- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- hódica
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ulmo írta:
Szméagol írta: A Holtak ösvénye és a szellemek benne lesznek?
Egyáltalán elhajózik Frodó??
Lesz Holtak Ösvénye (állítólag már a márciusi előzetesben is szerepel majd!)
MÁRCIUSI????????? 8O ilyen hamar jön RotK trailer??? De jó!!!
Sz.tem a legjobb szereplők, a színészi teljesítményt nézve: Sir Ian a FotR-ben, Sean Bean, mikor "meghal", Lij mindig, főleg, mikor szenved, Viggo is mindenhol jó, ja és persz Mr. Lee
Nők közül eddig Mir rulz ( nem gondoltam volna a TTT előtt, hogy v.ha is ilyet mondok )
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Prisca
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Az erő velem van!
szerintem ez eléggé szomorú! Végülis Aragorn is egy kósza, mégha a tündék nevelték is fel!Ezüstliliom írta: Szerintem a filmből nem is nagyon derül ki, hogy kik ők, így akik nem olvasták a könyvet, azoknak fel sem tűnik.
Nekem inkább kedvenc karaktereim vannak... a könyvből: Pippin egyértelműen a csúcs!Ivó írta: Szerintetek ki a legjobb színész? Színésznő? :
A filmben pedig nagyon tetszik Ian McKellen és természetesen Andy Serkis - ő nagyon-nagyon ott van! Király lenne, ha jelölhetnék az Oscaron!!! :itscool:
"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."
- Swen
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
egyébként, szerintem:
Legjobb szinésznő:
FOTR - sok választás nincs:) Cate B. (Galadriel)
TTT - itt meg pláne:) Miranda Otto (Eowyn)
Legjobb színész:
FOTR - Sean Bean (Boromir)
TTT - Eomer (Karl Urban) és Gollam ( Andy Serkins)
Kedvenc karakterek:
FOTR - Legolas, Pippin
TTT - Haldir, Gollam, Eomer
bye
- Ezüstliliom
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Prisca írta: Egyáltalán nem lesznek a Szürkék? Ez olyan szörnyű lenne... nem? mintha a kószák nem is foglalkoznának Középfölde jövőjével... )kivéve Aragorn) ...csak a tündék...
Szerintem a filmből nem is nagyon derül ki, hogy kik ők, így akik nem olvasták a könyvet, azoknak fel sem tűnik.
Ivó írta: Szerintetek ki a legjobb színész? Színésznő? :
A legjobb színésznő kérdése egyszerre nehéz (mert nem vagyok száz százalékig megelégedve velük) és könnyű (mert kevesen vannak ). Talán Cate Blanchet (Galadriel), bár a szépsége könnyen felülmúlható. De légies és méltóságteljes, amilyennek lennie kell.
A férfi színész már sokkal nehezebb. Talán Sir Ian McKellen (Gandalf), bár Viggo Mortensen (Aragorn), Sean Astin (Samu) és Hugo Weaving (Elrond) is versenyben van nálam, és a többit is szeretem. :itscool: :hello:
"...Ha játszol gitáron, zongorán,
érezd, hogy lehetnél vidám!
A húrok benned feszülnek..."
- shark
- Nem elérhető
Ivó írta: Azthittem Legolas is közte van
Ez érdekes
a tündék szerelmi dolgairól szinte semmi nem szól kivéve Arwn, de most speciel Legolasra gondolok
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Szenvedés Kapuját... :rmad2:
Ivó
- Sesy
- Nem elérhető
Ivó írta: Ki az az öt?
Gollam, Frodó, Samu, Gríma, Faramir.
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Sesy
- Nem elérhető
Frodónak el kellene hajóznia, hiszen Szürkerév zárja a harmadik filmet, és minden Gyűrűhordozó hajóra száll. Remélhetőleg
De elvileg Arwen halálával lesz vége! :rmad2:
Arwennek azért kell ennyit szerepelni, mert kevés a női szereplő... de akkor is tulzás amennyit szerepel...
Elanor: sőt! Lehet, hogy a végén berakják hobbitnak, hogy legyen egy szerelmi háromszög ott is! És majd küzdeni fog Samu kegyeiért Rozival!
- Elanor
- Nem elérhető
Ulmo írta: Frodónak el kellene hajóznia, hiszen Szürkerév zárja a harmadik filmet, és minden Gyűrűhordozó hajóra száll. Remélhetőleg
Gondolom ezt úgy kell érteni, hogy minden Gyűrűhordozó - kivéve Samut
Gondolom az már nem lesz benne, ahogy ő is elhajózik.
I feel complete when I feel sick inside
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Elanor
- Nem elérhető
I feel complete when I feel sick inside
- Ulmo
- Nem elérhető
Szméagol írta: A Holtak ösvénye és a szellemek benne lesznek?
Lesz Holtak Ösvénye (állítólag már a márciusi előzetesben is szerepel majd!)
Frodónak el kellene hajóznia, hiszen Szürkerév zárja a harmadik filmet, és minden Gyűrűhordozó hajóra száll. Remélhetőleg
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Háát tényleg nehéz megmondani
Nem is tudnék egyesek között dönteni
Pennie: jó az aláírásod
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- Ivó
- Nem elérhető
Ahol tűz van,
ott leled meg a
Ivó
- zsoffija
- Nem elérhető
Ezt én is szeretném tudni!Szméagol írta: Ki szinkronizálta Grímát? :
Vagyegyórét kerestem-se kép,se hang... :rmad2:
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Sesy
- Nem elérhető
Arwen fogja vinni a kardot Aragornak..
- shark
- Nem elérhető
üdv a fogadóban!
pajkosponi.bixerver.hu
- Swen
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Szinkron:
A hangokkal semmi baj, a színészeink remekek. Csak technicailag vagyunk elmaradva. Ha jól hallottam az orkok hangja sokkal durvább és csattogóbb. Hogy nem színésznek volt ilyen hangja az biztos, valamilyen programmal meg kellett kavarni.
Ki szinkronizálta Grímát? :
Nem lesznek kószák? De hát az szörnyű...
A Megye megtisztításának elhagyását még elviselem (mert ugye az amerikai ABSZOLÚT "happy end" az szent ), de ez azért már túlzás.
A Holtak ösvénye és a szellemek benne lesznek?
Az orkok és Sauron hangjára a magyarázat ugytudom az hogy a magyar studio nem kapta meg az effekteket külöfldről szal igy maguknak kellet kikavarni azt...
jah és a kardhoz:
én ugytudom hogy a karodot már összekovácsolták, A könyvebn és a filmben is (FOTR) azt mondja Elrond, tehát akkor annak Aragornál kéne lennie , nem?
bye
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Szinkron:
A hangokkal semmi baj, a színészeink remekek. Csak technicailag vagyunk elmaradva. Ha jól hallottam az orkok hangja sokkal durvább és csattogóbb. Hogy nem színésznek volt ilyen hangja az biztos, valamilyen programmal meg kellett kavarni.
Ki szinkronizálta Grímát? :
Nem lesznek kószák? De hát az szörnyű...
A Megye megtisztításának elhagyását még elviselem (mert ugye az amerikai ABSZOLÚT "happy end" az szent ), de ez azért már túlzás.
A Holtak ösvénye és a szellemek benne lesznek?
- Narië
- Nem elérhető
Nem mondhatnám,hogy fel voltam villanyozva,de attól még végülis lehet,hogy Arwen tündéivel együtt kószák is érkeznek...Mint egy újab utalás a Last Alliance-ra?
[size=9:3vd3gebx]There is still hope(by Arwen )[/size]
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Egyáltalán nem lesznek a Szürkék? Ez olyan szörnyű lenne... nem? mintha a kószák nem is foglalkoznának Középfölde jövőjével... )kivéve Aragorn) ...csak a tündék...Narië írta: Halbarad&kószái helyett Arwen jön a VZ-i tündékkel.Ary személyesen tôle kapja majd meg a zászlót.
felkötöm én is a sarút,
- Narië
- Nem elérhető
Halbarad&kószái helyett Arwen jön a VZ-i tündékkel.Ary személyesen tôle kapja majd meg a zászlót.Supersonica írta:
Prisca írta: Bár nekem a tündék tetszettek a Helm-szurdoknál! Jó volt viszontlátni Haldírt ---de o´´ egy másik topic.
Én is tündebarát vagyok, ezzel nincs baj, de ugye a könyvben 20 oldal a Helm Szurdok. Már elo´´re félek, hogy a 3. részben milyen hosszú lesz a csata, és kiváncsi vagyok, hogy a tündéket (pláne Arwent) hogy fogják belecsempészni a sztoriba
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Erről már volt szó... többféle elképzelés is kialakult. pl, hogy Arwen a Szürkékkel jön majd, és nemcsak a zászlót, hanem a Kettétört Kardot is hozza magával. Szóval ilyesmik.Supersonica írta: Én is tündebarát vagyok, ezzel nincs baj, de ugye a könyvben 20 oldal a Helm Szurdok. Már előre félek, hogy a 3. részben milyen hosszú lesz a csata, és kiváncsi vagyok, hogy a tündéket (pláne Arwent) hogy fogják belecsempészni a sztoriba
Miért, szerinted hogy jön majd Arwen a Rotk-ben?
felkötöm én is a sarút,
- Supersonica
- Nem elérhető
Prisca írta: Bár nekem a tündék tetszettek a Helm-szurdoknál! Jó volt viszontlátni Haldírt ---de ő egy másik topic.
Én is tündebarát vagyok, ezzel nincs baj, de ugye a könyvben 20 oldal a Helm Szurdok. Már előre félek, hogy a 3. részben milyen hosszú lesz a csata, és kiváncsi vagyok, hogy a tündéket (pláne Arwent) hogy fogják belecsempészni a sztoriba
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Supersonica írta: JAAA, a könyvben ugye a tündék nem is mennek a Helm szurdokba... tehát nincs is a könyvben erről szó, meg Faramírról, pláne Faramír továbbengedi őket, nem viszi Osgiliathba a papához a gyűrűt Frodóval.
Hát erről van szó!
Bár nekem a tündék tetszettek a Helm-szurdoknál! Jó volt viszontlátni Haldírt ---de ő egy másik topic.
felkötöm én is a sarút,
- Supersonica
- Nem elérhető
- Prisca
- Nem elérhető
- Az erő velem van!
Supersonica írta: Egész ilyen a filmben is a monológ.
Erre a monológra én is emlékezek... nagyon jó kis monológ volt, mind a könyvben, mind a FOTR-ben... de nem erre gondoltam.
A TTT-ben (film), amikor Faramir elkapja Frodóékat és viszik őket a rejtekhelyre... akkor van egy monológja Galadrielnek, amiben ecseteli, hogy a gyűrű akar az emberekhez menni, mert őket könnyen csábíthatja... és hogy Gondor ifjú kapitányának csak a kezét kell kinyújtania érte... Na erre gondoltam.
felkötöm én is a sarút,
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.