BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 8 hónapja #116244 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Melkor a Vala írta:

Ivó írta: Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal! :D
Hol találtad meg?

Aki keres az talál! Nem árulom el forrásaimat! (nehogy már más arassa le a babérokat) ;)

Melkor a Vala: Jóm, a forrást ne mondd meg, csak azt, hogy keresőbe írtad be, vagy sem. Amúgy, én is tudnék ilyen jó kis honlapokat szerezni :P

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #116239 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ivó írta: Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal! :D
Hol találtad meg?

Aki keres az talál! Nem árulom el forrásaimat! (nehogy már más arassa le a babérokat) ;)

Namarie!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 8 hónapja #116234 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Melkor a Vala: Ez tényleg nagyon jó oldal! :D
Hol találtad meg?

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 8 hónapja #116233 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Találtam egy fanatikusan fantasztikus oldalt! (számora az újdonság erejével hatott) Remélem rátok is az vár! Videók, hangok, képek, szereplők, bannerek stb. az oldal címe: www.theargonath.cc/
Hajrá!

Namarie!

Több
21 éve 8 hónapja #116232 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Estare Ery!(bár kicsit későn)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 8 hónapja #116214 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Nos, ez a hűtőtársadalom rövid története, nem akarok a részletekbe belebonyolódni, mert úgyse fogja senkise érteni :twisted: Dez, lefejezhetleeeeeek? :evil3: ;)

Eia, JaMaN fóruma miatt már úgyis leharaptad! :mrgreen: :evil3:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 8 hónapja #116190 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: A Hűtőtársadalom Feje bocsánatért esedezik a fejed előtt, Ry! :wink:

No jó, most az egyszer elnézve... :wink:

Aranyköpéseink nekünk is vannak írva, majd elkunyizom Elryntől a füzetet, és akkor írok nektek. :twisted:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 8 hónapja #116143 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Galadh írta: Huuuh, és jól ment?

Hááát... mások is hagytak ki annyit, mint én, úgyhogy sztem nem én írtam a legrosszabbat, de hát majd meglátjuk. :roll:

Több
21 éve 8 hónapja #116139 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Huuuh, és jól ment?

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 8 hónapja #116136 Írta: Dae/siss

Elrond írta: Sinkovitsot felírtad már?

Őt felírtam, igen... De már megkaptam a teljes névsort, Cicafül jóvoltából :)

Galadh: én színháztudományi szakra felvételiztem. Főleg alapműveltségi kérdések voltak, szóval általában könnyebbek (bár volt egy-két szívatósabb 8O ... ). Jó része esszéjellegű, vagyis melyik színházi előadás/film tetszett neked és miért, írj három rendezőt/jelmez-és díszlettervezőt+véleményt róluk... Volt külön általános műveltségi, filmes, zenei, képzőművészeti, és dráma-színháztörténeti feladatsor, plusz alkotói feladatok: megadott szövegtöredékből írj elbeszélést, illetve hét megadott dráma közül az egyiknek a cselekményét kellett leírni, mindezt három óra alatt.

Több
21 éve 8 hónapja #116127 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dae-elena/sissee írta: Megjöttem! :) Megjártam a hadak útját... :roll: Most már tudom, milyen a színművészetire felvételizni. :) Nem tudja esetleg vki, hogy kik a "nemzet színészei" pontosan? Hatot össze tudtam gereblyézni (azok közül sem hiszem, hogy mind jó...), de a ménkűbe is, jó lenne egy teljes névsor... :roll:

Sinkovitsot felírtad már?

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 8 hónapja #116122 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dae-elena, remélem sikerült!
Én is a színművészetire szeretnék majd felvételizni,
úgyhogy beavathatnál 1 kicsit:
Milyen kérdések voltak???

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 8 hónapja #116088 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Cica azt mondta itten közöljük ami nem tali..
Szal akik voltak mozizni: Emlékeztek mondtam, hogy láttam már valahol a kislányt!! a Loliita cimű filmben láttam! Tudtam, hogy valahonann ismerős volt!!! (legalábbis azt hiszem, hogy ott láttam)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 8 hónapja #116035 Írta: Dae/siss
Megjöttem! :) Megjártam a hadak útját... :roll: Most már tudom, milyen a színművészetire felvételizni. :) Nem tudja esetleg vki, hogy kik a "nemzet színészei" pontosan? Hatot össze tudtam gereblyézni (azok közül sem hiszem, hogy mind jó...), de a ménkűbe is, jó lenne egy teljes névsor... :roll:

Gyöngyszem: én már asszem írtam Eiának :)

Több
21 éve 8 hónapja #115995 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses, Ry. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.

Eia: ezzel már én is futottam pár kört..tudod plíz irjatok + ilyenek...

Ses is a tagja.....nem tudtam, de felírom...

nah, plíz irjatok Eiának vagy nekem!!! (inkább Eiának :) )

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 8 hónapja #115925 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dez írta: Ez micsoda? :D :D
Mesélj Eia, hisz ez a beszélgetős topic! :wink:

Hátazúgyvolt... *félórás szünet* Tudod ez a kérdésed Irénke nénire emlékeztet még ezernyolcszázvalahányból... :roll: *Újabb fél óra, úgyláccik agyamra ment a láz* Szóval hogy még anno, amikor készültem előadásra Ithil kalauzolt a városban (csak mellékesen én is győri vagyok :oops: ), és megígérte,hogyha rossz helyre irányítottam, akkor levághatom a fejét. És teljesen máshol volt az előadás (Ithil mentségére legyen mondva, hogy nem jegyeztem meg a nevet :oops: ), ezért megszabadítottam Ithilt a fejeitől, és beraktam egy hűtőbe, aztán jöttek a többiek... siss, Thaur, Fio és szép sorban gyűltek a fejeim, illetve a trófeáim. Nos, ez a hűtőtársadalom rövid története, nem akarok a részletekbe belebonyolódni, mert úgyse fogja senkise érteni :twisted: Dez, lefejezhetleeeeeek? :evil3: ;)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 8 hónapja #115834 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses, Ry. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.

Ez micsoda? :D :D
Mesélj Eia, hisz ez a beszélgetős topic! :wink:

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Több
21 éve 8 hónapja #115783 Írta: Rabyn
www.freeweb.hu/gyzyke/Thelorodof ... andy35.jpg

Így néz ki (KOMOLYAN!!) a történelem tanárom...
Multkó egy csaj megszólal: Tanárnő ha nem tömik be a fogam mi lesz?

Akkor olyan szép leszel mint én......

Több
21 éve 8 hónapja #115778 Írta: E. Eia Ayna
A Hűtőtársadalom Feje bocsánatért esedezik a fejed előtt, Ry! :wink:
Aug, vegyes... de főként woodista és faramirista vaok.

Ennyi, térjünk vissza inkább a köpetekre. :wink:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 8 hónapja #115777 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.

És engem kihagysz? :evil: Szép...
Na megállj, egyszer nyitod ki a hűtőajtót, úgy kigurulok, hogy körbepattogok a földön, aztán takaríthatsz! :twisted:

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 8 hónapja #115774 Írta: Rabyn
Nem vagyok legoista-)) Domista vagyok-))))
Itt most konkrtéan a világitos GyUs alsogatya a lényeg-) nem az hogy ki van rajta-))

Több
21 éve 8 hónapja #115773 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocs, Eia!! Mondjuk itt nem Lego a poén, hanem a BOXER!! :D
(Utolsó off: ok, majd holnap +mutatom, Rabyn!! :wink: )
Amúgy Rabyn hobbitista, nem?
Eia: neked ki a kedvenced amúgy? :wink:

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 8 hónapja #115771 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi az ilyen aranyköpeteket gyűjtjük. Én írom őket. Ebben az évben kezdtük, és már több oldal van benne. Vannak nagyon jók is.
[size=9:iubejmi4]Szívesen írnék egy kis ízelítőt, csak nincs erőm eővenni...[/size]

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 8 hónapja #115768 Írta: E. Eia Ayna
Legoisták... bár asszem van számukra egy Legolasos-topic... (bocsánat a beszélgetőktől, de egyesek tudják, hogy nem vaok túlságosan elragadtatva Legolastól... és istáitól... de még Frodó esetén is örömmel leállítanám ezt... csak sajnos nincs naon más topic, ahova mehetnétek... - najó, leállítom magam, de vissszatérek! :twisted: )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 8 hónapja #115761 Írta: Rabyn
:D :D :D :D

Nyugatinál láttad?
Holnap nem tod megmutatni?-)

Több
21 éve 8 hónapja #115760 Írta: Augustíne
Nemtom, de nagyon remélem, h készül!! :roll: :oops: :D :wink:
Amúgy nem kamuztunk, hanem innen jöt az 5let, h ha már van Legsis világítós boxer, akkor Legsis világítós tanga miért nincs??!! :D

Több
21 éve 8 hónapja #115759 Írta: Rabyn
De én azt hittem csak kamuztok azzal az alsogatyával!!!
Nekem kell olyan csak polyénbol!!
Jut eszembe a tangával mi van? (legos))))

Több
21 éve 8 hónapja #115756 Írta: Augustíne
Rabyn: a Nyugatinál a Kaisersben is van (bár legutó csak Frodósat láttam XXL-esben... :( ) :arrow: Majd akarok venni Legsiset, ha +int lesz!

Több
21 éve 8 hónapja #115751 Írta: Rabyn
KÉPZEJÉTEK EL!!!
Egy barátnöm látott Székesfehérváron VILÁGITOS LEGOLASOS ALSÓGATYÁT MEG FRODOSAT!!!!
hm hm Várgesztes-)

Több
21 éve 8 hónapja #115738 Írta: E. Eia Ayna
Kérem ne szidjuk a tanárokat! És lehetőleg mellőzük a... hm... nem ide illő szavakat.
A kikészítést meg hagyjuk. ;)

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.730 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére