyon jó, már csak azt tudnám odáig mivel töltsem el az időt
(Ha már mozi felmerült: Minden6ó? Nem csípem ugyan Jim Carrey-t, de eddig csak jót olvastam erről a filmről)
Jó ötlet, bár szokás szerint nem érek rá...
pénteken viszont 10 után nincs semmi programom. Nem akarunk inkább péntek délelőtt talit?
(ha kell írok igazolsát is de csak egy világháború előtti dátumbélyegzőm van... nem baj? )
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- sebcsaba
- Nem elérhető
(Ha már mozi felmerült: Minden6ó? Nem csípem ugyan Jim Carrey-t, de eddig csak jót olvastam erről a filmről)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.