- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Melkor a Vala írta:
Aki keres az talál! Nem árulom el forrásaimat! (nehogy már más arassa le a babérokat)Ivó írta: Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal!
Hol találtad meg?
Melkor a Vala: Jóm, a forrást ne mondd meg, csak azt, hogy keresőbe írtad be, vagy sem. Amúgy, én is tudnék ilyen jó kis honlapokat szerezni
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Aki keres az talál! Nem árulom el forrásaimat! (nehogy már más arassa le a babérokat)Ivó írta: Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal!
Hol találtad meg?
Namarie!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ivó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Hol találtad meg?
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Melkor a Vala
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Hajrá!
Namarie!
- Adelard
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Dez
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: Nos, ez a hűtőtársadalom rövid története, nem akarok a részletekbe belebonyolódni, mert úgyse fogja senkise érteni Dez, lefejezhetleeeeeek? :evil3:
Eia, JaMaN fóruma miatt már úgyis leharaptad! :evil3:
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Ryana
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: A Hűtőtársadalom Feje bocsánatért esedezik a fejed előtt, Ry!
No jó, most az egyszer elnézve...
Aranyköpéseink nekünk is vannak írva, majd elkunyizom Elryntől a füzetet, és akkor írok nektek.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Dae/siss
- Nem elérhető
Galadh írta: Huuuh, és jól ment?
Hááát... mások is hagytak ki annyit, mint én, úgyhogy sztem nem én írtam a legrosszabbat, de hát majd meglátjuk.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Dae/siss
- Nem elérhető
Elrond írta: Sinkovitsot felírtad már?
Őt felírtam, igen... De már megkaptam a teljes névsort, Cicafül jóvoltából
Galadh: én színháztudományi szakra felvételiztem. Főleg alapműveltségi kérdések voltak, szóval általában könnyebbek (bár volt egy-két szívatósabb 8O ... ). Jó része esszéjellegű, vagyis melyik színházi előadás/film tetszett neked és miért, írj három rendezőt/jelmez-és díszlettervezőt+véleményt róluk... Volt külön általános műveltségi, filmes, zenei, képzőművészeti, és dráma-színháztörténeti feladatsor, plusz alkotói feladatok: megadott szövegtöredékből írj elbeszélést, illetve hét megadott dráma közül az egyiknek a cselekményét kellett leírni, mindezt három óra alatt.
- Elrond
- Nem elérhető
Dae-elena/sissee írta: Megjöttem! Megjártam a hadak útját... Most már tudom, milyen a színművészetire felvételizni. Nem tudja esetleg vki, hogy kik a "nemzet színészei" pontosan? Hatot össze tudtam gereblyézni (azok közül sem hiszem, hogy mind jó...), de a ménkűbe is, jó lenne egy teljes névsor...
Sinkovitsot felírtad már?
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Én is a színművészetire szeretnék majd felvételizni,
úgyhogy beavathatnál 1 kicsit:
Milyen kérdések voltak???
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Rabyn
- Nem elérhető
Szal akik voltak mozizni: Emlékeztek mondtam, hogy láttam már valahol a kislányt!! a Loliita cimű filmben láttam! Tudtam, hogy valahonann ismerős volt!!! (legalábbis azt hiszem, hogy ott láttam)
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Dae/siss
- Nem elérhető
Gyöngyszem: én már asszem írtam Eiának
- Lora
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses, Ry. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.
Eia: ezzel már én is futottam pár kört..tudod plíz irjatok + ilyenek...
Ses is a tagja.....nem tudtam, de felírom...
nah, plíz irjatok Eiának vagy nekem!!! (inkább Eiának )
Gyöngycem (voltam valaha)
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Dez írta: Ez micsoda?
Mesélj Eia, hisz ez a beszélgetős topic!
Hátazúgyvolt... *félórás szünet* Tudod ez a kérdésed Irénke nénire emlékeztet még ezernyolcszázvalahányból... *Újabb fél óra, úgyláccik agyamra ment a láz* Szóval hogy még anno, amikor készültem előadásra Ithil kalauzolt a városban (csak mellékesen én is győri vagyok ), és megígérte,hogyha rossz helyre irányítottam, akkor levághatom a fejét. És teljesen máshol volt az előadás (Ithil mentségére legyen mondva, hogy nem jegyeztem meg a nevet ), ezért megszabadítottam Ithilt a fejeitől, és beraktam egy hűtőbe, aztán jöttek a többiek... siss, Thaur, Fio és szép sorban gyűltek a fejeim, illetve a trófeáim. Nos, ez a hűtőtársadalom rövid története, nem akarok a részletekbe belebonyolódni, mert úgyse fogja senkise érteni Dez, lefejezhetleeeeeek? :evil3:
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Dez
- Nem elérhető
E. Eia Ayna írta: Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses, Ry. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.
Ez micsoda?
Mesélj Eia, hisz ez a beszélgetős topic!
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- Rabyn
- Nem elérhető
Így néz ki (KOMOLYAN!!) a történelem tanárom...
Multkó egy csaj megszólal: Tanárnő ha nem tömik be a fogam mi lesz?
Akkor olyan szép leszel mint én......
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Aug, vegyes... de főként woodista és faramirista vaok.
Ennyi, térjünk vissza inkább a köpetekre.
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Ryana
- Nem elérhető
És engem kihagysz? Szép...E. Eia Ayna írta: Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.
Na megállj, egyszer nyitod ki a hűtőajtót, úgy kigurulok, hogy körbepattogok a földön, aztán takaríthatsz!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rabyn
- Nem elérhető
Itt most konkrtéan a világitos GyUs alsogatya a lényeg-) nem az hogy ki van rajta-))
- Augustíne
- Nem elérhető
(Utolsó off: ok, majd holnap +mutatom, Rabyn!! )
Amúgy Rabyn hobbitista, nem?
Eia: neked ki a kedvenced amúgy?
ORLANDO 4ever!!!!
- Elrond
- Nem elérhető
[size=9:iubejmi4]Szívesen írnék egy kis ízelítőt, csak nincs erőm eővenni...[/size]
The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
- Rabyn
- Nem elérhető
Nyugatinál láttad?
Holnap nem tod megmutatni?-)
- Augustíne
- Nem elérhető
Amúgy nem kamuztunk, hanem innen jöt az 5let, h ha már van Legsis világítós boxer, akkor Legsis világítós tanga miért nincs??!!
ORLANDO 4ever!!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
Nekem kell olyan csak polyénbol!!
Jut eszembe a tangával mi van? (legos))))
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Rabyn
- Nem elérhető
Egy barátnöm látott Székesfehérváron VILÁGITOS LEGOLASOS ALSÓGATYÁT MEG FRODOSAT!!!!
hm hm Várgesztes-)
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
A kikészítést meg hagyjuk.
hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.