BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 5 hónapja #122606 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nevek... Kb. 8 eve hallottam egy Makszemrol [size=9:3oktm82t](marminthogy kis fekete, nem az, ami a farol potyog)[/size], arrol pedig ne is beszeljunk, akit egy szappanoperahosrol kereszteltek el.
Az Elanor szep nev es Fradika mellett nyugodtan.
Noli, a Zsofia egy eleg gyakori nev, szoval ha pusztan ennyit hallok, nem biztos, hogy rogton te jutsz az eszembe. Teljesen termeszetes, hogy egyes nevekrol eszedbe jut valaki, de elobb-utobb nem csak o. Pl. az en Samu-kepem sokaig egyb oskori lelet volt.
A magyar nevek pedig jok, ha nem tartalmaznak ekezetet es olyan hangokat, amik kulfoldon nem trivialisak, pl. gy. Mondjuk egy Lehellel vagy Botonddal nem hiszem, hogy barki el lenne asva kulfoldon.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #122604 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én kaptam papírt 2 hetet hogy dönsem el mit akarok mből akaro emeltszintűt miből nem , mi lesz a választott tárgyam hát kedvesek nem???

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #122603 Írta: nido

Arwena írta:

Nimdorc írta:

Nóli írta:

Dae-elena/sissee írta: Léli: ettől sztem nem kell félni olyan nagyon. Tavaly mi is mérget vettünk volna rá, hogy ugye a tavalyi feladatsor is nevetséges volt (mármint érettséginek, én a tavalyi matekot sem tudtam volna hármasnál jobbra megírni...), akkor mi kikapunk vmi átkozottul nehéz sort... De úgy tűnik, amíg be nem vezetik az új érettségi-rendszert, addig marad ez a felállás, mármint hogy a gimisek együtt írják az érettségit a szakközepesekkel. Ez pedig, úgy látszik, majdhogynem garancia a könnyű érettségire. :P
[size=9:2rf9t1dj]
De azért ne fogd rám, ha jövőre mégis kitolnak veletek...[/size] :)

Vagyis ez azt jelenti, hogy mire én odaérek, röpke 3 év múlva, tök zokni aggyal, addigra már sokkal, de sokkal , nagyon sokkal nehezebb lesz???? :?: :?: :?:
Ez nem ér! Én is könnyű érettségit akarok írni! Én nem leszek ehhez az érettségihez elég érett

Kivalthatod versenyeredmenyekkel. Bar hogy mi lesz a mi idonkben...

nem tudom te mikor éretségizel de én 2 év mulva és pont mi leszünk az elsők akik bele esnek ebbe :cry:

Mi (Nolival) 3 ev mulva, es nekunk is azt mondtak, hogy mi leszunk az elsok.

Több
21 éve 5 hónapja #122602 Írta: nido

Nóli írta:

Gandalf írta: Nem muszáj emelt szintű érettségit tenni, csak ha tovább akarsz tanulni...

Jó dehát mostmár mit ér egy ember egy érettségivel? Semmi különöset...

Oszt.kir.en addig sirtunk fozes kozben, amig a tanaraink elmondtak, hogy ne feljunk, meg szinte semmi sincs eldontve, az egyetemeknek se tetszik, csak egy helyen akarjak megkovetelni, es siessunk a krumplival.

Inkabb az az idegesito, hogy ha lesz, akkor mi leszunk a feher egerek, meg a folottunk jaro oszaly tapasztalataira se szamithatunk.

Több
21 éve 5 hónapja #122601 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nimdorc írta:

Nóli írta:

Dae-elena/sissee írta: Léli: ettől sztem nem kell félni olyan nagyon. Tavaly mi is mérget vettünk volna rá, hogy ugye a tavalyi feladatsor is nevetséges volt (mármint érettséginek, én a tavalyi matekot sem tudtam volna hármasnál jobbra megírni...), akkor mi kikapunk vmi átkozottul nehéz sort... De úgy tűnik, amíg be nem vezetik az új érettségi-rendszert, addig marad ez a felállás, mármint hogy a gimisek együtt írják az érettségit a szakközepesekkel. Ez pedig, úgy látszik, majdhogynem garancia a könnyű érettségire. :P
[size=9:1jdk6fls]

Vagyis ez azt jelenti, hogy mire én odaérek, röpke 3 év múlva, tök zokni aggyal, addigra már sokkal, de sokkal , nagyon sokkal nehezebb lesz???? :?: :?: :?:
Ez nem ér! Én is könnyű érettségit akarok írni! Én nem leszek ehhez az érettségihez elég érett

nem tudom te mikor éretségizel de én 2 év mulva és pont mi leszünk az elsők akik bele esnek ebbe :cry:

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
21 éve 5 hónapja #122600 Írta: nido

Nóli írta:

[size=9:ykhll3s6]

Több
21 éve 5 hónapja #122481 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nevekhez még gyorsan aztán rohanok talira...
Szal nekem a Samu név is tetszik!! (meg a Dominik.-)

És nevezném is igy a gyerekem!

ahhoz az izéhez ott lent: éppen csak belepillantottam.. Hááááát... Szegény Tolkien forog a sírjában.. :(

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 5 hónapja #122468 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elanor írta: Segítsetek, honnan lehet ezt letölteni, sehogyan se megy! :?

Ezt még én se találtam meg, de próbálkozozk. Elvileg az uhu.hu-ról is le lehet szedni, most néztem, csak már nem emlékszem a felhasználónevemre... :oops:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #122467 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Segítsetek, honnan lehet ezt letölteni, sehogyan se megy! :?

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 5 hónapja #122461 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: Megtaláltam pl. Sil művét. A tiédet Eia nem, de ha elárulod, milyen néven keressem... :wink:

Jaj, csak azt ne... :oops: Eia 4. lett, ez segít? :twisted:

Az értékelésről:
"Az ötletes, valóban kreatív pályamunkákat sokkal többre értékeltük, mint a trilógia másolását." :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #122449 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sztem aki ezt a kiváló (khm) művet írta, az sose hallotta azt a szót, hogy maia....

I feel complete when I feel sick inside

Több
21 éve 5 hónapja #122426 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jesszusúristen... 8O De legalább nem értékelték. Az enyémet pedig ne keresd :? :evil: kérlek...

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 5 hónapja #122425 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Visszaszívtam... egy részét. Van értelmes novella is benne.

Megtaláltam pl. Sil művét. A tiédet Eia nem, de ha elárulod, milyen néven keressem... :wink:

Amúgy röhögni fogsz: feltehetően semmi kritérium nem volt a válogatásnál, mert benne van az a bizonyos szöveg 72-es betűvel (ráadásul az egész van vagy hat oldal... bizonyára tartalmas).

De az eleje borzasztó. Később talán jobb lesz. :roll:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 5 hónapja #122423 Írta: Dínchamion
Eia, én is találkoztam a pályázattal, de amit ebben a gyűjteményben olvastam... az szóval... izé. :?

Igaz, nem olvastam végig, de amit igen, abból ezt tudtam leszűrni. A zúj kedvencem (ami ugye kivonja a vízbűl a zoxigént :D ) a "Gandalf lelke kristálytiszta volt, emellett igazi pajkos kisfiú volt, aki rögtön belopta magát mindenki szívébe. Gyakran hancúrozott a tündékkel, aztán kimerülve leheveredett a selymes fűbe, hallgatta a patak csobogását és a levelek suttogását, nézte a fehér felhőket a búzavirágkék égen."

Egy másikban meg Szarumán zsonglőrködik, és Gandalfot beválasztják a Mágusok Tanácsába... [size=9:2xf1nr1g]*elsírja magát*[/size]

Naszóval ez van.

Üdv:

Dín

Több
21 éve 5 hónapja #122418 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: Na. Először is: 500!!! :D :lol: :itscool: :dance: :hello:

Hát, akkor előszőr is gratula :wink: :hello:

Dín írta: Szóval: létezik egy könyvecske, a címe "Gyűrűk Tudora". (Akit érdekel, a Project F451 oldaláról letöltheti :arrow: klikk ide ). Elméletileg fan-fiction lenne, de amik benne vannak... hát, szóval épeszű Tolkien-fan (még a legelborultabb is) ilyeneket nem ír le.

Nos én nem tudtam róla, hogy van ilyen könyv, viszont nyáron volt a Gyűrűk Tudora nevezetű játék az uhu.hu-n. És utolsó feladatként fogalmazást kellett írni, és a választható címek között Gandalf gyermekkora is szerepelt.(Ezzel a címmel előszeretettel ajánlom az első helyezett alkotását :itscool:) Voltak nagyon szép és hm... kissé furcsa de ötletes megoldások (ti. 72-es betűnagyság), amiket nem tudtak értékelni... Dehát Gandalfnak nem is volt gyermekkora 8)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 5 hónapja #122414 Írta: Dínchamion

Nóli írta: (már nem azért, de hogyan lehet letölteni ezt az izét, amiből idéztél? Nekem nem sikerült. Beírom, és nem találja meg... Aki ilyet ír, azt nyugodtan megsértheted, ha felvállalja a művét, talán ha azt megírod, akkor megtalálja nekem)

A következőképpen: megnézed a f451.host.sk honlapot. Elméletben meg kell találnod, nincs túl sok lehetőség... :wink: Ha ott éppen nincs fent (ami elképzelhető, nem néztem meg), akkor nézz be a Könyv kerestetik topicba, Sil egy csomó e-book forrást ajánl. Én már nem tudom, honnan töltöttem le, jó régen volt (értsd: tegnapnál előbb :D ).

Üdv:

Dín

Több
21 éve 5 hónapja #122408 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratulálok Dín! (Én is közeledem! Majd a következő lesz az első jubileumom!)
(már nem azért, de hogyan lehet letölteni ezt az izét, amiből idéztél? Nekem nem sikerült. Beírom, és nem találja meg... Aki ilyet ír, azt nyugodtan megsértheted, ha felvállalja a művét, talán ha azt megírod, akkor megtalálja nekem)

A nevekhez én annyit modanék, hogy nem jó ilyen neveket adni (szvsz), mert bárkinek bemutatkozik, ha ne ismerik elég jól, nem önmagával fogják azonosítani, hanem a nevével. nekem legalábbis fontos, hogy én vagyok az egyetlen Szentpétery Zsófia ezen a földkerekségen és olyan nehéz stílussal rendelkezem, hogy ezt nehéz lenne mégvalakinek utánoznia. ha vki megismer engem, akkor ha a nevemet hallja, akkor vagy az jut az eszébe hogy
:arrow: vadállat
:arrow: bölcs
:arrow: fanatikus AGyU rajongó
:arrow: okos
:arrow: tök idióta...
Szóval teljesen egyedi. Elanorról azonnal Samu, meg Rozi jut eszembe, nem más, szóval nem tudnám rendesen megismerni azt akit bemutattak nekem...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 5 hónapja #122403 Írta: Ailoleo
Ailoleo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sok szép név van, mint például a Hajnal, vagy az Ailoleo :lol: , ami nagyon szép, csak nem életben. Ilyen helyekre jó az ilyen extrém név, de szvsz nem kell elrontani egy gyerek életét azzal, hogy mondjuk Herkulesnek nevezzük.
Mert egy ilyen gyerek egész életében csak megalázott lesz, ezért szvsz maradjunk meg a már anyakönyvezhető nevek mellett.

"Minden egész eltörött,
Minden láng csak részekben lobban,
Minden szerelem darabokban,
Minden egész eltörött."

Több
21 éve 5 hónapja #122400 Írta: Dínchamion
Na. Először is: 500!!! :D :lol: :itscool: :dance: :hello:

Másodszor: elnézést kérek, mert egy csöppet hosszú lesz a hozzászólás, de nem találtam topicot neki... :roll: Olyan szintű marhaság, hogy a Humorba éppenségel beleillene, bár én inkább sírok rajta.

Szóval: létezik egy könyvecske, a címe "Gyűrűk Tudora". (Akit érdekel, a Project F451 oldaláról letöltheti :arrow: klikk ide ). Elméletileg fan-fiction lenne, de amik benne vannak... hát, szóval épeszű Tolkien-fan (még a legelborultabb is) ilyeneket nem ír le.

Egy rövid szösszenet, a Gandalf gyerekkora (hm :? ) című szekcióból:

Gandalf, drága öreg mágus! Már születésekor tudták, hogy különleges szerepe lesz Középfölde történetében.
Tudod, a mágusoknak nincsenek szüleik. A csodás szépségű, ezüstszínű virágot bontó fán teremnek. Amikor feltámad a déli szél, és meleg fuvallatával végigborzolja az erdők lombját és a mezők füvét, a varázslatos fa levelei csilingelni kezdenek. Így jelzik, hogy beértek a gyümölcsök, melyekben egy-egy mágnescsemete szundikál. Ilyenkor Galadriel, Zórien gyönyörű királynője óvatosan leszakítja a gömbölyű terméseket, egy ékkövekkel kirakott késsel felnyitja őket, és kiemeli az apró kisbabákat. Finoman rájuk lehel, mire azok kinyitják szemüket, s egy hatalmas ásítással kezdik életüket.
Amikor Galadriel felvágta a Gandalf bölcsőjéül szolgáló gyümölcsöt, annyira meglepődött, hogy kis híján elejtette. A kis Gandalf ugyanis gyönyörű, kék csillagszemeivel pont a szemébe nézett. Ebből a tündérkirálynő rögtön tudta, hogy különös kis lényt tart a kezében. És nem is tévedett.
A mágusokat Zórienben nevelik, ahol azonban nem csak varázslást tanulnak. Valójában már kezdettől rendelkeznek a varázserejükkel, a tündéktől azt kell megtanulniuk, hogy hogyan használják helyesen. A jó és a rossz dolgokat egyaránt megtanulják, s csak rajtuk áll, hogy melyik oldalra állnak. A többség a béke fenntartására használja tudását, míg néhányan a Sötét Úr szolgájául szegődnek. A tündék bölcsek, s nagyon jól tudják, hogy a rossz jelenléte éppoly szükséges, mint a jóé.
Gandalf megtanult mindent Középfölde múltjáról, népeiről, elsajátította nyelvüket. Azonban nem csak elméjét pallérozta, hanem a jellemét is csiszolgatta, hisz tudvalevő, hogy a mágusok nem csupán varázserejükkel harcolnak, hanem lelkükkel is. Gandalf lelke kristálytiszta volt, emellett igazi pajkos kisfiú volt, aki rögtön belopta magát mindenki szívébe. Gyakran hancúrozott a tündékkel, aztán kimerülve leheveredett a selymes fűbe, hallgatta a patak csobogását és a levelek suttogását, nézte a fehér felhőket a búzavirágkék égen.
Senki se értett nála jobban a tűzijátékok készítéséhez, ezért az ünnepeken mindig ő felelt a parádé leglátványosabb pontjáért, amikor is gyönyörű lángcsóvákkal borította az égboltot. Később, felnőttként is gyakran megörvendeztette ezzel a barátait.
Miután minden elméleti tudást magáévá tett, elindult, hogy bejárja Középföldét. Ekkor ismerkedett meg a pipázás élvezetével, melynek következtében gyakran visszatért a hobbitokhoz, mivel náluk nőtt a legjobb pipafű.
Történt egyszer, hogy hosszabb időre egy kósza társául szegődött, aki annyira megkedvelte a vásott kisfiút, hogy örök emlékül neki ajándékozta szürke, hegyes kalpagját és vándorbotját. Igaz, a kis Gandalf meg se bírta emelni a nehéz botot, a fejfedő pedig minduntalan a szemébe csúszott, soha nem vált volna meg ezektől az ajándékoktól, s büszkén viselte őket.
Mikor elérkezett az idő, társaival együtt visszatért Zórienbe, ahol mindannyian kaptak valami különleges ajándékot Galadrieltől, persze, senkinek se volt szabad elárulnia, hogy mit kapott, így én se tudom veled megosztani.
Ezután, mikor a Nap és a Hold együtt állt, s csillagok milliói ragyogtak az égen, megjelentek a Mágusok Tanácsa előtt, akik maguk közé fogadták őket, hogy immár velük együtt igyekezzenek kordában tartani a Sötét Urat. De ez innentől kezdve már egy másik történet, ami persze nem kevésbé érdekes, mint ez. Ha akarod, legközelebb elmesélem.

Tessék. Lehet sírni, vagy röhögni, vagy akármi. Tényleg nem akarom megsérteni a szerzőt (ezért nem is írom ide a nevét), de az stílustól eltekintve is borzalom... "Zórien"... Meg "a kis Gandalf"... Brrr... 8O :evil: :x

Üdv:

Dín

Több
21 éve 5 hónapja #122391 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz írta:

Rabyn írta: Én halottam egy gyerekről akit Kishercegnek neveztek el (szegény)

Na, ja, én is!!! És hogy a legfelsőbb bíróságig vitték az ügyet, semmiképp se voltak hajlandóak lemondani róla! Még ilyet!!! :x
Amúgy a
Fradikára is nyilván emlékeztek! Meg manapság már anyakönyvezhető pl. a CSIKÓ fiúnév is.

A kedves "kreatív" szülők egy ÉLETET el tudnak rontani a kreativitásukkal. Egyszer volt egy tanfolyamon szerepjátékunk, mindenki nevét elemezni kellett, hogy kihez illik, vagy nem illik a neve, milyen állat képét társítják hozzá (aztán állat helyett már lámpafajtát, ételt is társítottunk), igen hasznos volt...

Azóta nem tervezek leendő gyermekeimnek extrém nevet, sőt túl magyarosat sem, mert a nemzetközi karrierjét is szem előtt tartom ;)

Több
21 éve 5 hónapja #122388 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli írta: Meg az Eleonóra is Elinorként becézhető...

nekem van egy oszttársam akit Eleonórának hivnak...és Nórinak becézzük :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 5 hónapja #122384 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Én halottam egy gyerekről akit Kishercegnek neveztek el (szegény)

Na, ja, én is!!! És hogy a legfelsőbb bíróságig vitték az ügyet, semmiképp se voltak hajlandóak lemondani róla! Még ilyet!!! :x
Amúgy a
Fradikára is nyilván emlékeztek! Meg manapság már anyakönyvezhető pl. a CSIKÓ fiúnév is.

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 5 hónapja #122369 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát sajnos már van pár féjrem-) Meg férj jelöltem de ha kijösz majd a szigetre veled is összeházasodom-)) (dodieval is fogok-)))

Én halottam egy gyerekről akit Kishercegnek neveztek el (szegény)
Egyébként az Eleanor szebb név)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 5 hónapja #122361 Írta: Nóli i linantea
Meg az Eleonóra is Elinorként becézhető...

Több
21 éve 5 hónapja #122315 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

És nem tudom, hogy az Elanor létezik-e más országban névként...

Az Elanor ebben a formában nem létezik-viszont alakváltozatban hasonló hozzá az Eleanor, ami angol nyelvterületen használatos. Ennek forrása az arab Ellinor név, ami az jelenti, "Isten fénye".

Több
21 éve 5 hónapja #122308 Írta: Álmos
Álmos válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most komolyan? Ki akar itt Elanor lenni?

Ne máááááá...

Huhú :)

Több
21 éve 5 hónapja #122287 Írta: Nóli i linantea

angelina írta:

Artemisz írta:

Nóli írta: Egyáltalán nem biztos, hogy sikerülni fog, ugyanis vmi új törvény nevében nem lehet egy gyereket mindenféle hülyeségnek enevezni, csak ahogy a Magyar utónévkönyben benne van, Hosszú és kilátástalan vitát kell flytatni a MTA tagjaival, ha vki mégis ragaszkodik az általa kiválasztott névhez. Tavaly asszem több százból csak 3-at engedélyeztek.
)

Sziasztok :) !
Nos en ugy tudom,hogy Magyarorszagon a gyereket el lehet nevezni barmilyen valamilyen orszagban hivatalosan jegyzett nevvel,csak papirt kell vinni rola,hogy a nev valoban letezik!Persze nem egyszeru a folyamat,de lehetseges;a baratnom ket kisfianak igy lehetett indiai keresztneve :D .

Jó, de mikor születtek, mikor lettek anyakönyvezve?
Ez nem olyan régi törvény, talán egy vagy két éves.
És nem udom, hogy az Elanor létezik-e más országban névként...

Több
21 éve 5 hónapja #122282 Írta: Nóli i linantea

Artemisz írta:

Nóli írta: Egyáltalán nem biztos, hogy sikerülni fog, ugyanis vmi új törvény nevében nem lehet egy gyereket mindenféle hülyeségnek enevezni, csak ahogy a Magyar utónévkönyben benne van, Hosszú és kilátástalan vitát kell flytatni a MTA tagjaival, ha vki mégis ragaszkodik az általa kiválasztott névhez. Tavaly asszem több százból csak 3-at engedélyeztek.
(Info from my idegbeteg magyartanár, de attól hogy idegbeteg, attól még sokat tud, csak tanítani nem. Szóval szvsz az info helytálló)

De vacak!!! :crying: :shake: Disznóság! Na, mindegy, legalább már tudjuk ezt is.
Nóli, és attól nem lett idegbeteg a tancinéni, hogy ezt tudakoltad tőle? :wink: :lol:

Nem. Főleg hogy nem néni, és ezt még egyszer mondta nekünk, és nem kérdeztem tőle... :lol:

Több
21 éve 5 hónapja #122280 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz írta:

)

Sziasztok :) !
Nos en ugy tudom,hogy Magyarorszagon a gyereket el lehet nevezni barmilyen valamilyen orszagban hivatalosan jegyzett nevvel,csak papirt kell vinni rola,hogy a nev valoban letezik!Persze nem egyszeru a folyamat,de lehetseges;a baratnom ket kisfianak igy lehetett indiai keresztneve :D .

'a prayer for the wild heart,kept in cage'

Több
21 éve 5 hónapja #122269 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

(Info from my idegbeteg magyartanár, de attól hogy idegbeteg, attól még sokat tud, csak tanítani nem. Szóval szvsz az info helytálló)

De vacak!!! :crying: :shake: Disznóság! Na, mindegy, legalább már tudjuk ezt is.
Nóli, és attól nem lett idegbeteg a tancinéni, hogy ezt tudakoltad tőle? :wink: :lol:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 4.053 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére