Bemutatkozások

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35230 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Tar-Acalime: Filmzene? Bizony, hogy John Williams! De mostantól ne feledkezzünk meg Howard Shore-ról sem! :-D
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35229 Írta: Anonymous
Csatlakozom és is, hisz nem rég találtam rá erre a helyrem, de máris tetszik, szóval:<br> 13 vagyok, hamarosan 14. én talán egy hobbitra hasonlítok igazán, hisz nem vagyok magas(eddigi hosszú éltem során idén először vagyok utolsó ELŐTTI a tornasorban) és hullámos hajam van. nem vagyok szőke, mint a tündék álltalában, hanem vörösesbarna, és zöld szemű. Én a film megjelenése előtt olvastam a Gyűrűk Urát, és teljesen elragadott ez a varázslatos világ, aminek semmi köze a szüre valósághoz. szeretnék minél többet megtudni erről az eszméletlenül sokoldalú mondakörről. szeretném elhinni, hogy amit olvastam a Gyűrű Háborújának történetében, mind igaz. és h ez a világ is valah maga Középfölde volt, csak a féltündék-tündék már elhajóztak, a törpök keverettek az embernéppel (lásd jómagam;de szakállas még nem vagyok) az entek, az orkok, a hobbitok és más népek pedig elbujdostak és kihaltak. az ember pedig (sajnos) kezelésébe vette ezt a Földet.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35228 Írta: Anonymous
Brisa! Nekem is az Alapítvány meg a D?ne az egyik két kedvencem! fura, de törvényszer?en ha az egyik mániámra keresek rá, rögtön találok a másikról is vmit:)) Hiába na, a sok jóízlés? ember!:)))
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35227 Írta: Anonymous
Én itt vagyok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35226 Írta: Anonymous
Ha nincs itt senki, úgy tűnik nékem , hogy itt is el leszek magányosodva!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35225 Írta: Anonymous
Ha már a zenéről van szó:én elég sok mindent meghallgatok,de mindent azért nem!Könnyűzene tekintetében imádom a funkey-t,a Depeche Mode-ot(ez egy külön stílus ám!),jó kis tánczenéket és nem idegen tőlem a diszkózene sem,ezenkívül inkább az előadókra helyezem a hangsúlyt,mint stílusra.A rockor és az ún. alternatív zenéket(1-2-t kivéve)viszont minden formában utálom-ez van!Ja és komálom a klasszikusokat is,ahogyan az kulturált emberkékhez illik!Ha filmzene,akkor John Willams!<br> Könyvek:majdnem mindent elolvasok,ami a kezembe kerül és érdekel.A Tolkien-mánia mellett nagy kedvencem E.A.Poe és Umberto Eco(a Rózsa nevét olvassátok el!)Ezenkívül persze én is átestem azAgatha Christie és a Rejtő Jenő korszakon.és még?Történelmi témájú regények,egyiptom,pszichológia,és sci-fi!!!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35224 Írta: Anonymous
Gábor vagyok, HMVHELYen lakok.20 év 182 cm kb 68kg. 5 éve szerepjátékozok és ugyanennyi ideje vagyok fantasy örült. A nevemet 96-ban(gimis gólyatábor) akasztották rám. Azóta viselem.<br> Egyesek szerint skizofrén vagyok, mások szerint csak álomvilágban élek. Én ez utóbbira szavaznék, ugyanis szándékosan menekülök a Földről. Elsősorban a Rock zenét kedvelem, de elvagyok a klasszikusokkal is. <br> Én nem kezdem fittizni a GYU-t, mindenki tudja, hogy jó.<br> Hallottam a könyvről egy érdekes kritikát néhány évvel ez előtt, amivel tökéletesen egyetértek:<br> Tolkien évtizedekig dolgozott Középfölde világán és a GYU-n.Tökéletes lett.<br> Isten 7 nap alatt teremtette a világot. Meg is látszik rajta.<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35223 Írta: Anonymous
:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35222 Írta: Anonymous
A palantír a kereskedelmi adó volt. Épp úgy befolyásolta a belenézőket, és nem mindig jó irányba...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35221 Írta: Anonymous
off:<br> <br> a palantírok a kábeltévék voltak, csak a szolgáltatás később nagyon leromlott...<br> <br> :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35220 Írta: Anonymous
Alig győzök olvasni. :) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35219 Írta: Anonymous
Üdv mindenkinek!<br> Végre egy érdekes topic...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35218 Írta: Anonymous
Brisa: azt hittem, az a mobiltelefon volt... :-) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35217 Írta: Anonymous
Dez: Igazad van: Tolkien mindig csak azt hangsúlyozza, hogy mindegyik szereplojének milyen csodásan éles a szeme, kezdve a hobbitoktól egészen a dúnadánokig, de persze legfoképpen a tündéknél.<br> Egyébként már akkor is ismerték a szemüveget, csak másképp hívták. Az akkori nevük PALANTÍR volt. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35216 Írta: Anonymous
A Gyűrűk Urában nincsenek szemüvegesek, de azt nem említi Tolkien, ki lát rosszul, és kellene neki, ha már feltalálták volna...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35215 Írta: Anonymous
Az én osztályomban van egy vörös, szeplős, szemüveges fiú és már úgy megszoktam, hogy amikor levette a szemüveget alig ismertem meg. Tök szokatlan volt. Nekem nincs semmi bajom a szemüvegekkel!<br> Ha már a sportokról volt szó, akkor én is nyilatkozom. Egy csomó mindent kipróbáltam, de csak rövid ideig. Utoljára judoztam (lány létemre), de volt egy irtó bunkó, kuglifejü gyerek, akivel egy-két afférom volt, és inkább abbahagytam.Na ennyi!Pá
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35214 Írta: Anonymous
akkor most rajtam a sor<br> <br> amanibhavam vagyok, Olórin barátommal egykorú, férfi típusú egyed; 180 magas, barna hajú, budapesti lakos; végzettségemet tekintve orvos;<br> a GyU-t '83 környékén olvastam el?ször, és azóta jópárszor, magyarul és angolul is; fantasy terén a másik nagy-nagy kedvencem SR Donaldson: Thomas Covenant, a hitetlen krónikái c. hatkötetes m?ve; amúgy elég sok minden belefér a fejembe Eco regényeit?l Agatha Christie krimijeiig; zenében abszolút kedvencem a Pink Floyd<br> itt a Fórumon els?sorban a Nyelvek, írások topikban fordulok el?, de igazi vadászterületem az Index - Kultúra fórum Frodo, Sam, Gandalf és a többiek c. topikja
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35213 Írta: Anonymous
Kár, hogy a tündék nem szemüvegesek, mi? Vagy legalább valaki a könyvbol. :D hi-hi-hi (Amúgy én is az vagyok.)<br> Én kereken 1 hónapig toröztem. Az tesóim többre vitték nálam. :) Mármint a vívásban (szinte csak abban).<br> Én is nagy sci-fi rajongó vagyok (nekem több mint 200 kötetre rug a gyujteményem). Kedvenceim: Asimov (Alapítvány), A. C. Clarke (Urodisszeia), F. Herbert (Düne), SW és Star Trek. A fantasyban csak egy kedvencem van: Tolkien.<br> Sil: Szoktad nézni a Deep Space Nine-t és a Voyagert?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35212 Írta: Anonymous
Drága édes kedves Éowin: nekem semmi bajom a szemüveggel.Ki mondta hogy bajom van?Csak megemlítettem.És a legjobb haverjaim is mind szemüvegesek ezért nem mondom azt hogy a szemüveg nem jo.<br> Olórin: most mondom hogy nem baj.Sőt, ha jobban meg gondolom...<br> Nekm jo leszel szemüvegben is. :-) <br> Este Adániel: akkor épp miért nézi mindig a seggünket?:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35210 Írta: Anonymous
Hát akkor én is bemutatkoznék!17. életévemet és kb 160 cm vagyok (úgyhogy nem nőttem az égbe!)Kék szemem és hosszú barna hajam van (ami sosem áll úgy ahogy kéne)Amúgy lány vagyok és Móni névre hallgatok(ha hallgatok),de van akiknek csak Moka amit sokkal jobban szeretek!<br> Nagyon szeretek olvasni,rajzolni és biciklizni.És a törit!(Azzal szeretnék majd,ha odajutok továbbtanulni.)Meg túrázni jó magas hegyekben!<br> A GyU-t csak októberben olvastam először de azóta teljesen rákattantam!És meg sem álltam míg A Babót és A Szilmarillokat magam mögött nem hagytam!Azóta életem felét Középföldén élem!<br> A másik felét pedig a piciny fővárosban,ahonnan nagyon elvágyom a magas hegyekbe(pl. Tátra!Az örök favorit!)<br> Amúgy pedig egy vidám és szórakozott hobbitra hasonlítok!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35211 Írta: Anonymous
Lehet,hogy most kicsit sokat írtam?
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35209 Írta: Anonymous
Persze, hogy nem vagy öreg! Egy szóval sem mondtam ilyet!<br> (De sokat offoltunk mi ide ma este...)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35208 Írta: Anonymous
Nem vagyok öreg!!!<br> Csak idős, érett, és gyermeki lélek!:)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35207 Írta: Anonymous
Fiona: Benne vagyok! (a duettezésben). Az a tanár meg lehet, hogy nem pedofil, csak türelmetlen... :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35206 Írta: Anonymous
Ez az én is most az Éowynnál öregebb Pécsi GYU-rajongókra vonatkozott...De gyorsan telik ez a topik!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35203 Írta: Anonymous
Én is, épp ezért sürgetlek, nehogy valamelyikük még elhalássza az orrod elől azt a bizonyos kötetet a MK-ból újabb 4 hétre. ;-D<br> Ritkán találni mostanában ilyesmit ott a Tolkien polcnál...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35204 Írta: Anonymous
Fiona:<br> <br> Tudtommal nem minden srác szemüveges itt.<br> Én speciel az vagyok... Baj?<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35205 Írta: Anonymous
Fiona:<br> <br> de ha leteszem a szemüvegemet, akkor szemüvegtelen vagyok! <br> <br> :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35202 Írta: Anonymous
Nem csak a hímneműek. Miért várod el, hogy aki szeret olvasni, az ne legyen szemüveges? És egyébként is, mi bajod a szemüveggel? Van, akinek jól áll...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35201 Írta: Anonymous
Itt minden hímnemű szemüveges?
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.292 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére