BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 5 hónapja #125802 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Óh, köszi, köszi! (Iru, és Telu és Ana: külön cupp!) El se hiszitek, milyen jólesik!
Szal lemaradtam, elnézést, de utólag is Boldog Névnapot és Szülinapot mindenkinek, különösen Fionának :D Isten éltessen, drágaszágom!!

A másik, amit nem hiszek el, hogy van netem!!!!!!!!! Asse tom, hogyan, már rég lemondtuk az előfizetést, ma mindenesetre arra ébredtem, hogy frissen, fiatalosan bejelentkezik a Tolkien.hu. Hát qrva jó érzés, mit ne mondjak:)))))) (bár biztos csak egy átmeneti zavar a rendszerben, amolyan mátrixos déja vu- de asszem ezt ki is használom, amíg lehet)

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #125784 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minden érintettnek nagyon sok boldog születés-és névnapot! :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 5 hónapja #125779 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakozom az előttem szólókhoz!

Isten éltessen Titeket!
8)

soksok puszi

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 5 hónapja #125773 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rayan, valin estare! :cheers:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 5 hónapja #125772 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BN, Ray! :hello: :cheers: :cheers: :hello:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 5 hónapja #125761 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Estare Varda, Fio, Rayan! :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 5 hónapja #125756 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
Még egyszer nagyon-nagyon BOLDOG NÉVNAPOT kívánok Neked, Rayan!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülök, h tetszik az ajándék. :D :D
Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 5 hónapja #125716 Írta: Sil
Én is feltettem a (még mindig nem kész) honlapomat egy új helyre:
sil.fpn.hu
Úgy igazán még csak a letöltés része működik... :roll: (De azt hiszem, ott van fent egy-két érdekes anyag... :wink: )

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #125708 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta:

Telcontar írta: Brandan Fraser filmjei rulzz, főleg a George of the Jungle :) . A Múmia sem volt rossz, ott olyan Han Solo és Indiana Jones keveréket alakított.
Miért, van valami GyU-s hír vele kapcsolatban?

Jah, ő lesz a Banyapók! :evil3:

Húúú de gonosz valaki!!!
Azért ennyire nem rossz.
(Bár más szerep már nem nagyon maradhatna neki.... :twisted: )

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 5 hónapja #125641 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
No.

A hétvégén elkezdtem feltölteni a honlap-kezdeményemet, amelyet a rdsithicus.uw.hu/ oldalon tekinthettek meg. Igazság szerint a kezdőlapon kívül semmi nincs még fent... :roll: :mrgreen:

Ellenben Fórum már van, így mindenkit várok szeretettel az alábbi címen: rdsithicus.uw.hu/forum/index.php Egyenlőre erősen teszt-jelleggel műxik, de használni már korrektül lehet, ha dizájnban kell is még javítani rajta...

Remélem, sokan jöttök oda is.

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 5 hónapja #125639 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog név-, és szülinapot mindenkinek, akinek most van!
Brendan nekem is inkább csak az ?serd? h?sében tetszett - nagyon aranyos volt, bár a Múmia visszatér sem volt rossz.

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 5 hónapja #125638 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Brendan Fraser nevét senki se tudja leírni?

Az Őserdő Hőse rullz...
A Múmia kevésbé...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 5 hónapja #125591 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
drága Fio mami, boldog névnapot!!!

Ja, és ha vkinek kellenek édes nagyon pici cicák, privizzen rám!
Fontos!!!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 5 hónapja #125590 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Telcontar írta: Brandan Fraser filmjei rulzz, főleg a George of the Jungle :) . A Múmia sem volt rossz, ott olyan Han Solo és Indiana Jones keveréket alakított.

Jah, ő lesz a Banyapók! :evil3:

Több
21 éve 5 hónapja #125589 Írta: Sil

Fiona írta: Sil: maradsz velem továbba is szobatárs?? :)

Persze... :wink: Mondjuk 20-ágyas szobáknál nehéz is lenne máshogy... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #125564 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
sziasztok!!

Nem is sejtettem hogy ennyien gondolnak rám, és néhány irásba télleg belepirultam :)

Nagyon köszi mindenkinek!!

Brandon Fraser: hát nem is tudom..... elmegy. De satlakozom az előttem szólóhoz hogy nekem igazából az Őserdő Hősében jött be. [size=9:2hf0yhc7](segpelus)[/size] A többibe az az igazi action superman :)

Sil: maradsz velem továbba is szobatárs?? :)
Ryana: osztozok veled a Túró Rudin, hűtőtárs! :)
Eia: hát én csak a 3. helyet kaptam :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #125547 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
(Tegnap chaten már mondtam, de) boldog névnapot Hűtőtárs! :hello:
Hmm, el se hiszem, hogy június van... El se hiszem, hogy holnapután vizsgázok... :roll:

Vállakozó kedvű emberek jelentkezését várom egy rövidke (7 soros) vers műfordítására, elsősorban quenyára, de mondjuk ha vki elboldogul vmilyen egzotikus nyelven, annak is örülnék. ;)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 5 hónapja #125524 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Brandan Fraser filmjei rulzz, főleg a George of the Jungle :) . A Múmia sem volt rossz, ott olyan Han Solo és Indiana Jones keveréket alakított.

Több
21 éve 5 hónapja #125511 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D Sok boldog névnapot Fio! :D

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 5 hónapja #125505 Írta: Evelyn
Evelyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Figyu, ki szereti Brendan Fraser-t?Ugye SOKAN! :itscool: :up: :agree:

Sose bánd meg azt, amit már nem tudsz visszacsinálni!!!

Több
21 éve 5 hónapja #125450 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BN, Hármas! :hello: :cheers: :cheers: :hello:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 5 hónapja #125447 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot minden Tündének és tündének! :mrgreen:

Fio, neked külön boldog névnapot kívánok!

Brisa

Több
21 éve 5 hónapja #125444 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha Fiona nap va, felköszöntöm a hercegnőt is a Shrekből. :)
Boldog névnapot! :)

Több
21 éve 5 hónapja #125439 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Estare, édes Fio tesókám!! :wink: :cheers: :dance: :up:

Több
21 éve 5 hónapja #125412 Írta: Sil

Fiona írta: [size=9:yzttzoh7](nekem is holnap lesz a névnapom)[/size]

Akkor neked is: Valin estare, Szobatárs! :hello:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #125410 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BOLDOG NÉVNAPOT VARDA!!! :D :dance: :cheers: :hello:

[size=9:3a1xds9a](nekem is holnap lesz a névnapom)[/size]

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 5 hónapja #125402 Írta: Sil
Valin estare, Varda! :cheers:

Dínchamion írta: Én még csak a 3x-edik helyen keverek-kavarok, de kezdhettek félni... :mrgreen: :evil3:

Akkor fel lehet kötni a gatyót, Dín, én már benne vagyok az első 10-ben... :roll: :wink:

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #125399 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Telcontar_Leli írta: Ulmó: ének-zene :D (Ulmó kürtje)
szvsz a biosznak két valája van: Yavanna és Morgoth (a kis genetikus)

Szegeny Noli... A biosz a kedvencei kozt van!
Amugy Morgoth sok masban is nagy volt. Peldaul epiteszetben. Ami ugye fizika.
tesi: Tulkas
kemosz: Szaruman (tudom, hogy nem vala, de azok a robbanoszerkezetek...)

Több
21 éve 5 hónapja #125387 Írta: Sil

Rabyn írta: azt tom...
De talán ez remény, hogy NE legyen musical!!!
Télleg Tolkien gyereki közül csak Christopher él?

Hát, én azt hallottam, hogy a legidősebb fia, John Tolkien atya idén januárban halt meg. Tehát a többi gyereke szerintem még él...

Tears unnumbered

Több
21 éve 5 hónapja #125383 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
azt tom...
De talán ez remény, hogy NE legyen musical!!!
Télleg Tolkien gyereki közül csak Christopher él?

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.522 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére