- Köszönetek: 0
Gondolatok
- Ben
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ó, minden bizonnyal igen nehéz dolgod volt. [size=9:2gfm6hso]Ennyire releváns lennék? Te jó ég.... [/size]Snuffles írta: igazából megvan az a rossz szokásom, hogy előbb olvasom el a hozzászólást és csak utána nézem meg, hogy ki írta, de van, hogy azt sem mindig. namármost miután láttam ezt, bár egggészen biztos voltam benne, hogy te voltál az elkövető, Ben
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
igazából megvan az a rossz szokásom, hogy előbb olvasom el a hozzászólást és csak utána nézem meg, hogy ki írta, de van, hogy azt sem mindig. namármost miután láttam ezt, bár egggészen biztos voltam benne, hogy te voltál az elkövető, BenBen Kenobi írta: Kipukkan. De szerintem kérdezd meg erről Garfieldot.
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
Kipukkan. De szerintem kérdezd meg erről Garfieldot.Fimbrethil írta: Ha az ember megeszi a fánkot, hova lesz a lyuk?mert azt biztos nem eszi meg, milyen hülyeség lenne már lyukat enni...
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
mekvagyok elégedve
tudok kérdezni olyanokat amit hónapokig em legetnek, pl minap kémiaórán: tanár: katalizátor a magas hőmérsékletű forró homok.
Mire kiszhobbit: mér alacsony hőmérsékletű forró homok van?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
A mosógépnek azért, mert a kisgyerekek imádják kukkolni ahogy forog a ruha.
A hűtőnek azért nincs, mert sz*r lenne folyamatosan a kaja látványa mellett járkálni, és így is épp elég magas az elhízottak százaléka a Földön.
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Tünde
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Snuffles írta:
latin neve mindennek van. (ha mást nem, hát a lábtő-, lábközép- csontoknak és az ujjperceknek.)Remzymama/Tünde írta:
az a hivatalos neve, amit beírtamOlorin.papa írta: de talán orvosi neve mindnek van külön...
az ujjaknak nincs, de ha valakit nagyon érdekel, minden csontocskát baírhatok külön
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
más ország, más nyelv, más hangsor.Fimbrethil írta: az asztalt meg azért nem hivják mindenhol asztalnak, mert akkor csak egy nyelv lenne, és nem lehetne az embreket nyelvvizsgával cseszegetni, meg a nyelvtanfolyamok is mind csödbemennének, és visszavetné a gazdaságot...
"Well, I'm back."
- Fimbrethil
- Nem elérhető
az asztalt meg azért nem hivják mindenhol asztalnak, mert akkor csak egy nyelv lenne, és nem lehetne az embreket nyelvvizsgával cseszegetni, meg a nyelvtanfolyamok is mind csödbemennének, és visszavetné a gazdaságot...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
latin neve mindennek van. (ha mást nem, hát a lábtő-, lábközép- csontoknak és az ujjperceknek.)Remzymama/Tünde írta:
az a hivatalos neve, amit beírtamOlorin.papa írta: de talán orvosi neve mindnek van külön...
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
Olorin.papa írta: de talán orvosi neve mindnek van külön...
az a hivatalos neve, amit beírtam
- Olorin.papa
- Nem elérhető
nagylábujj,
kislábujj
és ami közte van az a középső lábujj
de talán orvosi neve mindnek van külön...
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Arzeen
- Nem elérhető
nagylábujj
mutatólábujj
középsőlábujj
gyűrűslábujj
kislábujj (ami nekem béna )
Én így hívom őket, hívjátok hát ti is
Na és a vajaskenyér. Ha a macsekot a hátán megvajazzuk, és lebegni kezd, akkor már nem macska, hanem antigarvitációs kütyü...
- Rabyn
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Anyukám meg a felültöltős mosógépből cibálta ki tesómat a lábánál fogva.
Mir keresett ott a tesód?: ))
nekem a meddig kék az ég az egyik kedvenc kérdésem. És a hova tűnik a fehér ha elolvad a hó...
És mért hívunk bizonyos tárgyakat annak aminek. És mért nem egységesen hívjuk pl az asztalt asztalnak?
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ben
- Nem elérhető
Főleg, ha közben le is lakatolod a hűtőajtót jól...Fimbrethil írta: bár fogyozo emberek szdizására jo lehet, itt a kaja, nézheted, de meg ne edd!!
- Fimbrethil
- Nem elérhető
bár fogyozo emberek szdizására jo lehet, itt a kaja, nézheted, de meg ne edd!!
- Tünde
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Ben Kenobi írta: ...Mosógépeknél meg nem mindnek van ajtaja.
Az vicces lenne, ha ajtaja nem lenne
De valóban nincs mindnek ablaka, nekünk felültöltős van és annak nincs. Mert fölösleges is. A sütőnél Ben írta, h. miért hasznos belátni (tényleg nem minden süteménynél szabad kinyitni az ajtót sütés közben).
A hűtőnél valszeg az üveg rosszabbul szigetelne, meg úgyis kinyitod, nem csak nézegeted, mi van benne
különben aminek olyan a funkciója, annak van üvegajtaja - pl. italhűtők
- Ben
- Nem elérhető
Ablaka, na.Kincső (Thilanna) írta: Az vicces lenne, ha ajtaja nem lenne
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ben Kenobi írta: ...Mosógépeknél meg nem mindnek van ajtaja.
Az vicces lenne, ha ajtaja nem lenne
De valóban nincs mindnek ablaka, nekünk felültöltős van és annak nincs. Mert fölösleges is. A sütőnél Ben írta, h. miért hasznos belátni (tényleg nem minden süteménynél szabad kinyitni az ajtót sütés közben).
A hűtőnél valszeg az üveg rosszabbul szigetelne, meg úgyis kinyitod, nem csak nézegeted, mi van benne
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Namarie
- Nem elérhető
Ben Kenobi írta:
Snuffles írta: Óvodában kitaláltam magamnak, hogy 'mert nehezebb'. És ha a másik felére egy macskát kötünk, akkor lebegni fog a levegőben, mert a macska se tud talpra esni, meg a kenyér se a vajas felére.
A sütőn szerintem azért van ablak, hogy ha az ember benéz rajta, mikor sül vmi, megállapíthassa, hogy jó-e már. Igen, ki is lehet nyitni az ajtaját, de ha jól tudom, van olyan sütemény, aminek kifejezetten nem tesz jót, ha sülés közben nyitogatjuk a sütőajtót, mert akkor összeesik (tapasztaltam ). Mosógépeknél meg nem mindenk van ajtaja.
Szerencsére. Mondaná nagynéném, akinek a gyerekei elárasztották a fürdőszobát.
Anyukám meg a felültöltős mosógépből cibálta ki tesómat a lábánál fogva.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Ben
- Nem elérhető
Snuffles írta: Óvodában kitaláltam magamnak, hogy 'mert nehezebb'. És ha a másik felére egy macskát kötünk, akkor lebegni fog a levegőben, mert a macska se tud talpra esni, meg a kenyér se a vajas felére.
A sütőn szerintem azért van ablak, hogy ha az ember benéz rajta, mikor sül vmi, megállapíthassa, hogy jó-e már. Igen, ki is lehet nyitni az ajtaját, de ha jól tudom, van olyan sütemény, aminek kifejezetten nem tesz jót, ha sülés közben nyitogatjuk a sütőajtót, mert akkor összeesik (tapasztaltam ). Mosógépeknél meg nem mindnek van ajtaja.
- Tünde
- Nem elérhető
Kiszhobbit írta: Miért van az ha elejtünk egy vajas kenyeret tuti h a megkent oldalára esik?
múltkor volt a tvben, megváltozik a homorúsága, de ezt tudományosan már nem tudom elmondani
ja meg a konzisztenciája is
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Lehet, hogy mert nem tudjuk őket mozgatni külön.Kiszhobbit írta: Miért van a kéz ujjainak külön neve és miért nincs a lábujjaknak?
Óvodában kitaláltam magamnak, hogy 'mert nehezebb'. És ha a másik felére egy macskát kötünk, akkor lebegni fog a levegőben, mert a macska se tud talpra esni, meg a kenyér se a vajas felére.Kiszhobbit írta: Miért van az ha elejtünk egy vajas kenyeret tuti h a megkent oldalára esik?
"Well, I'm back."
- Tünde
- Nem elérhető
Kiszhobbit írta: Miért van a kéz ujjainak külön neve és miért nimcs a lábujjaknak?
van: kisujj, 2., 3., 4., és az öregujj
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Mert a hűtőnek van saját bevonata ami nem engedi meg az üveg jelenlétét? Nem tudom, tipp.Kiszhobbit írta: Miért van ablak a sütőn és a mosógépen és akkor a hűtőn mért nincs?
Azt tudom, hogyha a szemüket dörzsölgetik, ugyanúgy szikrákat látnak, mint mi, ezzel tudnak csak szórakozni. Nagyon tetszik nekik ez általában. Megjegyzem halkan, ha vak lennék, nekem is végtelenül tetszene.Kiszhobbit írta: Na és tegnap azon filóztam, hogy aki születése óta vak az milyen színt lát? Nem biztos hogy feketét...sztem. Szvsz ő maga se tudja, mert nem tudja a színeket?
"Well, I'm back."
- Kiszhobbit
- Nem elérhető
Miért van a kéz ujjainak külön neve és miért nimcs a lábujjaknak?
Miért van az ha elejtünk egy vajas kenyeret tuti h a megkent oldalára esik?
Miért van ablak a sütőn és a mosógépen és akkor a hűtőn mért nincs?
Na és tegnap azon filóztam, hogy aki születése óta vak az milyen színt lát? Nem biztos hogy feketét...sztem. Szvsz ő maga se tudja, mert nem tudja a színeket?
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Olvasni jó. Félreolvasni kevésbé.Felagund írta:
Phaedra/Namarie írta: Olyan jó érezni, hogy az ember bármennire is erőszakolja, nem mindenható, nem mindenttudó, és nem is lesz az. Csak azt kéne tudni, mikor lezs az, amikor ezt végre belátja???
Olykor? Csak olykor???
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Artemisz
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Olyan jó érezni, hogy az ember bármennire is erőszakolja, nem mindenható, nem mindenttudó, és nem is lesz az. Csak azt kéne tudni, mikor lezs az, amikor ezt végre belátja???
Bölcsesség az, ha beismered, hogy teljesen hülye vagy
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Olykor? Csak olykor???
Our knees do not bend easily
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.