Bemutatkozások

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35320 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Szerintem az olvasás akkor jó,ha van olyan 'értelmes' és jó könyv,amit érdemes kiolvasni.De sajna a mai írok közül alig találni ilyeneket...<br> Mellesleg az én egyik kedvenc könyvem Michael Ende:A Végtelen Történet.Osztozik vki ebben?!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35319 Írta: Anonymous
Nem gond, egyeni velemeny.<br> Egyszeruen nem volt ra se idom se erom.<br> Nem olvastam ki az azt jelenti, hogy a 'legvegeig' nem olvastam el.<br> <br> Laego
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35318 Írta: Anonymous
Tulajdonkeppen 7 eve nem olvastam ki egyetlen konyvet sem, meg egy fuzetecsket sem<br> <br> bevallom, ez engem megdöbbentett és megijesztett. bocsi
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35317 Írta: Anonymous
Most böngésztem végig e fórumot, és juhé!!! Milyen sok leányzó jár ide :-) <br> Más helyeken abszolút ff dömping van :-( <br> Na majd járok erre többet :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35316 Írta: Anonymous
Ok-Ok! (Vagy Ko-Ko???)<br> Megadom magam én is és fellebbentem a fátylat kilétemről.<br> 20 éve és hímnemű vagyok. 175cm magas és most jelenleg 85kg. Szemem kék és a hajam barna. (Már amikor van...)<br> Szeretek olvasni, szerepjátszani. Imádom a verseket és a kedvenc dögjeim (a kutyám után) a vámpírok.<br> Rendszeresen sportolok és baromira önfejű és kiállhatatlan vagyok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35315 Írta: Anonymous
Na akkor en is csatlakozom az elottem szolokhoz.<br> <br> En pediglen valek 26 eves, hosszu sotetszoke haju, szurkeskek szemu egyed.<br> Eloszor a GYU filmet lattam, aztan olvastam el a trilogiat es lettem Tolkien rajongo.<br> Tulajdonkeppen 7 eve nem olvastam ki egyetlen konyvet sem, meg egy fuzetecsket sem. Nos, Tolkiennek sikerult megtornie ezt a varazst.<br> Most proszalok minden 'alapmuvet' beszerezni amit csak lehet. Ezen kivul a Quenya levlistan olalkodom sokat, de hozzaszolni csak igen ritkan szoktam, csakugy mint az eletben. Inkabb figyelek. Szeretema csendet es a nyugalmat, de ha kell nagyon meg tudom am vedeni az igazamat (vagy masokat).<br> Privat eletben erdekel a keleti filozofia (nem a Mordori), ijaszat, nyelvek. Most kezdek szini tanulmanyokat is, remelem nem vagnak ki az elsok kozott.<br> Kedvenc kaja: citromos gyumolcskocsonya citromdarabokkal, grapefruit.<br> <br> Laegolas
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35314 Írta: Anonymous
Most böngésztem végig e fórumot, és juhé!!! Milyen sok leányzó jár ide :-) <br> Más helyeken abszolút ff dömping van :-( <br> Na majd járok erre többet :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35313 Írta: Anonymous
Engem nem kötött le túlzottan a tigris és sárkány. Valahogy érdektelen maradta számomra, pedig szeretem az ázsiai fantasy filmeket.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35312 Írta: Anonymous
Visszatérve a Tigris és Sárkányra,a napkban kaptam meg a zenéjét és azóta mindig csak egyre hallgatom,olyan gyönyörű és csak úgy árad belőle a béke.<br> Fiona:nézd meg a filmet és rájössz,hogy a kínai nyelv tényleg csodálatos.és ha egyszer netán tényleg megtanulom,még hasznát is tudom venni,elvégre a világon minden 4.ember kínai.Erről ennyit.Szóltam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35311 Írta: Anonymous
Köszi :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35310 Írta: Anonymous
Aiya ilya!<br> <br> Hát akkor én is bemutatkoznék. Varda vagyok, vala és egyidős az univerzummal. Na jó talán egy kicsit idősebb. Mióta testet öltöttem e Földön a Nap 11.756-szor kelt fel keleten. Mivel a csillagászat a kedvenc időtöltésem (ta meri! örülök, hogy másnak is a hobbijai közé tartozik!) Varda az a személy, aki leginkább tükrözi a személyiségemet a tolkieni világban. Civilben közgazdász volnék. Itt csak kizárólag a nyelvek és írások topikban szoktam testet ölteni, sajnos ott is elég ritkán. Mostanában, ha felhős az ég, a csillagok népének nyelvét tanulmányozom. (Quenya)<br> <br> Namárie!<br> <br> Varda
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35309 Írta: Anonymous
találkozó:www.tolkien.hu/images/talalkozo
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35308 Írta: Anonymous
fel vannak rakva valahova a talalkozo kepei?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35307 Írta: Anonymous
Szilszakáll: Nem szeretném a koromat emlegetni állandóan(38) de ezek szerint csak Sötét Úr öregebb nálam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35306 Írta: Anonymous
A második találkozó képeit nézve rajtam kívül (34) talán egy öreg 'contocka' van még köztünk az pedig Sötét Úr maga.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35305 Írta: Anonymous
szeretnék én is bejelentkezni a vénségek klubjába, 33 évemmel, sajnos a nagy bemutatkozási hullámot lekéstem, de most utolag potlom: matföcis tanárnéni vagyok, Tolkien rajongó, kb 10 éve (még a kék könyv került hozzám), <br> emellett érdekel az ókori Egyiptom, és az Antarktisz meghódítása+ csillagászat.<br> <br> Amugy a kor nem jelent semmit, azt hiszem még elég sokszor vissza kell térnem lélekvándorlásaim során, én még gyermeklélek vagyok, sok-sok kiváncsisággal és kevés bölcsességgel...<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35304 Írta: Anonymous
ÉSzAH: vénségről itt rajtam kívül kevesen beszélhetnek és te nem tartozol közéjük. :-P <br> <br> Nézd csak meg március 11 17:01 :-( (<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35303 Írta: Anonymous
Lamorak, nem igaz, hogy te fiatalabb vagy, mint én!!! Ezt nem hiszem el! Vagy én nem lehetek ilyen vén?<br> ÉSzAH
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35302 Írta: Anonymous
Hulye vagyok, vagy melleutottem? _25_ eves vagyok, csak tudom mar...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35301 Írta: Anonymous
Hogyne, szerintem itt mindenki levelezne mindenkivel. A CHATELOS TOPICban mar tobb ilyen levelezos kapcsolat kottetett... (ha irtok, en pl. altalaban szoktam valaszolni, csak rendszertelenul, hosszan, es eros elmeleti beallitottsaggal. Ezek utan aki akar).<br> Nagyon gyors bemutatkozas: Gergely vagyok, 26 eves, nagyjabol 180-vhany centi, meg ilyenek (egy csomo talalkozos kepen rajta vagyok... hm, ez nem biztos, hogy olyan jo.). A Szegedi Tudomanyegyetem Angol-amerikai Intezetenek masodeves doktorandusz hallgatoja vagyok, es Tolkienbol irom a doktorimat. Alapvetoen klasszika-filologus beutesu kozepkorasz lennek, de egeszen fatalis vonzo hatast gyakorol ram a kortars popularis kultura nehany eleme (zenek: Nick Cave, Tom Waits, Radiohead, Velvet Underground, ilyenek; kepzom.: Andy Warhol; irodalom: krimi (beleertve Harry Pottert), Umberto Eco, stb.). A forumnak meglehetosen rendszeres latogatoja vagyok, bar mostanaban kevesebb idom van irni; meglatjuk, mikor valtozik ez meg. Ennyit roviden, minden egyebet mailben, aki kivancsi es vannak konkret kerdesei.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35300 Írta: Anonymous
Sziasztok! Zsófi vagyok, 183 MAGAS, 14 éves és 4 hónapos Kőszegen lakom, s őrülök mindenért, ami Tolkien. Ennek sajna hátrányai is vannak: 3 lökött osztálytársam elnevezet a Gyűrű qr**jának, amiért sajnos le kellett rúgnom fejüket. Zenében rock, Madonna, Enya, filmzenében ugyancsak John Williams&Howard Shore. De a klasszikust is szeretem ám! Ímádom a tündéket s hobbitokat. Van-e valaki aki levelezne velem mailben vagy hagyományos úton? Cím:<br> Murányi Zsófia<br> 9730 Kőszeg, Rákóczi u. 111.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35299 Írta: Anonymous
Ha már itt tartunk...<br> Bár nem tudok olyan sűrűn ide eljárni,azért írok egysmást magamról.Ica vagyok,17,Szentesen tanulok drámaisként.Az ELTE-re szeretnék menni filmelmélet-filmtörténet+esztétika szakra.Nagyon szeretem a Fellini fimeket,kedvencem az Amarcord.<br> A Tigris és sárkány megnézése után egy óra hatásszünet következett nálam:annyira elgondolkoztatott.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35298 Írta: Anonymous
tudjátok,mire vagyok kíváncsi?!Az Amelié csodálatos életére!!Állítólag nagyon jó film.Csak kár,hogy hozzánk pár hónap késéssel jutnak le a filmek... :( (
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35297 Írta: Anonymous
Na itt már mindenki bemutatkozott???Ebbőlén sem maradhatok k:)pipike vagyok,civil néven Kata,Bp-i vagyok és a Toldyban elsős vagyok.....13 éves vagyok,június 29-én leszek 14.Melléknevemen én vagyok Aragorn szerelme(ezt 1 osztálytársam adta nekem),idióta gyűrűfan(ezt is),Gyűrűk ura mániás(ezt is)és kedvenc szereplőm Aragorn.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35296 Írta: Anonymous
A Tigris és sárkány tényleg csodálatos film. Egy elég ócska moziban láttam, de így is teljesen lenyűgözött. És a Rettenthetetlen is nagyon jó, bár én nem vagyok egy nagy Mel Gibson rajongó. <br> Egyébként szerintem egymás megismeréséhez az egyik legjobb mód megtudni, hogy ki milyen könyveket és filmeket szeret. Az nagyon sokat elárul az emberről.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35295 Írta: Anonymous
Tar- Ancalime: ajánhatom a hébert vagy az arabot? Vagy a hindut?:)<br> Ragoran: bocsi
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35294 Írta: Anonymous
A GYU után jön a Gladiator , A rettenthetetlen és a Vámpírok.<br> A rettenthetetlent németül láttam először és valami nagyon gagyi módon hangzott amikor Mel Gibson a film végén azt üvölti, hogy Freiheeeiiit!!!<br> A GYU-t is németül láttam először. Januárban ugyanis nem voltam itthon. Az a mozizás belekerült 20 Euromba, de muszáj volt megnéznem.Majdnem a felét értettem is.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35293 Írta: Anonymous
Az Elátkozott királyok szerzője Maurice Druon. Imádom azt a könyv-sorozatot, szinte egy pár nap alatt felfaltam.<br> A rettenthetetlen nekem is tetszett.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35292 Írta: Anonymous
Ki ítra az Elátkozott királyokat?<br> De hogy Ragoran ne legyen ideges,írkálok magamról,jó?<br> Hát még annyit,hogy nagyon érdekelnek a nyelvek,miután megvívtam harcomat az angollal és a némettel,szeretnék elmerülni a spanyol nyelv szépségeiben és tegnap bekattant,hogy kínaiul is meg akarok tanulni,mert olyan szép!Aztán persze quenyául is:-)<br> Filmek?Imádom őket,de elég igényes vagyok(én legalábbis annak tartom magam)kedvenceim:Star Wars-trilógia(nem az új!!),Tigris és Sárkány-az egyik legszebb film,amit életemben láttam,A rettenthetetlen és még sokan mások.<br> Viszont utálom az átlagos amcsi akciókat,brr!<br> ui:képeket nem lehet látni vhol a fórum látogatóiról?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35291 Írta: Anonymous
Már éppen szólni akartam,hogy ne cheteljetek, de aztán 'észre tért(él)tetek(:-)) De légyszi legalább itt ne cheteljünk!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.314 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére