BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 9 hónapja #111296 Írta: Loth
Loth válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:arrow: Filmajánló: nézzétek meg AZ ÓRÁK c. filmet!!!!!!!!!

Ez a főzőverseny ötlet nekem is nagyon tetszik :hello:

"Víg volt Tom Bombadil, mint a madár dalolt,
kabátja hupikék, csizmája sárga volt..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #111188 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én is emiatt gyilkotam le a tevámet 2 év után.....

Fözés: És mi lenne ha a lyányok föznék a főétetl?-)))))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #111186 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alyr: Szzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Egyébként igen :evil2:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #111185 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Eia: a neve csokisüti...
Még mindig kell a mentő?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #111180 Írta: E. Eia Ayna
Mentőket majd én szerzek :evil2:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #111178 Írta: Alyr Arkhon
Hmmm...
Nem rossz ütlet a főzőverseny de csak a saját sütimmel vagyok hajlandó indulni... ;)

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #111177 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Brisa: tudom hoyg rendes lány vagy , de nem lesz ez tul könyücske a mesterszakácsoknak ? :) )

Több
21 éve 9 hónapja #111156 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát gyerekek, szerintem ez a kókuszos-kekszes süti ideális lenne hozzá, mert ahhoz nem kell sütő, és így talán a mi kis szakácsaink is életbe maradnak. :wink:

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #111148 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Augustíne írta: Hát. én régen (2-3 éve) voltam ott, de elegem lett azokból a hülye tevékből, és kiszivattam a tevémet... :twisted: :wink:

Cegíny :( (én is az enyémet :twisted: )
Már elegemvolt abból,hogy folyton datolyareklámokkal traktálnak...actán senki nem reagált örökbefogatási felhívásaimra sem... :heu:
(még a karavánosdi elején a Vándor-karavánban voltam...szimpi volt a neve... :roll: )

Móka ez a sütés-dolog.. :lol:
(egyszer sütöttem sütit...mikróban...nem akart megpirulni...bennhagytam még egy fél órára...szénnééget...azóta a mikró mint fogalom eltávozott életemből... :oops: )

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Több
21 éve 9 hónapja #111137 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Off: Nemrég szereztem be egy tevét a Teveclubon, de nem tudom eldönteni, hogy melyik karavánba lépjek be. :roll: A tevém neve Nimloth. Kinek van még tevéje közülünk? :wink:

Nekem van... A neve Supersonic, gondolod, nézd meg, már elég sok mindent tud...

Több
21 éve 9 hónapja #111117 Írta: Jocii
köcönöm :)

ez a sütés ugy lenne érdekes , ha a láynok mondanák meg , hoyg mit készitsenek a fiuk :) )
ajánlhatom elsonek a tasakos levest , az talán megy mindenkinek :) )

Több
21 éve 9 hónapja #111116 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Valin Estare!

Hát, igen...ez elég gáz dolog! De sajna sztem többet nem tehetünk annál, h reménykedünk, h minél előbb véget vessenek ennek... :? :(

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 9 hónapja #111105 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jocii, Valin Estare! [size=9:2myeec9i](utólag :oops: )[/size]

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #111104 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Brisa, ez nagyon jó ötlet....... viszek majd gyógyszert gyomorgörcsre.. :D

[size=9:3qr48bu2]Elrond:tudjuk..szomorúú de mit tehetünk egy rakás izé ellen??[/size]

Joci, BOLDOG NÉVNAPOT!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #111087 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

mogy írta: Elrond: nemtom mennyire értesz a kémiához, de engem is tudnál?:))
sajna én sem vagyok valami jó...bár a bukástól messze járok, zavar, hogy nem értek semmit:(

Szívesen. Tudok atombombát is csinálni. :wink:

Esetleg fizikát is kérdezhettek, de abból nem vagyok olyan jó.

Sil írta: Off: Nemrég szereztem be egy tevét a Teveclubon, de nem tudom eldönteni, hogy melyik karavánba lépjek be. :roll: A tevém neve Nimloth. Kinek van még tevéje közülünk? :wink:

Nohab. Én is ismerek Nimloth nevű tevét. :wink: Csak az asszem Olórea-é, és ő egy Gyűrűk Urás karaván vezetője melynek én is tagja vagyok.

[size=9:pgrexfgf]Jut eszembe: háború van. [/size]

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 9 hónapja #111086 Írta: Augustíne
Hát. én régen (2-3 éve) voltam ott, de elegem lett azokból a hülye tevékből, és kiszivattam a tevémet... :twisted: :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #111072 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Brisa: Nagy ötlet! :) A táborban tök jó lenne :) Kíváncsi vagyok, egyes "vezetőink" és "nem vezetőink" hogyan sütnek :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 9 hónapja #111063 Írta: E. Eia Ayna
Sil: ha jól sejtem elég sokunknak. Ha kérnél még egy-két tevét... 10 kiadó :twisted:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #111062 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Off: Nemrég szereztem be egy tevét a Teveclubon, de nem tudom eldönteni, hogy melyik karavánba lépjek be. :roll: A tevém neve Nimloth. Kinek van még tevéje közülünk? :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 9 hónapja #111061 Írta: Augustíne
Én benne vagyok!! :) Kíváncsi lennék, ki mit alkotna... :roll: :wink:
Zsoffija: Ez brutális... :? :wink:

Több
21 éve 9 hónapja #111050 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én benne lennék! Kérdés mit kéne sütni?? Jelzem ahoz képest ,hogy 15 vagyok állítom magamról ,hogy elég sok mindent tudok főzni! SŐT még szeretek is! Bár a mosogatás.... Nah igen ez az egy gond van!

Namarie!

Több
21 éve 9 hónapja #111046 Írta: Jocii
Brisa: én sutok , de akkor te mosogatsz :)

Több
21 éve 9 hónapja #110935 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem tetszik az 5let-))
És akkor táborba főzhetnek ők-) :twisted:

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 9 hónapja #110926 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Brisa, ha ti megkóstoljátok azt, amit én sütök, tőlem mehet :evil3:

[size=9:22eq9s0b]Igen, látszik, hogy szakdolgozatot írsz :D [/size]

Több
21 éve 9 hónapja #110923 Írta: Brisa
Van egy jó ötletem, lányok. Mi lenne, ha szerveznénk a fiúknak egy süti-sütő versenyt? Mi leszünk a zsűrik... Nos? :mrgreen:

[size=9:1tce3mrj]Nagyon látszik rajtam, hogy épp szakdogát írok? :heu: [/size]

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #110910 Írta: Alyr Arkhon
Jónak tűnik a recept, majd kipróbálom...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 9 hónapja #110901 Írta: Brisa

Ja, és Joci, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED (tegnapra :oops: ) :!:

Tapasztalat: a mosogatógép nem elég hatékony. :wink: Amúgy tetszik a felfogásod. :wink:

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #110900 Írta: Jocii
Brisa: én ugy gondolom egy férfinak nem árt ha mindenhez ért egy kicsit.
Egy férfi legyen sokoldalu , és ha kell álljon helyt a konyhába is.
Csak a fránya mosogatás ne lenne :)
Nem baj majd beszerzunk egy mosogatogépet :)

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #110899 Írta: Brisa

jocii írta: Brisa: én husdarálon szoktam ledarálni , és néha mazsolával izesitem.
de ha nincs kedvem darálni , akkor van darált keksz , ami pár FT-tal több mint a sima háztartásikeksz

Nahát! Még egy házias pasi! 8O :mrgreen: De jó! Nagyon birom a házias pasikat. És úgy látszik, egyre több van belőlük. Asszem megmarad a világ... :evil3:

Ja, és Joci, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED (tegnapra :oops: ) :!:

Brisa

Több
21 éve 9 hónapja #110896 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Maéjjeli fulladozórohamaim meggyőztek otthonmaradásom helyességéről... :heu:

Móka(arcépítő...)(az MTV-s jobb volt anno...)(az orr színe folyton elüt a fejétól...elég sz?r)(de a tudományt szolgáljuk véle... :-) )
www.nationalgeographic.hu/Jom%20Game/index.asp

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.580 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére