- Köszönetek: 0
Kószák Szövetsége
- Brisa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ugyanis tényleg ideje lenne már körbetelefonálni a menedékházakat. Csak hát előtte még be kéne szerezni a számokat.
Az én próbálkozásaim eredménye:
Pilis
ESZTERGOM 1997. május
"GOLF" IFJÚSÁGI ÉS TURISTASZÁLLÓ /Prímás-sziget/
Nyitva: április 25 - szeptember 30.
45 férőhely (1x14, 1x9+2,1x9, 1x8 ÉS 1x3)
Ára: 520 Ft/fő/nap + 100 Ft idegenforgalmi adó
Szervezett természetbarátoknak 10 % kedvezmény
: Esztergom Prímás-sziget, Nagy-Duna sétány 1-2.
: (33) 315-930, (33) 313-521, Fax: (33) 313-015
SOMHEGY 1996. július
Telefonszám változás:
: (1) 209-4675 (Baloghné Szentirmay Judit)
( www.fsz.bme.hu/mtsz/szallas/hiradsz1.htm )
De amint látjátok, 96, 97-es adatok. Ezért mindenképp fel kellene hívni őket: "A Természetbarát Szálláshelyek kiadvány - az MTSZ Házbizottságának kiadványa - több mint 600 olcsó szálláshely 1997-ben frissített részletes adataival - köztük az 1997-es árakkal. A kiadvány nyomtatott formában utoljára 1998. áprilisában jelent meg. A frisebb adatokkal a Szállásbizottság tagjai rendelkeznek, az nyomtatásban még nem jelent meg. Kérjük, érdeklődjenek telefonon az MTSZ központjában kedd délutánonként, a Szállásbizottság ügyeleti idejében, 16.00 - 18.00 között. " (In: www.fsz.bme.hu/mtsz/szallas/szallas.htm )
Amúgy pedig ajánlom figyelmünkbe ezeket a honlapokat: Pont nekünk, a kószáknak találták ki őket.
www.fsz.bme.hu/mtsz/mtszhome.htm
taborozas.lap.hu/
És még ezt is találtam:
"Itt most olyan szervezetek címét adjuk meg, melyek több tíz szálláslehetőség fölött rendelkeznek, ill. több száz cím van adattárukban. GYTA Gyermekek Táborozásáért Alapítvány
1065 Budapest, Bajcsy-Zs. út 31. II. em. 3.
Levélcím: 1396 Bp. Pf. 483.
Tel/fax: 269-2097, 269-4440
MISZSZ Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége
Tel/fax: 131-9705
MTSZ Magyar Természetbarát Szövetség
Tel: 111-2467, fax: 153-1930
NGYIK Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány
1149 Budapest, Amerikai út 96.
Tel: 251-3537, fax: 251-8674
TOURINFORM Turista Információ
1052 Budapest, Sütő u. 2.
Levélcím: 1364 Bp. Pf. 185.
Tel: 117-9800, fax: 117-9578
TÜSZ Természetbarát Házakat Üzemeltetők Szervezete
Tel: 111-9289 (keddenként 17-19 óra között)
A felsoroltakon kívül érdemes vállalati üdülőket, pihenőket, kollégiumi szálláshelyeket, iskolákat, önkormányzatokat, megyei természetbarát bizottságokat is megkeresni ez ügyben. " (In: www.fsz.bme.hu/mtsz/szakmai/zk16.htm )
Szóval lehet kezdeni a telefonálgatást és az érdeklődést.
Brisa
- Fíriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Fru
- Elanor
- Nem elérhető
Telcontar_Leli írta: Elanor: Az iskola számomra szeptember 2.-án kezdődik (Juhhé! ), és feltehetően a legtöbb suli ezt az időpontot fogja a kezdésnek ajánlani.
Ha ez így van, akkor én is támogatom az augusztus végét!!
I feel complete when I feel sick inside
- Fereste
- Nem elérhető
- Léli
- Nem elérhető
A tábor: Még nem tudom, hogy megyek-e. Mert sürgősen el kellene döntenem, hogy akarok-e nyáron odlgozni. Ha igen, akkor augusztusban nem tudok menni, ha nem ,akkor igen (Érthető voltam mi? )
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Cicaful
- Nem elérhető
Egyszer felvetődött a július vége...
Gollam: mért nem szeretsz számháborúzni???? : 8O
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Elanor
- Nem elérhető
Még van időnk, hogy ezt megbeszéljük (bár nam túl sok ), csak az a lényeg, hogy minél több ember jelezze, hogy mikor jó neki.
I feel complete when I feel sick inside
- aieless
- Nem elérhető
Hozzászólásokból ítélve megint bánhatom nagyon, hogy nem tudtam jöhöhönnihii.. hüpp.. hüpp.....
Amúgy én is augusztus végére szavaznék, akkor sztem már mindenki itthon van!
De azért még nyár közben lehetne egy tali!!!!!
NAaaaa!!!!! nem lehetne mondjuk... júni 22-én (v. 21, mindegy)?
(csak felvetés, de nekem kivételesen jó lenne ))
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain
- Rayan
- Nem elérhető
(Ha át tudsz csábítani a szlovák Paradicsomból, körbetapsollak )
De ha a többségnek aug. eleje a jó, az pech. ˇ ˇ _
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Gollam
- Nem elérhető
A számháború nem lenne rossz ötlet, ha nem utálnék számháborúzni
Ami a tábor lehetséges időpontját illeti, nekem megfelel, de tényleg nem fog összejönni...akkor lesz a sziget, és rengetegen fognak rá elmenni...
Nah, majd még beszélünk erről...sziasztok!!!
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
És nem tudunk titeket átcsábítani egy kicsit? Augusztus vége olyan sokára lesz!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Rayan
- Nem elérhető
Sziget van (sokaknak!!) (Akkor megyek Szlovákiába, szv az nekem nem jó.)
Mit szóltok aug. végéhez?
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Yavanna
- Nem elérhető
Áfonya írta:
Finduilas írta: Ha már szóba került a nyári tábor. Én kinéztem egy időpontot, ami jó lenne ( legalábbis nekem, Annának, Brisának és Estelnek biztos ) :
augusztus első négy napja[color=#][/color] Ez egy csütörtöktől vasárnapig terjedő időszak. Várnám a válaszokat, kinek jó, vagy kinek van más ötlete. És minél előbb el kéne kezdeni szervezni. Nazgúl, Yavanna]
Igenigen!!! Augusztus eleje az nekem pont JÓ! Szóval részemről a dolog ezerrel támogatva! (Remélem még jó sokan ráérnek... )
Akkor lesz a Sziget! *szipp-szipp*
"Aure entuluva!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Ha már szóba került a nyári tábor. Én kinéztem egy időpontot, ami jó lenne ( legalábbis nekem, Annának, Brisának és Estelnek biztos ) :
augusztus első négy napja[color=#][/color] Ez egy csütörtöktől vasárnapig terjedő időszak. Várnám a válaszokat, kinek jó, vagy kinek van más ötlete. És minél előbb el kéne kezdeni szervezni. Nazgúl, Yavanna]
Igenigen!!! Augusztus eleje az nekem pont JÓ! Szóval részemről a dolog ezerrel támogatva! (Remélem még jó sokan ráérnek... )
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Esgal
- Nem elérhető
Szerintem is jó volt a tali,bár a közhangulatból ítélve e megkésett közlésemmel nem mondtam semmi újat.
Brisa:ha lehet,nekem is küldj légyszives egy emilt vagy privit,vagy írd ide,hogy mikorra kellenének a rajzok,és hogy tudnám eljuttatni!
Finduilas:az augusztus eleje nekem is jó lenne!
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Finduilas
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
augusztus első négy napja[color=#][/color] Ez egy csütörtöktől vasárnapig terjedő időszak. Várnám a válaszokat, kinek jó, vagy kinek van más ötlete. És minél előbb el kéne kezdeni szervezni. Nazgúl, Yavanna: úgy hallottam ti lesztek a szervezők.
"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
- Aralataion
- Nem elérhető
Szerintem is tök jó volt, már keresem az építészeket, akik oltárt építenek nektek...
Építész(hallgató) 1 jelentkezik!
a kezemmel most mindenféle íveket rajzolok, amiből kiolvashatod a nevem ha tudsz gondolkodni az én fejemmel.
- gillz
- Nem elérhető
Mégegy. Ha nyáron tábor, akkor kezdjük el gyűjteni az időpontokat, helyeket. Mert lassan ideje pontosan megadni az infot, hiszen a nyári egyéb programok elosztása már rég elkezdődött.
megmégegy. Ki az, aki jönne a táborba, és esetleg segitene megszervezni az élő szerepjátékot (úgy láttam, lenne rá igény)? Egyelőre igencsak kevesen vagyunk.
need more brainz. yourz. now.
- Yavanna
- Nem elérhető
Cicafül írta: Képzeljétek ma egy olyan tuti kis számháborús helyen voltam! 8O Egyből arra gondoltam, hogy itt milyen jól lehetne játszani...
Áh, de gondolom lelőnétek, ha mégegyszer én szervezném a talit...
Bár, ha az egy naposhoz szükség van segítő-szervezőre, én szívesen állok bárki rendelkezésére, vagy akár még meg is szervezem!
Ugyan-ugyan! Inkább hálával tartozunk, nagyon jól sikerült! Ki az az elmebajos, aki Téged le akarna lőni az esetleges jövőbeli szervezés kapcsán??? Kiváltképp, ha ilyen alkalmas helyet leltél számháború céljára! Eltelt 20 év és én ebből kimaradtam; ezt mindenképpen orvosolni kell! De ha úgy alakul és esetleg szervezésbe fogok, biztosan meg foglak keresni!
"Aure entuluva!"
- Cicaful
- Nem elérhető
Gollam írta: Habár kicsit értetlenül álltam a tény előtt, hogy mindenki ott mondogatta, hogy milyen nagyon fáradt És azzal erősítgették a lelküket, hogy ők kószák, vagy mifene Elég érdekes volt, nekem, kicsi sztúrnak nem nagyon fáradtak el a lábaim...sőt!! Igen kellemes kis séta volt Szóval Kószák drága népek, tessék edzeni
Örülök, hogy nem mindenki fáradt el és küzdött izomlázzal! Én se - csak leégtem...
Képzeljétek ma egy olyan tuti kis számháborús helyen voltam! 8O Egyből arra gondoltam, hogy itt milyen jól lehetne játszani...
Áh, de gondolom lelőnétek, ha mégegyszer én szervezném a talit...
Bár, ha az egy naposhoz szükség van segítő-szervezőre, én szívesen állok bárki rendelkezésére, vagy akár még meg is szervezem!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Yavanna
- Nem elérhető
Arwen írta: Igen ezt a kérdést már én is szerettem volna feltenni. Légyszi, ne nézzetek hülyének! Mi az az OFF? (amúgy nagyon a helyzet magaslatán vagyok a szombati dohányboltommal együtt )
Az OFF olyan hozzászólást jelöl, amelynek tartalma nem kapcsolódik szervesen ahhoz a Tmához, amiről az a adott topic szól. (Azt hiszem ennél bonyolultabban nehezen lehetett volna, de remélem érthető. )
Egyébként mi ez a dohánybolt-dolog? Erről meg én maradtam le, pedig ott voltam ám szombaton!
"Aure entuluva!"
- Gollam
- Nem elérhető
Habár kicsit értetlenül álltam a tény előtt, hogy mindenki ott mondogatta, hogy milyen nagyon fáradt És azzal erősítgették a lelküket, hogy ők kószák, vagy mifene Elég érdekes volt, nekem, kicsi sztúrnak nem nagyon fáradtak el a lábaim...sőt!! Igen kellemes kis séta volt Szóval Kószák drága népek, tessék edzeni
Brisa!
Mikorra kéne megbeszélni azt az időpontot, amikorra vihetném a szobrokat (vagy egy orkfej, egy tündelány)?? Mert ezt azért el kéne intézni. Mikor indultok (szombaton) ? Lehet, hogy el tudnám vinni, vagy valami. Szóval majd ezt intézzük el, mondjuk e-mailben. Címem: gollam@mailbox.hu
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Arwen
- Látogató
- Léli
- Nem elérhető
Estel: Tudtad, hogy közülünk te fogsz legtovább életben maradni? Ugyanis a szólás is kimondja: A Remény hal meg utoljára.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Brisa
- Nem elérhető
Dae-elena írta: [size=9:1gt56msk]Egy apró pici kérészke: beírnátok engem isz a kószacoportba?[/size][/color]
Ezt csak a Tündelány tudja megtenni.
Brisa
- Dae/siss
- Nem elérhető
[size=9:3ai8l0rg]Egy apró pici kérészke: beírnátok engem isz a kószacoportba?[/size]
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Hát, ez a tali igazán jó lett, köszönjük a helyszínt, Cicafül!
Brisa: Remek hír, javaslom Svin tiszteletbeli kószává avatását (az "Estel küldi" sajnos egyelőre még inkább "Estel gyűjti, és gépeli befelé", de remélhetőleg még a vizsgaidőszak végéig elkészülök vele... )
És persze utólag is Eru éltesse az összes Tündét!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Astragan
- Nem elérhető
ARWEN: írtam neked priviben, majd olvasd el.
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.