BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 7 hónapja #119006 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Isten éltessen Morgana, és Téged is, Hegyirabló!

Minden jót, és jó egészséget!! :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #118984 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:cheers: :hello: :clown: :cheers: BOLDOG SZÜLINAPOT MORGANA ÉS HOLNAPRA HEGYIRABLONAK!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #118980 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot, Morgana! [size=9:mnfo2rm4](nalátod, a kedvedért még a nevedet is hajlandó vaok normálisan kiírni) [/size] :cheers: :cheers: :hello: :cheers: :cheers:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #118959 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare Fiona!

http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=463 http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=453 http://www.smiliemania.de/smilie.php?smile_ID=439

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 7 hónapja #118924 Írta: Arquen
Arquen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nocsak, nocsak!
Tán van, ki megélt egy újabb esztendőt?! :D

Midőn a csillagok ragyoknak,
Boldogságod úgy súgja:
Szeretem az életem,
Mert boldogan élhetek!

Küldöm hát e versemet,
Annak, aki ünnepel! :hello:

"Concordia parvae res crescunt, discordia maximae dilabuntur."

Több
21 éve 7 hónapja #118886 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Szülinapot Fiona! :D

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 7 hónapja #118877 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm szépen, hogy rám is gondoltatok... Lélekben ott leszek a közgyűlésen is... :wink:

És persze a többieket is isten éltesse :wink: : Nono10 és Borka!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 7 hónapja #118865 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: ez érdekes dolog, amit csináltál, de ha műxik a dolog, akkor mi a baj? ;) Esetleg mi lenne, ha azt a könyvtárat megint feltennéd? :roll: És ha felül akarja írni, akkor tovább gondolkodhacc, hogy vajon hogy is csináltad... ;) (Esetleg nem lehet, hogy csak elrejtette? Bár amenniyt én értek hozzá... :D )

És kedves Fio! Boldog szülinapot! ;) :cheers:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #118860 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Isten éltesse sokáig minden jóban és szépben, Fiona! :P :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 7 hónapja - 21 éve 7 hónapja #118847 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSz, Hármas, Nono, Borka! :cheers: :hello: :cheers:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #118845 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare, Szobatárs! :hello:
:cheers:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #118833 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Nostare Fiona, ééédes húgom!!!! :wink:

Több
21 éve 7 hónapja #118755 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Nem tudom hogyan-))
Raknám fel ma a maradék képet és bamm eltünt a könyvárt amibe rakni szoktam (szinészakták a neve és alatta még van vagy 20 könyvárt amibe a képek külön vanna) és ez eltünt!! de a gépemen rajta van! és a neten is fent kell lennie mert lejön a netről az összes kép.. hova lett tehát a könyvátram??
megprobáltam mégegyszer átlöni de semmi akkor is eltünt..

Tényleg lejönnek a képek, olyan messze még nem járhat a könyvtárad. De bárhogy töröm is a fejemet, semmi nem jut eszembe. (Még a csúcsossüveg-trükk sem használ. :wink: ) Szerintem csinálj valami hülyeség könyvtárat, próbáld meg azt is eltüntetni, és meglesz az út. Talán.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
21 éve 7 hónapja #118736 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Ezennel ünnepélyesen meghívok mindenkit az Óbudai Gimnázium ballagására, 2003 május. 9-én, 4 órai kezdettel, ahol Minerva és én fogunk elballagni. :D :lol:
A pontos cím: Szentlélek tér 10., az iskola előtt egy csomó pad lesz kitéve, eltéveszteni nem lehet. 8)
Belépő, meghívó, vagy bármi egyéb nem szükséges.
Mindenkit szeretettel várunk!
Pá, Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 7 hónapja #118601 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

hobbit írta: Mi az egyik nyári táborban egy Tesco gazdaságos kenyérben Tesco gazdaságos penézt találtunk.Nem is csak egyet.

Apa: T. gazd tészta T. gazd. tejföllel és T. gazd. trapistával. Mindezt egy Szovjetunióból visszamaradt gázfőzőn készítette el.
Azt az ízhatást!
A penész ínyenc dolog. :? (ínyenc sajton -a trapistájuk se jó :( )

Több
21 éve 7 hónapja #118484 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem tudom hogyan-))
Raknám fel ma a maradék képet és bamm eltünt a könyvárt amibe rakni szoktam (szinészakták a neve és alatta még van vagy 20 könyvárt amibe a képek külön vanna) és ez eltünt!! de a gépemen rajta van! és a neten is fent kell lennie mert lejön a netről az összes kép.. hova lett tehát a könyvátram??
megprobáltam mégegyszer átlöni de semmi akkor is eltünt..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #118482 Írta: sebcsaba

Rabyn írta: szia nép!
Egy óriási kérdésem lenne!
Télleg nagy krédés..
szal a lapomat rakosgatva egyszercsak eltünt egy konyvtár a gép másik oldalárol (tehét ahova felteszem)
ez még nem is lett volna gond! De miveltörölni ahajtom a gépemen lévő képeket viszont a netről nem akarom leszedni valahogy elő kellenevarázslonom a könyvátarat.

Szólj egy mágusnak. Lehetőleg informatikában jártasnak.

Például nekem. :wink:

De először részletezd egy kicsit jobban, mert csak annyit értek, hogy véletlenül egy eltüntetővarázslatot hajtottál végre, de azt nem, hogy hogyan. Ha leírod az összes varázsigét, amivel idejutottál, talán tudunk keresni valami ellenátkot...

:gandalf2:

(Akár privben)

Több
21 éve 7 hónapja #118431 Írta: hobbit
hobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
bocs kihagytam egy "s"-t

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Több
21 éve 7 hónapja #118429 Írta: hobbit
hobbit válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi az egyik nyári táborban egy Tesco gazdaságos kenyérben Tesco gazdaságos penézt találtunk.Nem is csak egyet.

Az alagútban ismerkedtünk meg.Mikor kiértünk megláttam,hogy ronda és öreg.Akkor már késő volt.Megszerettem.
-üdv-

Több
21 éve 7 hónapja #118420 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
szia nép!
Egy óriási kérdésem lenne!
Télleg nagy krédés..
szal a lapomat rakosgatva egyszercsak eltünt egy konyvtár a gép másik oldalárol (tehét ahova felteszem)
ez még nem is lett volna gond! De miveltörölni ahajtom a gépemen lévő képeket viszont a netről nem akarom leszedni valahogy elő kellenevarázslonom a könyvátarat.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #118406 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Nerwen, hát persze! :wink: De a txt-en sem vagy... :cry:

Tudom, tudom :oops: 7végén általában nem vok otthon vagy nincs pénzem és csak sasolok, de hnap töltök karit, szal most bizti leszek és megpróbálok minnél gyakrabban jönni :)

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 7 hónapja #118298 Írta: sebcsaba

Thoron írta: Tesco gazdaságos kölni? Cöcö!
Legközelebb már feltalálják a gazdaságos szovjet repülőt, meg az egyszer használatos kocsikat. pfűűű

Van gazdaságos háttér :P
Sőt egy koleszban láttam tesco gazdaságos diplomák árjegyzékét: bölcsészdiploma akciós, egyet fizet kettőt kap! :lol:
Nem tudom, mi jöhet még...

Több
21 éve 7 hónapja #118220 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nerwen! írta: Sziasztoook!! :D :D
De örülöök!! Azért tűntem el kb 1.5 hónapra mer nem norm bátyám miatt nem volt net... :evil: :x :x :( :evil:
Remélem még emlékeztek reám :?

Nerwen, hát persze! :wink: De a txt-en sem vagy... :cry:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 7 hónapja #118184 Írta: Thoron
Thoron válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tesco gazdaságos kölni? Cöcö!
Legközelebb már feltalálják a gazdaságos szovjet repülőt, meg az egyszer használatos kocsikat. pfűűű

sui: i Ryn Thoron

Több
21 éve 7 hónapja #118145 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:dead: :dead: :dead: :dead: :dead:
El tudjátok képzelni egy Tesco gazdaságos kölni szagát?
[size=9:3igglx3n](lehet, hogy kicsit durván zavartam el öcsit a frissen mosott hajamtól, de gondoljatok bele!)[/size]

Több
21 éve 7 hónapja #118081 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztoook!! :D :D
De örülöök!! Azért tűntem el kb 1.5 hónapra mer nem norm bátyám miatt nem volt net... :evil: :x :x :( :evil:
Remélem még emlékeztek reám :?

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 8 hónapja #118078 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emlékeztek még a kő-hegyi kerándulásunkról szerzett kis entingünkre?

Jelentem, nagyon csenevész és koró-állapotú, de idén is kihajtott :!: :D Sok levele van már. Na, azért ne egy lombosfát képzeljetek el... Hanem egy vékony botot, aminek a végén van asszem négy, pici "tenyeres-levél" (=egy ágacskán 5 levél van, mint pl. a gesztenyefa levelei).

Brisa

Több
21 éve 8 hónapja #118072 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Igen, lesz Alien 5. Majd, valamikor a jövőben, tervezgetik, akárcsak az Indiana Jones 4-et. :|

Első horrorfilmélményem (Péntek 13.) meghatározó lett egész életemre. Marhára félek a sötétben...

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 8 hónapja #118067 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: Látta már valaki a szellemhajot?? Mert néhány osztálytársam el akar rá ráncigálni és szeretném tudni, hogy milyen????

Ulmo írta: Fio, ha szereted Karl Urbant, nézd meg :) . Egyébként egy átlagos kísértetfilm.

Az igaz, de a kislány (Emily Browning) kimondottan gyönyörszép...

Jó, hogy mondjátok, régen néztem meg, itt figyel a vinyómon... :wink: :D

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 8 hónapja #118050 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: Látta már valaki a szellemhajot?? Mert néhány osztálytársam el akar rá ráncigálni és szeretném tudni, hogy milyen????

Köszike

Fio, ha szereted Karl Urbant, nézd meg :) . Egyébként egy átlagos kísértetfilm.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.671 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére