- Köszönetek: 0
Gondolatok
- Moiraine alias Elyanon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
1 élőnek ki a halál hallatlan palástját erőlteti erőtlen vállára nincs útja egy halottal ki akár a halál halála is lenne
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
'Is there anybody out there?'
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Zarándok(Mist)
- Nem elérhető
a soul in tension thats learning to fly
condition grounded but determined to try
- Dínchamion
- Nem elérhető
Riszpekt!
[size=9:1znp6ibc](Majd még jövök egy témával, ami foglalkoztat, de nincs pofám belerondítani a jelenlegibe)[/size]
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Laurelen
- Nem elérhető
az pedig hogy boldog vagy, azt hiszem a legnagyobb kincs a világon.
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Julcsi_
- Nem elérhető
Te olyan igazi jó ember vagy.
argh
- Namarie
- Nem elérhető
Én, ha valaha tanítani fogok, arra fogok törekedni, hogy NE kelljen ilyen levelet mégcsak magában se megfogalmazni annak a gyereknek, akiért én vagyok a feleős...
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Nagyon klassz csajszi vagy... komolyan!!!
S majd alkalomadtán eljuttathatnád azt a levelet... nem volt abban semmi sértő!
(perme ha tanárként kapna ilyet, biz' elgondolkodna 1-2 dolgon...)
Alcar
- Kincső
- Nem elérhető
Javaslom Rabynnak a Bátorság Érdemrendet!
Nagyon szép volt! :itscool:
És ez a levél... 8O
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Moiraine alias Elyanon
- Nem elérhető
Ringbearer írta: tudod milyen kevesen mernék ezt megtenni?
Túl kevesen szerintem...
1 élőnek ki a halál hallatlan palástját erőlteti erőtlen vállára nincs útja egy halottal ki akár a halál halála is lenne
- Ringbearer
- Nem elérhető
a nővéreddel pedig biztos kijöhetnétek valahogy, biztos több közös témátok is lehetne pl. egyszer leülhetnétek "nosztalgiázni" vagy ilyesmi..
persze ha nem megy, akkor nem kell erőltetni, de meg kell értenie, hogy akkor neki is jobb lenne..
Rabyn: cseten elmondtam, de...tényleg le a kalappal.
tudod milyen kevesen mernék ezt megtenni?
"Be the change you want to see." Gandhi
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Léli
- Nem elérhető
Ez az iskolánk jelmondata Minden nap, mikor bemegyek, ezt látom. (pont a ballagós harang mellett van, ezt ballagáskor minden 12-es meghúzza, jelezvén, hogy elmegy) És már nemegyszer elgondolkoztam, hogy milyen egyszerű kép, és milyen igaz. Nagyon szép.Ankalimon írta: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Bátor voltál, és igazad volt. Nagy-nagy virtuális ölelés...
Én is egy Weöres idézettel biztatnálak:
Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.
Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Moiraine alias Elyanon
- Nem elérhető
Esgal írta:
mivel beteg, így gyereket szülnie is muszáj
nem igazán értem az összefüggést...
Az összefüggés? Olyan betegsége van, hogy kb egy év múlva műtik, és lehet hogy olyan komoly a baj hogy mindent kivesznek belőle onnan.. és később már nem lehet gyereke így...
Rabyn, sztem jól tetted hogy kiosztottad.. Én 5. éve "viselem" el az ofőmet, és már rá is ráférne.. bár én már párszor kiosztottam, de nem nagyon vette észre magát.. neked viszont gratulálok ehhez őszintén! és remélem hamar rendbejössz és kiderül mi a bajod..
- Namarie
- Nem elérhető
Weöres Sanyi bácsi küldi Neked:
"Mi lesz vélem, nem tudom.
Eltévedtem az uton.
Ha szenvedni tévedtél el,
hat vagy hét fegyveres
védelmez, hogy el ne ess.
Bor, szalonna, zsold kell nékik,
de mindegy, nem tőled kérik."
A Valák ereje legyen veled és valamennyi szabad és jóakaratú lény áldása kísérjen!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rabyn
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Morgana írta: *ölellek*
Rabyn, büszke vagyok Rád.
Nagyon örülök, hogy így alakult.
Szeretünk, ezt ne feledd el soha!
Csatlakozom!!!
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Rabyn, büszke vagyok Rád.
Nagyon örülök, hogy így alakult.
Szeretünk, ezt ne feledd el soha!
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Rabyn
- Nem elérhető
Úgy gondoltam leírom ami velem történt a mai napon.
A ma történteknek hosszú előzményei vannak, a sztori a következő: életemben másodszor felvittek az igazgatói irodába.
Az történt ugyanis, hogy az osztályfőnököm már tulajdonképpen tavaly félév óta. (szal 9.es korom óta) állandoan hazugnak, csalónak, lopósnak nevez. Eddig tudtam tűrni.
Még a múlthéten megszültetett ez a levél www.freeweb.hu/gyzyke/tt.htm
amit végül nem állt módómban odaadni. Ugyanis ma reggel az első órán kérte az ellenőrzőket (az enyém speciel nála van) mondtam, hogy nála van, ő meg mondta, hogy tantestületit kapok.
- Miért?
- Mert hazudtál?
-ÉN? MIKOR?
- Amikor lógtál énekről.
- NEM SZÁNDÉKOSAN LÓGTAM!!! ÉS NEM SZOKTAM HAZUDNI TESSÉK MÁR EZT ELFELEJTENI!
- Elfelejtettél na persze!
- MÉRT A TANÁRNŐ SOSE FELEJT EL SEMMIT??
-Nem
-AKKOR NAGYON JÓ LEHET A TANÁRNŐNEK!
- KIVEL BESZÉLSZ TE ÉDES LÁNYOM?
- MAGÁVAL ZSUZSANÉNI!
- HOGY MERSZ ÍGY BESZÉLNI??
- MIÉRT HOGY BESZÉLEK?
- Na gyerünk az igazgatóhóz!
Ekkor már igazán nagyon dühös voltam és legszívesebben felrúgtam volna a tanerőt ám mégsem tettem.
Bementünk az igazgatóiba, én az előtérben vártam, és ezt hallottam:
- Magdikám lehoztam egy diákot az osztályombol, mert kiabált velem.
- értem.
- Tudod EZ AZ akivel mindig baj van (megj. mikor van velem baj de őszíntén???)Hazudott, mert azt mondta, hogy volt énekórán én később megkérdeztem a Gergőt (ő az énektanár és a mostani magyartanárom is akitől később szóban és írásban kértem bocsánatot, ha tudom hamarabb is lemegyek hozzá) és teljesen kiakadt.
Behívtak engem is.
- Mond el mi történt, miért kiabáltál az osztályfőnököddel.. (igazgató)
- Azért mert hazugnak nevezett, mert soha semmit se hisz el nekem! Én tényleg nem (itt már zokogtam,hogy pontosan miért azt nem tudom, de attol is féltem, hogy most kirugnak és akkor milesz?) dirrekt lógtam arról az órárol! Volt óránk aznap a tanárúrral és úgy emlékeztem ének volt, elfelejtettem, mert ezer más gondom is van mint az énekóra.
- Mi gondja lehet egy 16
-17
- egy 17 éves lánynak?
- Sok minden...
Erre kiküldte az ofőmet és leültetett..
Akkor elmeséltem neki (még mindig bőgve), az összes rohadék vizsgáltatot, hogy még mindig nem tudnak semmit, hogy nem múlt el a rosszullét, hogy ez aggaszt, hogy idegesít, hogy túl kicsi lakásban élek a családommal, (azt, hogy sokszor a barátaim miatt is kivagyok mert aggodom értük azt már nemmondtam)
erre mondta, hogy mért nemmegyek pszihologushoz. Elmeséltem neki,hogy a pszihologusom elfeljetett eljönni az utobbi 2 találkozora így inkább majd máshoz megyek. Meg nem akarok-e koliba lakni.. Mondtam, hogy nem! Semmiképpen SE!
Akkor mondta, hogy kérjek bocsánatot az ofőtől és menjek vissza.
Megmostam az arcom, (bár még hüppögtem) és nagyon halkan bocsánatot kértem.
A következő óra is az ofővel volt, dogát írtunk, és kajakra odajött nekem segíteni!!! Tuti, hogy a szünetben leszúrták!! Ebben szinte biztos vagyok mert olyan normálisan viselkedett mint év elején. (és az régen volt) De nem kellett a segítsége mert tanultam a dogára, (valahogy éreztem, hogy veszekedni fogok) szal legalább négyes lesz.
Egésznap mindenkiek mesélnem kellet,hogy mi volt, mior bementem az osztályba ott nyugatagattak páran, és mindeni azt hitte most kirugtak, de gratuláltak, mert már ráfért az ofőre, hogy valaki kiossza. És ezek után még összehoztam egy két és fél oldala Kölcsey elemzést, egy ötöst számtechből és még tanultam ma a matekra is. (holnapdől el, hogy megbukom-e vagysem)
Szóval ez történt ma velem, és gondoltam megosztom veletek. Ha anyuékat behívatja az ofő az neki lesz rossz ebben biztos vagyok..
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Esgal
- Nem elérhető
/Lucifer/
/Ghymes/
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Elég régen voltam itt, de most újra beleszólnék a dolgokba. A jótestvér-rossztesvér témával kapcs., én egész jól megvagyok a tesómmal. Régen mindig le volt égve, én meg hiteleztem neki kamatra. Persze csak azért mert viszonylag nagy összegeket kért kölcsön, és sokáig nem adta vissza. Aztán mikor összegyűlt 15000 Ft adóságga (kamat nélkül!) beköptem a szüleimnek, ők meg kifizettek engem, és a tesómtól megvonták egy időre a zsebpénzt, mert akkor is le volt égve. Na, akkor kicsit összekaptunk, de azóta tök jól kijövünk, és csak néha kapunk össze.
'Is there anybody out there?'
- Niph
- Nem elérhető
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Esgal
- Nem elérhető
mivel beteg, így gyereket szülnie is muszáj
nem igazán értem az összefüggést...
/Lucifer/
/Ghymes/
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.