BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 9 hónapja #110200 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSz, Kincses! :cheers: :hello: :cheers:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #110197 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincses írta: [size=9:1q8s5i9v]nekem meg a szülinapom[/size]

Valin nostare, Kincses! :cheers:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #110192 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot és szülinapot minden érintetnek!

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #110172 Írta: Kincses
Kincses válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bounce: Boldog névnapot Sil! :hello: :hello:

[size=9:1qyombpm]nekem meg a szülinapom[/size]

Minden jó könyv olvasása olyan, mintha elmúlt századok legderekabb embereivel, e művek szerzőivel társalognánk

Több
21 éve 9 hónapja #110163 Írta: Sil
Köszi mindenkinek. :oops:

Tears unnumbered

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #110158 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Eia: ne felejsd el nekem a napi reggeli turo rudim, meg a két liter tejet, meg a.......stb..... :) :wink:

Sil: privit megkaptad?????

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #109927 Írta: [Nerwen]
[Nerwen] válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Így utólag is Boldog Névnapot Sil!! :wink:

"In my sleep unsuspecting put a gun to my head.
I hate my pathetic life"

Több
21 éve 9 hónapja #109858 Írta: E. Eia Ayna
siss, a tied kivételével Ithil fejei fognak ott sorakozni... :evil3: (ideje lenne ezt abbahagynunk.. mer a végén még Eia kivág minket :biggrin2: )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja - 21 éve 9 hónapja #109855 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ithil Iarfeniël írta: Eia: mindet! De kiváncsi vagyok az új hűtődre!!! :mrgreen: :twisted:

Én meg a tartalmára (az én fejemen kívül) :evil3:

Sil: Boldog Névnapot, Kedves Szobatárs! :)

Több
21 éve 9 hónapja #109846 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Eia: mindet! De kiváncsi vagyok az új hűtődre!!! :mrgreen: :twisted:

Több
21 éve 9 hónapja #109839 Írta: E. Eia Ayna

Ithil írta: Egyébként sikerült odatalálni?? :roll: :wink: :oops: [size=9:298020i7](tartozom neked egy fejjel... 8) )[/size]

Igen, sikerült... egy idő után :biggrin2: (Melyiket adod oda? :evil3: )

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #109831 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot Sil!!!!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #109811 Írta: Ithil Iarfeniël
Ithil Iarfeniël válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Eia írta: Aranyfokozatot kaptuuuuuuuuunk! Éljen az Utópia szinkör!

Gratula!!! Sajna nem tudtam ott lenni :( :bawling: :cry:
Egyébként sikerült odatalálni?? :roll: :wink: :oops: [size=9:1eejed7y](tartozom neked egy fejjel... 8) )[/size]

Valin Estare Sil! :hello:

Több
21 éve 9 hónapja #109779 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
bocs, ez nem tartozik ide, de ez álmaim tábora. Olvassátok el, hátha valakinek teteszik....
www.baraka.hu/kalandtabor_ausztriaban/

'Is there anybody out there?'

Több
21 éve 9 hónapja #109775 Írta: Melkor a Vala
Melkor a Vala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv mindenki!
Szeretnénk egy páran egy öszfórumos SZÍNHÁZI összeruccanást rendezni! Kérdésem az volna ki lenne ebben benne! 2 tünde már biztos a többi tünde, törp, hobbit, ember vagy bármi és jelentkezne kérem írjon a perluszdavid@mailbox.hu címre! Tárgy Színház!
Köszönöm! Elbereteh vigyázza lépteitek

Namarie!

Több
21 éve 9 hónapja #109771 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Névnapot Sil!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jahh és itt van egy jó kis link, érdemes megnézni nagyon jó ;)
isd.usc.edu/~barney/Pics/romance.swf

Több
21 éve 9 hónapja #109733 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot, Sil! :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 9 hónapja #109732 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:3j2lmnqe]Síl: Valin Estare :) [/size]

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 9 hónapja #109731 Írta: E. Eia Ayna
Boldog névnapot Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil! :hello: :hello: :hello:

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #109729 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:2ft1mnu3]Sil:akkor halkan mondom,hogy nagyon-nagyon-nagyon boldog névnapot!![/size]

Több
21 éve 9 hónapja #109728 Írta: Sil
[size=9:1zg9mi2x](Csak halkan mondom, hogy ma van a névnapom...)[/size]

Tears unnumbered

Több
21 éve 9 hónapja #109715 Írta: Ragoran

Fiona írta: Tudom én is eléggé primitiv, csak azt em értem: Miért mindenkinek ugy végződik hogy babot tovább nem eszünk... :) ))) De tudom eléggé primitív.... :oops:

Talán,mert a rabok,hasonlít a babok-ra :? :lol: De igazából nem tom!

Több
21 éve 9 hónapja #109662 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tudom én is eléggé primitiv, csak azt em értem: Miért mindenkinek ugy végződik hogy babot tovább nem eszünk... :) ))) De tudom eléggé primitív.... :oops:

Eia, gratula!!!!!!!!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 9 hónapja #109656 Írta: E. Eia Ayna
Az előzőket nem törlöm, ha csak vki meg nem kér rá, mert 1. minek?, 2. hulla vaok :D

De ezt most muszály valahova beírnom, és ezt a topicot választottam erre...(persze ha van rá igény, törlöm :mrgreen: )
Aranyfokozatot kaptuuuuuuuuunk! Éljen az Utópia szinkör! :bounce: [size=9:3cw9vyyp](Imádlak anyám.. - csak aztnemtudom, hogy most éppen miért... (Erről jut eszembe... Igen, nekem is ;) ))[/size]

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
21 éve 9 hónapja #109629 Írta: Ragoran

Elrond írta: A Himnuszon meg a Szózaton kívül, ez az a versünk amit még tiszteletbe kéne tartani. De azért viccesek!

Hát igen.A mai fiatalság! :lol:

Több
21 éve 9 hónapja #109616 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A Himnuszon meg a Szózaton kívül, ez az a versünk amit még tiszteletbe kéne tartani. De azért viccesek!

Ja és még valami:

Lehet, hogy nem mindenki szereti a Pink Floydot, de én igen, és egy páran szeretnénk egy újabb turnét. Így légyszi írjátok ezt a petíciót alá, hogy meggyőzzük Gilmourékat!

Itt a link: floydpetition.tripod.com

[size=9:2vb5qht3]Jeee, ismét műxenek az ékezetes betűk!![/size]

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 9 hónapja #109611 Írta: Ragoran
Gyöngyszem:Sztem ez is egész jó!
Mondjuk nem tom mennyire fair pont szegény Nemzeti Dalt átkölteni.. :roll:

Több
21 éve 9 hónapja #109579 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Fiona: én így ismerem:

Talpra Mámi! Hí a Hámi!
Paszulyt ettünk mostanáig
Fájt a hasunk jó sokáig
A magyarok istenére esküszünk, esküszünk, hogy babot többet nem eszünk!

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 9 hónapja #109531 Írta: Ragoran
Fio:
ez aranyos!

Gyerekek,ha én énekelnék...huhh! :lol: 5percen belül minden tünde elhajózott volna Valinorba!

Több
21 éve 9 hónapja #109521 Írta: Sil
Végre van netem itthon! :dance: Korlátlan, kábeltévés. Úgyhogy reszkessetek... :evil3:

Fio: ilyet mi is írtunk anno, csak a kérdés az volt, hogy "babot együnk, vagy spenótot". :wink: Többre nem nagyon emlékszem már belőle. :roll:

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.708 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére