BESZÉLGETŐS topic
- Snufi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- meow
Kétszer negyvenöt perc az semmi, az egy szimpla óra.Nóli i linantea írta:
2 előadás (2*45 perc, de nemtom h van-e közte szünet). Aztán három óra múlva van egy 3/4 órás plenáris gyakorlat is adott témakörből (Bár nemtom mijaza plenáris gyakorlat )Snuffles írta:
Úristen, az hány órás?? Három? NÉGY?Nóli i linantea írta: Én hétfőn reggel 0815kor dupla-anatómiával kezdek
"Well, I'm back."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
2 előadás (2*45 perc, de nemtom h van-e közte szünet). Aztán három óra múlva van egy 3/4 órás plenáris gyakorlat is adott témakörből (Bár nemtom mijaza plenáris gyakorlat )Snuffles írta:
Úristen, az hány órás?? Három? NÉGY?Nóli i linantea írta: Én hétfőn reggel 0815kor dupla-anatómiával kezdek
If I promise not to kill you, can I have a hug?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nesi
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Encsi írta: Unalmunkban már flippereztünk a bátyámmal XD
Ahhoz egy hétig nethiánynak kéne lennie, hogy a bátyám játsszon velem... Bezzeg a palacsintát befalta a gonosz, alig ehettem...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Én is üdvözlöm bandikátSnuffles írta: Bandika üdvözöl egyébként mindenkit Egy hét Szeged után jó látni a kis vörös pofiját, egyre kevésbé Garfieldos.
Hétfő reggel nyolckor már órám van
Én hétfőn reggel 0815kor dupla-anatómiával kezdek
- Encsi
- Nem elérhető
Unalmunkban már flippereztünk a bátyámmal XD
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Thereon
- Nem elérhető
Thereon, a vándorló varázsló
- Randír
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A szívünk mélyén mindannyian utazók vagyunk – vagy futók./Dominic Vernius gróf(Dűne)/
- Encsi
- Nem elérhető
Olosta írta: Énisénisénisénis:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nálunk is *** a net. Valami lehet a levegőben.
Nekünk tökéletes, de Anya férje folyton futtat rajta vmi analízist, így nem lehet hozzáférni: GRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAGGGGGGGGGGHHHHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
'Can't you see? It's coming through the wall! It's coming right through the wall!'
'A lot of things come through the wall after your first drink of scrumble. Green hairy things usually.'
- Liliom
- Nem elérhető
Beradan írta:
Csatlakozom!Altaris írta: kifejezetten örülök ha kisebbségieket látok értelmiségi helyeken... Le a kalappal!
Már bocsánat, de ez a műnyálas, rosszirányú és felesleges örvendezés szintén vonalat húz köztetek (köztünk) és a kisebbségek között.
És mi a fenét jelent az, hogy "értelmiségi hely"? Ahová te is jársz? Talán ha nem csodálkoznának rájuk minden alkalommal, amikor megjelennek valahol, nekik is könnyebb lenne asszimilálódni.
...
- Balázs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
A nemes tetteket nem hűvös bölcsességgel kell megítélni.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Mindegy.
Bandika üdvözöl egyébként mindenkit Egy hét Szeged után jó látni a kis vörös pofiját, egyre kevésbé Garfieldos.
Hétfő reggel nyolckor már órám van
"Well, I'm back."
- Olosta
- Nem elérhető
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nálunk is szar a net. Valami lehet a levegőben.
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Beradan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Csatlakozom! Ja és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ (ezt azért mert sz.r az internetünk) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! (ezt meg csak azért, mert még nem jöttek megszerelni)Altaris írta: kifejezetten örülök ha kisebbségieket látok értelmiségi helyeken... Le a kalappal!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
AAAAAAARGH.
Oké, minden rendben.
"Well, I'm back."
- Liliom
- Nem elérhető
Jaj, de sok hal van abba nagy Balaton-ba-ha-ra-ha-ha-haha. (arcomon megszállott kifejezéssel)
Valamint: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
...
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
VVVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
"Well, I'm back."
- Altaris
- Nem elérhető
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Liliom
- Nem elérhető
...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Olyan jó érzés mindig ha ilyeneket lát az ember. Persze csak azért, mert mostmár az is tele van előítéletekkel, aki eddig azt mondta, hogy nem. Különben én sem jegyeztem volna meg, hogy lám, jó példa is van... :/ Így züllök le én.
"Well, I'm back."
- Nesi
- Nem elérhető
Ellenben az utcánkból nyíló utcában (Alkotmány u.) egy züllött család lakik...
De ott az egész család züllött (példa + nevelés), míg a jó roma kisgyereknek normális szülei vannak...
- Missy
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Szerintem nagyon sok dolog csak nevelés kérdése...Beradan írta: De lehet a gyerek hibája is, ha nem megy iskolába, mert leragad a kocsmában, vagy az a kocsma hibája?
Meg az, hogy miket lát otthon. Milyen példák vannak előtte.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Missy
- Nem elérhető
Nesi írta: Ezért nem szeretném, ha úgy hívnának, mert elég hülyén néz ki...
(Egyébként kettővel alattam jár egy lány, akinél nincs átírva... )
És ha már a neveknél tartunk, hírből olyat is ismerek, hogy Tavaszi Szellő (fiú) , és Nyári Napsugár (Napsinak becézik)... (A Nyári Napsugarat már látásból is... )
Én szimplán Napsugarat ismerek, meg egy Cinderellát. A kis Cinderella története érdekes, ugyanis szülei azért adták neki ezt a nem mindennapi nevet, mert szégyenlik legkissebb gyermekük magyar származását.. 8O
Viszont a Hajnal (és nem a Hajnalka!!!), mint név, kifejezetten tetszik. Ha jól emlékszem a Honfoglalásban hívták így Levente(Na ezzel még hadilábon állok, egyszer tetszik, egyszer meg nem.) kedvesét.
Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Szerintem nagyon sok dolog csak nevelés kérdése...Beradan írta: De lehet a gyerek hibája is, ha nem megy iskolába, mert leragad a kocsmában, vagy az a kocsma hibája?
"Well, I'm back."
- Beradan
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Lehet hogy le sem tudja írni! Nővérem, aki fejlesztő pedagógiát tanult, mesélte, hogy ahol gyakorlaton volt, ott volt egy roma diák is, akinek se füzete, se ceruzája nem volt. Szerintem ez nem a gyerek hibája, hanem a szülőjé! Ha a gyerek nem tud tanulni, az azért van, mert a szülők nem teremtik meg a szükséges feltételeket (füzet, ceruza). :nono: De lehet a gyerek hibája is, ha nem megy iskolába, mert leragad a kocsmában, vagy az a kocsma hibája?Nesi írta: És így írja le a nevét, hogy Dzsennifer (és a többi)? 8O
- Nesi
- Nem elérhető
(Egyébként kettővel alattam jár egy lány, akinél nincs átírva... )
És ha már a neveknél tartunk, hírből olyat is ismerek, hogy Tavaszi Szellő (fiú) , és Nyári Napsugár (Napsinak becézik)... (A Nyári Napsugarat már látásból is... )
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.