Bemutatkozások
- shaira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Fereste
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
*Fereste álmodik*
- Yavanna
- Nem elérhető
Én is csatlakozom az Írországot imádó topiclakókhoz! Nagyon jó lenne 1x eljutni oda is és Skóciába is! Eddig 1x voltam Walesben és az is gyönyörű volt!
Kenya? Na az nem egy egyszerű hely! Állítólag minusz 200 év európához képest. A szüleim ott teleltek az idén 1 hétig, ők meséltek róla sokmindent, meg készítettek videót.
Mindenesetre ha valamikor sok pénzem lesz biztosan beutazom a világot!
"Aure entuluva!"
- shaira
- Nem elérhető
- Fereste
- Nem elérhető
- Kyra
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Namárie!
Nurcúwen
- Yavanna
- Nem elérhető
Én is oda járok. ( Már amikor bejárok! ) És szintén 3adéves lennék, de a sorsom, vagy Eru, de legvalószínübb, hogy az egyetemi fejesek arra kárhoztattak, hogy megismételjem a 2év 2. félévét. Ez van, de hát mindegy! (3 századdal csúszott el az átlagom és n em engedtek át! )
Jössz a hétvégi találkozóra? Jó lenne élőben is látni egy másik pázmányos Tolkien rajongót!
"Aure entuluva!"
- Dez
- Nem elérhető
A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen vagyok harmadéves. És Te? Te hova jársz?
Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
- shaira
- Nem elérhető
Shaira vagyok, legalábbis a neten. A tv-ben hallottam ezt a nevet, és megtetszett.
Bár testi valómban Lindának hívnak, de lélekben kb. fél éve Középföldén tengetem napjaim. Amúgy már 16 vagyok, és BP.-n lakom.
Úgy 1 éve, mikor a cinemát olvastam, és láttam a következő évre tervezett bemutatókat, és láttam, hogy lesz a Gyűrűk Ura, azt gondoltam, már megint valami sci-fi film, amiért apucikám oda lesz. Bár Ők mondták nekem, hogy a Gy.U. nagyon jó, és, hogy elkéne olvasnom,mert megvan itthon a könyv, és Gönc Árpád fordította (erről akkor hallottam elösszőr, nem is gondoltam volna arról az édes emberről, hogy ilyesmivel tölti szabad idejét). Én gondoltam, már megint valami ***, amire rá akarnak venni, úgyhogy hagytam. De történt valami. Az osztályfőnököm lett (részben) az irodalom tanárnőm, és kitalálta, hogy kötelező minden hónapban olvasónaplót készíteni valamelyik általunk választott műből (szüleim örültek, hogyvégre könyvet látnak a kezembe). Ekkor jött tőllem az ötlet, hogy miért ne ezt olvassam ki, túlesek rajta, gondoltam. De jött a végzetem. A könyv felénél megnéztem a filmet. Teljesen megszállottá lettem. Nem is tudom mi történt velem.
Egyébként 164 cm, göndör, válli érő fekete hajam, sötétbarna szemem van. Már kiskorom óta rajongok Írországért, u2-ért, és odáig vagyok a misztikus és gyönyörű Egyiptomért (Indiát sem vetem meg).
Ajjaj, azt hiszem ez kissé hosszúra sikeredett. Ne haragudjatok, viszont még egyet szerettem volna. Háthien: Boldog Születésnapot!
Sziasztok!
- Narquelie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Hát asszem én még nem mutatkoztam be, szóval most megteszem.
Egy olyan csajszi vagyok aki teljesen oda van a Gyűrűk Uráért, de nagyon. Teljesen véletlenül zúgtam bele, kotorásztam otthon a könyvek között és megtaláltam a mostani Bibliámat három kötetben. Azóta akkora érték nekem (azért is mert a legrégebbi kiadás).
Alig vártam a filmet is...
Aztán megtaláltam ezt az oldalt és teljesen beleestem, rengeteget olvasgattam, jól esett nézni és tapasztalni, ahogy itt az emberkék tevékenykednek!!!!
Teljese oda vagyok értük: Legolas, Aragorn, FARAMIR, Boromir (őt az utóbbiakban szerettem meg).
Ja egyébként az igazi nevem Berni, de itt Narquelie (október), ebben a hónapban születtem.
Mindenki olyan ari, szóval jó itt. puszi
"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."
- nefethiriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Tegnap tévedtem erre a fórumra, és nagyon megtettszett,ennyzi hasonszürű közt lenni nagyon jó. A nevem Nefethiriel,tündenév, mivel a barátaim szerint olyan tündés a megjelenésem, és még a fülem is egész hegyes:) Karácsonyra kaptam meg a könyvet (mivel a papám már nagy rajongója volt) és azonnal beleszerettem. Azóta olvastam a Szilmarilokat is, ami szintén zseniális, mindenkinek ajánlom! A filmet ötször láttam... minden alkalommal végignevettem és megkönnyeztem.. Ebből is látszik, romantikus lélek vagyok,igazi álmodozó. Még annyit, hogy földi számitás szerint 18 év van a hátam mögött, és a női nemet képviselem bolygónkon. Szerettel várom minden gyűrűbarátom levelét, hozzászólását, minden émában. Pusszancs mindenkinek!
- Narië
- Nem elérhető
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- svindler
- Nem elérhető
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.