Kószák Szövetsége

Több
22 éve 5 hónapja #58751 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Úristen, Cica, hova viszel Te minket? ;)
A templomban benne vagyok! De most tényleg maradjunk a sitting-party-nál, majd legközelebb megyünk túrázni is.
Apropó, itt lenne az ideje elkezdeni szervezni a kirándulást (úgy értem: sátorozást).
(Nehogy aztán az legyen, hogy az emberek fele bejelenti, hogy a szülei-barátai-barátja/barátnője Afrikába-Kanadába-Timbuktuba-Isten tudja hova viszik őt a nyáron, és nem ér rá...És ezt részemről igazán nem szeretném! Azt kéne, hogy tegyünk javaslatokat: hol legyen, mikor, és hogy ki tud jönni. (Mert aza igazság, hogy már én is foglalt vagyok egész július ill. aug. közepéig :roll: )
Nem szeretnék az orrotokra koppintani, de ennek nagyon itt lenne az ideje! Please, aktivizáljuk magunkat egy kicsit! (főleg Yavanna, mert egyelőre azt mondtuk, szeretnénk, ha ő bonyolítaná a szervezést :mrgreen: Persze csak egy ötlet, most úgy is elég sok minden szakad szegény nyakába-gyk.: MTT :mrgreen: :wink: )
Köszi!

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58727 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Ez aranyos :)
Jaja, Tünde-l. Faramirja tényleg olyan! Legalábbis szerintem. Meg Tünde-lány szerint is... :wink: :wink:
Üdv :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58682 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Én szeretek mászkálni. És a kószakutya is szeret. Persze az sem gáz, ha nem sétálunk, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat. És hogy ne essen az eső. De ezt majd Eruval elintézem... ;) Amúgy hétvégén tiszta Kószahangulatom volt, mezítláb sétáltam/kószáltam/kóvályogtam Gödön, mindig az ellenkező irányba indultam, mint amerre kellett volna, majdnem felforrt az agyvizem, a hátizsákom nyomta a vállamat, izzadtam, mint a nazgúl negyven fokban, és mégis határtalanul boldog voltam, hogy én most igenis valódi Kósza vagyok, és mennyire jó nekem, mert milyen szép zöld minden. :mrgreen: És amikor sikerült megtalálni 2 órás út után az egyébként tíz percnyire lévő kompállomást, és belegázolhattam a Dunába, az maga volt a menyország...! :)

***plusz csendben megjegyzem, az egyik almafánk mintha halvány érdeklődést mutatna a külvilág iránt! de püszt! még elriasztjuk szegénykét! :wink: ***

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58671 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Áfi sétálni akar! :D
Na ezt jól megaszondtam, miután több hétig ide se dugtam a képemet... :oops: :oops: :oops:
Ezer bocs minden Kószától, de az MTT meg a vizsgaidőszak együtt az gyilkos. :cry:
Még mindig reménykedek, hogy tudok veletek menni jún.1-én - de ha már belekotyogok, akkor Cica ötletét támogatnám - sétáljunk picit! Én nagyon szívesen megnézném azt a templomot! :)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58667 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nem kell megijedni, nem a Mont Everesti csúcstámadásra vinnélek titeket... :P :twisted: Csak úgy gondoltam, hogy az ülésben - legalábbis én - kellőképpen el lehet macskásodni. És Vörös-kővártól nincs olyan messze egy régi, 13. századi templom, ami nagyon szépen fel van újítva - na és oda el lehetne egy kicsit sétálni, aztán visszamenve, megint letelepedni.
És egy kicsit hosszított útvonalon is fogjuk megközelíteni eme tök jó helyet (mármint Vörös-kővárat, odafelé)... :wink: Hú már alig várom!!!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58666 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Ok-Ok persze nem kell túlzásokba esni! A gyaloglás tényleg ne menjen a társas együttlét rovására! Az valóban nem lenne az igazi, ha egy activity party kellős közepén valaki közölné, hogy "Ok emberek, akkor most továbbállunk!" :? Szerintem meg fogjuk találni azt a bizonyos egyensúlyt! :wink:

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58664 Írta: Fereste
Fereste válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
szentem egyelőre maradjunk ennél az "ülős" talinál, és aztán jöhet később a kirándulásos. egyébként énis támogatom ezt a tervet, csak nem most :? szentem most elég yo program lesz ez az activity, kártya stbstbstb. :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58663 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Nekem is tetszik az ötlet, csak félek, hogy a játékok kárára menne ez a kirándulás. És azt nem szeretném.
(De ha menni fogunk, akkor én nem cipelném az Activity-t, a kártyákat meg a pokrócot persze igen.)

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58662 Írta: Yavanna
Cica, szerintem remek ötlet! Abszolút pártolom!
Hölgyek, a tűsarkút kéretik mellőzni! :D

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58660 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Kedves Kószáim!

Látom ennyire be vagyunk indulva a régi kolostorromokra meg hasonlókra... :arrow:
Mit szólnátok, ha nemcsak egyhelyben ülős lenne a tali? :roll: Mondjuk le is fogunk ülni is, mondjuk enni, meg Activityzni meg hasonló jó dolgokat csinálni, de mehetnénk is. Van ott egy-két nagyon jó hely, melyek az ilyen kószalelkűletű emberkék szívét megdobbantja! :wink: Vélemény?
(csak mert akkor kidolgozok valamiféle útvonalat)

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58650 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nuinladien(Tünde-l.) válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
És bocsi újabb elírásaimé, megin nem aludtam három napja négy óránál többet...
Folyamatosan görcsöl a gyomrom, de nem hiszem, hogy csak a vizsgák miatt, bár az is lehet.
Zavar van az Erőben:-)
Reméljük megszűnik hamar.
Vagy hívjuk Obi-vant:-) (ja, ő má meghalt :cry: :cry: :cry:
ja, egyébként közbe újabb (szinte) reménytelen pasiügy is görcsöltet, Rogue tudja kiről van szó,az illetőt elneveztük Faramirnak , mer tök olyan:-) (mármint nem amilyen a filmben, hanem amilyennek elképzeltük, vagy el tudnánk...)...látnotok kéne a srácot, megérné:-)
Najó, nem idegellek titeket tovább.
pussz mindenkinek.
Namarie.

"To be the sailor of the world, bound for all parts"
W.Whitman
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58649 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Nem tok júni lesején Karkkóban vagyok 15-16 is van valami csak má nem tom mi annyi az adat.
Nem tom ki aggódott emiatt de nyugi nem fogok belevenni fénykardokat, szerintem ez világosan kiderült :wink:
de mé kéne nem beszélni a SW-ról, miko két hónapja a sztorikon kívül nemigen volt más téma?
Nameg akár összefüggéseket is lehet tárgyalni.
Még nem láttam a filmet mer nem kaptam jegyet :cry: :cry: :cry:
De elolvatsam a könyvet, ill. olvasom, és az uccsó fejezetnél tartok, sé nem bírom letenni, úgyhogy pussz és befejezem!(a legizgibb rész... :-) 8O :D :wink:

W.Whitman
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58592 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége

zsoffija írta: Én meg úgymond Vértesszentkereszten(de lehet,hogy oltári baromságot írok...)voltam 7végén!
Nnnnya,ott van egy BORZASZTÓ SZÉP kolostorrom!!!!!!!!!
de valami elképesztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyira,hogy le se tudom írni! :oops:

Kíváncsivá tettél. :) Csak pár kicsi képet találtam róla, de tetszik:
www.oroszlany.hu/oroszlany.html , aztán Idegenforgalom menüpont.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58585 Írta: Brisa

Eia írta: először is: Mit keresne itt Lost, ha nem olvasta volna?
másodszor is: elég volt 3 hónapig győzködnöm, hogy egyátalán elkezdte (azóta meg a cikkeit sem adja oda)
Bocs, tudom, hogy ezt nem tudhattad, de ha visszanézel a topic elejére láthatod Lostryst. (Aki most sajna ritkán tud bejárni, mert a könyvtárt átpakolják, és gépterembe meg csak sztechórán és pénteken jut)

Ne haragudj, ha megbántottalak. (Tudnék vitatkozni, de azt hiszem nincs értelme. Nem akarom egyikőtöket sem megbántani.)

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58579 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
:roll:
:D köszi a kószás infókat!!! :D

Gillz:Nagy ötlet! :D :D :D
(mondjuk én még nem játszottam ilyet,se hasonlót,még sima szerepjátékot se... :oops: és színészi tehetségem kb.0 :cry: )

Én meg úgymond Vértesszentkereszten(de lehet,hogy oltári baromságot írok...)voltam 7végén!
Nnnnya,ott van egy BORZASZTÓ SZÉP kolostorrom!!!!!!!!!
de valami elképesztő!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyira,hogy le se tudom írni! :oops:

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58561 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége

Brisa írta: Lostrys:
Másodszor: olvastad ta GyU-t, vagy csak a filmet láttad? (Azért kérdem, mert akik olvasták, biztos nem kérdeznének olyat, hogy vagy e Egyiptom-szerűség Középföldén vagy hogy milyen kószák vannak még az "általános és a Megye-ő.)

először is: Mit keresne itt Lost, ha nem olvasta volna?
másodszor is: elég volt 3 hónapig győzködnöm, hogy egyátalán elkezdte (azóta meg a cikkeit sem adja oda)
Bocs, tudom, hogy ezt nem tudhattad, de ha visszanézel a topic elejére láthatod Lostryst. (Aki most sajna ritkán tud bejárni, mert a könyvtárt átpakolják, és gépterembe meg csak sztechórán és pénteken jut)

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58556 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Egyetértek Tünde-lánnyal :)
Üdv :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58552 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Gillz, eltaláltad, ilyen az élő szerepjáték. Én egyszer már játszottam ilyet (pontosabban szereplő voltam). Az "előre megadott állomások" viszont úgy működnek, hogy a csapatok nem tudják előre, hogy mi merre van, és szinte bármilyen sorrendben végigmehetnek rajta. A szereplőktől tudhatnak meg olyan információkat, ami segít a küldetésükben, vagy hogy kb. merre van a következő / legközelebbi állomás, esetleg rejtvényes formában. Mindenki maga csinál jelmezt, ha akar, tulajdonképpen nem kötelező, de úgy az igazi. A helyszínek kiválasztására nagyon oda kell figyelni, mi pl. egész nap kint álltunk a tűző napon, nem volt valami kellemes (a csapatok helyzete könnyebb, ők vándorolnak).

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58534 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Gillz! Ez egy nagyon jó ötlet!!! Díjazom!! :) És benne vagyok a szervezésben is, ha kell!!! De SW szereplőket ne vegyünk be!!!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58528 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Jutott eszembe nemrég, amikor épp 10 kg alatt sántítottam át a csalánoson: az első Kósza találkozón esett szó élő/nem élő szerepjátékról. Bár még mindig nem néztem utána, mit fed az élő változat, lenne 5letem. Szervezést igényel, nem is kicsit, de nagyon jól meg lehetne csinálni.
Tehát: ugye mindenki vett már részt akadályversenyen? Esetleg keretmese is volt hozzá. Aki nem, annak dióban: csapattal vagy egyedül kell végigmenned előre megadott útvonalon, állomások vannak, ahol emberek várnak rád, különböző feladatokkal. Keretmese esetén az állomásokon Pán Péter vár rád, és meg kell mentened az elveszett gyerekeket.pl.
Tovább bonyolítva a résztvevők is valakik, karakterek a meséből, eljátszák, hogy ők Sehol sziget lakói. Lehet, hogy nem tudják előre, hova kell menniük, döntési lehetőségeik vannak, esetleg nem a saját, hanem az eljátsyott mesefigura szempontjai a mérvadóak a döntésben. és így tova...
Az egészet kihelyezzük az erdőbe, távol a civilizációtól.
De persze enélkül is lehet menni kirándulni...
:wink:

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58486 Írta: Yavanna
Tünde-lány írta:

"Azé a sztorin folyamatosan gondolkodom (eddig nem sok erdménnyel), a bökkenő az, hogy most egy-két hónapig telelenne az egész fénykardokkal meg űrsiklókkal, meg futkorászó jedikkel, ami ugye középföldén ritka különleges pillanat lehet:-)
most megyek, ma még egyszer fel tok nézni.
legyetek jók, az Erő...őőőő, Namarie! :oops: :D "

Én meg tudlak érteni! :lol: :lol: :lol:

"Aure entuluva!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58483 Írta: Esgal Eithel
Esgal Eithel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztok! Én is szeretem a Star Wars trilógiát. :D Most az lenne a kérdésem, mikor és hol lesz tali? :?: Valaki írja meg nekem a jankreka@revai.hu e-mail-címre! :wink: Köszi

"Az idő múlik; mind változunk.
Elsírjuk könnyeink, és újra álmodunk."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58479 Írta: Dae/siss
Versenyeznék én is a vizsgadolgokkal, igaz, nekem nem vizsgák vannak, arról van szó, hogy a töri-, matek és biosz jegyeimet fel kéne hoznom ötösre egy hónap alatt és matekból hármas félévivel indulok... ez van. :)

Drágáim... nekem speciel egészen tetszett a Star Wars... de azért ez Tolkien-fórum, már bocsánat... csak szóltam, mielőtt tényleg jedikardokkal kezdenétek hadonászni. :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58477 Írta: Dae/siss
Versenyeznék én is a vizsgadolgokkal, igaz, nekem nem vizsgák vannak, arról van szó, hogy a töri-, matek és biosz jegyeimet fel kéne hoznom ötösre egy hónap alatt és matekból hármas félévivel indulok... ez van. :)

Drágáim... nekem speciel egészen tetszett a Star Wars... de azért ez Tolkien-fórum, már bocsánat... csak szóltam, mielőtt tényleg jedikardokkal kezdenétek hadonászni. :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58476 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Most jöttem haza a Mátrából... iszonyatosan gyönyörű hely... nagyon sokszor eszembe jutott a GYU, mivel sok olyan tájon jártunk, ami Középfölde egy-egy táját idézte... pl. voltak erdők, hosszú, ezüstös törzsű, égbe nyúló fákkal, és olyan sűrűn nőttek, hogy alig lehetett átlátni rajtuk... akkor minig a Bakacsin-erdő jutott eszembe.
Aztán ott voltak a távolba vesző, ködbe burkolódzó hegyormok, mint a Ködhegység...
Néha pedig olyan gyönyörű, barátságos kis ösvényeken jártunk, hogy azt ghittem a következő kanyarban felbukkan Hobbitfalva... :D vagy Bombadil Toma les rám az egyik fa mögül... ;)

Na, remélem nem untattalak benneteket az élménybeszámolómmal, de tényleg nagyon jó volt, és élvezet volt ott kószálgatni :)

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58468 Írta: Brisa
Tündelány: Ezt a Jedi-őrületet mi is elkaptuk (illetve el fogjuk). :roll: :wink: (Sajna a vizsga-őrületet is. Mondjuk nálam azért egy hétbe becsúszik 2-3 vizsga is.)
Már régn akartam kérdezni: jössz jún. 1-én, illetve jún. 15-16-án?

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58466 Írta: Nuinladien(Tünde-l.)
Sziasztok!
Na, nem voltam gépnél jó ideje, csak esténként vagyok fenn pár percet chaten keresem Robint de nincs ő se... :cry:

Ne haragudjatok, de most tényleg anniyra összejött minden, átlag heti egy vizsga (ez nem vicc!)
najó, ettől eltekintve jól vagyok, és most is csak azé néztem be, hogy megmondjam, hogy nem elfelejtettem a Szövetséget, de szó szerint nem tok fennlenni...
Azé a sztorin folyamatosan gondolkodom (eddig nem sok erdménnyel), a bökkenő az, hogy most egy-két hónapig telelenne az egész fénykardokkal meg űrsiklókkal, meg futkorászó jedikkel, ami ugye középföldén ritka különleges pillanat lehet:-)
most megyek, ma még egyszer fel tok nézni.
legyetek jók, az Erő...őőőő, Namarie! :oops: :D

W.Whitman
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58464 Írta: Brisa
Rayan: Úgy tűnik, hogy neked csak akkor a kószákról kellene tartanod egy rövid bemutató előadást. Nem kell hosszúnak lennie, az 5-7 perc bőven megfelelő. Ha jónak látod, bátran olvass fel a saját sztoridból részleteket. (Ha szükséged van segítségre, szólj bátran.)

zsoffija: (1) Először is azt ajánlom, hogy gyűjtsd össze azokat a városokat, amikről tudunk. Természetesen lehetnek még ezeken kívűl is települések és városok. Szóval igen, találhatsz ki még újakat. Csak vigyázz arra, hol helyezed el a térképen, milyen jelentős lesz a városok között (értelemszerűen Gondor fővárosa nem lehet, mert ez a cím már foglalt).
Ha kitaláltál egy új várost, kérlek, írj róla nekünk, jó? Hátha más is el szeretne oda menni.
(2) A nevek nehéz téma. Vegyük a leghíresebb kósza esetét: Aragorn - ennek a szónak nincs jelentése, Vándor - ennek már van, Estel - ennek szintén van: Remény (qenyául - ugye?), Elesszár - ennek is van: Tündekő (asszem szintén quenyául). Általában a tündeneveknek van jelentésük.

Dae: Megnyugodhatsz, szeretjük egymást. Hogy mire képes egy kis beszélgetés... :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58379 Írta: Dae/siss
Hát, van az a szó, hogy dúnadán... az nyugathon emberét, azaz númenorit jelent.

Lányok-fiúk!!! Szeressük egymást! A magyar emberről úgyis köztudott, ha négyen van, ötfelé húz, legalább itt tartsunk össze!! :cry:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58361 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Megint egy kérdés:
Ugye mi is találhatunk ki városokat?
Vagy az már nagy belepiszkálás lenne Tolkien világába?

Ja,2...
A kószáknak valamilyen nyelven van jelentése a nevüknek?
mert... :oops: akkor bajban vagyok.

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.404 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére