BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 6 hónapja #120118 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Van ebben bőven Dragonlance is, ahogy így elnézem... :roll: Shalafi, Silvara, Sla-Mori...

Láttam a tesóm tracklist-jében még egy ígéretes című fájlt: Kinslayer... :wink: Úgyhogy holnap megnézem magamnak ezeket az albumokat... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #120116 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aiya!

Sil: hippy.csoma.elte.hu/~neo/
osszes dalszoveg fent van ß) de meg keszulget az oldal...

ha kell, megvan osszes, ami megjelent (ami nem, az is 8) )

"Master!
Apprentice!
Heartborne, 7th Seeker
Warrior!
Disciple!
In me the Wishmaster

Elbereth
Lorien

A dreamy-eyed child staring into night
On a journey to storyteller`s mind
Whispers a wish speaks with the stars the words are silent in him
Distant sigh from a lonely heart
"I`ll be with you soon, my Shalafi"
Grey Havens my destiny
Master!...

Silvara
Starbreeze

Sla-Mori the one known only by Him
To august realms, the sorcery within
If you hear the call of arcane lore,
Your world shall rest on Earth no more
A maiden elf calling with her cunning song
"Meet me at the Inn of Last Home"

Heartborne will find the way!

Master!...

Wishmaster
Crusade for Your will
A child, dreamfinder
The Apprentice becoming...

Master!..."

LotR faneknek ajanlott meg az Elvenpath c. szam is az Oceanborn albumrol. Marco Hietala, az egyuttes basszistaja nagy Tolkien fan ß) ajanlom tiszteletbeli tagnak

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #120114 Írta: Sil
Huhh, vagy 6 marhaságot meghallgattatott velem öcsike a Nightwish előtt, de csak sikerült... :wink: Ezt a grey havens-es mondatot speciel nem sikerült felfedeznem a számban (lehet, hogy nem a koncertváltozatot kellett volna választanom... :roll: ), de holnap kiíratom az összes albumukat CD-re, és akkor már akkor hallgathatom, amikor én akarom... :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #120111 Írta: Sil

_Neo írta: kicsit halkabban: [size=9:358rzxgj]"You will shet and dwell IN pain..."[/size]

Persze, persze, csak siettem, és elírtam... :oops: Javítva.

_Neo írta: Szeressetek a Blind Guardian-t (en is azt teszem), de mindenek felett szeressetek a Nightwish-t! ß)

"Grey havens, my destiny"

Nightwish: Wishmaster

Hát, nálam mindenek felett még mindig a Cross Borns áll... :wink: A Nightwish-t nem ismerem, de megnézem, hátha van a tesómnak...

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #120108 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aiya!

Nem rossz, nem rossz, de sztem a Time Stands Still jobb 8)
Ez persze az en maganvelemenyem...

kicsit halkabban: [size=9:1uir1olx]"You will shet and dwell IN pain..."[/size]

Szeressetek a Blind Guardian-t (en is azt teszem), de mindenek felett szeressetek a Nightwish-t! ß)

"Grey havens, my destiny"

Nightwish: Wishmaster

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #120096 Írta: Sil
"Noldor,
Blood is on your hands,
Tears unnumbered,
You will shet and dwell in pain..."

Imádom... :wink: Legszívesebben énekelném is, csak hát nagyon nem tudok énekelni... :oops: Úgyhogy csak így magamban...

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #120095 Írta: Sil

anNamärie írta: Sil, én imádom a Blind Guardiant :D :D :D
Nem is tudtam, hogy ismeri valaki rajtam, és Gollamon kívül (ő mutatta nekem) :)
Mit ismersz tőlük? És melyik a kedvenced? Nekem a The bards's song, a Lord of the Rings és főleg a Thorn!

Én Minervától kaptam meg még tavaly azokat a számokat, amiket Gollam vett át neki. A kedvencem nekem is a Bard's Song :wink: (főleg a koncertváltozat, de abból csak egy rövidke részletem van), a Nightfall, az Into the Storm, a Past and Future Secret, és a Lord of the Rings, meg most pár napja letöltöttem az egész Nightfall in Middle-Earth albumot (épp azt hallgatom), úgyhogy van pár új kedvencem is: Noldor (Dead Winter Reigns), The Eldar, Dark Passage, Mirror Mirror, stb, stb... Azóta folyamatosan ezt hallgatom... (Még régebben letöltöttem az A Night at The Opera c. albumot is, de az annyira nem tetszik... :cry: )
[size=9:32crbx2f]Amúgy én vagyok a Filmzene topic gazdája, úgyhogy illik is ismernem őket... [/size]:wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #120094 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jah! A kapitányt nagyon bírtam a Titanicban! De Théodenként se volt rossz...
Oh köszi, csak nem tudom, hogy tudok mircről fölmenni, az oldalról meg nem működik :cry:

Any

Több
21 éve 6 hónapja #120092 Írta: Sil

E. Eia Ayna írta:

anNamärie írta: Bernard Hill kicsoda? Se a GYU-ban, se a Titanicban nem tom :oops: :? :)

Bernard Hill König Theodént jáccotta :D

A Titanicban meg a kapitányt, ha jól tudom.

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #120091 Írta: anNamärie
Sil, én imádom a Blind Guardiant :D :D :D
Nem is tudtam, hogy ismeri valaki rajtam, és Gollamon kívül (ő mutatta nekem) :)
Mit ismersz tőlük? És melyik a kedvenced? Nekem a The bards's song, a Lord of the Rings és főleg a Thorn!

Any

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #120089 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

anNamärie írta: Bernard Hill kicsoda? Se a GYU-ban, se a Titanicban nem tom :oops: :? :)

Bernard Hill König Theodént jáccotta :D

A chaten még az ilyen rossz körülmények közt is szerettel várunk

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #120088 Írta: anNamärie
Eia: www.elijahfan.com/media/desktops.php :wink: :D
Eddig nem is tudtam, hogy van chat, szal én még soha nem voltam :)

Bernard Hill kicsoda? Se a GYU-ban, se a Titanicban nem tom :oops: :? :)

Any

Több
21 éve 6 hónapja #120085 Írta: Sil

Elanor írta: Ja, egyébként ma el vagyunk látva GyU-s színészekkel, ugyanis az RTL Klubbon az Armageddon megy Liv Tylerrel, a tv2-n pedig a Titanic Bernard Hillel!

Én meg itt ülök, és Blind Guardian-t hallgatok... :D Bezzeg, ha mondjuk Viggo lenne... :oops: :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #120081 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most tényleg sokkal jobb a fórum hálistennek!

Ja, egyébként ma el vagyunk látva GyU-s színészekkel, ugyanis az RTL Klubbon az Armageddon megy Liv Tylerrel, a tv2-n pedig a Titanic Bernard Hillel!

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 6 hónapja #120073 Írta: E. Eia Ayna
anNam, a kép :D czuuuup :D (mielőtt bárki is félreértené, woodista vaok :twisted: )
A chat... hát elvileg mircről is megy, de nemtom hogyan :roll: ha nem megy a tolkien.hu-ról akkor azt ájánlom, próbálj meg más, ilyen típusú chatről feljönni (én példul Melkor Törzshelyét használom. Fellépek a chatre, aztán szobát váltok (/join #tolkien_hu), és már ott is vaok... - illetve mostanában inkább NEM használom a tolkien.hu chatjét, mintha "kissé" szétesett volna a társaság :cry: )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #120067 Írta: anNamärie
Amúgy tegnaphoz képest most egész gyors a fórum :)
Chatre hogy lehet fellépni az oldalon kívül? Mert az nekem se működik...

Any

Több
21 éve 6 hónapja #120065 Írta: anNamärie
Nah akkor kaptok egy másikat, ez egy háttérkép :)
www.elijahfan.com/media/800x600/FrodoLots.jpg

Brisa, nem lehet, hogy veled beszéltem pár szót Tolkien 111. szülinapján? Akkor még barna hajam volt, és szemüvegem, és én vágtam le a Coca Cola jegesmaciról az üveget :D Lehet, hogy nem te voltál, akkor bocsi :oops: :) :D

Any

Több
21 éve 6 hónapja #119998 Írta: E. Eia Ayna
Brisa, ezen már mi is idegeskedtünk egy sort... viszont nekem akkor is halódott a tolkien.hu amikor onnan próbáltam csetre lépni... :roll: :evil: :cry: Bár azóta mintha éledne... :D

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #119940 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nektek is a hattyú halálát játssza a Fórum? Már én is a falat kaparom. :x

A kép nekem se jön be...

Brisa

Több
21 éve 6 hónapja #119939 Írta: E. Eia Ayna
anNam: csodálkoznék is ha ezen a néven emlékeznél rám :D régebben Eia voltam :roll: :D És a link (nekem) sajnos nem műxik :cry:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #119937 Írta: anNamärie
De jó :D Akkor remélhetem, hogy máskor gyorsabb lesz :D
Köszike! Ezért kaptok egy képet, amit most találtam:

uk.geocities.com/compleatsb/gallery-screen2.jpg

Any

Több
21 éve 6 hónapja #119935 Írta: Sil
AnNamärie: Én is emlékszek rád... :wink:
Ma valamiért nekem is ritka lassú a Fórum, de máskor 1-2 másodperc, amíg bejön... :cry: Nem tudom, ez most mitől van.

Linket beszúrni pedig igen egyszerű: csak beírod a címet http-stül, és kész. Vagy ha ennél bonyolultabban akarod, akkor
[url=http://oldal címe]szöveg[/url]

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #119928 Írta: anNamärie
Huh ez ciki mert én meg nem emléxem Rád :oops:
De azért köszi a bátorító szavakat :D Legnehezebben ehhez a lassúsághoz fogok hozzászokni...

Any

Több
21 éve 6 hónapja #119926 Írta: E. Eia Ayna
anNam: mintha rémlenél valahonnan :D Én még emléxem Rád.. illetve a nevedre. 8) Áprilisban költöztünk, és szerintem ha sokat gyakorlod, akkor beleszoksz ebbe a fórumba.
A BBCode-ok gondolom az itt fenn lévő micsodák (vastag/dőlt/alákúzott betűk, idézet, kód, stb.), a HTML kódok azok meg azok, amiket a régi fórumon használtunk :D

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #119924 Írta: anNamärie
Sziasztok! Már egy ideje keresgélek egy topicot, ahová leírhatom a problémámat, és úgy döntöttem, ez lesz az... Szóval én régen fórumoltam itt, még a zöld színű fórumon, nem hinném, hogy emléxik rám valaki is (ugyanezen a néven voltam, főleg Orlando Bloom és Humor témákban). Utoljára 2002 júliusában jártam itt, amikor is megújult a fórum... Regisztráltam, de sajnos borzasztóan lassú nekem a fórum, és nem is nagyon ismerem ki magam rajta... Úgy döntöttem, hogy akkor ennyi, többet nem jövök ide, de egy csomó barátom maradt, és mostanában nagyon megszerették ezt a társaságot, szóval úgy gondoltam, teszek még egy próbát... Az fix, hogy semmivel se lett könnyebb a dolog, pl. egy linket nem tudnék beszúrni, és elalszom, mire bejön egy téma, de azért igyexem :) :) :)

/Amúgy mi az a BBCode, meg HTML:?: :D /

Any

Több
21 éve 6 hónapja #119891 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Clip írta: Nem tudom. Egyébként szerintem fölösleges ilyen kérdéseket föltenni. Akkor megkérdezhetnéd azt is, hogy a csajszi hogyan mászott ki a TV-ből! Amúgy nekem is tetszett. Észrevetted, hogy a lovas jelenet után (a hajón) egy pillanatra bevillan a Kör? Én észrevettem :P Érdemes kikockázni, király!

Igazad van. Szőrszálhasogató vagyok. Csak belegondoltam. Mert ugye a kiscsaj csinált képeket. És kérdezték, hogy hogyan. És ő mondta, hogy csak úgy. És hogy nem-e vhogy ilyen módon... Mind1 végülis.
Sajnos nem tudom kikockázni, minekutána moziban láttam. :?

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 6 hónapja #119876 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha valakit érdekel:
(igazából nem tudom melyik topicba rakjam,de ez volt a legszimpatikusabb)

Nemrég írtak egy könyvet Kitalált Középkor? címen, ami arról szól, hogy az ezredforduló vallási vezetői betoldottad 300 évet a történelembe.(Szerintem érdekes ötlet, bár én nem egy történelmi szakkönyvet írtam volna belőle, hanem elküldtem volna egy Hollywoodi filmstúdiónak... 8) )
Nos, ennek a könyvnek a kapcsán lesznek érdekesnek ígérkező előadások most hétvégén az ELTE jogi karán(Egyetem tér 1-3). Egy probléma az hogy pénzbe kerül,de a töritanárom szerint be lehet lógni... :oops:

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 6 hónapja #119806 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sil: mit ne mondjak, az a műremek meglehetősen fárasztó... :roll: De jöhet!!! :D :D

Több
21 éve 6 hónapja #119798 Írta: Sil
Nem tudom, emlékeztek-e a táborokból és talikról a Nyálon lőtt lány balladája c. műremekre (amit ugye nem mindenki ismert). :roll: Nos, a tesóm megkapta tegnap az eredeti változatot mp3-ban, ha van rá igény, felteszem a honlapomra. :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 6 hónapja #119735 Írta: Clip
Clip válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom. Egyébként szerintem fölösleges ilyen kérdéseket föltenni. Akkor megkérdezhetnéd azt is, hogy a csajszi hogyan mászott ki a TV-ből! Amúgy nekem is tetszett. Észrevetted, hogy a lovas jelenet után (a hajón) egy pillanatra bevillan a Kör? Én észrevettem :P Érdemes kikockázni, király!

Üdv: Clip

Baruk Khazâd! Khazâd aiměnu!
Törpök fejszéi! Rajtatok a törpök!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.510 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére