Gondolatok

Több
18 éve 3 hete #306583 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Gondolatok

Snuffles írta: igazából megvan az a rossz szokásom, hogy előbb olvasom el a hozzászólást és csak utána nézem meg, hogy ki írta, de van, hogy azt sem mindig. namármost miután láttam ezt, bár egggészen biztos voltam benne, hogy te voltál az elkövető, Ben :D

Ó, minden bizonnyal igen nehéz dolgod volt. :D :D [size=9:2gfm6hso]Ennyire releváns lennék? Te jó ég.... :D [/size]

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hete #306581 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Gondolatok

Ben Kenobi írta: Kipukkan. :D De szerintem kérdezd meg erről Garfieldot. :D :D

igazából megvan az a rossz szokásom, hogy előbb olvasom el a hozzászólást és csak utána nézem meg, hogy ki írta, de van, hogy azt sem mindig. namármost miután láttam ezt, bár egggészen biztos voltam benne, hogy te voltál az elkövető, Ben :D

"Well, I'm back."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
18 éve 3 hete #306573 Írta: Ben

Fimbrethil írta: Ha az ember megeszi a fánkot, hova lesz a lyuk?mert azt biztos nem eszi meg, milyen hülyeség lenne már lyukat enni...

Kipukkan. :D De szerintem kérdezd meg erről Garfieldot. :D :D

Több
18 éve 3 hete #306532 Írta: Fimbrethil
Fimbrethil válaszolt a következő témában: Gondolatok
Ha az ember megeszi a fánkot, hova lesz a lyuk?mert azt biztos nem eszi meg, milyen hülyeség lenne már lyukat enni...

Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.

Több
18 éve 3 hete #306514 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Gondolatok
Ejha micsoda forgalom lett itt... :lol:
mekvagyok elégedve :lol:
tudok kérdezni olyanokat amit hónapokig em legetnek, pl minap kémiaórán: tanár: katalizátor a magas hőmérsékletű forró homok.
Mire kiszhobbit: mér alacsony hőmérsékletű forró homok van? :twisted:

Merielle i evellon

Több
18 éve 3 hete #306204 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: Gondolatok
A sütőnek már leírták miért van ablaka (pölö a piskóta esik össze ajtónyitogatástól...)
A mosógépnek azért, mert a kisgyerekek imádják kukkolni ahogy forog a ruha.
A hűtőnek azért nincs, mert sz*r lenne folyamatosan a kaja látványa mellett járkálni, és így is épp elég magas az elhízottak százaléka a Földön.

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
18 éve 3 hete #306153 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Gondolatok

Snuffles írta:

Remzymama/Tünde írta:

Olorin.papa írta: de talán orvosi neve mindnek van külön...

az a hivatalos neve, amit beírtam :P

latin neve mindennek van. (ha mást nem, hát a lábtő-, lábközép- csontoknak és az ujjperceknek.)

az ujjaknak nincs, de ha valakit nagyon érdekel, minden csontocskát baírhatok külön :P

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 3 hete #306152 Írta: Snufi

Fimbrethil írta: az asztalt meg azért nem hivják mindenhol asztalnak, mert akkor csak egy nyelv lenne, és nem lehetne az embreket nyelvvizsgával cseszegetni, meg a nyelvtanfolyamok is mind csödbemennének, és visszavetné a gazdaságot...

más ország, más nyelv, más hangsor.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hete #306150 Írta: Fimbrethil
Az ég addig kék, amig nem jön a felhö, aki átfesti fehérre/szürkére/feketére, vagy a naplemente, ami szilvalekvárszinüre festi, nincs ebben semmi bonyolult/filozofikus

az asztalt meg azért nem hivják mindenhol asztalnak, mert akkor csak egy nyelv lenne, és nem lehetne az embreket nyelvvizsgával cseszegetni, meg a nyelvtanfolyamok is mind csödbemennének, és visszavetné a gazdaságot...

Több
18 éve 3 hete #306149 Írta: Snufi

Remzymama/Tünde írta:

latin neve mindennek van. (ha mást nem, hát a lábtő-, lábközép- csontoknak és az ujjperceknek.)

"Well, I'm back."

Több
18 éve 3 hete #306139 Írta: Tünde

Több
18 éve 3 hete #306110 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Gondolatok
Nálunk a lábujjak nevei:
nagylábujj,
kislábujj
és ami közte van az a középső lábujj

de talán orvosi neve mindnek van külön...

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
18 éve 3 hete #306107 Írta: Arzeen
Arzeen válaszolt a következő témában: Gondolatok
A lábujjaknak igenis van neve:

nagylábujj
mutatólábujj
középsőlábujj
gyűrűslábujj
kislábujj (ami nekem béna :D )

Én így hívom őket, hívjátok hát ti is ;)

Na és a vajaskenyér. Ha a macsekot a hátán megvajazzuk, és lebegni kezd, akkor már nem macska, hanem antigarvitációs kütyü...

Több
18 éve 3 hete #306083 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Gondolatok

Phaedra/Namarie írta: Anyukám meg a felültöltős mosógépből cibálta ki tesómat a lábánál fogva.

Mir keresett ott a tesód?: ))

nekem a meddig kék az ég az egyik kedvenc kérdésem. És a hova tűnik a fehér ha elolvad a hó...

És mért hívunk bizonyos tárgyakat annak aminek. És mért nem egységesen hívjuk pl az asztalt asztalnak?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
18 éve 3 hete #306064 Írta: Ben

Fimbrethil írta: bár fogyozo emberek szdizására jo lehet, itt a kaja, nézheted, de meg ne edd!! :twisted:

Főleg, ha közben le is lakatolod a hűtőajtót jól... :twisted:

Több
18 éve 3 hete #306062 Írta: Fimbrethil
Szvsz dulpa üveges ablak elég jol szigetel(legalábbis a hideg sose az ablakon hanem az ablak alatt jön be nálunk), de ugyse ülne le senki csak nézegetni a hütöbe a kaját, mert aki mégis, az elöbb-utobb ugyis benyulna valamiért...
bár fogyozo emberek szdizására jo lehet, itt a kaja, nézheted, de meg ne edd!! :twisted:

Több
18 éve 3 hete #306029 Írta: Tünde

Kincső (Thilanna) írta:

Ben Kenobi írta: ...Mosógépeknél meg nem mindnek van ajtaja. :)

Az vicces lenne, ha ajtaja nem lenne :D
De valóban nincs mindnek ablaka, nekünk felültöltős van és annak nincs. Mert fölösleges is. A sütőnél Ben írta, h. miért hasznos belátni (tényleg nem minden süteménynél szabad kinyitni az ajtót sütés közben).
A hűtőnél valszeg az üveg rosszabbul szigetelne, meg úgyis kinyitod, nem csak nézegeted, mi van benne :P

különben aminek olyan a funkciója, annak van üvegajtaja - pl. italhűtők :P

Több
18 éve 3 hete #306027 Írta: Ben

Kincső (Thilanna) írta: Az vicces lenne, ha ajtaja nem lenne :D

Ablaka, na. :D

Több
18 éve 3 hete #306026 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Gondolatok

Ben Kenobi írta: ...Mosógépeknél meg nem mindnek van ajtaja. :)

Az vicces lenne, ha ajtaja nem lenne :D
De valóban nincs mindnek ablaka, nekünk felültöltős van és annak nincs. Mert fölösleges is. A sütőnél Ben írta, h. miért hasznos belátni (tényleg nem minden süteménynél szabad kinyitni az ajtót sütés közben).
A hűtőnél valszeg az üveg rosszabbul szigetelne, meg úgyis kinyitod, nem csak nézegeted, mi van benne :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
18 éve 4 hete #306012 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Gondolatok

Ben Kenobi írta:

Snuffles írta: Óvodában kitaláltam magamnak, hogy 'mert nehezebb'. És ha a másik felére egy macskát kötünk, akkor lebegni fog a levegőben, mert a macska se tud talpra esni, meg a kenyér se a vajas felére. :P

:mrgreen:

A sütőn szerintem azért van ablak, hogy ha az ember benéz rajta, mikor sül vmi, megállapíthassa, hogy jó-e már. Igen, ki is lehet nyitni az ajtaját, de ha jól tudom, van olyan sütemény, aminek kifejezetten nem tesz jót, ha sülés közben nyitogatjuk a sütőajtót, mert akkor összeesik (tapasztaltam :D ). :) Mosógépeknél meg nem mindenk van ajtaja. :)

Szerencsére. Mondaná nagynéném, akinek a gyerekei elárasztották a fürdőszobát.

Anyukám meg a felültöltős mosógépből cibálta ki tesómat a lábánál fogva.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 4 hete - 18 éve 4 hete #305993 Írta: Ben

Snuffles írta: Óvodában kitaláltam magamnak, hogy 'mert nehezebb'. És ha a másik felére egy macskát kötünk, akkor lebegni fog a levegőben, mert a macska se tud talpra esni, meg a kenyér se a vajas felére. :P

:mrgreen:

A sütőn szerintem azért van ablak, hogy ha az ember benéz rajta, mikor sül vmi, megállapíthassa, hogy jó-e már. Igen, ki is lehet nyitni az ajtaját, de ha jól tudom, van olyan sütemény, aminek kifejezetten nem tesz jót, ha sülés közben nyitogatjuk a sütőajtót, mert akkor összeesik (tapasztaltam :D ). :) Mosógépeknél meg nem mindnek van ajtaja. :)

Több
18 éve 4 hete #305982 Írta: Tünde

Kiszhobbit írta: Miért van az ha elejtünk egy vajas kenyeret tuti h a megkent oldalára esik?

múltkor volt a tvben, megváltozik a homorúsága, de ezt tudományosan már nem tudom elmondani
ja meg a konzisztenciája is

Több
18 éve 4 hete #305979 Írta: Snufi

Kiszhobbit írta: Miért van a kéz ujjainak külön neve és miért nincs a lábujjaknak?

Lehet, hogy mert nem tudjuk őket mozgatni külön.

Kiszhobbit írta: Miért van az ha elejtünk egy vajas kenyeret tuti h a megkent oldalára esik?

Óvodában kitaláltam magamnak, hogy 'mert nehezebb'. És ha a másik felére egy macskát kötünk, akkor lebegni fog a levegőben, mert a macska se tud talpra esni, meg a kenyér se a vajas felére. :P

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hete #305978 Írta: Tünde

Kiszhobbit írta: Miért van a kéz ujjainak külön neve és miért nimcs a lábujjaknak?

van: kisujj, 2., 3., 4., és az öregujj

Több
18 éve 4 hete #305976 Írta: Snufi

Kiszhobbit írta: Miért van ablak a sütőn és a mosógépen és akkor a hűtőn mért nincs?

Mert a hűtőnek van saját bevonata ami nem engedi meg az üveg jelenlétét? Nem tudom, tipp. :)

Kiszhobbit írta: Na és tegnap azon filóztam, hogy aki születése óta vak az milyen színt lát? Nem biztos hogy feketét...sztem. Szvsz ő maga se tudja, mert nem tudja a színeket?

Azt tudom, hogyha a szemüket dörzsölgetik, ugyanúgy szikrákat látnak, mint mi, ezzel tudnak csak szórakozni. Nagyon tetszik nekik ez általában. Megjegyzem halkan, ha vak lennék, nekem is végtelenül tetszene.

"Well, I'm back."

Több
18 éve 4 hete #305975 Írta: Kiszhobbit
Kiszhobbit válaszolt a következő témában: Gondolatok
Na hétvégére néhány elgondolkodtató kérdés:
Miért van a kéz ujjainak külön neve és miért nimcs a lábujjaknak?
Miért van az ha elejtünk egy vajas kenyeret tuti h a megkent oldalára esik?
Miért van ablak a sütőn és a mosógépen és akkor a hűtőn mért nincs?

Na és tegnap azon filóztam, hogy aki születése óta vak az milyen színt lát? Nem biztos hogy feketét...sztem. Szvsz ő maga se tudja, mert nem tudja a színeket?

Merielle i evellon

Több
18 éve 4 hete #305933 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Gondolatok

Felagund írta:

Phaedra/Namarie írta: Olyan jó érezni, hogy az ember bármennire is erőszakolja, nem mindenható, nem mindenttudó, és nem is lesz az. Csak azt kéne tudni, mikor lezs az, amikor ezt végre belátja???

Olykor? Csak olykor???

Olvasni jó. 8) Félreolvasni kevésbé. :twisted:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
18 éve 4 hete #305880 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Gondolatok

Phaedra/Namarie írta: Olyan jó érezni, hogy az ember bármennire is erőszakolja, nem mindenható, nem mindenttudó, és nem is lesz az. Csak azt kéne tudni, mikor lezs az, amikor ezt végre belátja???

Bölcsesség az, ha beismered, hogy teljesen hülye vagy :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
18 éve 4 hete #305877 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Gondolatok

Olykor? Csak olykor???

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 4 hete #305862 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Gondolatok
Én álmomban beszélek, és tök gáz, mert sokmindent mondok, amire nem emlékszem, és félreérthető :look:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.563 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére