Humor
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Oroszlánszívű Richárd titkos naplója
1. nap: Ma megtanultam írni. Persze kardozni akartam, de apu szerint még kicsi vagyok hozzá hogy felemeljem a kétkezes kardját. Pedig a múltkoris majdnem sikerült, csak a János rögtön beárult.
95. nap: Ma jöttek valami bácsik hajóval, és valami hülye nyelven beszélnek. Egy szót sem értek abból amit mondanak, és amikor megkértem a szerzetesbácsit hogy fordítsa amit mondanak, az se volt jó. Ha valami olyat mondtak, amit szerinte nem kellett volna hallanom, belefújt a sípjába. A lakoma vége felé folyton sípolt, mert a bácsik itták a jóféle helyi bort. (valami bordó nevű helyen vagyunk, pedig én azt hittem, az egy szín)
Később a szerzetes bácsit elküldték mert idegesítette őket a sípolás. Én meg ottmaradtam csengő füllel.
96. nap: Ma több dolog is történt, megjött apu, és nekiállt tárgyalni a bácsikkal, akik "henri dö második" nak szólítják folyton. Tökhülyeség. Apu neve ugyanis "Onri, lö második"
Aztán jöttek másik bácsik hajón, akik már rendes nyelven beszéltek, és közölték, hogy az első bácsik mind hülye disznók, és apu higgyen inkább nekik.
Apu azzal oldotta fel, hogy közös lakomát rendezett, de előtte kardozási bemutatót tartottam nekik. sajnos csak fakarddal, viszont Jánost így is el tudtam verni.
A bácsik meg nevettek. De acélkardot nem adtak a kezembe. Grrr.
Sokadik nap:
Kissé megnőttem, amióta legutóbb ide írtam, ami két dolog miatt jó. egyrészt kardozhatok amikor csak akarok, másrészt János csak kicsit nőtt meg...
Most itt vagyok Angliában. Folyton esik az eső, és mindenki angolul beszél.
Most épp egy seriffnél vagyok (ez valami újfajta hivatal amit apu talált ki, csak a legbátrabbak mennek seriffnek, mert az összes páncéljuk egy csillag alakú jelvény... az angolok meg örömest lőnek célba bármire ami fényes és csillogó, főleg ha köze van a királyhoz)
Magam részéről bírom Angliát, mert senki nem mer velem kiállni kardozni és máris megválasztottak bajnoknak.
Lehet hogy ebben része van az apu által küldött háromszáz katonának akik különös elmebajban szenvednek: ahányszor kardot rántok, őkis kardot rántanak...
Még többedik nap:
Visszajöttem haza, itt van jó bor. Meg ma jött látogatóba egy frank herceg, és hogy az milyen csinos...
Fülöpnek hívják. Rögtön hívtam is kardozni, és jött is, de folyton rá figyeltem és vesztettem.
János kiröhögött.
Ezér még kapni fog...
Még többedik +1 nap:
Tegnap este rányitottam a sátrában, de csak egy meztelen nő volt bent, ő sehol. Állítólag elutazott.
A nők meg nem tudnak kardozni.
Még megint többedik nap:
Fülöp írt nekem levelet. Csak nekem.
Azt írta, hogy apu szerinte alkalmatlan az uralkodásra.
írtam választ, hogy indokolja meg.
Másnap:
Várom a válaszát és közben gyakorlom a kardozást.
Kezdetnek elvágtam János lovának nyeregszíját.
Napok múlva:
Végre jött válasz!
Azt mondta, hogy a Henrik szerinte hülye név.
Nyomós érv.
És azt is írta, hogyha én lennék a király, hadsereget vezethetnék bárki ellen...
És annyit kardozhatnék... de annyit...
Írtam is gyorsan választ, hogyha kettesben vele... vívhatnék...
Máskor:
Szigorúan a távkapcsolatra szavazott...
Lehet, hogy itt valami cselszövés van?
Apu holmi házasságról beszél nekem...
Mit kezdjek én egy nővel???
Évek múlva:
Elegem van a hercegnőkből.
Elegem van a fülembe duruzsolásból velük kapcsolatban.
Bár van aki nem is rossz, de a hozáállása...
Felajánlottam, hogy kovácsoltatok neki egy külön méretre szabott csinos páncélinget, mire közölte, hogy bizonyos nőies vonásait ellensúlyozná...
Fülöp nem hallat magáról. Amióta király lett, nagyon fennhordja az orrát, mert csináltatott extra magas talpú csizmákat.
János is csináltatott, de ettől csak hülyébben néz ki.
Másnap:
Még egy hercegnőportré és csinálok valami borzasztót.
Másnap:
Fellázadtam apu ellen. Menekül a gyáva. Állítólag azóta is kék-zöld az arca mert ráborítottam a hercegnők képeivel telerakott asztalt.
Később:
Apu meghalt.
Megrázta, hogy fellázadtam, meg megrázta a vasrúd amibe kapaszkodott a tegnapi viharban.
Az egyik hatására meghalt, csak nem tudom melyikére.*
Némi idő múlva:
Én vagyok a király! Én!
Én!
János meg nem.
Hanem én.
Kapásból kovácsoltattam magamnak egy királyi kardot.
Később:
Jeruzsálemet elfoglalták a pogányok!!!!
Már megint!
A vezetőjük egy olyan ember akinek tele van kötőjellel a neve, de bölcsen csak Szaladinnak hívatja magát, mert a másikat úgysem tudja senki kimondani.
Amikor a helyi király kiállt ellene csatára, akkor bevitte a sivatagba, ahol a hírek szerint nincs víz, és ez nem hatott túl jól a keresztesekre.
Lényeg ami lényeg: Oda fogok menni és jól lekardozok mindenkit.
Egy hónap múlva:
Jön Barbarossa Frigyes a császár, meg jön Fülöp is!
A császárt meggyőztem hogy menjen szárazföldön.
De mi Fülöppel hajón megyünk.
Közös hajóút a kies mediterráneumban, csak ő meg én meg a hadsereg...
Micsoda boldogság...
Jóval később:
Itt vagyunk valami várostromnál, és harcolunk. Útközben kiszálltunk valami szigeten kardozni...
Fülöp egy kiállhatatlan fráter, folyton nők körül legyeskedik...
A császár meg szárazföldön menve vízbe fulladt.
Vannak peches emberek...
Még később:
Nagyon jól elkardozgatunk itten...
Fülöp hazament... Biztos valami... valami nő miatt!
Máskor:
Anyám írta egy levélben, hogy szerinte van egy feleségem.
Nekem???
Mondjuk, felőlem...
Később:
Szaladin valami diplomáciai megbeszélésre hívott.
Pár hét múlva:
először nem indult jól a lakoma... izé tárgyalás, mert egy pici sör se volt náluk, folyton csak gyümölcslevet adtak...
De aztán Szaladin (messze nem néz ki olyan jól, mint Fülöp) megkérdezte, van e kedvem kipróbálni a kardom ellene. Volt.
Közben az egyik lovagom valami katedrálisról magyarázott valakinek hevesen (rájött, hogyha hagyja kicsit állni a gyümölcslevet, az a nagy melegben rögtön erjedni kezd... de ezt csak utólag mondta) három pálcikából meg két lapocskából épített egy háromoszlopos kis építményt.
Szaladin kettévágott egy selyempárnát a kardjával.
Mondtam, dobjanak egyet nekemis, de laposan dobták és csak oldalról tudtam eltalálni. Sajna nem vágta ketté, viszont a párna eltalálta az építményt. A lovag bután nézett (jó sok buggyant gyümölcslevet ivott addigra) és megpróbálta megkérdezni "királyom, ezt mér tette?" de csak annyi lett belőle, hogy "krikett". Szaladin kajánul vigyorgott, de megmondtam neki, hogy ez egy angol népi játék. Höhö.
Utána felszeleteltem neki egy vasrudat.
Csak az volt a baj, hogy ez tartotta fenn a sátrát.
Később:
Sajna haza kell mennem. Úgy döntöttem, hogy mivel nem maradt itt egy hajó se, szárazföldön utazom.
Hónapok múlva:
Börtönben vagyok! ÉÉÉN!
Egy Ausztria nevű istenhátamögötti helyen egy Lipót nevű fickó (rá emlékszem még a szentföldről, kinevettem mert hülye neve van.) aki egyébként herceg, felismert és elfogatott. Elvették a kardom.
Utána expressz ajánlva elküldött a német császárnak, vagy harminc galamb megdöglött mire odaértem. Hiába, ezek az expresszgalambok se a régiek.
Most itt ülök a kietlen cellámban és dalt írok. Olyan dal lesz hogy az a madármezei Walter** össze fogja sápadni magát az irigységtől. hehe.
Jóval később
Még mindig itt ülök, mert nem akarnak kiváltani.
Pedig alig százötvenezer ezüst, mi az nekik?!
És most kaptam a hírt, hogy János lett helyettem a király.
Az a kis törpe... az a kis... szóval az.
Még később:
Kiváltottak.
Mint kiderült, előbb megpróbáltak kártyával fizetni, de a pápa közbeszólt, hogy a kártya az Ördög Bibliája.
Megyek haza, mert ez a János még elveszti itt nekem a normann földeket.*** Vagy ilyesmi.
Hónapok múlva:
Beugrottam Angliába, ahol éppen egy Csuklyás Vörösbegy**** garázdálkodott, kihasználva, hogy a királyi erdőkben tilos madarat és vadat lőni...
Persze itt is áll a bál, János semmihez sem ért, még a koronát is fordítva akarta hordani csak szúrta a fejét.
Másnap:
Megyek, van itt valami rablólovag aki azzal henceg, hogy ötszáz lépésről eltalál egy seriffcsillagot.
Két nap múlva:
Magamra tettem egy csillagot, hogy "na tessék".
De mellélőtt.
Itt véget ér a napló a király elhalálozása miatt.
János, miután megfogalmazta a magna Carta Libertatumot, meghalt mert egy kedves öreg hölgy bekopogott a kunyhójába és friss zöld barackot kínált neki.
*= Henrik nem ettől halt meg
**= walter von der Vogelweide, híres minnesänger
***= ld még Földnélküli János
****= ld még Robin Hood
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Theala Vandron
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Régen jártam erre, nem? De most hoztam is valamit!
Újévi fogadalmak á la Gyűrűk Ura:
Gollam : : Elmegyek logopéduszhoz, drágaszágom. Ész pszichológuszhoz isz!
Aragorn :: Király leszek. Esetleg megfürdöm és megborotválkozom.
Arwen : : megfürdetem és megborotválom Aragornt.
Samu : : Megölök mindenkit, aki Frodó úrnál próbálkozik.
Frodó : : Keresek egy másik kertészt.
Gandalf :: : Mivel én egy nagy mágus vagyok, akit ismernek a világ népei kelettől nyugatig és északtól délig, kötelességemnek érzem, hogy megfogadjam, ezentúl olyan stílusban fogok beszélni, amelyet bárki megérthet anélkül, hogy már egy mondatom végighallgatásától bélcsvarodást kapna.
Gimli : : Megmutatom Legolasznak a bányát. Nem megyek be vele az erdőbe.
Legolas :: : Megmutatom Gimlinek az erdőt. Nem megyek be vele a bányába.
Pippin : Még több sört iszom, répát eszem és táncolok az asztal tetején.
Trufa : : Én is!
Boromir : : Nem veszem el Frodótól a Gyűrűt... Nem engedek a Gyűrű csábításának... Nem hagyom, hogy a Gyűrű a hatalmába kerítsen... Arrrgh!!! Elveszem Frodótól a Gyűrűt és én leszek a világ ura!
Éowyn :: Soha többé nem verem be Faramir orrát a palacsintasütővel, ha előlhagyja a papucsát.
Faramir :: Ezentúl mindig elrakom a papucsomat.
Bocs, ha már volt ilyen...
<:3)~ <:3)~
- Kincső
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta: Volna egy kérdésem, a töriszak fertőzése miatt elkezdett a törin járni az agyam, megírhatom szerintetek itt mondjuk Oroszlánszívű Richárd titkos naplóját?
Jaja... főleg ha találkozik tündékkal/törpökkel/hobbitokkal/entekkel/orkokkal
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta: Szerintem a palantíron keresztül gyengítsd a vizsgáztatót, vagy küldj neki egy kis LEKWARt, végső esetben küldd rá Haldírt meg VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRkommandót...
A Kalandon télleg meg lehet halni... hoppá! Küldd el neki az eddigi részeket => :cross: :dead: :haldir1:
Márminthogy nekik?
Egyébként róluk lepereg az ilyen.
Volna egy kérdésem, a töriszak fertőzése miatt elkezdett a törin járni az agyam, megírhatom szerintetek itt mondjuk Oroszlánszívű Richárd titkos naplóját?
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Noredhel
- Nem elérhető
A Kalandon télleg meg lehet halni... hoppá! Küldd el neki az eddigi részeket => :cross: :dead: :haldir1:
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta: Egyébként, ha már Kaland: Alyr, ugye hamarosan felkerül a maradék bővített is?
LEKWAR, VÉÉÉÉÉÉÉÉÉR, harci muscátlic rúlz...
Ha elintézed, hogy átmenjek a követlező 4 viusgámon, különösen az ókro szigorlaton, akkor rögtön nekiülök...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Noredhel
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
Addig is, hogy ne csak a kis tűzimádóim legyenek:
Ioreth nagyon titkos naplója
1. nap
Zajlik az élet! Épp kedvenc kórházsorozatunkat néztük a kollégákkal, az állítólag eltűnt osgiliath-i Kövön (miért gondolja az Úr, hogy csak neki vannak titkai?) amikor jött egy csomó ork, és a Klinikából váratlanul a Búcsú a fegyverektől c. tankos-romantikus izébe csöppentünk. Sajnos kicsit öreg vagyok már Catherine-nek.
2. nap
Faramir úr egy kissé lesérült, de nem hozták ide. Lehet, hogy a kedves papa a házi praktikákban hisz?
Vagy a szüntelen nyafogásban?
Rájöttünk, hogy kedvenc gömbünk ipari kameraként is funkcionál!
Egy fiatal adjunktus a pszichiátriáról azt mondta, hogy a Helytartónak az ő osztályára kellene kerülni. Mármint a zártra.
(később) Lehet, hogy igaza van… Ki hallott már olyant, hogy valaki március idusán a cinteremben akarjon grillpartit rendezni?
Upsz. A grillparti érdekes fejleményekkel járt… Szeretem a gyújtogatós pszichopatás thrillereket.
Faramir bekerült hozzánk az intenzívre. Beregond kivont karddal strázsál mellette.
3. nap
Könyörgöm, mit csináljak? Idezúdítottak a nyakamba kb. 400 sebesültet, köztük egy amazont meg egy kisfiút. Hm, Jeanne D’Arc + gyermekek keresztes hadjárata?
Visszasírom a boldog klinikás békeidőket.
(éjjel) Jött egy spiritiszta bioenergiás hippi, és mindenkit meggyógyított. Khirály!
4. nap
Az amazon, bizonyos Éowyn, olyan jól lett, hogy felajánlotta, segít a konyhán.
… Miután a rendőrség, az ÁNTSZ, a katasztófavédelem és a CIA helyreállította a rendet, mi pedig valamennyi betegnek vérátömlesztészt adtunk, a hatóság őrizetbe vette Beregondot, aki Éowyn tettleges meggyilkolásával fenyegetőzött, és aránylag helyreálltak a kedélyek, annak ellenére, hogy a rendőrfőnök folyamatosan ordított, hogy mindenki őrizze meg a nyugalmát.
5. nap
Faramir, a tegnapi zűr ellenére, kezd jobban lenni. Ez csak annak köszönhető, hogy a gyanakvó természetű Beregond megkóstolta az Éowyn által kreált, rejtélyes kémiai összetételű izét, és ily módon ura nem evett belőle…
6. nap
Éowyn kivetette a hálóját Faramirra. Itt baj lesz! Szépnek szép, de ha nem szokik le a főzésről, nem jósolok hosszú életet a srácnak.
7. nap
Sajnos, Faramir teljesen belezúgott a szőke konyhatündérbe. Ma vagy fél óráig babrált a csaj hajával, mivel a szél állítólag összefújta a hajukat… khm… és összegabalyogtak…
Csak azért furcsa, mert Faramir úrnak én vágtam le a haját egész rövidre, ugyanis az olajat nem tudta kimosni az istennek se… egész jó belőtt sérója van.
8. nap
Ma előadást tartottak a Cinema Paradisóból (értsd: a filmtörténet összes csókjelenete, egyben…)
Tapintatosan kértem Éowyn úrnőt, hogy majd fogadjon szakácsnőt…
9. nap
Visszajött mindenki. Ja, amúgy beledobtak valami Gyűrűt egy vulkánba, meg legyőzték Szauront. Említésre méltó dolog nem történt.
(később) A bioenergiás hippi tényleg Khirály!!!
Pletyiztem az unokahúgommal koronázás alatt…
Pár hónappal később…
Faramir úr meghívott az esküvőjére. Fura, két kisfiú – izé, félszerzet – volt a tanújuk. Pippinnek királyi engedély kellett, mivel még fiatalkorú.
A lakodalom jól sikerült, csak a menyasszonytánc után történt egy apróbb incidens. Undómiel királyné felpofozta a Királyt, mivel szerinte titkon fogdosta az arát.
Éowyn sütött valamit, amit ő sós-gesztenyés pitének nevezett. Mindössze néhány tapasztalatlan, Éowynt nem ismerő embert vitt el a mentő, például a néhai jó Forlong lányát, aki MINDENT képes megkóstolni.
Szerencsére sikerült őket megmenteni…
Toujours pur
- Namarie
- Nem elérhető
Mák írta: Ez a humor-topik észbontóan, eszméletlenül, és halálosan vicctelen...
Hát senkinek sincs itt HUMORérzéke...?
Komolyan, ember, lassan már ott tarunk, hogy Boromir seggberúgja Gandalfot, és mindenki harsányan röhög
Off:
Itt sose tartottunk, és nem is fogunk. vannak gyengébb, és vannak jobb periódusok, meg azon is múlik, ki mit érez humornak.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Halálvirág/Gemini
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
darált Halál
bang bang
Elvakít a napfény.
- Scsebabcsicsa
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Hát senkinek sincs itt HUMORérzéke...?
Komolyan, ember, lassan már ott tarunk, hogy Boromir seggberúgja Gandalfot, és mindenki harsányan röhög
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
Mi lesz Denethor tisztsége, ha elhízik?
Hájtartó
Illetve egy új:
Hogy hívják a kósza költőt?
Petőfi Vándor
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Namarie
- Nem elérhető
Sünee írta: Alcar:
Niéla: Nem unod még ezt a vizes poént? [size=9:3onmo7oo]Sztem amúgy sem túl vicces.[/size]
Szerintem nem unalmas, különösen, hogy toposzként használja. Régebebn, a Kalandban állandóan visszatérő elem volt a VÉÉÉR!! és senki nem unta.
Azt gondolom, Niélánál megvan a VÍÍZ!-nek a maga funkciója, így továbbra is használható. Másik nagy pozitívuma az írásainak, hogy hatalmas műveltségi anyagot vonultat fel, és ezt nagyon szépen építi be. Le a kalappal az író előtt!
Én is alkottam, igaz, az én írásom kicsit szerényebb, viszont választ ad néhány kínos kérdésre, mint pl::
-Honnan is jöttek a Gyűrük Ura filozófiája c könyv alkotói arra a gondolatra, hogy Galadriel a kasztráló tünde?
-Miért is indult el valójában Earendil, és hogy úszta mega nép a szó szoros és átvitt értelmében is a 3. testvérmészárlást?
- Ki(k) tudták meg Gollam előtt, hogy milyen a nyers hal íze?
-És legfőképp: ki vigyáz a tündékre?
Íme:
www.tolkien.hu/view.php?&c=1&a=1552
- Eldafinde
- Nem elérhető
A Tolkien Nap-on előadott "A helytartó és a Khirály" című mű (amiről sajna lemaradtam, mert a vonat nem vár...) itt keletkezett, ebben a topikban, ugye?
Tudnátok segíteni, hogy hol van, hol tudnám elolvasni?
Légy szí' írjátok meg priviben!
Előre is köszi!
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- Sünee
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
Me: Mi van már megint?
D: Feanor kicsit túl sok pirulát szedett be. Talán Lúthien segíthet...
L: ÉN?
F: (félhóttan) Nerwenke... Nerwenke...
Me: Honnan szedjem elő neked Galadrielt???
F: Nerwenke... HAAAAJ... (elájul)
L: Ide tényleg Galadriel kell. Most másszak át Valinorba? Na jó... (átmászik)
Me: Tarts ki Feanor, minden rendben lesz!
B+D: Mi vagyunk az oka... (siránkoznak)
Me: Ne kezdjétek nekem ti is! Hozzatok egy kis athelast, meg szikét, meg VIZET!
F: (felugrik) Vííííííz?! Gyilkosok! Ki említett vizet? Ne röhögj, te Balrog, ne röhögj!
B: (röhög)
D: Annyira nagy baja mégse lehet...
Me: Á... csak a víz említésétől lett átmenetileg jobban...
F: Jajj idesanyám, meghalok... (kifekszik)
D: Galadriel jöhetne már...
Galadriel és Lúthien jő.
G: Miből gondoljátok, hogy én helyre tudom hozni?
Me: Talán a hajad látványa jót tesz neki...
G: Feanor! Im Nerwen! Izé... elfelejtettem quenyául...
F: Nerwenke... ahh... adj egy szál hajat, attól meggyógyulok...
G: Még mit nem!!!
D: Pedig Gimlinek adtál...
G: Te nem is ismerted Gimlit!
D: De láttam a palantírban!
F: Ki az a Gimli??? Hogyhogy neki adtál???
B: Egy törp...
F: Áááá! (visszaájul)
Melian: Luth! Nerwenke! MOST EGYESÍTSÜK TERMÉSZETFELETTI ERŐINKET! (elkezd tündéül hablatyolni)
B: Drágám, te érted?
D: Valami olyasmit mond, hogy: jöjj vissza a fényre, amit a Fákból belezártál a szilmarilokba...
F: (nyomban feléled) Szilmaril??? Hol???
Me: Maradj nyugton! Kiszívom belőled Lúthien piruláit, mint a mérget szokás a sebből.
G: Ez nem Gandalf szövege?
Me: Tőlem nyúlta le!
D: Szerintem tegyük grillre, attól azonnal rendbe jönne!
G: Te ne szólj semmit, teee... gyermekgyilkos!
D: Én nem is!
G: Piromániás ááállat!!!
Galadriel és Denethor tettlegességre vetemednek.
Me+L: Izé... Feanor, ne marháskodj!
F: (nem reagál)
B: (készségesen) Szavaljak valamit? Hátha attól meggyógyul...
Me: De hiszen azért akar meghalni?!
B: Kutyaharapást szőrével...
Me: Mondasz valamit.
A háttérben Denethor rádobja Galadrielre az üllőt, aki elhajol, majd hozzávágja Feanor kedvenc piszkavasát...
B: Akkor szavalok! "Romlásnak indúlt hajdan erős magyar! Nem látod, Árpád vére miként fajul?"
L: Talán ne ezt. Mindig is utálta Berzsenyit.
B: Akkor: "Íme, hát megleltem hazámat, a földet..."
Me: Dorombol!!! Egy öngyilkosjelöltnek talán ne József Attilát!!! Valami vidámat szavalj.
B: "Sej-haj, nazgúl az én babám..."
G: ÁÁÁ! A hajamat neee! Na megállj!
D: Harapsz??? (egymás haját tépik)
B: (hirtelen eszébe jut Siegfried Kovácsdala) Ezaz!!! (és elénekli)
F: (éledezik) Sötétek voltak álmaim...
D: Ez Teddy szövege... ááááá szedje le rólam valaki ezt a tündét!!!!!
G: Nesze te hitvány gazember!!! Élőben társalogtál Szauronnal, nekem meg csak egy nyavalyás tükröm volt... Khhh... jajj...
F: Nerwenke mit csinál?
Me: Verekszik...
F: Vajon ez miért nem lep meg?
G: Ez Legolas szövege aúúúúúú...
D: (fáklyát ragad) Lepörkölöm a loboncodat, teee...
G: (sikítva elmenekül)
Me: Feanor! Most már jól vagy?
F: Mondjuk... Denethor!!! Hagyd békén Nerwenkét!!!!
D: Ha annyira utál téged, vajon MIÉRT esett nekem?
(cinkosan összenéz a Balroggal...)
Toujours pur
- Idhren/Ryelnya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
it shouldn't hurt me to be free-emilíana torrini
- Noredhel
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Niela: Dózsa György júúújjjjjjjj......... Operarészletek rulz! (Javaslat: ha tudod, tedd be valahova azt a jelenetet, maikor Brünhilde felugrik férje holtteste mellé a máglyára.. ő lovon ugrik, nem pedig az rúgja fel rá..)
Ery: ......
Más: Krisztának köszönet, hogy nem szedte le a fejünket. Plágium meg, ha valakinek magyarázni kell, azért nem etikus, mert azt, maivel más kínlódott, sajátként beállítani....
ismétlés: sajnos előfordul, hogy az emberek többszörre sem értik meg uyganazt.
Szerintem Tolkiennek is eszébe jutott Brünnhilde...
Majd eléneklik.
Toujours pur
- Namarie
- Nem elérhető
Ery: ......
Más: Krisztának köszönet, hogy nem szedte le a fejünket. Plágium meg, ha valakinek magyarázni kell, azért nem etikus, mert azt, maivel más kínlódott, sajátként beállítani....
ismétlés: sajnos előfordul, hogy az emberek többszörre sem értik meg uyganazt.
- Noredhel
- Nem elérhető
F: És... ti most... össze akartok...?
B+D: (kéz a kézben ülnek)
F: De hát ez lehetetlen! Dorombol, te balrog vagy, tehát maia! Nem köthetsz rangon aluli házasságot egy... emberrel!
D: Egy númenorival, Mester! És különben is, Meliannak szabad volt?
B: Mi szeretjük egymást.
F: Na jó... megyek Mandoshoz.
Mandosnál.
M: MI? Hogy a balrogod meg ez a kissé megpörkölődött númenori össze akar házasodni???
F: Mit csináljak? Idegklinikán voltam! Nem tudtam megakadályozni őket...
M: Na egye fene, házasodjanak... bár erre eddig még nem volt példa.
F: Ezt mondta a bankár is, mielőtt a tank betört...
Odahaza.
F: (sóhaj) Házasodhattok...
B+D: (megcsókolják egymást)
B: Ó, kedvesem...
D: Tubicám... /feláll, s szavalni kezd/ Dózsa György unokája vagyok én, népért síró, bús, bocskoros nemes...
F: (bekap néhány Lúthien-féle nyugtatót) Azért lettél te is piromániás?
Mind3an: TŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰZ!!!!!!!!!!!!!!!!
Továbbiakban: elszabadul a pokol... Denethor és a Balrog eléneklik a szerelmi kettőst a Lohengrin című zenés operából. Majd a Pillangókisasszonyból. Majd a Balrog előadja a Máglyaáriát a Trubadúrból.
Feanor teljesen kikészül, és leissza magát. Sír.
Éjjel.
B+D beszélgetnek.
D: Én régóta özvegy vagyok... te már voltál szerelmes?
B: Többször is. Először Glaurung csapta nekem a szelet. Olyan szépen megvoltunk, de akkor jött az a dilinyós, barátgyilkolászó, húgátfelcsináló izé, és megölte... szipp...
D: Szegénykém...
B: Utána egy fajtársammal keveredtem össze, de őt meg kinyírta Glorfindel Gondolin ostromakor...
D: Micsoda pech...
B: Utána a Banyapókkal vigasztalódtam, de sajnos, nem jött össze a dolog, mert ő is lány, én meg nem vagyok olyan...
D: És azóta őt is kinyírták...
B: Nem baj, itt vagy nekem te... most találtam rá az igazira...
Szűzies csók.
F: (kicsit odébb, nagyon illuminált állapotban, kezében a Lúthien-féle nyugtatósdoboz) Nekem ez már sok... *hukk* kicsit berúgtam... (még egy pohárral lehajt) Mikor hat már ez a vacak? Mikor... (elvágódik)
B+D: Feanor! Mivanveled?
D: Ez beszívott...
B: És beszedte Lúthien piruláit...
D: Mindet...
(összenéznek)
B+D: MELIAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!!! SEGÍTS!!!!!!!!!!!!!!
Toujours pur
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Ery
- Nem elérhető
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
meg akarsz ölni????
Ez nagyon gyilkos volt
Pár rossz poén
Mit csinál Gambia?
Banjul.
Kié Kamerun?
yaoundé.
Föcitanulás,áhhh
- Mirlen Mírdain
- Nem elérhető
- oiduft
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Narmo Poice-nak: akkorra már egyszer elmondtam, de úgy látszott, az nem volt elég, hiszen még mindig Lutrz pizzadobozosai után érdeklődtek. A szerzőség kérdése nem olyan dolog, amit félvállról kellene venni akkor, amikor a fanficíró maximum egy köszönömöt kaphat a munkájáért, feltéve, ha az olvasó veszi a fáradtságot, és megírja neki. Pénzt úgyse kap az írásért, akkor legalább a dicsőséget, a pozitív feedback lehetőségét ne vegyük el tőle. De ha a netikett nem magától értetődő - pedig az kellene, hogy legyen -, akkor bármi, amit most itt leírok, talán csak pusztába kiáltó szó...
Idhren/Ryelnia-nak: priviben sajnos nem volt elég elintézni a dolgokat. Senki se tudta volna meg, hogy mit olvasott, honnan került az elő, miért bántó a dolog stb. Bevallom, vitára én se számítottam, és nem is tetszik.
mindenkinek: Lutrz-zal emilben tényleg lerendeztük a dolgot. Nyilvánosan nem, ez igaz, talán ezért van, hogy mindenki egy személyben ugrik a témára. Én nem akarok tovább ezen lovagolni, amíg többet nem fordul elő, ráadásul a téma is OFF, amiért mindenki elnézését kérem.
Kriszta (oiduft)
What you are is God's gift to you. What you make of it is your gift to God.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Idhren/Ryelnya írta: Nem szeretnék mindenlébenkanalaskodni (pedig pontososan az vagyok) de azért elmondom a véleményemet. Oiduft-nak teljesen igaza van , én is marhán kiakadnék ha valaki csórna valamit az oldalamról, de azért túlzásba se kell vinni. Persze, tudom magamról, hogy egy szörnyű, idegesítő, buta és mindenbe belekotyogó torzszülött vagyok, de mondom: szerintem teljesen fölösleges ezen veszekedni, és az ezelőtti, számomra nagyon emlékezetes vitához hasonló remélem, hogy nem fog még egyszer kirobbanni. Szerintem ezt mindenki rendezze priviben és kész. Bocs, ha nagyon goromba voltam, Alyr törölheti ezt a hozzászólásomat, ha akatja, mert OFF voltam. Bocsesz.
Szerintem mellesleg a szerzői jogok után kiáltani a netre tett és olyan dolgok után amik letöltése nincs tiltva, teljesen értelmetlen, de azért nem is támogatott dolog. Főleg, ha az illető weblapon fel van tüntetve az oiduft által idézett pár szó.
Számomra teljesen nyilvánvaló volt, hogy az adott pizzadobozos dolgot nem Lurtz hadnagy írta, de hiányoltam az eredeti szerző feltüntetését...
UI: Alcar, ez nagyon ottvan.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és női szexuális szükségletek. És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat. Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nők viszont szívvel. És a végén, soha nem értettem, hogy miért csökken a női szexuális vágy a nagy "Igen!" kimondása után.
Például: Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem..... Csak akartam, hogy megölelj egy kicsit.
- MIII??? - mondtam - ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytől fél minden férj a bolygón:
- Te egyszerűen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van mint nőnek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet.
A furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azért amit az ágyban csinálok veled? Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam.
Következő nap felhívtam a főnököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi női ruha üzlet volt. Körbe mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipőt is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol vettem gyémánt fülbevalókat. Mondhatom, hogy itt már naagyooon izgatott volt. Biztos arra gondolt, hogy a csőd szélén vagyok. Arra gondoltam, hogy próbára tesz amikor kérte a tenisz csuklópántot, még ha életben nem is fogott tenisz ütőt. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:
- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól. Végre mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- MIIIII?
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsad egy kicsit ezeket a ruhákat..... Te egyszerűen nem érted az én pénzügyi gondjaimat, amelyekkel meg kell küzdenem mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nőnek.
És amikor rám nézett úgy mintha ölni akarná, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerűen magam miatt, és nem csak azokért ruhákért amiket veszek neked?
Szóval, ma este sem lesz szex...
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.