Bemutatkozások

Több
22 éve 7 hónapja #50368 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Fereste: Ez nagyon szép álom, és remélem sikerül megvalósítanod! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50362 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Kenya sajnos valóban egy igen lemaradott, fejletlen, és szegény ország. ennek ellenére én imádom.. és pont a vadságáért, azokért a dolgokért, amiket még nem érintett meg a civilizáció... és nem utolsó sorban a szavannáiért és az állatvilágáért imádom. ott fogook élni, és oroszlánokat (meg más állatokat és növényeket) fogok megfigyelni feltárva a természet nagy titkait :)
*Fereste álmodik* :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50349 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Írország? :D
Én is csatlakozom az Írországot imádó topiclakókhoz! Nagyon jó lenne 1x eljutni oda is és Skóciába is! Eddig 1x voltam Walesben és az is gyönyörű volt!
Kenya? Na az nem egy egyszerű hely! Állítólag minusz 200 év európához képest. A szüleim ott teleltek az idén 1 hétig, ők meséltek róla sokmindent, meg készítettek videót.
Mindenesetre ha valamikor sok pénzem lesz biztosan beutazom a világot! :D

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50310 Írta: shaira
Hát igen, Afrika is nemsemmi egy hely lehet! :lol:
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50308 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
ha az országoknál tartunk, én Kenyát imádom, de naon... :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50306 Írta: Kyra
Kyra válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Shaira:én is imádom Írországot!!

Namárie!
Nurcúwen
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50251 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Dez: Na tessék!!! Sose hittem volna, hogy itt fogok összeakadni egy pázmányossal! :D :D :D
Én is oda járok. ( Már amikor bejárok! :) ) És szintén 3adéves lennék, de a sorsom, vagy Eru, de legvalószínübb, hogy az egyetemi fejesek arra kárhoztattak, hogy megismételjem a 2év 2. félévét. :( Ez van, de hát mindegy! (3 századdal csúszott el az átlagom és n em engedtek át! :evil: )
Jössz a hétvégi találkozóra? Jó lenne élőben is látni egy másik pázmányos Tolkien rajongót! :D

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50225 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Yavanna: bocs, hogy csak most írok, de régen olvastam ezt a fórumot.
A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen vagyok harmadéves. És Te? Te hova jársz?

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50176 Írta: shaira
Üdv MINDENKINEK!!!
Shaira vagyok, legalábbis a neten. A tv-ben hallottam ezt a nevet, és megtetszett.
Bár testi valómban Lindának hívnak, de lélekben kb. fél éve Középföldén tengetem napjaim. Amúgy már 16 vagyok, és BP.-n lakom.
Úgy 1 éve, mikor a cinemát olvastam, és láttam a következő évre tervezett bemutatókat, és láttam, hogy lesz a Gyűrűk Ura, azt gondoltam, már megint valami sci-fi film, amiért apucikám oda lesz. Bár Ők mondták nekem, hogy a Gy.U. nagyon jó, és, hogy elkéne olvasnom,mert megvan itthon a könyv, és Gönc Árpád fordította (erről akkor hallottam elösszőr, nem is gondoltam volna arról az édes emberről, hogy ilyesmivel tölti szabad idejét). Én gondoltam, már megint valami ***, amire rá akarnak venni, úgyhogy hagytam. De történt valami. Az osztályfőnököm lett (részben) az irodalom tanárnőm, és kitalálta, hogy kötelező minden hónapban olvasónaplót készíteni valamelyik általunk választott műből (szüleim örültek, hogyvégre könyvet látnak a kezembe). Ekkor jött tőllem az ötlet, hogy miért ne ezt olvassam ki, túlesek rajta, gondoltam. De jött a végzetem. A könyv felénél megnéztem a filmet. Teljesen megszállottá lettem. Nem is tudom mi történt velem.
Egyébként 164 cm, göndör, válli érő fekete hajam, sötétbarna szemem van. Már kiskorom óta rajongok Írországért, u2-ért, és odáig vagyok a misztikus és gyönyörű Egyiptomért (Indiát sem vetem meg).
Ajjaj, azt hiszem ez kissé hosszúra sikeredett. Ne haragudjatok, viszont még egyet szerettem volna. Háthien: Boldog Születésnapot! :D
Sziasztok! :P
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #50043 Írta: Narquelie
Narquelie válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Szíjjasztok!
Hát asszem én még nem mutatkoztam be, szóval most megteszem.
Egy olyan csajszi vagyok aki teljesen oda van a Gyűrűk Uráért, de nagyon. Teljesen véletlenül zúgtam bele, kotorásztam otthon a könyvek között és megtaláltam a mostani Bibliámat három kötetben. Azóta akkora érték nekem (azért is mert a legrégebbi kiadás).
Alig vártam a filmet is...
Aztán megtaláltam ezt az oldalt és teljesen beleestem, rengeteget olvasgattam, jól esett nézni és tapasztalni, ahogy itt az emberkék tevékenykednek!!!!
Teljese oda vagyok értük: Legolas, Aragorn, FARAMIR, Boromir (őt az utóbbiakban szerettem meg).
Ja egyébként az igazi nevem Berni, de itt Narquelie (október), ebben a hónapban születtem.
Mindenki olyan ari, szóval jó itt. puszi

"A lehető legrosszabb helyen, a lehető legrosszabbkor éltek.
Nem csoda ha hőssé lettek."
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #49896 Írta: nefethiriel
nefethiriel válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Üdv mindenkinek!
Tegnap tévedtem erre a fórumra, és nagyon megtettszett,ennyzi hasonszürű közt lenni nagyon jó. A nevem Nefethiriel,tündenév, mivel a barátaim szerint olyan tündés a megjelenésem, és még a fülem is egész hegyes:) Karácsonyra kaptam meg a könyvet (mivel a papám már nagy rajongója volt) és azonnal beleszerettem. Azóta olvastam a Szilmarilokat is, ami szintén zseniális, mindenkinek ajánlom! A filmet ötször láttam... minden alkalommal végignevettem és megkönnyeztem.. Ebből is látszik, romantikus lélek vagyok,igazi álmodozó. Még annyit, hogy földi számitás szerint 18 év van a hátam mögött, és a női nemet képviselem bolygónkon. Szerettel várom minden gyűrűbarátom levelét, hozzászólását, minden émában. Pusszancs mindenkinek!
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #49872 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Én már bemutatkoztam??Na azért még 1x....pipike vagyok,június 29-én leszek 14,bp-i vagyok és karácsonykor kaptam meg a GyU-t,pedig már év eleje óta könyörögtem érte.Az osztályban általános vélemény,hogy január 13-óta teljesen megőrültem,de ez nem túlzottan zavar...Kedvenc szereplőm ARAGORN,hajam,szemem barna,és ha tehetném legszívesebben kósza lennék,de mivel ez-nagy valószínűség szerint-nem jön össze,inkább maradok az újságíró mellett.....

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35427 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Nos,nincs semmi dolgom ugyhogy én is bemutatkozom:<br> A nevem Arwen Girl ám a földiek merő egyszerüséggel csak Szandrának neveztek el.Kemény 23 év áll mögöttem és (remélem) még kb.:3000 év elöttem.Bár valószinü hogy azt már nem élem meg.BP-en élek és Közgazdaság tanra járok.Szabadidőmben minden extrém sportot kipróbálok.Egyébként meg 175 cm magas 49 kg szőke haju kék szemű lány vagyok.Reménytelen álmodozó és lelkem ményén állandóan Középföldét járom....
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35426 Írta: Anonymous
Dez: Hol tanulsz jogot? Ha pesti (illetve budai) vagy, akkor gondolom errefele valamerre!!! :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35425 Írta: Anonymous
kétszer mutatkoztam be!!!<br> én hülye vagyok!:)))))))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35424 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Mivel én még csak nemrég látogattam el erre a nagyon király oldalra, gondoltam bemutatkozom. 14 éves leszek, kaposvári lány vagyok, Galadriel@13 a barátnőm. A külsőmről annyit, hogy szőke hajú, szürkészöld szemű, 161 cm magas vagyok. A GyU-ból a kedvenc szereplőm Galadriel, Gandalf, Gollam és Legolas. Egyelőre ennyi: Csá Mindenkinek! Jeanne
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35423 Írta: Anonymous
Szió!<br> Új fórumosként illendőnek tartom, hogy bemutatkozzam...mint ahogy ti is tettétek.16 leszek, (tudjátok a 15 olyan rosszul hangzik..), olyan hobbitos vagyok, azért is ez a nevem.160cm magas,sötétbarna szemű és hajú.Imádok enni, na meg persze olvasni a Gyűrűk urát... 3szor olvastam, és 3szor láttam moziban. De még utoljára sem volt unalmas. Mindenkivel szívesen chatelek és levelezek! Pussz mindenkinek.
Téma zárolva.
Több
22 éve 7 hónapja #25 Írta: svindler
svindler válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
A régi bemutatkozások téma folytatása.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35422 Írta: Anonymous
Sziasztok!<br> Végre szakítottam egy kis időt rá, hogy én is bemutatkozzak. 17 éves, nagykanizsai lány vagyok, a nevem pedig a valódi keresztnevemből (Kornélia) származik, de úgy gondoltam, elég ritka ahhoz, hogy ezen irogassak. Kinézetre szőke, kék szemű, 172 cm magas vagyok.<br> 4 éve olvastam először a GYU-t szüleim ajánlására, és a szokásos duma, hogy már elsőre nagyon megfogott:))) Most álltam neki, a film után másodszorra (azért nem a film előtt, mert tudom, hogy nagyon szőrszálhasogató lettem volna, így meg nem pontosan emlékeztem a részletekre).<br> A lakásunk megszületésem utáni időktől fogva inkább egy állatkertre hasonlít: még csak 4 éves voltam, mikor szereztem a családnak egy macskát, ezután jöttek papagájok, hörcsögök, tengerimalac, igaz azóta meg kellett válnunk tőlük, és most a megmaradt cica mellett további 2 kutya boldogít minket (egyik kóbor volt, úgy fogadtuk be (UV:))), a másik most 4 hónapos, azon felszólítással hoztuk, hogy legyen már egy rendes kutyánk is, s akkor még azt hittük, németjuhász, de utóbb kiderült, hogy az apja labrador volt:))).<br> Na, az állatokból elég ennyi! Ja, csak még annyit, hogy közben nem családi, hanem panel házban lakunk:)))<br> Legrendszeresebb elfoglaltaságom a naplóírás (immár 8 éve űzöm), emellett régen lovagoltam, teniszeztem (utóbbival azért kellett felhagynom, mert teljsen tönkretette a csuklómat), mostanában viszont nem jut rá időm...<br> Közgázon szeretnék továbbtanulni, ha összejön, mert a matekjegyeim sajna lefelé ívelő tendenciát mutatnak, mióta idén felvettem a fakultációt...<br> Kedvenceket nem szeretnék felsorolni, talán még annyit, hogy zene terén a rock és az alternatív jön be.<br> Azt hiszem most ennyi, majd ha eszembe jut valami, még írok, úgyis látom, mindenki ezt csinálja. <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35421 Írta: Anonymous
Valakinek légyszi legyen kedve átjönni a chatelősbe, mert épp egyedül vagyok, és nagyon unatkozom!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35420 Írta: Anonymous
Hello madira nem is ismerlek téged, ki vagy?:))))))<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35419 Írta: Anonymous
Olórin: Ha jól esik... :) <br> A változásokról Svin már rengeteget elárult a cseten. Mostanában azonban már nem találkozom vele. Mihelyst újra felbukkan szólok neki.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35418 Írta: Anonymous
<br> Brisa:<br> <br> kedvelem ezt a hibát, így többször is elkövetem minden adandó alkalommal :) <br> <br> A nagy átalakítások érdekesek, remélem, megtudjuk idejében, miről van szó. De hosszabb távra a Bemutatkozásoknak mindenképpen jobb lenne egy stabil weblap, frissülő tartalommal.<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35417 Írta: Anonymous
Brisa: Nevem Kocsis Dorottya 14 éves győri lakos Zene suliba járok és fuvolázok egy évvel a film előtt olvastam a Gy.u.-ot és azóta Tolkien a kedvenc írom ..<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35416 Írta: Anonymous
Drága, kedves, mélyen tisztelt stb. Olórinom: Akárcsak az első összesítéskor, most sem olvastad el az irományaimat. (Azért egy Bölcstől nem vártam, hogy kétszer beleesik ugyanabba a csapdába.) Legyél szíves a szemeidet a tegnap 20:24-es bejegyzésemre függeszteni. Ha ez megvan, akkor kezd el kibetűzni a szöveget. :D DDD<br> Az első részedet a 2. oldalon márc. 10. 22:41-esben olvashatod.<br> Ami pedig a javaslatodat illeti: majd beszélek Svin-nel. Amúgy is nagy átalakításokra készül.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35415 Írta: Anonymous
Brisa:<br> <br> ja és esetleg meg lehetne csinálni, hogy a tolkien.hu-ra egy weblapra tennéd fel (Svindler segítségével) a bemutatkozásokat, így<br> nem kéne mindig az egyre hosszabb listát beírni (amir ráadásul visszafelé olvasunk), hanem csak azt a linket írnád be íjra, ami ugyanarra a folyamatosan bővülő weblapra mutat.<br> <br> Hm?<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35414 Írta: Anonymous
Brisa:<br> <br> nem akarok kötözködni, de egy csomó emberkéről (így rólam is) csak a 2. RÉSZ olvasható...<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35413 Írta: Anonymous
Hát sziasztok!Bocs hátal nem kezdünk mondatot de most kit izgat..Szóval én Taszárról írok.16 éves fiu vagyok Kedvencem, mint itt majdnem mindenkinek A GYŰRŰK URA! Mely szerintem a legjobb film a mit ebben a kategóriában készítettek! Sőt még annál is több. A könyvet azért kezdtem el olvasni mert a bátyjám még kiskorában olvasta és tetszett neki nagyon.Először azt mondtam,na szép kis történet lehet gyűrűk ura..Aztán elkezdtem olvasni és egyre jobban tetszett:)))Most már mindennap olvasok belőle még ha csak egy kicsit is..Most olvasom haramdszor:))) Hát(már megint) bemutatkozáskén ennyit.Sziasztok(ja és bocsi a helyesírási hibákért)!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35412 Írta: Anonymous
Hát nagy nehezen mégis csak sikerült. Lejjebb nemcsak a 2. nemzedékről, hanem az elsőről is olvashattok kiegészítéseket (2. rész). Róluk a topik 2. oldalán olvashattok bővebben (illetve rövidebben).<br> A hibákért előre is bocs mindenkitől.<br> Ja, és remélem lesz 3. nemzedék is... Szóval sokan vannak, akik még nem írtak. Kérlek mutatkozzatok be ti is. Kiváncsiak vagyuk rátok is.<br> És még valami: lehet elemezgetni a Tragédiát, megbeszélést folytatni a kedvenc állatokról meg az olvasás hiányának következményezről. És persze bármi másról is. (De nagyon szuper a chat is... :D )<br> É
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35410 Írta: Anonymous
Aranymag<br> <br> Hi, én 17 éves vagyok, szentesi diák. Film szakon tanulok, és imádok írni. A GyU szerintem király dolog, bár én csak nem sokkal a film előtt jutottam hozzá, de akkor még nem tudtam, hogy lesz film. Az olvasás mint olyan általában leköt, hobbiszinten űzöm. Rajongok a jazzért,meg ilyenek. Röviden ennyit. Ja, és éljen Elijah Wood!<br> <br> Avenger<br> <br> Hi mindenki!<br> Így utoljára bemutatkozok.<br> A nevem B.Péter, 17 éves vagyok. Tiszavasváriban lako és itt járok egy középiskola 3. osztályába, informatikát tanulok. magasságom 181 cm, 60-63kg vagyok. Szemem sötét-, hajam világos barna. Kedvenc hobbim a számítógépezés, olvasás, szerepjáték játszás, ezek mellett a gillgames studió tagjaként programozgatok.<br> Röviden kb. ennyi, kérdésekkel, ha van, várjatok meg amíg újra jövök, vagy írjatok milt.Sajnos szerveződésekben nem nagyon tudok résztvenni, főleg Budapesten nem(messze van). <br> <br> Nagyon jó ötlet ez a szoba.<br> <br> Batti<br> <br> Rangidősként én is bemutatkozom. 38 éves 172cm magas és 90kg vagyok. Kis szépítéssel derékban kicsit erős. Nős és két gyermek apja is vagyok. Tolkient 81'-óta olvasok. Számítástechnikai cégnél vagyok rendszergarázda és szervíz vezető. Tehát megfogható konkrét munkát nem végzek, de próbálja csak ezt valaki megkérdőjelezni. Az elején írt rangidős azért tulzás SötétÚr nálam is több és Szilszakáll a VZ-n is ilyen értelemben írt. Ja egyébként Budapesten lakom és Attila a nevem fele.<br> <br> Beth<br> <br> Sziasztok, <br> akkor én is, mert ez a topic itt nagyon jó ötlet volt! <br> 24 éves vagyok, lány. Barna haj, kék szem. <br> Nem vagyok budapesti, ezért nem hiszem, hogy egyhamar eljutnék valamiféle találkozóra. <br> Talán kizárólag a Nyelvek és írások topicban fordultam elő eddig, mert még erre is kevés időm van.<br> Egy pénzintézetnél dolgozom, de minden érdekel, csak ez nem. :) Biológiát szeretnék tanulni, csak nem vagyok hozzá elég szorgalmas sajna. Imádom a farkasokat. Ha olyan helyre születtem volna, ahol élnek még szabadon farkasok, akkor farkasbiológus lettem volna. Volna, volna... <br> Szeretek verset írni és olvasni is. Olvasni másokat is. Szeretem Kovács Ákos dalait.<br> A Gyűrűk Ura a szívem csücske. :) Jó, hogy vannak hasonlóan GONDORkodók. :) )<br> Üdv. B.<br> <br> boreger<br> <br> Sziasztok! Itt a fórumon boregerként ismertek, hivatalosan Zsuzsanna vagyok, 20 és fél éves, barna szemű, barna hajú, (többnyire elég kócos), 154 centi 'magas'. Második éve járok az ELTE-re, észt szakos vagyok, most felvételizek régészetre. Bár Tardoson lakom, a Gerecse közepén (csodaszép hely :) , kemenesaljainak vallom magam, Celldömölkön éltem 18 évig. Mostanában többnyire pesten vagyok a koliban. Van egy anyukám meg egy öcsém, kutyám és macskám is lesz nemsokára.<br> Érdekel a mitológia, főleg az északi (skandináv, finnugor),a történelem, picit a nyelvészet is, imádok olvasni (most épp Szolzsenyicint), Drizztet én is naaaagyon szeretem :) Szeretek moziba és színházba (Katona rulez!) járni, netezni, enni-aludni - hobbitbeütés- és álmodozni (sokak szerint túlságosan is, szerintem nem) Zenében majdnem mindenevő vagyok, csak a slágerzenén akadok ki. Persze szeretem az állatokat is, főleg a denevéreket és a sárkányokat és az összes többit. Nem szeretem viszont a sorozatokat, a sztárokat/sztárolást, a nagyképűséget, a méznek a szagát sem :) 7 és az amerikai dolgokért se rajongok. <br> valami ilyesmi vagyok én... <br>
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.320 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére