J. K. Rowling: Harry Potter
- Cerebrum
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Narbeleth írta: Hol szerepelnek JÓKÉPŰ emerek a filmben?
Hát, pl. Hermione-t kifejezetten csúnyácskának írja le a könyv, és hát Harry sem arról nevezetes, h. megdobogtatja a boszorkány szíveket... A filmen viszont azért egy kicsit más a helyzet... (Az persze tipikus, h. a mardekárosok mind lófogú, szakadt figurák... )
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nelossel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Narbeleth
- Nem elérhető
A tükör szerepe Sirius halála után?
Ki mit gondol?
[size=9:3r7ras3c]u.i:(Tükör=ajándék, amit Harry Siriustól kapott)[/size]
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Narbeleth írta:
Cerebrum írta: Jaj, nem szerepelhetnek csupa jóképű fazonok egy filmben... Kellenek átlag arcok is.
Hol szerepelnek JÓKÉPŰ emerek a filmben? Egyébként tény, h Lupinról nem írják, hogy jól nézett ki, viszont Siriusra a "kivételesen széparcú fiú" megjelölést alkalmazza Rowling... jó-jó Azkaban eltorzíthatta valamennyire, de.... az arcberendezése ezért nem változott meg .
Na, mostmár leszállok, a melyik pasi, hogy nézett ki a filmekben témáról...
De Gary Oldman a való életben többnyire még így negyvenöt évesen is jóképű pasas, de ez mondjuk csak szvsz. Találtam róla fiatalkori képeket és ott tényleg Sirius. Így átizélve olyan ötszáz évnyi Azkaban utáni állapot.
"Well, I'm back."
- Narbeleth
- Nem elérhető
Cerebrum írta: Jaj, nem szerepelhetnek csupa jóképű fazonok egy filmben... Kellenek átlag arcok is.
Hol szerepelnek JÓKÉPŰ emerek a filmben? Egyébként tény, h Lupinról nem írják, hogy jól nézett ki, viszont Siriusra a "kivételesen széparcú fiú" megjelölést alkalmazza Rowling... jó-jó Azkaban eltorzíthatta valamennyire, de.... az arcberendezése ezért nem változott meg .
Na, mostmár leszállok, a melyik pasi, hogy nézett ki a filmekben témáról...
- Nelossel
- Nem elérhető
- Lin
- Nem elérhető
"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Zizzo
- Nem elérhető
Kar'sa írta: Ez az egész vérfarkas cucc egy elfordítás, meg rossz értelmezés. A werewolf, ahogy drága Piton professzor is elmondta farkasEMBER, azaz nem farkassá átalakult ember.
Ha valakit érdekel ITT egy ANGOL szöveg róluk...:
én is ezt mondom
Itélet csere van írva a vényre...
- Kar_sa
- Nem elérhető
Ha valakit érdekel ITT egy ANGOL szöveg róluk...:
Kārātārānen a áirâë...
- Zizzo
- Nem elérhető
Cerebrum írta:
Zizzo írta: Mi bajotok a vérfarkassal? Sztm semmi baja nem volt... egyszerűen csak megszoktátok a benga állat vérszomjas fenevadakat amik egy az egybe farkas kinézetűek... itt legalább nem alakult át 100%-ig, részemről sokkal jobban tetszik, közelebb áll a realitáshoz.
A realitáshoz? Tán' volt már szerencséd vérfarkashoz? Amúgy csatlakozom, nekem is pont azért tetszett, mert másmilyen lett, mint azt az ember elvárta volna...
Hogyne, 2höz is... nem úgy értettem. Hanem úgy, hogyha létezne vérfarkas inkább így nézne ki! Mert ugye az félig ember félig farkas... nem az a külömbség a farkas és a vérfarkas között, hogy utóbbi nagyobb és vérszomjasabb meg ritkább... vérfarkasos-átalakulós, szerintem
Rabcy: honnan tod, hogy a varázslókná nincselenek plazapicsák? Nekem nem az a bajom... hanem tényleg hiányzik Hermiből a stréberség... a mosolygás nem gáz, plazapicsa lehet... de nem lecserélni kell hanem a rendezőnek koncentrálni, ill Rowlingnak beleszólni...nem szegény Emma tehet róla milyen ruhákat aggatnak rá, meg milyen szövegeket írnak neki.
Sztm Sirius jó volt (annak ellenére hogy Gary Oldaman világéletébe szemét embereket jáccot)nekem tetszett, kellemes csalódás. Lupin meg lehetne szakadtabb! Arcra ő se rossz, de sztm nem igazán jó színész David Thewlis.
- Niniel Nienor
- Nem elérhető
- Cerebrum
- Nem elérhető
“Blinding ignorance does mislead us. O! Wretched mortals, open your eyes!” (Leonardo da Vinci)
- Nelossel
- Nem elérhető
- Narbeleth
- Nem elérhető
Nelossel írta: Lupint játszó színész jó lett volna Remusnak, csak nem alakították volna át... láttam egy képet, ami egy-két hónappal a 3. film forgatásának megkezdése előtt készült, s hát lehidaltam... Pont úgy nézett ki, ahogy én elképzeltem Remust! Csak hát az a bajusz...
Én is osztom a bajusz=borzasztó véleményt , engem a magyar hang is idegesített, sőt a vérfarkas sem tetszett, a plakátnak még örültem, mert azt hittem h ami a plakáton Siri volt, az lesz majd a vérfarkas .
Amúgy neki meg normál kutyunak kellett volna lenni...
Viszont h ne csak negatív legyek: A hippogriff Elesszár lett!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Rabyn írta: Siriusnak meg hát... hátmár írtam, hogy nekem a Kovac dokit játszó színész tökéletes lett volna Sirius Blacknek...
Nem tudom leíni a nevét, de szerintem is jobb lett volna. Valahogy sokkal 'Siriusosabb'... Van valami vad, vidám, kaján a vigyorában, ami a fiatal könyvbéli Siriusra emlékeztetet. De hát mostmár mindegy...
"Well, I'm back."
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nelossel írta: Lupint játszó színész jó lett volna Remusnak, csak nem alakították volna át... láttam egy képet, ami egy-két hónappal a 3. film forgatásának megkezdése előtt készült, s hát lehidaltam... Pont úgy nézett ki, ahogy én elképzeltem Remust! Csak hát az a bajusz...
Úristen, az a bajusz rémes volt! Fúúúúújjj! Bleááárgh.
Na meg az a jólfésült fej...
"Well, I'm back."
- Nelossel
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
A többiekkel amugy nincsen problémám: )
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Gwathmir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Mikor a felkelő nap megérinti a hideg éjszakával mártott földet -mondta Frodó.-Fényben úszó tündöklő gyémánt..
- Cerebrum
- Nem elérhető
Zizzo írta: Mi bajotok a vérfarkassal? Sztm semmi baja nem volt... egyszerűen csak megszoktátok a benga állat vérszomjas fenevadakat amik egy az egybe farkas kinézetűek... itt legalább nem alakult át 100%-ig, részemről sokkal jobban tetszik, közelebb áll a realitáshoz.
A realitáshoz? Tán' volt már szerencséd vérfarkashoz? Amúgy csatlakozom, nekem is pont azért tetszett, mert másmilyen lett, mint azt az ember elvárta volna...
- Nelossel
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Igaz, a filmben volt is róla szó, hogy "were" "wolf", vagyis óangol szerint "emberfarkas". Hát ez az is volt...
"Well, I'm back."
- Zizzo
- Nem elérhető
- Nelossel
- Nem elérhető
Kar'sa írta: Ron szerintem is az egyik legjobb színészi teljesítmény nyújtja, persze erről csak a magyar szinkron ismerete nélkül tudok nyilatkozni.
A magyarszinkronnal is egész tűrhető. De ahogy a 4. filmben fog kinézni! Főleg a dísztalárban! Azt látni kell...
Snuffles írta: Lupinban az nem tetszett, hogy milyen vérfarkas lett belőle. Na hát attól rosszul voltam, de David Thewlist egyébként bírom.
Hát egen... Nem ártott volna dolgozni még egy kicsit a vérfarkason... mert az, már bocsánat, de egy gebe...
- Kar_sa
- Nem elérhető
Snuffles írta: Őőő, én már egyrészt nagyon megszoktam mindenkit, másrészt Ron az egyik legjobb szereplő szerintem, dehát elképzelhető, hogy csak én látom így...
Ron szerintem is az egyik legjobb színészi teljesítmény nyújtja, persze erről csak a magyar szinkron ismerete nélkül tudok nyilatkozni.
Kārātārānen a áirâë...
- Well-of-Souls
- Nem elérhető
Man in general, if reduced to himself, is too wicked to be free.
Joseph de Maistre
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Narbeleth írta: Csak én gondolom úgy, hogy Ront le kéne cserélni? (V már az elején kellett vna...)
Habár, ha 1 szereplőt választhatnék cserére, az Lupin.
Mit műűveltek ezek Moonyval!!!
habár szegény Sirit is igencsak átformálták...
Őőő, én már egyrészt nagyon megszoktam mindenkit, másrészt Ron az egyik legjobb szereplő szerintem, dehát elképzelhető, hogy csak én látom így...
Lupinban az nem tetszett, hogy milyen vérfarkas lett belőle. Na hát attól rosszul voltam, de David Thewlist egyébként bírom.
Gary Oldman meg tény és való, hogy igencsak érdekes lett... Éhhérdekes...
"Well, I'm back."
- Narbeleth
- Nem elérhető
Snuffles írta:
Nelossel írta: Ugyanazok lesznek a színészek, mert a fejesek úgy gondolták, hogy nem cserélik le:
mert már a Hp rajongók úgy megszokták a színészeket s nem kívánnak maguknak egy lincselést
mert a színészek is beletanultak már a szerepbe
mert a "filmbeli-énjük" is nő, s így mért lenne baj, hogy ők is velük nőnek
*elteszi a fejszéket meg disznóölőkéseket...*
jippijáié
Csak én gondolom úgy, hogy Ront le kéne cserélni? (V már az elején kellett vna...)
Habár, ha 1 szereplőt választhatnék cserére, az Lupin.
Mit műűveltek ezek Moonyval!!!
habár szegény Sirit is igencsak átformálták...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Nelossel írta: Ugyanazok lesznek a színészek, mert a fejesek úgy gondolták, hogy nem cserélik le:
mert már a Hp rajongók úgy megszokták a színészeket s nem kívánnak maguknak egy lincselést
mert a színészek is beletanultak már a szerepbe
mert a "filmbeli-énjük" is nő, s így mért lenne baj, hogy ők is velük nőnek
*elteszi a fejszéket meg disznóölőkéseket...*
jippijáié
"Well, I'm back."
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.