- Köszönetek: 0
A 2. rész - A Két Torony
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Egyébként szerintem nem olyan életbe vágóan fontos hogy benne legyen a moziváltozatban az hogy hova is ment Arwen. Aki nem olvasta a könyvet annak gőze sincs mi hol merre miért, nekik azt is lehetne mondani hogy Arwen szürkerévbe ment, ugyse számítana semmit.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ulmo írta:
Ghargoqurk írta: Gondolom a TTT bővítettből is kiderül majd hogy mi is történik, de ha jól sejtem Arwen Lórienbe ment.
Hát ez csak a RotK elején fog kiderülni, a bővítettben nem
...Ami, valljuk be őszintén, tényleg szükséges, hogy a moziváltozatban benne legyen!
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ghargoqurk írta: Gondolom a TTT bővítettből is kiderül majd hogy mi is történik, de ha jól sejtem Arwen Lórienbe ment.
Hát ez csak a RotK elején fog kiderülni, a bővítettben nem
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Aldarion írta:
Hát ezt én is nagyon remélem. Attól félek, (végül is ez nem valószínű) hogy a filmben Arwen elutazik, s ezt látva Aragorn feleségül veszi Éowynt. Ez mondjuk elég valószínűtlen, de PJ.-től minden kitellik.Nimrodel Melian írta:
Szerintem Elrond valamennyire meggyőzte arról, hogy menjen velük Szürkerévbe, csak aztán majd meggondolja magát. (Remélhetőleg - valószínűleg.)Aldarion írta: Szóljatok ha hülyeséget írok, de végülis hova indult Arwen Völgyzugolyból?
Aldarion :boromir1:
Azért ez egy kicsit merész feltételezés nem gondolod ?
Gondolom a TTT bővítettből is kiderül majd hogy mi is történik, de ha jól sejtem Arwen Lórienbe ment.
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- ipszilon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Domb? Hm... igen, ezaz, bár elég elhamarkodott szó olyasmire, ami azóta itt áll, mióta a világ ezen része alakot öltött.
- Coralie
- Nem elérhető
Ez a kép mit ábrázol? Mi történik? Kik vannak rajta? (Lehet, hogy nem is TTT)
www.council-of-elrond.com/galler ... s/ea_p.jpg
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Aldarion
- Nem elérhető
Hát ezt én is nagyon remélem. Attól félek, (végül is ez nem valószínű) hogy a filmben Arwen elutazik, s ezt látva Aragorn feleségül veszi Éowynt. Ez mondjuk elég valószínűtlen, de PJ.-től minden kitellik.Nimrodel Melian írta:
Szerintem Elrond valamennyire meggyőzte arról, hogy menjen velük Szürkerévbe, csak aztán majd meggondolja magát. (Remélhetőleg - valószínűleg.)Aldarion írta: Szóljatok ha hülyeséget írok, de végülis hova indult Arwen Völgyzugolyból?
Aldarion :boromir1:
Más lett a világ
- Nilraen
- Nem elérhető
Adelard írta:
Nilraen írta:
Adelard írta:
Nilraen írta:
loni írta: Engem csak egyvalami zavar:miért van az,hogy a tünde szövegek hol magyarul,hol tündéül,hol mindkét nyelven feliratozva vannak???!!! :rmad2:
A tünde szöveget tündéül feliratozták??? :hein:
Igen elöfordul... nem vetted észre? Engem is idegesitett kicsit...
Én nem vettem észre mert a moziban ugye jól volt feliratozva,a gépemen angolul van feliratozva,VHS-en meg néhol feliratozva van néhol meg nincs.(legalábbis azon amelyiket kikölcsönöztem)
Sztem azért a moziban is érdekes a felirat, néhány helyen.. én még csak ott láttam a 2 Tornyot. (meg a táborban, de arról a feliratról inkább ne beszéljünk )
Sajnos arra hogy a moziban milyen volt a feliratozás nem igazán emléxem... A táborban ugye meg nem voltam
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Adelard
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Adelard írta:
Nilraen írta:
loni írta: Engem csak egyvalami zavar:miért van az,hogy a tünde szövegek hol magyarul,hol tündéül,hol mindkét nyelven feliratozva vannak???!!! :rmad2:
Én nem vettem észre mert a moziban ugye jól volt feliratozva,a gépemen angolul van feliratozva,VHS-en meg néhol feliratozva van néhol meg nincs.(legalábbis azon amelyiket kikölcsönöztem)
Sztem azért a moziban is érdekes a felirat, néhány helyen.. én még csak ott láttam a 2 Tornyot. (meg a táborban, de arról a feliratról inkább ne beszéljünk )
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- Nilraen
- Nem elérhető
Adelard írta:
Nilraen írta:
- Adelard
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Nilraen
- Nem elérhető
- Telperien(Ithil)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
"Hol a ló,a lovas?Hol a kürt,mely megharsant csatajelre?...""...Nyerget a lóra,a kürt szava zengjen!Hajrá,Éorlfiak!"
- Nilraen
- Nem elérhető
Ulmo írta: Nilraen: hogy jön ide a FotR bővítettje? Amit én írtam, azok a TTT normál változatának extrái (a kisfilmek és a klip, meg egyebek). Egyébként a bővített változat extrái exkluzív dolgok lesznek, amelyek még sehol nem jelentek meg a neten (legalábbis nem hivatalosan ), és máshol sem.
Hát úgy ,hogy én azt hittem ,hogy azok a kisfilmek amik a lordoftherings.net-en vannak a FOTR bővitett DVD-én vannak. De ha minden igaz tévedtem....
- Ulmo
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
A FOTR bővitett DVD-én csak ezek a kisfilmek és interjuk vannak,vagy v.mi más is?Ulmo írta: Kisfilmek: www.lordoftherings.net
Ulmo írta: Teljesen más extrák vannak a két változaton
És azokat az extrákat amik a NEM bővített DVD-n vannak,le lehet majd tölteni valahonnan?
- Ulmo
- Nem elérhető
Egy örömteli hír a végére:
Toma a Mozinet fórumán írta: Kedves Drukkerek!
Örömmel jelenthetem, hogy elkészült a TTT bővített és igencsak javított magyar változata. Remélem díjazzátok majd azt az egyedülálló jelenséget, hogy a mozi változatot majd negyven (!) helyen javítottuk. Ez a Tolkien Társaság képviselőjével egyeztetve történt. Biztos vagyok benne, hogy egy több, mint 3 és fél órás mozi szövegében van annyi vita alapanyag, hogy "a helyzetet még lehet fokozni". Nagyon nagy meló volt, és nagyon köszi mindenkinek a sok segítő hozzászólást. Gimli mondja most, hetedmagunkkal jöttünk és Brego és a többi... Köszi, és hallgassátok szeretettel, nagyon szép film. Most inkább csiszolt a mester, nics nagy újítás, de a magyar bővített most nagyon más, új, a javítások jelentősek!
Várjátok izgalommal!
Toma
Várjuk :bounce:
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- Ulmo
- Nem elérhető
Szméagol: ha nagyon kell a videoklip, felírom neked CD-re (esetleg a RotK werkfilmjével együtt )
Kisfilmek: www.lordoftherings.net A menüben The Films-Exclusives-Video. Itt van az összes filmecske, quicktime formátumban.
Akik látták a bővített verzió kedvcsinálóját: mit szóltok Denethorhoz?
- Robert B
- Nem elérhető
Penngaladiel írta: Állítólag észrevehető itt-ott árnyalatnyi eltérés a moziban látottaktól, ti, akik már láttátok a DVD-t, észrevettetek ilyesmit?
Én sajnos nemigen...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Nilraen
- Nem elérhető
- Meleth_lin
- Nem elérhető
(gonosz lesz, és kicsit OFF, de nem is, mindegy: ) VAN DVD-M MÁR TEGNAP 8 ÓTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon jó minden extra, és a 3. rész előzetese, meg a 2. rész bővítettjének előzetese csúcsszuper
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Nilraen
- Nem elérhető
- Robert B
- Nem elérhető
Mindenesetre nekem úgy tűnik, hogy TTT sokat fog emelkedni a kibővítésekkel...
The answer is Jesus. But tell me... what is the question?!
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Ulmo: És azt a Gollum's Song-os videoklipet hol lehet letölteni? (Ugye le lehet?) A kisfilmeket hol lehet letölteniíiíi? Hát én nagyon vak vagyok, de nem láttam/látom sehol. 8O
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.