Bemutatkozások

• Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35200 Írta: Anonymous
Anonymous válaszolt a következő témában: Bemutatkozások
Én is utáltam. Gimi III. félévkor meg is vágtak belőle, mégis itt vagyok, és egyetemre járok...Igaz, nem fizikára...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35199 Írta: Anonymous
Estel Adániel:hát én is remélem, mert olyan egy pedofil az a tanár.Meg ha akarod akkor majd duettezhetünk. :-) <br> AKKOR IS UTÁLOM A FIZIKÁT:-))))<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35198 Írta: Anonymous
Jól van na, én csak gimis lányok beírását olvastam... Egyébként tudom, hogy élnek a bolygón nálam öregebb GyU. rajongók.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35197 Írta: Anonymous
off<br> <br> Éowyn:<br> nem nyertél :) <br> olvass vissza jó alaposan, mondjuk az én bemutatkozásomhoz vagy Batti bemutatkozásáig, s meglátod, vannak itt még idősebbek is :) <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35196 Írta: Anonymous
És Éowyn: Igen, hétvégente még hazajárok, de nem hiszem, hogy találkoztunk volna már, bár nem tudom biztosan, elég sok 24 éves szőkésbarna szemüveges lány él arrafelé... :-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35195 Írta: Anonymous
Fiona: Őszintén remélem, gimiben jobb fizikatanárod lesz... :-) <br> deagol: köszi, hogy távollétemben megvédtél...tényleg Ajándék vagy.<br> Gandalf: Ha akarod, szívesen reklámozom még a Talányokat!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35194 Írta: Anonymous
Pécsi vagy???<br> Vagy melyik Megyei Kt.-ról beszélsz? <br> Esetleg ismerjük egymást:):)???
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35193 Írta: Anonymous
Hűűha!<br> Mielőtt még likvidálnának, megpróbálom magam egy kicsit szimpatikusabbá tenni...<br> (Egyébként érettségin egyedül fizikából kaptam négyest, a többi tantárgyból 5*-öst! Végülis logikus: ami még nem megy, azt gyakorolni kell... 8-D)<br> No de: Nagyon szeretek énekelni (kellemes barna basszbariton hangom van hozzá, meg tenor is), rajzolni, olvasni (Éowyn, el ne felejtsem, múlt héten szombaton láttam a Megyei Könyvtárban egy egykötetes GYU példányt Alan Lee illusztrációival! Remélem még nem vették ki...), és szeretem az állatokat (kutyát, macskát, lovat, madarakat, halakat, stb.), a természetet ( lásd: fizika), a zenét (ha nem túl könnyű), a magyar irodalmat (főleg a verseket), és Tolkien világát.<br> <br> És természetesen Titeket is!!<br> <br> Kedvenceim GYU-ból: A tünde szereplőkön kívül Faramir, Aragorn (Estel), Gandalf, Frodó, Théoden, Éowyn, Szilszakáll, Bombadil Toma.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35192 Írta: Anonymous
Én is beállok a sorba! :) <br> <br> Clovia, a Chlovia névbol vettem (egy boszorkány neve az Éj/Hajnal trilógiában). 27 éves, informatikus, lány vagyok. Sajna fenn északon élek (Borsod-megye), így nem sok GyU fanatikussal találkozom.<br> A könyvet idén januárban olvastam ,de azóta a kedveceim közé tartozik.<br> Kedvenc íróim Tolkien-on kívül, Passuth László, Nyíro József,Nemes István.<br> Kedvenc zenekarom: Linkin Park, Metallica<br> K. énekesnom: Madonna<br> K. zeneszerzom: Strauss, Vangelis<br> Tehát Mindenevonek számítok az élet minden területén.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35191 Írta: Anonymous
Hm, most találtam ezt a fórumot. Bár csak néhány hozzászólást olvastam, de feltehetően öregebb vagyok valamennyiőtöknél...Talán Gandalfnak kellett volna nevezni magamat, de az már van egy. <br> Én épp annyi idős vagyok, amennyi Éowyn volt a Gyűrűháború idején. <br> Vele ellentétben a hajam legnagyobb jóindulattal is csak szőkésbarnának nevezhető, bár van egy kis aranyos csillogása... :) És szemüveges vagyok. Nem is tudom, van-e a Könyvben szemüveg. Egyetemista vagyok, és a dolog érdekessége, hogy szemináriumi kötelező olvasmányként olvastam először A Gyűrűk Urát. Pécsen vagyok, nagy fájdalmamra így nem jutottam el a hétvégi találkozóra. ( Apropó, milyen volt???) <br> A kedvenc szereplőim: <br> Könyv: Faramir, Boromir, Trufa Pippin, Éowyn, Glorfindel, Galadriel, Legolas, és még sokan mások.<br> Film: Boromir, Legolas, Trufa, Pippin, Galadriel, jóformán majd' mindenki... :) <br> És most olvasom a Babót... ( Nem is tudom, itt még Gandalf annyira más...Talán csak fiatalabb...)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35190 Írta: Anonymous
Bocsi az offért, de az illendőség megkívánja, hogy válaszoljak!<br> <br> Tar-Ancalime, minden, amit a felvételiről tudok megtalálod a KEMET-en, a Segítség! Egyiptológus akarok lenni! rovatban. Még egy próbafelvételi is van, amit ha kitöltesz, én kijavítom és visszaküldöm pontozva. <br> Sok sikert!<br> Puszi<br> ÉSzAH<br> <br> u.i. Bárki, aki moderál! Ha Tar visszajelez, hogy látta, akkor ezt akár törölni is lehet!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35189 Írta: Anonymous
Na akkor én is írkálok még,ha már úgy is mndenki.<br> Ami a sportokat illeti,én a küzdősportok híve vagyok,szept. óta ju-jitsu-zom.Úszni is szoktam és lovagolni is szeretnék majd tavasztól,de ez nem fog menni,mert nekünk gimnazistáknak annyi de annyi dolgunk van!<br> A külsőmről annyit,hogy:164 cm.karcsú testalkat,barna haj barna szemek,mit mondjak még?ennyi.<br> ÉszAHhoz hasonlóan Én is egyiptológiára szeretnék menni(többek közt),legalábbis imádom a témát,a GyU mellett másik nagy szerelmem Egyiptom.ÉszAH,írnál valamit a témáról?pl a felvételi,meg ilyenek,nagyon érdekelne!köszi-majd megnézem a honlapodat is!
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35188 Írta: Anonymous
Yavanna:<br> Drizzt R. A. Salvatore legjobban sikerült regényalakja, egy sötét elf az Elfelejtett Birodalmakból (ami egy AD&D világ). A Sötét Elf ciklust érdemes elolvasni, mert tényleg jó, legalábbis kb. a hatodik kötetig (Otthon, Száműzött, Menedék, Kristályszilánk, Ezüst erek, A Félszerzet Ékköve), utána már nagyon látszik, hogy csak a pénzért folytatta.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35187 Írta: Anonymous
Én már egyszer írtam ide némi rövid jellemzést magamról, de mindenki olyan sokmindent írt hogy -Alyr példáját követve- én is kiegészítem még ezzel azzal: kb 170 cm magas lehetek hosszú barna hajú barna szemű. A civil életben a Zsófi névre hallgatok. A barátaim szerint nem vagyok egy könnyű eset. (ezt mindenki értse ahogy akarja, mindenesetre ezt mondják) Az állatok közül éljenek a macskák és a lovak! ők nálam az első számú kedvencek. Ebből következően van egy macskám és időnként lovagolok is. Lelkes természetjáró vagyok, leginkább tavasszal- ez egy fantasztikus évszak! Tolkienen kívül kedvenc íróim: Leon Uris és Umberto Eco. A fantasy világáról Tolkienen kívül nem sokat tudok, de még semmi sincs veszve! (pl: mi az a Drizzt? Már többen is beszéltek itt róla) A GyU-ból Boromir a kedvenc karakterem, de a szívem vitathatatlanul Legolasért dobog! Ja, ezt muszáj még leírnom: A legszebb dolog a világon egy teliholdas éjszaka, amikor mindent vastagon beborít a hó harapni lehet a levegőt és tapintani a csendet! (Tudom-tudom se füle, se farka és talán hosszú is lett!)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35186 Írta: Anonymous
Én is párbajtőröztem 3 évig.. de már elég rég abbahagytam.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35185 Írta: Anonymous
Majd a leendo filmben megrendezheted a vivós jeleneteket. Jut eszembe én meg még lovagolok - de csak néha.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35184 Írta: Anonymous
yaaa, azt elfelejtettem beírni, hogy VÍVOK<br> imádom ezt a sportot (női párbajtőr)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35183 Írta: Anonymous
Ez utóbbit tanusíthatom! ;-) )
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35182 Írta: Anonymous
De nagyra nőtt ez a topic!<br> Akkor én is bemutatkoznék:<br> Középföldén az Ulmo nevet viselem, a valák rendjébe tartozom. Az én birodalmamba tartoznak Arda vizei, a tengerek és a folyók. Ezek segítségével (és persze az interneten keresztül:)) szinte mindenről hamar tudomást szerzek, úgyhogy kevés dolog marad rejtve előttem.<br> A civil életben Balázs vagyok, 27 éves informatikusként élem napjaimat Budapesten. Fejem búbjától a talajszintig 182 cm-t teszek ki, barna hajjal, kék szemekkel, a szemüveg sajnos állandó viseletem. Az igazi Ulmohoz hasonlóan én is inkább csak személődöm, és ritkán avatkozom a világ dolgaiba, és természetesen én is imádom a vizet és a természetet.<br> Nagyon szeretek olvasni és moziba járni, a Gyűrűk Ura örök kedvencem. Főleg a sci-fi és a fantasy stílust kedvelem könyvben és filmen is. Az ír és brit zenét nagyon szeretem (Ronan Hardiman - Lord of the Dance, Corrs, U2, és persze Enya, de a Queen mindenek előtt).<br> Mi maradt ki? Ja: mostanában azzal fárasztom magam, hogy magánszorgalomból megpróbálok összehozni egy épkézláb Szilmarillion fordítást.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35181 Írta: Anonymous
ne bántsuk a fizikusokat ;D
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35179 Írta: Anonymous
Estel: Nem felejtettelek ám el! Azóta sem érkezett újabb hibátlan megfejtés... :-(
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35180 Írta: Anonymous
Alyr: Törire szeretnél menni? Hová? Engem is a középkor érdekel, csak sajnos a latin már kevésbé...
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35178 Írta: Anonymous
Király társaság!<br> Estel Adániel:Fizikus tanonc vagy?<br> LIKVIDÁLNI!:-)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35177 Írta: Anonymous
Gyerekek, csúcsok vagytok! Nagyszeru társaság vergodött itt össze. :)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35176 Írta: Anonymous
Egyébként Gandalf már találkozott nevemmel, az ő oldalán található Talányok első teljesen hibátlan megfejtőjeként!<br> (Kedvelem a pontosságot. Talán szakmai ártalom...De igazából a Szépek Népe áll hozzám közel)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35175 Írta: Anonymous
Elen síla lúmenn' omentielvo!<br> Ezen oldal fórumain történő első nyilvános megnyilvánulásként ezennel bemutatkoznék:<br> Idén március 27-től 21 éves, a BME-n harmadéves fizikustanonc vagyok,<br> 186 cm magas, 90 kg, hajam barna, szemem szürkéskék (barna szemű szülők egyszülött utódaként ez nem is rossz teljesítmény...), Pécsett láttam meg a napvilágot(ott gimnazistaként SW rajongó voltam), és 18 éves korom óta leledzem Bp-en, + ebben a korban olvastam először JRRT művet is: A babót. Igazából a GYU-t szerettem volna kivenni a könyvtárból de mindig kinn volt, egészen tavalyig... (Karácsonytól pedig már otthon is ott virít egy trilógia a könyvespolcomon) Ez tehát idejutásom rövid története... 8-) <br> (->mivel szemüveges is vagyok)<br> Ja, és civilben Dani. (a-Dániel)
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35174 Írta: Anonymous
Rayan:Tyüüü!!!<br> Én nem tom hány centi vagyok, kb. 44kilo vagyok, és elfelejtettem elöbb irni,hogy igazából Dórinak hínak, de ha valaki így hív kinyirom. A barátaimnak csak Didó vagyok.
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35173 Írta: Anonymous
Jajaj skacok!! Adatváltozás! Nőttem 4 centit :) ))<br> <br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35171 Írta: Anonymous
Üdv!<br> Én valójában Henriett vagyok, 23 éves, bajai lakos. Alkatomra nézve leginkább a hobbitokra hasonlítok, sajnos. A pécsi Közgázon vagyok végzős, vállalati pénzügy - német szakfordító szakon.<br> A Gyűrűk Urát kb. 12 éves koromban olvastam először, amikor a könyvtárban felfedeztem az akkori új, sötétkék elejű kiadást. Még nem fejeztem be az első kötetet, amikor már tudtam, hogy végleg rabul ejtett a varázsa. A nyolcadik elolvasás után már nem számolom, hogy hányadiknál tartok, főleg, mert gyakran előveszem csak úgy újraolvasgatni a kedvenc részeimet, meg ami éppen eszembe jut. Szinte minden Tolkien-könyv megvan a gyűjteményemben, ami megjelent Magyarországon, még a Fa és Levél is. A családomat sajnos nem sikerült megfertőznöm, ők túl földhözragadtak, de a barátnőim közül - hála a filmnek - egyre többen kérik kölcsön a könyveimet.<br> A fórumokhoz ritkán szólok hozzá, de mindig olvasgatom őket, még szakdolgozatírás helyett is. Nem vagyok egyetlen szereplőnek sem a rajongója, bár a könyvben Vándor volt a kedvencem kezdettől fogva, a filmben pedig Legolas az, aki éppen olyan, amilyennek elképzeltem a tündéket.<br> A másik nagy szenvedélyem a Star Trek, abban is a részletesen kidolgozott világ ragadott meg.<br> Régebben játszottam szerepjátékokat is, a nevem is onnan ered, hogy az AD&D-ben a karakterem neve Silmarien Silverleaf volt. Gyűjtöm a fantasy (és a sci-fi) könyveket, már jóval több mint 100 kötetem van.<br> További hobbijaim a nyelvtanulás (pl. quenya) és a hastánc.<br>
Téma zárolva.
  • Anonymous
  • Témaindító
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 7 hónapja #35172 Írta: Anonymous
Hmmm..,hmmm. Na jó irkáljunk ide.Szóval:<br> Nönemü, 13 éves, budapesti lakos vagyok, zöldes szemmel(kiskoromban még világos kék volt) és barna hajjal.(Ez elég tömör volt.)<br> Kedvenc könyvem: GY.U.<br> Kedvenc filmem: GY.U.<br> Kedvenc szereplőm: Aragorn, Elesszár, Tündekő, Vándor, Dúnadán...<br> Kedvenc szinészem: Viggo Mortensen<br> Kedvenc íróm:Tolkien<br> Szóval igazi GY.U. rajongó vagyok, az osztályban hülyének is néznek, de kit izgat? <br> Egész állatfarmom volt, de sajna a suli meg kezdése óta eltávozott egy TM-em(Tengeri Malac):Rozi, egy aranyhörim:Gerry,egy roborovszki törpehörim:Herr Hörr.Szóval most már csak két tengerimalacom:Kinhál Kolombusz(Koli), Sátán(Sáfrány),két hullámos papagájom:Hédész(Hádi), Hedvig(Hedvi)van.<br> Az Aragorn vs. Frodóban és a többi Aragornos topikban kószálok általában, de mindenhol ott vagyok.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.290 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére