- Köszönetek: 0
Kószák Szövetsége
- Csavargó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
még egyszer üdv a kószák között! Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Csavargó
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Lostrys:
Először is nem kell kapásból megsértődni.
Másodszor: olvastad ta GyU-t, vagy csak a filmet láttad? (Azért kérdem, mert akik olvasták, biztos nem kérdeznének olyat, hogy vagy e Egyiptom-szerűség Középföldén vagy hogy milyen kószák vannak még az "általános és a Megye-ő.)
Harmadszor: Namarië! = Viszlát!
Negyedszer: A Kószák Könyvéről csak azt mondhatom, amit Cica.
És végül: a betűszínt úgy is tudod változtatni, hogy a megírt szöveget kijelöld és fent a 'Betűszín'-nél a választott színra kattintasz. Mindezt a Hozzászólásban.
Brisa
- Csavargó
- Nem elérhető
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Namárië: (ha jól tudom) ég veled (off: Jó az avatarod )
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Elanor
- Nem elérhető
Én most pár napig nem tudok jönni, mivel elmegyek a Mátrába (és ott sokat fogok kószálni! )
Addig legyetek jók, és írjatok sokat (nade ne annyira, hogy majd hosszú oldalakat kelljen visszaolvasnom )
Akkkor pápá mindenkinek!
Ja, és az nagy baj lenne, ha én csak hétfőn tudnám megmondani azt, hogy tudok-e jönni SW-t nézni pénteken??? Ugye nem nagy baj!!
(Hmm... ez inkább a Találkozások topicba tartozott volna, de mindegy... )
I feel complete when I feel sick inside
- Cicaful
- Nem elérhető
Ami az elöző kérdésedet illeti: szerintem többet más se nagyon tud elmondani a Kószák Könyvéről, mint amit én dióhéjban leírtam. Ezért mondtam, hogy próbálj meg eljönni a találkozóra, és ahogy majd ott beszélgetsz a többi kószával, rá fogsz érezni a dolog ízére!
Én majd megpróbállak értesíteni minden! Jó?
Színváltás: így csináld! : [color=amilyen színt akarsz, azt írod ide angolul]idejön a szöveg, amit színesen akarsz látni[/color] - és az egészet ezzel fejezed be. Ennyi!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Esgal Eithel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
"Az idő múlik; mind változunk.
Elsírjuk könnyeink, és újra álmodunk."
- Esgal Eithel
- Nem elérhető
Legyetek szívesek befogadni egy eltévedt kószát, aki végre azt érzi, itt megtalálta a barátait...
Előre is köszi!
Ja, és egy kérdés: pontosan mit is jelent a Namárie kifejezés?
Köszi!
- Léli
- Nem elérhető
1. Én is ilyen hangulatomban vagyok, úgyhogy nem veszem magamra.
2. A kérdést úgy látszik nem fogalmaztam meg elég pontosan (avagy mondhatni, rosszul tettem fel (ez néha (gyakran) elő fordul velem)). Szóval arra vonatkozott a kérdésem, hogy Ti már megszabtatok-e ilyesmit egymás között, vagy esetleg muszály, hogy pl. tél legyen (mert így kijöv valakinek egy poén, vagy akármi). Ezért tettem fel ezt a kérdést.
3. Ez nem chat, úgyhogy szerintem itt hagyjuk abba
Hosszú és eredményes életet.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Brisa
- Nem elérhető
Telcontar_Leli írta: Brisa: Köszi, akkirGandalf is dél felől fog érkezni. És nincs konkrétan semmi megadva, hogy valamelyik nap hol járt, vagy valami ilyesmi?
Ezt kérdezted tőlem. Ha elővetted volna a könyvet, akkor láthattad volna, hogy semmi konkrétabb nincs megadva.
"A pontosítást azt úgy értettem, hogy mondjuk januárban, vagy októberben vagy netán májusban (inkább nem a hobbit nevüket használom a hónapoknak) van az a gyűlés. Illetve, hogy mikor megy oda Aragorn."
Nem tudom ezt sem. A Függelék nem részletezi Aragorn érkezésének időpontját. Mondd meg te, és majd mi ahhoz igazodunk.
Bocsi a hangnemért, Léli, de ma nagyon türelmetlen és feszült vagyok.
Brisa
- Léli
- Nem elérhető
Nem vagyok lusta! A pontosítást azt úgy értettem, hogy mondjuk januárban, vagy októberben vagy netán májusban (inkább nem a hobbit nevüket használom a hónapoknak) van az a gyűlés. Illetve, hogy mikor megy oda Aragorn. Erre kérdeztem rá.Brisa írta: Léli, ne légy lusta elővenni a könyvet! A Függelékben megtalálod évszámokra lebontva az eseményeket!
- nazgúl
- Nem elérhető
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Esgal Eithel
- Nem elérhető
Egyébként szeretnék megkérni valakit, hogy írjon nekem e-mail-t, és írjon meg nekem mindent erről a könyvről, jó? Előre is köszi.
És szeretnék ezúton is megkérni mindenkit, hogy nem lenne-e kedve e-mailezni, mert félek, hogy nem tudok olyan gyakran bejárni ide, de azért igyekszem.
És még egy kérdés: mivel én még a régi fórumhoz vagyok szokva, hadd kérdezzem meg, a betűszínt a szöveg előtt vagy után kell beállítani? :
Köszi előre is mindent!
- Cicaful
- Nem elérhető
ez nem film lesz, hanem a Kószák Könyve. Melynek az a lényege, hogy mindenki megírja a saját kószájának a történetét. Néhány kikötés van csupán.
1. A Harmadkorban játszódjon;
2. Tolkiennel történetével sehol se ütközzön - tehát mondjuk nem írhatod, hogy Aragorn meghalt és Te vetted át a helyét (ez csak példa volt - nehogy megsértődj );
3. kószának kell lenni nem lehetsz féltünde! Asszem ennyi!
Játszódhat a storyd a Gyűrű-háború alatt, előtt, után.
Vannak külön Megye őrző kószák ez ügyben Brisahoz kell fordulnod, ha az szeretnél lenni.
Mivel Középföldén történnek ezek a dolgok és kb egy időben, ezért a kószáink néha találkoznak is. Ezeket egyeztetni kell, hogy pl ne az legyen, hogy mondjuk az én kószám Nyugaton van, mikor Te azt írod, hogy Keleten találkoztunk. Meg ilyenek.
Ha ezek után kedvet kaptál hozzá, nyugodtan beszállhatsz! És az se baj, ha csak most kezded, mert még én se tartok sehol... (mondjuk ötlet az van)
Ja, és június 1jén tali lesz Ha van kedved jönni, akkor (mégegyszer) júni 1, 11 órakor a Batthyány téren (ahogy följössz a metróból - ki egészen a felszínre a buszokhoz)
Különben: Nagy kósza üdvözlés, hogy újra itt vagy!
"A kihívás:
- Esgal Eithel
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
- Brisa
- Nem elérhető
Telcontar_Leli írta: Ai na vennui!
Segítségre volna szükségem a kószámmal kapcsolatban. Ugye megbeszéltétek, hogy 2980-ban lenne az a megbeszélés (Megye-őrzők). Az lehetséges, hogy Aragorn és Gandalf együtt mennek oda abban az évben? Tehát nem sokkal előtte észak felől. Mert szeretnék összefutni (illetve a kószám apja) velük nem messze Völgyzugolytól.
Várom válaszaitokat
Telcontar Léli
Nem rossz ötlet. Legalább legalizálod Gandalf érkezését. Úgy néz ki, nem ütközik sehol. Illetve az az 'észak felől' nem stimmel, ugyanis Aragorn délről érkezik. Gandalfról nincs szó.
Rouge: Jún. 15-16-án lesz az MTT alakulóülése Szegeden. Nézz át a Magyar Tolkien Társaság topikba, ha érdekel.
Brisa
- Rogue
- Nem elérhető
- Rogue
- Nem elérhető
Történetem íródik jelenleg is, de nem kószás..... ((
Bár szerintem egyelőre nem rossz.
Mi lesz jún. 15-16-án? Akkor megyek osztálykirándulásra.... ((
Üdv
- Léli
- Nem elérhető
Segítségre volna szükségem a kószámmal kapcsolatban. Ugye megbeszéltétek, hogy 2980-ban lenne az a megbeszélés (Megye-őrzők). Az lehetséges, hogy Aragorn és Gandalf együtt mennek oda abban az évben? Tehát nem sokkal előtte észak felől. Mert szeretnék összefutni (illetve a kószám apja) velük nem messze Völgyzugolytól.
Várom válaszaitokat
Telcontar Léli
- Narië
- Nem elérhető
- Esgal
- Nem elérhető
Már másfél hete nem kószáltam erre,úgyhogy sok az újdonság.
Brisa:Én már idebiggyesztettem 1-2 hozzászólást,de ettől még ezek szerint nem számítok tagnak?Mert ha nem,akkor ünnepélyesen kérem felvételemet a Szövetségbe.
A KószaZooba halat is felvesztek?Van egy algaevő harcsám,és már háromszor annyi időt megélt,mint a többi hal-ez kószás vonás
nazgúl:ha az almafa mégsem kelne ki(bár én szurkolok neki),tudok ajánlani egy kb.3 éves fácskát,amit egy kigyökereztetett barkából származik(szégyellem,de a fa nevét nem tudom )
Miképpen gondoltad az asszisztálást a kószád halálához?Mert szivesen beválalom,csakhát így blindre...
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- nazgúl
- Nem elérhető
A kószámnak, aki nagyon markáns, megnyerő külsejű, és ellenálhatatlan férfiú, szüksége lenne egy kószalányra, aki asszisztálna a halálakor, mert így szegény nem hajlandó meghalni. Szerelmi szál sem kizárt. Várom a jelentkezéseteket, mentsétek meg! (Illetve segítsetek meghalni szerencsétlennek!)
Azoktól a nazgúloktól a hátam borsódzik. Rád néznek, a vesédbe látnak, s te csak állsz ott, mint a hülye...
- Cicaful
- Nem elérhető
Valaki megtudná adni a Arwen tel.számát?
Vagy Arwen, írdd meg légyszi, hogy mikorra érnétek a 11es végállomására!
"A kihívás:
- Arwen
- Látogató
Bocsika, de most egy hónapig nagyon keveset tudok jönni, azt is Top Secret, mert el vagyok tiltva! Ha valami fontos dolog történik, légyszi küldje el valaki nekem SMS-ben, mert nem szeretnék lemaradni a hülye matekpéldák(ezért tiltottak el) miatt! Köszi!
- Léli
- Nem elérhető
A program tetszik. Illetve egy valamit nem értek. A szövegből úgy vettem ki, hogy a többi kreatív egységet alánk akarod besorolni. Ha így van, miért? Szerintem inkább velük 1 szinten kéne lennünk.
Szintén te mondtad, hogy együtt döntsük el, melyik alkotás lesz a felolvasás áldozata. Ezt hogyan gondoltad? Aki amennyivel kész van, az ide beírja, vagy hogy?
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.