Bemutatkozások
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
Én lány vagyok, 13 éves, Kaposvárról, hetedik osztályos, kedvenc könyvem és filmem A gyűrűk ura.
(Amúgy tényleg nem szerencsés új topicot nyitni, egyszer én is próbálkoztam, és letörölték!)
Gandalf
20 éves múltam, s egyetemre járok, kedvencem Tolkien, honlapom Völgyzugoly. A helyes link: Ez
Ja, és tényleg kicsinyek lehettek hozzám képest, mivel 200 cm magas vagyok! ;-) )
A súlyomat inkább hagyjuk... elég legyen annyi, hogy nagyon sovány vagyok... no meg szemüveges, barna hajú, barna szemű.. asszem ezeket nem mondtam még. Töri-szakos vagyok a Károli-BTK-n. Másodéves.
Honlapom címét már beírtam, meg a többi infot is...
Lestat
Na jó, most rendesen bemutatom valómat:
Igazából lány vagyok, a férfi név ellenére. Történetesen Nóra, de aki nem Lestat-nak vagy az általam megszabott beceneveken hív, azt lehentelem. :o ) 13 éves 7. osztályos vagyok egy 8 osztályos gimiben. Ha lehet állatorvos, vagy ügyvéd leszek. Imádom a horrort, de csak a vámpírosat. Nevemet is innen kaptam. Nemrég olvastam a GyU-t, király meg minden. Kedvencem Galadriel, mert nice és hasonlít a fülünk!;o)
Lhunhrive
Akkor már én is beállok a sorba. Lhunhrive (a.k.a. Zsuzsi) vagyok Lórienből. Minden álmom Valinorba jutni. Azonban (eddig) sajnos be kell érnem Székesfehérvárral. 18 hosszú év áll mögöttem, és remélem még többezer előttem.
A fizikát pedig inkább ne szidjátok, mert olyan hosszú és unalmas érvelésbe kezdek eme tudomány csodáiról, hogy aztán futva menekültök. Azt még ideírom, hogy csak azért hódolok be ennek a tantárgynak, mert csillagász szeretnék lenni. Inkább úgy mondom: az leszek.
És a kedvenc: LEGOLAS MINDEN MENNYISÉGBEN!!!!!
Lostrys
Sziasztok! 14 éves vagyok, győri, 170 cm (szerintem nem tragédia), és szeretek olvasni, zenét hallgatni, kirándulni stb
Maya
Na ha már itt vagyok én is bemutatkozom! 16 éves vagyok és Január 28.-án jöttem a világra (pont mint Elijah!) négy tesóm van (nemsokára öt) ebből egy ikertesó és ezért elég sokat is szendvedek! Kinézetem: Hosszú szőke haj, kék szem (egész tündésern nézek ki)! Gyöngyösön lakom és 10.-es vagyok! Na kb ennyi! Jah és imádom a Gyűrűk Urát és megőrülök Elijah-ért!!!
Míriel
Ideje, hogy Én is bemutatkozzam:
Nevem Míriel s azon kívül, hogy nő vagyok, semmiben nem hasonlítok névadómra.
Nem szoktam csakúgy meghalni, nem vagyok tünde(igazából+sajna).
Kemény 156 cm vagyok, ELTE BTK magyarszakos, 2. éves. Nagyon szeretek ír szteppelni, heti 6,5 órát táncolok.
A kedvenc könyvem a Babó, s kedvenc szereplőm GYU-ban Pippin, filmben Legolas.
naughty
OK!
akkor én is bemutatkozom!!
Ildinek hívnak és Budapesten élek!!
imáádom Elijah-t!!!!
és szeretek itt dumálni a fórumon , mert más fanatikusokkal is találkozhatok!!
imádok filmeket nézni, és ha lehet filmkritikus leszek!!!
a kedvenc filmem (persze a GYU-N kímül) a Good Will Hunting és még sok más !!!!
hogy oszinte legyek nem gondoltam volna Sesy-rol, hogy csak 13 (ezt vedd bóknak Sesy!!)
jaja, én 16 éves vagyok, és most hallok eloször a tavaszi szüneti találkáról és én is szeretnék elmenni, és lécci valaki részletesebben tájékoztasson, hogy mikor és hol lesz!!!
én amúgy is hobbitnak érzem magam sokszor, mert csak 160 vagyok, de melletted akkor extrahobbit lennék!!
kitaláltam egy új szót!: extrahobbit :-) )
Nyulhopsz!
Helloka!
Nehogymá kimaradjak ebből a bemutatkozós dologból!
Nyulhopsz vagyok, egy woodista, civil nevem Tímea, de aki így hív, annak betöröm az orrát! Május 17-én leszek 14 éves, 7.-be járok egy nyolcosztályos gimiben. 163 cm magas vagyok, barna hajú és barnászöldesszürkés szemű.
Rokonlélek főleg a hobbitokkal vagyok.
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
- Anonymous
- Témaindító
- Látogató
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.