Találkozások

Több
21 éve 1 hónapja #142977 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
(off) Hobbit!! Olyannagyon rég láttalak. Örülök, hogy újra vagy! ;) (on)

Pont én is azon gondolkoztam, hogy (miután a 3napos nem jött össze) egy natúr pécsi talit kéne összehozni már, mert régen láttalak titeket. ;)
Tehát rám számíthattok.
És ha vki ráér, és kedve van leruccanni, nagyon szívesen látjuk, úgyhogy gyertek nyugodtan! ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142889 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok!
Ma 11-kor mozizást szervezünk a corvinba, a Karib tenger kalózait nézzük meg. (Szürke Gandalf, Estel Adániel, Esgal, én) aki akar jönni, az érkezzen pointosan fél 11-re a Nyugatiba, de mivel 11-kor kezdődik az előadás, nem tudunk várni senkire.

Üdv mindenkinek:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #142877 Írta: hobbit
hobbit válaszolt a következő témában: Találkozások
Halihó október 11-12 kinek lenne jó? Ki jönne le délnyugatra? Ugyanis már annyiszor kudarcba fulladtan próbáltunk létre hívni egy Pécs közeli találkozót. De eddig 5-6 emberen kívülnem igazán akadt lelkes jelentkező. Ha valakit érdekelne, megkérném, hogy Esticsillagnak vagy nekem jelezze a jöveteliszándékát. Előre is köszönettel:

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Több
21 éve 1 hónapja #142793 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Felagund írta: Jó. Most már csak azt nem tudom, hogy pénteken, vagy szombaton lesz-e az inkriminált találkozó??? :oops:

MA is és holnap is.
Ma 5kor tali a nyugati előtt és utána -> CDfű, holnap vmi mozi lesz.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #142789 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások
Jó. Most már csak azt nem tudom, hogy pénteken, vagy szombaton lesz-e az inkriminált találkozó??? :oops:

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 1 hónapja #142762 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások
Megyek a CDFűbe köreitek zavarni :)
Jelmezesek, akit érdekel! Holnap 5-kor tali a K@V-ban! Bővebben a jelmezes topicban...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
21 éve 1 hónapja #142727 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások
Mau, Felagund + a többi későn jövő: valakit kiküldünk fél 7-re a Kálvin téri metró tetejéhez, jó?

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
21 éve 1 hónapja #142693 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások

Estel Adániel írta: Ott összegyülekezünk, aztán elindulunk a CD-fűbe. Ha valaki később jön, az majd ránkcsörög, és útbaigazítjuk...

Megjegyzés: a CD Fűben nem működnek a mobilok!!!

Lehet, hogy utánatok tudok majd én is menni, majd holnap kiderül. (Ha igen, majd rátokcsörgök. Ha nem vagytok elérhetők, tudni fogom, hogy még a CD Fűben vagytok :D )

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hónapja #142636 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Sztem akkor maradjunk ennél a holnapi ötórás Nyugati pu.-s találkozódefiníciónál...
Ott összegyülekezünk, aztán elindulunk a CD-fűbe. Ha valaki később jön (tényleg, meddig várjunk? És mennyivel előbb kezdhetünk gyülekezni, korábban ráérők?), az majd ránkcsörög, és útbaigazítjuk...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #142635 Írta: Mau Rauser
Noakkor majd döntsetek holnap du-ig, csak az a gáz, h én nem biztos, hogy odatalálok a CDfű-be, mert csak egyszer voltam ott.. most akkor ki jön holnap? Mindenesetre én olyan fnegyed hét-fél hét körül tudok legkorábban érkezni, mivel ötre ér be a vonatom Pestre (ha nem késik :) ), úgyhogy ha CD-fűbe mentek, akkor hadd kérjek meg vkit, hogy jöjjön ki negyed hét-fél hétre a Kálvin téri metrómegállóhoz...

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
21 éve 1 hónapja #142624 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Sztem találkozónak maradjon a Nyugati, ezek szerint délután 5kor. és mivel a K@V ki van lőve, mehetnénk mondjuk a CDFű-be. más tipp?

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 1 hónapja #142623 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor péntek délután IS, szombat délelőtt IS, aki amelyikre tud, jöjjön? ;)
Jól hangzik... részemről egyiknek sincs akadálya, úgyhogy igen valószínű, hogy megyek. Csak egy kérdés marad: hová? :roll: Döntsük el együtt legalább azt, hogy hol találkozzunk...

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 1 hónapja #142619 Írta: Dodiee
Rabyn, a délután 3 NAGYON korán van!!! ha a suliból jövök érek oda akkorra.. és akkor még nem tettem le a cuccom meg semmi..

Több
21 éve 1 hónapja #142613 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha szombat akkor szigorúan délelőtt (kb. 10 h. )
Délután vidéken vagyok, és szeretnék találkozni veletek :wink:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 1 hónapja #142609 Írta: Felagund
Nem lehetne inkább szombaton???
Péntekenként hatig vagyok (kivétel nélkül) :cry:

Több
21 éve 1 hónapja #142608 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Natehát mivel SENKI SE IRT ide SEMMIt
Ezé kitaláltam, hogy pénteken legyen tali mondjuk délután 3tol. A nyugitban. Onnét el lehet menni akárhová..
én tuti ott leszek du 3kor-) szal holnap PÉNTEKEN tali a NYUGATIBAN délután HÁROMKOR

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 1 hónapja #142465 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Akko legyen tali pénteken IS meg szombaton IS
Péteken én asszem háromnegyedkettőkor végzek. fél hárora márhova oda tudok érni. Szal hol legyen?-)) szombaton meg mondjuk legyen max!11től mert én valammikor aludni is akarok. (és nagyon nagyon álmos vagyok. )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 1 hónapja #142456 Írta: Dodiee

Alyr Arkhon írta: ha az általam szervezett találkozókat nézzük akkor 99% hogy nem jön össze.

Jaj, Alyr ne mondd ezt!! Még mindíg bűntudatom van... Nekem jó a szombati tali, de moziba nem hiszem hogy tudok menni, le vagyok égve..s sajna ha rossz az idő, szabadba se mehetünk.. K@V? esetleg pénteken valahova máshova(be ne zavarjunk a munkásembereknek:)) )??

Több
21 éve 1 hónapja #142424 Írta: Alyr Arkhon

Telcontar Léli írta: Üdv!

Péntek: délelőtt tuti nem jó (a gimi hátránya). Délután sajnos szintén nem. Ha ez a tali sokáig elhúzódik, pls. ne a K@V-ba szervezzétek, mert ott megbeszélésünk lesz, és ha ott lesztek, tuti nem haladunk semmivel :oops:

Léli

Csupán egy ötlet volt részemről a pénteki tali, ha az általam szervezett találkozókat nézzük akkor 99% hogy nem jön össze.

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #142423 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Silmeniel: legyél nyugodtan ott a talin (minél több talin!) ;)

Szombat: én nem leszek, családlátgatáson fogok részt venni (fedezzük fel a család ismeretlen tagjait 1. rész :) ). Bár ha korán végzünk, talán be tudok ugrani a talira. Hol lesz? K@V?

Péntek: délelőtt tuti nem jó (a gimi hátránya). Délután sajnos szintén nem. Ha ez a tali sokáig elhúzódik, pls. ne a K@V-ba szervezzétek, mert ott megbeszélésünk lesz, és ha ott lesztek, tuti nem haladunk semmivel :oops:

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hónapja #142419 Írta: Alyr Arkhon
Én nem rendszeres pénteki taliról beszéltem, mert az délelőtt cseppet sem megvalósítható... sőt...
Csak felvetettem hogy esetleg most pénteken nem-e lenne-e kedve-e valakiknek talit csinálni valahol...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #142417 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Találkozások
Líthas, Hölgyek, Urak!

Nem vagyok még aktív fórumozó, de egy ideje nézegetem az itteni történéseket, gondoltam, ha nem nagyon zavarok, akkor lehet, hogy elnéznék a szombati mozizásra... :) Néhány ittenivel már találkoztam személyesen is, de nem hiszem, hogy emlékeznek rám... Szóval, kérdés, plusz egy fő engedélyezve? :roll:

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
21 éve 1 hónapja #142400 Írta: Mau Rauser
Felagund: Jóóóóóóóóóóó... ! viccen kívül, lehetne valahol ottalvást rendezni vmikor. (engem vagy 10ig engednek el vagy reggelig, és az utóbbi sokkal jobban teccc...)

Üdv:
-- Mau

(Weöres Sándor)

Több
21 éve 1 hónapja #142397 Írta: Mau Rauser
Én benne volnék...

Szombati tali mondjuk délelőtt vhol? Mert délután valsz hogy verses tali lesz úgyhogy két helyen nehéz volna lennem... nekem pénteken legkorábban hattól lenne jó, metr akkorra érek vissza Pestre... :/

De mondjuk ez kevébé mérvadó, ha tudom, hol lesztek, akkor mindegy, majd befutok vmikor :)

Üdv:
-- Mau

(Weöres Sándor)

Több
21 éve 1 hónapja #142396 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Találkozások

Nimdorc írta: Mit szólnátok vmi olyan akár (rendszeres talihoz), ami viszonylag korán (3-4) kezdődne, aztán tartana vmeddig...

Ez az erősen kiforratlan dolog onnan jött, h nekem illik világosban hazaérni, az (érthető okokból) hatkor kezdődő taliknál pedig ez igen nehézkes.

Így vetettem fel annak idején. Ez sajna üti azt, h 6-kor kezdődjön... De tarthat tőlem éjfélig is...
Alyr: nem lehetne később? Szvsz délelőtt nem sokan érnek rá...

Több
21 éve 1 hónapja #142391 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások
Aiya Kedvesek,

1. Nekem a szombati mozi sajna nem jó, nem vagyok itthon. Pedig Veletek még a hüje Carrey-t is megnézném... :P
2. Pénteki rendszeres talikban benne vagyok, de a munkám miatt általában fél 6-nál korábban nem tudok odaérni (és ez is csak a Belvárosra vonatkozik)
3.

Felagund írta: Bár... általában csak zombulni tudok, de én benne volnék :)

Nem baj, pénteken délután a többiek sem jobbak!!!

Alyr, a péntek délelőtti rendszeres talik ötlete sportszerűtlen :cry: :x mert én meg ülök az irodában és vágyakozom, vagy mi???

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 1 hónapja #142385 Írta: Felagund

Nimdorc írta: És a rendszeres pénteki tali gondolata mily mértékig elvetendő? (ami korán kezdődne, h haza is érjünk, mint fölvetettem volt az előző oldalon)
Tegnapig jó idő volt, most már hely is kéne lassan...

Hát, ha hat után kezdünk, ott tudok lenni...
Mert addig órám van.
Bár utána általában csak zombulni tudok, de én benne volnék :)

Több
21 éve 1 hónapja #142383 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Találkozások
És a rendszeres pénteki tali gondolata mily mértékig elvetendő? (ami korán kezdődne, h haza is érjünk, mint fölvetettem volt az előző oldalon)
Tegnapig jó idő volt, most már hely is kéne lassan...

Több
21 éve 1 hónapja #142372 Írta: Alyr Arkhon

Szürke Gandalf írta: Igen, igen, igen! Szombat nagyon jó, már csak azt tudnám odáig mivel töltsem el az időt :wink:

(Ha már mozi felmerült: Minden6ó? Nem csípem ugyan Jim Carrey-t, de eddig csak jót olvastam erről a filmről)

Jó ötlet, bár szokás szerint nem érek rá...

pénteken viszont 10 után nincs semmi programom. Nem akarunk inkább péntek délelőtt talit?
(ha kell írok igazolsát is de csak egy világháború előtti dátumbélyegzőm van... nem baj? :D )

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hónapja #142329 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások
Igen, igen, igen! Szombat nagyon jó, már csak azt tudnám odáig mivel töltsem el az időt :wink:

(Ha már mozi felmerült: Minden6ó? Nem csípem ugyan Jim Carrey-t, de eddig csak jót olvastam erről a filmről)

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.174 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére