Kószák Szövetsége

Több
22 éve 5 hónapja #58347 Írta: Csavargó
Csavargó válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Kedves Lostrys! nem akartalak megbántani hiszen honnan is tudhattad volna, hogy egyezni fog az aláírásunk. BOCCCCCCS azthiszem nyugodtam használhatjuk ketten.
még egyszer üdv a kószák között! Üdv: Csavargó

Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58337 Írta: Csavargó
Kedves Brisa! nem rosszallásból írtam az előbbit csak szeretem az egyéni dolgokat és lehget, hogy önző és beképzelt liba vagyok de egy kicsit akkor is bosszant az azonosság. Nem ismerem Lostryst és talán tényleg rokonlelkek vagyunk, bár lehet, hogy ez sosoem fog kiderülni! Üdv: Csavargó :cry: :cry:

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58329 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Csavargó: Sajnálom, hogy téged az ilyen dolgok bosszantanak, ahelyett, hogy örülnél, találkoztál olyan emberrel, akivel talán rokonlelkek vagytok. Mert ugye, ha két ember egészen véletlenül ugyanazt az idézetet választja a felmérhetetlen számú lehetőség közül, az már jelez valamit.

Lostrys:
Először is nem kell kapásból megsértődni.
Másodszor: olvastad ta GyU-t, vagy csak a filmet láttad? (Azért kérdem, mert akik olvasták, biztos nem kérdeznének olyat, hogy vagy e Egyiptom-szerűség Középföldén vagy hogy milyen kószák vannak még az "általános és a Megye-ő.)
Harmadszor: Namarië! = Viszlát!
Negyedszer: A Kószák Könyvéről csak azt mondhatom, amit Cica.
És végül: a betűszínt úgy is tudod változtatni, hogy a megírt szöveget kijelöld és fent a 'Betűszín'-nél a választott színra kattintasz. Mindezt a Hozzászólásban.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58318 Írta: Csavargó
LOstrys! ugyanaz az aláírásod mint nekem ez egy kissé bosszant! (én használtam előbb) üdvözöllek a kószák között! Üdv: Csavargó

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58260 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Lost: Két hét!!!! Én örülök, ha havonta kimehetek!
Namárië: (ha jól tudom) ég veled (off: Jó az avatarod :wink: )

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58255 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztok Kószák!

Én most pár napig nem tudok jönni, mivel elmegyek a Mátrába (és ott sokat fogok kószálni! ;) )
Addig legyetek jók, és írjatok sokat (nade ne annyira, hogy majd hosszú oldalakat kelljen visszaolvasnom ;) )

Akkkor pápá mindenkinek!

Ja, és az nagy baj lenne, ha én csak hétfőn tudnám megmondani azt, hogy tudok-e jönni SW-t nézni pénteken??? Ugye nem nagy baj!!

(Hmm... ez inkább a Találkozások topicba tartozott volna, de mindegy... :oops: )

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58249 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Lostrys: ennek a történetnek az a lényege, hogy Középföldén játszódjon. Tudomásom szerint Középföldén nincs Egyiptomhoz hasonló hely... :roll: Ez majd egy másik történet lesz - mondjuk.
Ami az elöző kérdésedet illeti: szerintem többet más se nagyon tud elmondani a Kószák Könyvéről, mint amit én dióhéjban leírtam. Ezért mondtam, hogy próbálj meg eljönni a találkozóra, és ahogy majd ott beszélgetsz a többi kószával, rá fogsz érezni a dolog ízére! :wink:
Én majd megpróbállak értesíteni minden! Jó?
Színváltás: így csináld! : [color=amilyen színt akarsz, azt írod ide angolul]idejön a szöveg, amit színesen akarsz látni[/color] - és az egészet ezzel fejezed be. Ennyi!

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58196 Írta: Esgal Eithel
Esgal Eithel válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Ja, még arra lennék kíváncsi, hogy a könyv cselekményének mindenképpen Középföldén kell-e játszódnia? És ha igen, nincs-e arrafelé egy Egyiptomhoz hasonló vidék? De ha nincs, mondjuk az se baj....nagyon szeretm az erdőket. Már két hete nem jártam erdőben, és súlyos fa-hiányom van! :wink: Na, ennyi! Sziasztok!

"Az idő múlik; mind változunk.
Elsírjuk könnyeink, és újra álmodunk."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58195 Írta: Esgal Eithel
Sziasztok! Úgy látom, legutolsó hozzászólásom óta voltak már itt egy-ketten, de az én írásomat és kérdéseimet nem is vették figyelembe. :( Tudom, hogy új vagyok a Fórumon, de régen én is sokat bejártam, és most is igyekezni fogok. De ha nem hagyjátok, hogy beilleszkedjek, akkor mit csináljak?! :?: :!:
Legyetek szívesek befogadni egy eltévedt kószát, aki végre azt érzi, itt megtalálta a barátait... :roll:
Előre is köszi!
Ja, és egy kérdés: pontosan mit is jelent a Namárie kifejezés?
Köszi!

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58180 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Brisa:
1. Én is ilyen hangulatomban vagyok, úgyhogy nem veszem magamra.
2. A kérdést úgy látszik nem fogalmaztam meg elég pontosan (avagy mondhatni, rosszul tettem fel (ez néha (gyakran) elő fordul velem)). Szóval arra vonatkozott a kérdésem, hogy Ti már megszabtatok-e ilyesmit egymás között, vagy esetleg muszály, hogy pl. tél legyen (mert így kijöv valakinek egy poén, vagy akármi). Ezért tettem fel ezt a kérdést.
3. Ez nem chat, úgyhogy szerintem itt hagyjuk abba :wink:

Hosszú és eredményes életet.

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58179 Írta: Brisa

Telcontar_Leli írta: Brisa: Köszi, akkirGandalf is dél felől fog érkezni. És nincs konkrétan semmi megadva, hogy valamelyik nap hol járt, vagy valami ilyesmi?

Ezt kérdezted tőlem. Ha elővetted volna a könyvet, akkor láthattad volna, hogy semmi konkrétabb nincs megadva.

"A pontosítást azt úgy értettem, hogy mondjuk januárban, vagy októberben vagy netán májusban (inkább nem a hobbit nevüket használom a hónapoknak) van az a gyűlés. Illetve, hogy mikor megy oda Aragorn."

Nem tudom ezt sem. A Függelék nem részletezi Aragorn érkezésének időpontját. Mondd meg te, és majd mi ahhoz igazodunk.

Bocsi a hangnemért, Léli, de ma nagyon türelmetlen és feszült vagyok. :? :roll:

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58174 Írta: Léli

Brisa írta: Léli, ne légy lusta elővenni a könyvet! A Függelékben megtalálod évszámokra lebontva az eseményeket!

Nem vagyok lusta! A pontosítást azt úgy értettem, hogy mondjuk januárban, vagy októberben vagy netán májusban (inkább nem a hobbit nevüket használom a hónapoknak) van az a gyűlés. Illetve, hogy mikor megy oda Aragorn. Erre kérdeztem rá.

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58168 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Húúú, de el vagyok látva kószalányokkal! Csak az a baj, hogy már Gillzzel elkezdtünk kiötleni valamit. :( Mindenkinek szorri. Bár még az is lehet, hogy ti is helyet kaptok benne, Norno a casanova-kósza. :mrgreen: na jó, csak hülyülök. Hát bocs. Nem tud valaki többet egy bizonyos Fengel királyról annál, amit a függelékben írnak?

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58165 Írta: Brisa
Léli, ne légy lusta elővenni a könyvet! A Függelékben megtalálod évszámokra lebontva az eseményeket!

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58142 Írta: Esgal Eithel
Köszi a felvilágosítást, lenne még egy kérdésem. A Megye-őrző kószákon kívül más kószák is vannak, vagy csak ez a két csoport létezik: Megye-őrzők és "általános" kószák? :?:
Egyébként szeretnék megkérni valakit, hogy írjon nekem e-mail-t, és írjon meg nekem mindent erről a könyvről, jó? Előre is köszi. :wink:
És szeretnék ezúton is megkérni mindenkit, hogy nem lenne-e kedve e-mailezni, mert félek, hogy nem tudok olyan gyakran bejárni ide, de azért igyekszem. :cry:
És még egy kérdés: mivel én még a régi fórumhoz vagyok szokva, hadd kérdezzem meg, a betűszínt a szöveg előtt vagy után kell beállítani? :?:
Köszi előre is mindent! 8)

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58121 Írta: Cicaful
Kedves Lostrys!

ez nem film lesz, hanem a Kószák Könyve. Melynek az a lényege, hogy mindenki megírja a saját kószájának a történetét. Néhány kikötés van csupán.
1. A Harmadkorban játszódjon;
2. Tolkiennel történetével sehol se ütközzön - tehát mondjuk nem írhatod, hogy Aragorn meghalt és Te vetted át a helyét (ez csak példa volt - nehogy megsértődj :wink: );
3. kószának kell lenni :arrow: nem lehetsz féltünde! Asszem ennyi!
Játszódhat a storyd a Gyűrű-háború alatt, előtt, után.
Vannak külön Megye őrző kószák :arrow: ez ügyben Brisahoz kell fordulnod, ha az szeretnél lenni.
Mivel Középföldén történnek ezek a dolgok és kb egy időben, ezért a kószáink néha találkoznak is. Ezeket egyeztetni kell, hogy pl ne az legyen, hogy mondjuk az én kószám Nyugaton van, mikor Te azt írod, hogy Keleten találkoztunk. Meg ilyenek.

Ha ezek után kedvet kaptál hozzá, nyugodtan beszállhatsz! És az se baj, ha csak most kezded, mert még én se tartok sehol... :P (mondjuk ötlet az van)

Ja, és június 1jén tali lesz :!: Ha van kedved jönni, akkor (mégegyszer) júni 1, 11 órakor a Batthyány téren (ahogy följössz a metróból - ki egészen a felszínre a buszokhoz)

Különben: Nagy kósza üdvözlés, hogy újra itt vagy! :wink:

"A kihívás:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #58117 Írta: Esgal Eithel
Sziasztok! Nagyon régen jártam erre, de most majd igyekszem minnél többet bejönni. A problémám az, hogy amikor én még rendszeresen bejártam, kószás dolgokról volt szó, most meg amennyire látom, csak a készülő filmről, vagy miről. Ez alapjában véve nem is lenne baj, csakhogy én ebből a filmkészítésből kimaradtam, és nem tudom, lehet-e még bekapcsolódni? És ha nem, akkor már nem is tudunk másról dumcsizni? Mert én régen nagyon szívesen jártam be ide, de ha a buliból kimaradok, másról meg nincs is szó, akkor nagyon szomorú leszek. :( Várom a válaszotokat, és előre is köszi.

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57992 Írta: Léli
Brisa: Köszi, akkirGandalf is dél felől fog érkezni. És nincs konkrétan semmi megadva, hogy valamelyik nap hol járt, vagy valami ilyesmi?

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57981 Írta: Brisa

Telcontar_Leli írta: Ai na vennui!

Segítségre volna szükségem a kószámmal kapcsolatban. Ugye megbeszéltétek, hogy 2980-ban lenne az a megbeszélés (Megye-őrzők). Az lehetséges, hogy Aragorn és Gandalf együtt mennek oda abban az évben? Tehát nem sokkal előtte észak felől. Mert szeretnék összefutni (illetve a kószám apja) velük nem messze Völgyzugolytól.

Várom válaszaitokat
Telcontar Léli

Nem rossz ötlet. Legalább legalizálod Gandalf érkezését. :lol: Úgy néz ki, nem ütközik sehol. Illetve az az 'észak felől' nem stimmel, ugyanis Aragorn délről érkezik. Gandalfról nincs szó.

Rouge: Jún. 15-16-án lesz az MTT alakulóülése Szegeden. Nézz át a Magyar Tolkien Társaság topikba, ha érdekel.

Brisa
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57935 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Ja, és nazgul...Kicsit szégyenlősen ( :oops: ), de esetleg az én kósza-lányom szívesen ott lenne a te kószád halálakor...Ha érdekel, írj! V. már lemaradtam? :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57934 Írta: Rogue
Rogue válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Hello!
Történetem íródik jelenleg is, de nem kószás..... :( ((
Bár szerintem egyelőre nem rossz. :oops:
Mi lesz jún. 15-16-án? Akkor megyek osztálykirándulásra.... :( ((
Üdv :wink:
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57776 Írta: Léli
Ai na vennui!

Segítségre volna szükségem a kószámmal kapcsolatban. Ugye megbeszéltétek, hogy 2980-ban lenne az a megbeszélés (Megye-őrzők). Az lehetséges, hogy Aragorn és Gandalf együtt mennek oda abban az évben? Tehát nem sokkal előtte észak felől. Mert szeretnék összefutni (illetve a kószám apja) velük nem messze Völgyzugolytól.

Várom válaszaitokat
Telcontar Léli

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57741 Írta: Narië
Narië válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
A kósza zoo-ba jöhet csiga?

Narië

No more blood for oil!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57701 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztok népek!
Már másfél hete nem kószáltam erre,úgyhogy sok az újdonság.
Brisa:Én már idebiggyesztettem 1-2 hozzászólást,de ettől még ezek szerint nem számítok tagnak?Mert ha nem,akkor ünnepélyesen kérem felvételemet a Szövetségbe.
A KószaZooba halat is felvesztek?Van egy algaevő harcsám,és már háromszor annyi időt megélt,mint a többi hal-ez kószás vonás :)
nazgúl:ha az almafa mégsem kelne ki(bár én szurkolok neki),tudok ajánlani egy kb.3 éves fácskát,amit egy kigyökereztetett barkából származik(szégyellem,de a fa nevét nem tudom :oops: )
Miképpen gondoltad az asszisztálást a kószád halálához?Mert szivesen beválalom,csakhát így blindre...

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57665 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Jelkezem, nazgúl! Szívesen kitalálok, akár írok, csak pontosítás szükségeltetetik.

need more brainz. yourz. now.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57633 Írta: nazgúl
nazgúl válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Üdv Kószatulajdonosok!

A kószámnak, aki nagyon markáns, megnyerő külsejű, és ellenálhatatlan férfiú, szüksége lenne egy kószalányra, aki asszisztálna a halálakor, mert így szegény nem hajlandó meghalni. Szerelmi szál sem kizárt. Várom a jelentkezéseteket, mentsétek meg! (Illetve segítsetek meghalni szerencsétlennek!) :)

Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57630 Írta: Cicaful
Kedves kis Kósza Barátaim!
Valaki megtudná adni a Arwen tel.számát?
Vagy Arwen, írdd meg légyszi, hogy mikorra érnétek a 11es végállomására!

"A kihívás:
Téma zárolva.
  • Arwen
  • Látogató
  • Látogató
22 éve 5 hónapja #57613 Írta: Arwen
Arwen válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Sziasztok Kedves Kószák!

Bocsika, de most egy hónapig nagyon keveset tudok jönni, azt is Top Secret, mert el vagyok tiltva! :( Ha valami fontos dolog történik, légyszi küldje el valaki nekem SMS-ben, mert nem szeretnék lemaradni a hülye matekpéldák(ezért tiltottak el) miatt! Köszi!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57607 Írta: Léli
Brisa: Június 15-16? És kik mehetnek? Szóval ez milyen alapon van? Csak az, aki a beszédet elmondja, vagy akárki?
A program tetszik. Illetve egy valamit nem értek. A szövegből úgy vettem ki, hogy a többi kreatív egységet alánk akarod besorolni. Ha így van, miért? Szerintem inkább velük 1 szinten kéne lennünk.
Szintén te mondtad, hogy együtt döntsük el, melyik alkotás lesz a felolvasás áldozata. Ezt hogyan gondoltad? Aki amennyivel kész van, az ide beírja, vagy hogy?

Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #57606 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Kószák Szövetsége
Lányok, én mindenképpen a megbeszélésre szavaznék, ha már így szóbajött. Jobban járnánk, ha a kül. kreatív körökből egy-egy ember jellemezné az adott csoportot. És bőőőven ott lennénk 20 percben (na jó, esetleg 25-ben :) )

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.397 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére