BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 5 hónapja #123539 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bár OFF (és ezért bocsánat), de tudom, hogy sokan szeretik a társaságból és valahol el kell mondani...
Az HBO-n vetített Moulin Rouge egy nagy kalap olvadt hópelyhet sem ér. A pocsék szinkron hazavágta az egész filmet, akárcsak azoknak a rövid, hatásfokozó pillanatoknak a hiánya, amely miatt a film egy kapkodó cselekménysorozattá vált, mintegy 40 perccel rövidebben...
Gyász költözött a szívembe... (Eredetiben az egyik kedenc filmem.)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #123532 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.audiotheater.com/lotr.html
Frodo - Ian Holm
Gandalf - Michael Hordern
Aragorn - Robert Stephens
Gollum - Peter Woodthrope
Bilbo - John Le Mesurier
Sam - Willam Nighy
Merry - Richard O'Callaghan
Peppin - John McAndrew
Legolas - David Collings
Gimli - Douglas Livingstone
Boromir - Michael Graham Cox
Denethor - Peter Vaughan
Faramir - Andrew Seear
Theoden - Jack May
Eomer - Anthony Hyde
Eowyn - Elin Jenkins
Saruman - Peter Howell
Grima Wormtongue - Paul Brooke
Elrond - Hugh Dickson
Galadriel - Marian Diamond
Celeborn - Simon Cadell
Treebeard - Stephen Thorne
Butterbur - James Grout
Farmer Maggot - John Bott
Lord of the Nazgul - Philip Voss
Mouth of Sauron - John Rye
The Narrator - Gerald Murphy

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #123522 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sajnos én is lemaradtam róla és nekem is csak az egyik osztálytársam mondta... :(

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 5 hónapja #123521 Írta: Sil
Erről a BBC-s 13 részes Gy.U. hangjátékról van szó? Bár ezt a Bantam Books adta ki, és az Amazonon sem írják a szereposztást (Ian Holmon kívül)...
Egyébként az egész letölthető arról a bizonyos orosz oldalról, amit már párszor említettem... :wink:

Aha, ez ugyanaz. Eddig ennyit találtam a szereposztásról: Ian Holm - Frodó, William Nighy - Samu, Michael Hordern - Gandalf.
www.scifidimensions.com/Sep02/lotrbbc.htm

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #123476 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: Na kérem szépen:

ki látta A VIVA-t?? Mert aki nem látta sajnálhatja, mert a GYU-rol volt szó és benne vol BATTI ÉS ANCALIMON!!!

én láttam, de tök véletlenül kapcsoltam oda az esti ismétlésre....jó volt :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 5 hónapja #123473 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon szépen köszönöm!! :lol:
Egyébként a freeweben hol? Mert ott meg ajánlottak egy pár címet, de az egyik nem jött be a másikon meg nem találtam meg :oops:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 5 hónapja #123410 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gollamka írta: Ja és még valami! Valaki meg tudja mondani, h ftp honnan tudnék szerezni :?:

Ingyen ftp hozzáférés kell, vagy fizetnél is érte? Ingyen van a freeweben, ha pedig áldoznál is rá, akkor írj egy privit, mert van egy ismerősöm, aki ilyenekkel foglalkozik (hamarosan regisztrálva leszen az rdsithicus.hu :mrgreen: )

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 5 hónapja #123406 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

gollamka írta: Viszont lenne egy kérdésem. A Mtt be hogy lehet belépni? Mármint lapot már szereztem, de hova küldjem, vagy mit csináljak?
Ja és még valami! Valaki meg tudja mondani, h ftp honnan tudnék szerezni :?:

www.tolkien.hu/mtt/

A Magyar Tolkien Társaság tagjai közé a következőképp lehet belépni: az itt ( www.tolkien.hu/mtt/csatlakozas.doc - Word dokumentum) letölthető nyilatkozat kitöltésével, az Alapszabály (PDF dokumentum) elfogadásával, valamint a tagdíj rendszeres fizetésével. A nyilatkozatot postai úton kell eljutatni az MTT elnökének. A pontos címet ezen az e-mailen keresztül lehet megtudni: batti@sowah.hu . A számlaszám: OTP Bank; 11709002-29900181 (Kérjük nagyon pontosan írja a befizetési lapra a számlaszámot. A megjegyzés rovatba feltétlenül kerüljön be a neve és, hogy melyik havi tagdíjat fizeti be. A tagdíj befizetéséröl szóló igazolást majd utólag fogjuk kiadni. A befizetési bizonylat öt évig megőrizendő.) A tagdíj diákok számára 500Ft/hó, keresők számára pedig 1000Ft/hó.

Több
21 éve 5 hónapja #123400 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: Na kérem szépen:

ki látta A VIVA-t?? Mert aki nem látta sajnálhatja, mert a GYU-rol volt szó és benne vol BATTI ÉS ANCALIMON!!!

Én láttam, mert tk véletlenül odakapcsoltam, tök véletlenül meghallottam h MTT és ottragadtam. De azért a videót bekapcsoltam!
Viszont lenne egy kérdésem. A Mtt be hogy lehet belépni? Mármint lapot már szereztem, de hova küldjem, vagy mit csináljak?
Ja és még valami! Valaki meg tudja mondani, h ftp honnan tudnék szerezni :?:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 5 hónapja #123391 Írta: Dínchamion
Köszi. :) De ne nekem, hanem Ninniachnak válaszoljatok, priviben, hadd örüljön... :twisted: :D :mrgreen:

Üdv:

Dín

Több
21 éve 5 hónapja #123376 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Din: a BBC által készített hangjátékban annyi biztos, hogy Sir Ian Holm (aki a a filmben Bilbót játszotta) volt Frodó.

Több
21 éve 5 hónapja #123350 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Fio: Melyik Vivát, milyen műsor volt, és miért nem szóltak előre Battiék? 8O

Én úgy tudom, hogy hétvégén szokták ismételni az adásokat.
Mindenesetre a Viva mínusz honlapján érdemes lenne ismétlésügyben körülnézni.

Több
21 éve 5 hónapja #123349 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én még a mondásokhoz mondanék:

Sok volt neki, mint Bugának a Kráken
Kiakadt, mint Fullánk Móriában :arrow: (nem tudom, kinek tűnt fel, de egy ideig Frodó kardja szép diszkószínekben játszik, aztán meg, amikor bekerítik őket, akkor már kiég benne az izzó... "Most már mindegy, többet nem világítok... ha most sem vették észre, akkor már én sem segíthetek")

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
21 éve 5 hónapja #123344 Írta: Dínchamion

Namarie írta: Dín!

A konferencián volt egy illető, aki hangjátékrészleteket mutatott be, és azt hiszem, a BBC által készítettből is bejátszott egy részt. Ő biztos tudna. A nevér most nem emlékszem, de ha nagyon kell, előkeresem.

Nekem megvan valahol a kontakt-lista, majd küldök neki mailt. De ha valaki tudja, dobjon egy privit! :)

Üdv:

Dín

Több
21 éve 5 hónapja #123340 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dín!

A konferencián volt egy illető, aki hangjátékrészleteket mutatott be, és azt hiszem, a BBC által készítettből is bejátszott egy részt. Ő biztos tudna. A nevér most nem emlékszem, de ha nagyon kell, előkeresem.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 5 hónapja #123335 Írta: Dínchamion
Naszóval. Ninniach feltett egy kérdést, jó lenne, ha tudna valaki válaszolni rá:

Ninniach írta: Felfedeztem a kedvenc könyvesboltomban egy BBC GyU-hangjátékot, CD formátumban, megjelent a Random House gondozásában. A legbosszantóbb az, hogy a szereposztásról semmit sem tudni, nincs ráírva, és még belső borítója sincs, pedig direkte az én kedvemért felbontották az egyik dobozt. A randomhouse.com sem ad több felvilágosítást a témában...

Tud valaki segíteni?

Üdv:

Dín

Több
21 éve 5 hónapja #123227 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Fio: Melyik Vivát, milyen műsor volt, és miért nem szóltak előre Battiék? 8O

A régi viva plusszon, interaktiv, és nem tudom miért nem szóltak :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #123222 Írta: Sil
Fio: Melyik Vivát, milyen műsor volt, és miért nem szóltak előre Battiék? 8O

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #123211 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na kérem szépen:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #122914 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Lenne egy óriési kérésem!!!

FIGYELEM!!!!
AKINEK VAN SUPER RLTJE AZ KEDDEN ESTE NYOLCKOR EGY VIDEOKAZETTÁVAL ÜLJUÖN ODA ÉS VEGYE FEL AZ OTT MENŐ SOROZATOT (8KOR) MERT KEDVES KIS DOMINIC MONAGHAM JÁTSZIK BENNE!!!
NEKEM SAJNOS NINCEN ILYEN DE NAGYON MEG AKAROM NÉZNI!!!!!

De legalább nézztek meg!!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 5 hónapja #122833 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hasonlatokra, szólásokra ajánlom Sesy Mordorjának fórumát . Egy-két oldalon keresztül ott gyűjtöttünk ieneket, és most hogy nem túl élénk a fórum, szerintem örülnénk neki... :roll:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 5 hónapja #122796 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Vigyorog, mint a jóllakott hobbit.
Ordít, mint a fába szorult ork.
vagy: Ordít, mint a fába szorult hobbit.
Eltűnik, mint Ungoliant a sötétben.
Addig jár Gandalf Vasurdvardra, míg el nem fogják.
Néz, mint tünde Holdra.

Szereti mint:

Gollam a napot
ork a tündét
nazgul a vizet
hobbit a vizet
Szauron a törött kardot
Eowyn a nazgult.

Megy ez, mint nazgulnak az úszás.

mára ennyi..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 5 hónapja #122792 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
"Kisz halacka isz jó halacka!" (A német kleine fische, gute fische után).
"Ne fesd a balrogot a falra!"
"A Szem nem alszik!"
"Elveri, mint Pockó a lovát"
"Éhes vagyok, tehát vagyok." (Hobbit Descartes)
"Eru halott." (Saruman)
"Saruman halott." (Eru)

Több
21 éve 5 hónapja #122775 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta:

Arden Borough írta: a Jézus Máriát hogy mondanátok Tolkienül?

= "Te jó Eru!", esetleg "A valák szerelmére!" :wink:

Nem is rossz ötlet: szedjünk össze közmondásokat, szólásokat tolkieni hangulatba öltöztetve! :D

Üdv:

Elberethre! (Amúgy érdekes a párhuzam!)

Több
21 éve 5 hónapja #122772 Írta: Dínchamion

Arden Borough írta: a Jézus Máriát hogy mondanátok Tolkienül?

= "Te jó Eru!", esetleg "A valák szerelmére!" :wink:

Nem is rossz ötlet: szedjünk össze közmondásokat, szólásokat tolkieni hangulatba öltöztetve! :D

Üdv:

Dín

Több
21 éve 5 hónapja #122743 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
tényleg már nekem is csak annyi...
a Jézus Máriát hogy mondanátok Tolkienül?

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 5 hónapja #122726 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most, hogy mindenki annyit beszél az érettségiről, én is iszonyatosan elkezdtem félni.. már csak 2 év!! :o (

Any

Több
21 éve 5 hónapja #122663 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mé az én fiam meg Dominik lesz-)) (komolyan Dominik vagy Balázs esetleg Samu de hát nekem ugy is 4 gyerekem lesz!)

Ismerek pár tündét és az egyik az 155cm a másik 160-)))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 5 hónapja #122653 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Öhh, tudom, régi téma, de csak most van hozzá időm szólni, szal a nevek... Én pl. már egy pár éve elhatároztam, hogy ha fiam lesz, Samu lesz a neve, ha pedig lány, akkor Tünde. ;) Samu név pl. nagyon helyes sztem.
Ezekhez az extrémekhez pedig... Hát, mondjuk hallottam már olyanról, hogy Dzsesszika, úhhogy ehhez képest az Elanor nagyon aranyos. Sőt, az szerintem kifejezetten aranyos... Csakmert ha olyan van, hogy Virág, akkor végülis... ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 5 hónapja #122607 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Arwena írta: én kaptam papírt 2 hetet hogy dönsem el mit akarok mből akaro emeltszintűt miből nem , mi lesz a választott tárgyam hát kedvesek nem???

Cuki... Akkor nekem mondtak rosszat. Es tudod? Ha most nekem jonnenek egy ilyennel... Jujjj.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.610 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére