BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 6 hónapja #115730 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi nem az ofőt készítettük ki, hanem imént említett latin tanárt a bulizós beszólások miatt.A köv. volt:
Behoztunk egy magnót :arrow: max. hangerő
Mindenki elbújt, kiv. a hetest( engem )
ajtón felirat:"Itt buli van!!!!!!"
Naplókat dogalapokat és egyéb fegyvereket kérjük a portán leadni!" az volt a poén h tényleg leadta :P :D
Miután bejött jelentés: felsoroltamaz osztályt
Az egészben az volt a ciki, hogy a végén kiderült :arrow: az ötlet az én fejemből pattant ki :oops: :oops: :oops:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #115716 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja! Nekünk + a fizikatanárunk "neve" Kacsa, mert teljesen olyan, mint 1 kacsa (mien +lepő dolog! :wink: ), és 1ik nap 1 olyan ingben jött be, aminek a gallérjára 1 kacsa volt hímezve... :arrow: Az osztály fetreng!
Következő példát adta fel: Egy 3 kg-os vadkacsa...

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #115715 Írta: estella
estella válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Pár beszólást kihagyott Gollamka.pl." Fellógatlak a csillárra! Elveszem a színesceruzáidat, és egyenként eltördelem!" és egy másik tanár(egyébként latin hittan szakos): ( szabin nők elrablása.Elemezzük a latin mondatot: állítmány, alany,...)" Állítmány: csináltak. Mit csináltak?"erre valaki:"Hát gye..." erre a tanár:"Nem. Azok a szöveg szerint már vannak."Az irodalomtanár:"Aki nem figyel, az minuszt kap."felszólít valakit.Az elkezdi olvasni.erre a tanár:"Nem itt tarunk, minusz."erre kiderült, hogy mégis ott tartottunk, és a tanár nem figyelt.

Több
21 éve 6 hónapja #115705 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
jajj eszembe jutott mégegy:
a matektanárunk vezetékneve az h Sánta. Egyik órán a vki mondott rá vmit suttogva, mire a tanár:
Sánta vagyok, de süket nem! :D

Több
21 éve 6 hónapja #115699 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nálunk a magyartanár:
Fogd be a szád amikor velem beszélsz!! :twisted:

Matektanár:
Vegyünk egy olyan példát h itt van a tanári asztalon egy csomó tábla csoki, és mindegyikőtök kijön és vesz belőle egyet....jajj ez nem jó példa mert az összes csoki az ENYÉM!!!! 8)

Meg allergiás a székkel való dülöngésre és az egyik oszttársamnak büntetésből két órán keresztül állnia kellett. :quasi:

Hittantanár:
Az ördög keze betette a lábát...

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #115696 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aug, erről jut eszembe, egyik oszttársam írt át egy dalt matekra... ha megengedi, majd berakom...(meg Micibär by Szalóki Dávid című művet is :twisted: )
nálunk sokk aranyköpet szokott lenni :D Néha az egész órát végignevetjük (persze tanártól függ),íme egy köpet kémiáról, mert ez jutott eszembe:
K-s kísérletnél, a csónak éppen úszik a víz felszínén...
(K.Cs.) Tanárnő! Evezzen!

Egy kissé off ehez a témához: Én, mint a Hűtőrtársadalom Feje, szeretném tudni, kiket fejeztem eddig le... Akiket tudok: Ithil, siss, Fio, Thaur, Aug, lora, Ner, Lay, Ses, Ry, Dez, Luin. Aki JFK-snak érzi magát vagy szeretné közéjük tudni magát, az szóljon, plíííz! Danke.

Aug, Rouge, imádom a párszavas hozzáaszólásokat - törölni. (Remélem világos, mire célzok ;) )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #115695 Írta: Augustíne
Hát mi is kb. így ragáltunk... :wink:

Több
21 éve 6 hónapja #115693 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aú...aú...jaj :D

Több
21 éve 6 hónapja #115689 Írta: Augustíne
Ja! eszembe jutotott 1:
Matektanár (a legpoénabb az volt, amilyen stílusban mondta):
Aki nem marad kussba 1 mp-n belül, azt a tizedesvesszővel fogom Lverni!

Több
21 éve 6 hónapja #115681 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát nekem a volt latintanárom néha kicsit elragadtatta magát. Beszólásai:
-Bulizol, bulizol?!(repül a kréta, és néha még el talál valakit... :roll:
-Beteg vagy?!
- Behajtogatlak a padba!
-Beleverem a fejed a padba!!
-Kilógatlak az ablakon és egy pillanatra eleresztelek!
Egyszer még egy ilyen is elhangzott:
-A lófa*....... na hagyjuk.

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 6 hónapja #115674 Írta: Augustíne
:D :D Ez aranyos! Nekünk elég hülyék a tanárok, de ilyen poénos beszólásaik érdekes módon nincsenek... :?

Több
21 éve 6 hónapja #115666 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jaj, hát nekem az énektanárnőm haláli...ukrán származású, és azért a magyartudása nem tökéletes, pl. "Ne turkálj a szemeddel a füzetben!", meg "Nem bízom bennetekben", stb. :wink:

Több
21 éve 6 hónapja #115657 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Áh nálunk ilyen nicnsen.. Rögtön beirás és csokollom....
Báár az ofő rendesen üvölt (füleg velem de meg fogja bánni mert ha egyszer az igazgatóhóz visz akkor viszem az anyukámat és az szétszedi a fejét..)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 6 hónapja #115647 Írta: Ivó
Ivó válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
TÉMAFELVETÉS: A TI TANÁROTOK MILYEN BESZÓLÁSOKAT SZOKOTT MONDANI ÓRA KÖZBEN?

Egyszer bejöttek Bioszra helyettesíteni. A tanár ok, jól tanít, meg minden, csak.. Az egyik padsorban, természetesen a legelején állandóan hátrafordult az egyik csaj, és beszélgetett a haverjával.. Amikor a tanár észre vette, visszafordult, aztán amikor a tanár elfordult megint elkezdtek beszélgetni. Tanár meg elkezdi:
- Az ég szerelmére ne beszélgessetek már, mert kiváglak benneteket úgy, mint macskát....
A végét már nem mondta ki.. :D

Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:

Ivó

Több
21 éve 6 hónapja #115641 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ryana írta: Témafelvetés: ki hogyan/mivel ijesztgeti a környezetét? (Már ha egyáltalán foglalkozik ilyennel.)

Én ha látom, hogy a nővérem a fürdőszobába akar menni, bemegyek előtte, bebújok az ajtó mögé, ő meg jön, becsukja az ajtót, felkapcsolja a villanyt, és meglátja a tükörben, hogy van ott valaki...
Nagyon szépen szokott ilyenkor sikítani... :D

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 6 hónapja #115639 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Irunien írta: Sziasztok!
tudna valaki segiteni nekem? Kéne annak az oldalnak a cime, ahol tünde+hobbit-nevet lehet generálni...
Előre is köszi :D

Iru. :wink:

www.barrowdowns.com/middleearthname.asp?Size=

Több
21 éve 6 hónapja #115638 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!
tudna valaki segiteni nekem? Kéne annak az oldalnak a cime, ahol tünde+hobbit-nevet lehet generálni...
Előre is köszi :D

Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 6 hónapja #115636 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is az öcsémet szoktam ijesztegetni, azzal hogy utánozom Darth Vadert.. :) Ez mindig bejön.....

Apukámat meg anyukámat azzal ha gyorsan hajtanak, akkor mindig mondom, hogy ot a renődr... Lelassítanak és szidják a nénikémet... :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 7 hónapja #115551 Írta: Augustíne

Ryana írta: Mikor tesómat megijesztettem: jött ki a fürdőszobából, én meg eléugrottam, hogy "Dráááágaszáááág!" :P

Köszi, jó 5letet adtál!! :arrow: van 1 6 éves öcsém, és nagyon ijedős!! :twisted: (de gonosz vagyok!) Amúgy őt szoktam ijesztgetni, pl azzal, h ha megy be a szobájába, és még nem kapcsolta fel a villanyta, kkor a sötétben hátulról +fogom a nyakát (persze nem erősen)... Szegény, néha nagyon +ijed! :wink: :roll:

Több
21 éve 7 hónapja #115533 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D :D én anyumat az internet csatlakozásommal akasztom ki...már félve jön haza mi van ha rámentem a "csatlakozás az Internetre" és a tel.számla a csillagos eget veri...
Apumnak meg azzal cimbalmoztam az idegein hogy náthásan próbáltam utánozni hogyan sikit 1 nazgul...-előtte persze nem szóltam úgyhogy ceginy apum nem tudta elképzelni hogy mi bajom van... :D mondanom sem kell elég érdekes hangok jöttek ki a számon-

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"

Több
21 éve 7 hónapja #115514 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Témafelvetés: ki hogyan/mivel ijesztgeti a környezetét? (Már ha egyáltalán foglalkozik ilyennel.)
Tudom, idétlen "téma", csak eszembe jutott, mikor tesómat megijesztettem: jött ki a fürdőszobából, én meg eléugrottam, hogy "Dráááágaszáááág!" :P

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
21 éve 7 hónapja #114701 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ivó írta: Mik azok a szilmarilok?

Ivó: van Kérdések topic is......

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 7 hónapja #114673 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Könyv kérdéssel kérlek fáradjatok a Vegyes Könyv Kerestetik topicba.Köszönöm.

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #114672 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ivó írta: Hol van az a Libri? Melyik megyében? Nem tudsz egy olyan helyet, ahol Tolna, vagy fejér megyében van? 8O

Ivó: ICIPICI kreativitást: www.libri.hu/
Van zöld számuk is, amin fel lehet hívni őket.
Budapesten vannak boltjaik főleg (egy van Kecskeméten is), de vidékre is kiszállítják a könyveket.

Több
21 éve 7 hónapja #114671 Írta: Ivó
Hol van az a Libri? Melyik megyében? Nem tudsz egy olyan helyet, ahol Tolna, vagy fejér megyében van? 8O

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #114665 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ivó írta: Érdekes. Kösz, hogy megmondtad! Hol lehet megvenni a Szilmarilok cimű könyvet? Már megvan neked? :lol:

Megvan. Libri-ben, és a jobb könyvesboltokban lehet kapni.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 7 hónapja #114663 Írta: Ivó

Elrond írta: tömören:

Feanor által kovácsolt három Kő, melyek magukban hordozták a Fák Fényét, Melkor(Morgoth) ellopta, ebből lett az Első Kor nagy háborúja, a tündék és Morgoth között.

Részletesebben a Szilmarilok c. könyvben.

Érdekes. Kösz, hogy megmondtad! Hol lehet megvenni a Szilmarilok cimű könyvet? Már megvan neked? :lol:

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #114661 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ivó írta: Mik azok a szilmarilok?

tömören:

Feanor által kovácsolt három Kő, melyek magukban hordozták a Fák Fényét, Melkor(Morgoth) ellopta, ebből lett az Első Kor nagy háborúja, a tündék és Morgoth között.

Részletesebben a Szilmarilok c. könyvben.

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 7 hónapja #114647 Írta: Ivó
Mik azok a szilmarilok?

Ahol tűz van,
ott leled meg a

Ivó

Több
21 éve 7 hónapja #114297 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:D Tőlünk félnek: a hét órából három esetben hiányzott a tanár.

Egyedül a matek összevont volt jó (a másik matektanár hiányzott): megfordítottuk a padokat és kiírtuk, hogy omlásveszély. Nem lett volna nagy, de a tanár úr vette. Közölte, hogy szelídek vagyunk, és mondott elrettentő példákat. Aztán szemrebbenés nélkül a hátsó (kb 1mx1m-es) táblán tartotta meg az egészet, törpe betűkkel, hogy kiférjen. Nesze nekünk első sor. Persze, hogy otthonhagytam a szemüvegem. 8O

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.449 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére